تارت لیمو | طرز تهیه مینی تارت لیمو


اگر جوانه های چشایی شما مشتاق دسری هستند که تعادل کاملی بین تند و شیرین برقرار کند، خود را برای این مینی تارت های لیمو آماده کنید! راز ایجاد این خوراکی های لذت بخش که مهمانان شما را تحت تاثیر قرار می دهد را کشف کنید.

تصویر بالای سر مینی تارت لیمو روی یک بشقاب سفیدتصویر بالای سر مینی تارت لیمو روی یک بشقاب سفید

چرا عاشق این خوراکی های کوچک می شوید

  • طراوت بخش. پر کردن لیمو یک لگد تند عالی را فراهم می کند که هم نیروبخش و هم رضایت بخش است.
  • اندازه لقمه. اندازه کوچک آن‌ها آن‌ها را برای میان‌وعده‌ها، مهمانی‌ها یا به‌عنوان یک پایان زیبا برای یک وعده غذایی ایده‌آل می‌کند.
  • مواد اولیه ساده این تارت ها که با مواد روزمره درست شده اند، به طرز شگفت انگیزی به راحتی پخته می شوند.
  • پیشاپیش دوستانه. آنها را از قبل برای سرگرمی های بدون استرس یا یک غذای آماده آماده کنید.

ترکیب لذت بخش شیرین و ترش را با این مینی تارت های لیمو، دسر جدید خود برای هر مناسبتی در آغوش بگیرید.

چرا تارت لیمو من ست نمی شود؟

اگر تارت لیمو شما به درستی سفت نشده باشد، عوامل متعددی می تواند در ایجاد این مشکل موثر باشد:

  • کم پختن. رایج ترین دلیلی که فیل تارت لیمو سفت نمی شود، پختن کم است. فیلینگ به زمان کافی برای گرم شدن و غلیظ شدن مناسب نیاز دارد. تخم مرغ های موجود در مخلوط باید در دمای مناسب بپزند تا انعقاد و غلیظ شدن مواد پر شود. قبل از برداشتن آن از روی حرارت، حتماً آن را بپزید تا به اندازه کافی غلیظ شود.
  • نسبت های نادرست. اگر نسبت مایع به تخم مرغ در دستور غذا کم باشد، ممکن است پر کردن به درستی تنظیم نشود. آبلیمو زیاد یا تخم مرغ کافی نمی تواند از سفت شدن تارت جلوگیری کند. مطمئن شوید که دستور العمل را به طور دقیق دنبال می کنید، به خصوص تعادل بین اجزای اسیدی (آب لیمو) و غلیظ کننده (تخم مرغ، کره).
  • نوسانات دما. تغییرات سریع دما می تواند بر روند تنظیم تأثیر بگذارد. بعد از پخت اجازه دهید تارت به تدریج خنک شود. تغییرات ناگهانی دما، مانند انتقال مستقیم آن از اجاق داغ به یخچال سرد، می‌تواند باعث شکسته شدن و مایع ماندن آن شود.

تارت لیمو از چه چیزی ساخته شده است؟

برای پوسته

  • آرد همه منظوره– به عنوان پایه پوسته تارت عمل می کند و ساختار و ماده را فراهم می کند. با سایر مواد چسبیده و خمیری را تشکیل می دهد که به صورت پوسته سفت و در عین حال پوسته پوسته می شود.
  • شکر دانه ریز– شیرینی را به پوسته اضافه می کند، جنبه های خوش طعم را متعادل می کند و ترشی لیمو را تکمیل می کند.
  • کره بدون نمک-: به پوسته غنا و پوسته پوسته شدن می افزاید. کره سرد حین پختن خمیر، حفره هایی در خمیر ایجاد می کند که منجر به بافت لطیف و لایه ای می شود.
  • زرده تخم مرغ– به عنوان یک عامل اتصال دهنده عمل می کند و به مواد تشکیل دهنده پوسته کمک می کند تا بیشتر به هم بچسبند. همچنین به غنا و رنگ پوسته کمک می کند.
  • آب سرد– کم استفاده از آن کمک می کند تا خمیر بدون اینکه خیلی خیس شود به هم نزدیک شود. آب سرد تضمین می‌کند که کره جامد باقی می‌ماند، که کلید ایجاد پوسته پوسته پوسته است.

برای فیلینگ لیمو

  • تخم مرغ بزرگ و زرده تخم مرغ– ساختار و غنای فیلینگ را فراهم کنید. آنها به ضخیم شدن مواد در هنگام گرم شدن کمک می کنند و بافتی صاف و کرمی ایجاد می کنند.
  • شکر دانه ریز– فیلینگ را شیرین می کند، اسیدیته آب لیمو را متعادل می کند و به بافت صاف فیلینگ کمک می کند.
  • آب لیموی تازه– طعم تارت و طراوت تارت لیمو را فراهم می کند. آبمیوه تازه به دلیل طعم پر جنب و جوش و اسیدیته آن ترجیح داده می شود.
  • پوست 2 عدد لیمو– روغن‌های معطر را اضافه می‌کند و طعم لیمو تارت را تقویت می‌کند و به آن نت مرکباتی روشن‌تر و شدیدتر می‌دهد.
  • کره بدون نمک- به غنای و کرمی بودن لیمو کمک می کند، ترشی آن را تکمیل می کند و بافت فیلینگ را بهبود می بخشد.

اختیاری برای تزئین

  • خامه زده شده– هنگامی که روی تارت های تمام شده پوشانده می شود، یک عنصر سبک، شیرین و خامه ای اضافه می کند و کنتراست بصری جذاب و بافتی نرم ایجاد می کند.
  • پوست لیموترش– به عنوان چاشنی، رنگ و طعم لیمویی اضافه می کند، جذابیت بصری را افزایش می دهد و تم لیمویی دسر را تقویت می کند.
  • توت های تازه– تضاد تازه و آبدار را با ترشی و شیرینی لیمو پر کنید و جذابیت بصری، بافت و طعم های مکمل را به کل دسر اضافه کنید.

طرز تهیه تارت لیمو

  1. کراست را آماده کنید. در غذاساز، آرد، شکر و کره را بپزید تا مخلوط شبیه خرده های درشت شود. زرده تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری آب سرد را اضافه کنید تا خمیر یکدست شود. در صورت نیاز یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. خمیر را در قالب های مینی تارت فشار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  2. کراست را بپزید. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. کف هر پوسته را با چنگال سوراخ کنید. به مدت 12-15 دقیقه یا تا زمانی که کمی طلایی شود بپزید. بگذارید خنک شود.
  3. فیلینگ لیمو را درست کنید. تخم‌مرغ‌ها، زرده‌ها، شکر، آبلیمو و پوست لیمو را در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط ​​هم بزنید. کره ذوب شده را هم بزنید. بپزید و مدام هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود، حدود 5-7 دقیقه. از صافی ریز عبور دهید.
  4. پر کنید و خنک کنید. فیل لیمو را با قاشق داخل پوسته های تارت خنک شده بریزید. حدود 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
  5. خدمت. در صورت تمایل قبل از سرو با خامه فرم گرفته، پوست لیمو و توت تازه تزیین کنید.
مینی تارت لیمو با چاشنی لیمو و خامه فرم گرفتهمینی تارت لیمو با چاشنی لیمو و خامه فرم گرفته

نکات و ترفندها

هنگام تهیه مینی تارت لیمو، دستیابی به تعادل کامل بین لیموی تند و پوسته شیرین و کره ای می تواند دسر شما را به ارتفاعات جدیدی ارتقا دهد. در اینجا چند نکته و ترفند برای ایجاد این خوراکی های لذت بخش آورده شده است:

  • خمیر را سرد کنید. قبل از اینکه خمیر کراست تارت را بچرخانید و آن را در قالب تارت مینی شکل دهید، مطمئن شوید که به خوبی سرد شده است. این کار از ذوب سریع کره جلوگیری می کند که به حفظ بافت پوسته پوسته کمک می کند و از جمع شدن خمیر در حین پخت جلوگیری می کند.
  • کراست را از قبل بپزید. پخت کور (قبل از پخت) پوسته قبل از افزودن فیل لیمو به جلوگیری از خیس شدن کف آن کمک می کند. از وزن پای یا لوبیای خشک روی کاغذ روغنی روی خمیر استفاده کنید تا صاف و یکدست بماند.
  • فیلینگ لیمو را صاف کنید. برای پر کردن صاف و بدون توده، مخلوط لیمو را قبل از ریختن در پوسته‌های تارت، از یک الک توری ریز صاف کنید. این مرحله تکه‌های تخم‌مرغ یا تکه‌های پوست بزرگ‌تر را از بین می‌برد و از پر کردن کرمی و ظریف اطمینان حاصل می‌کند.

تغییرات

مینی تارت‌های لیمو به طرز شگفت‌انگیزی سازگار هستند و به شما امکان می‌دهند طعم‌ها و بافت‌های مختلف را با توجه به ترجیحات ذائقه‌تان القا کنید. در اینجا چند تغییر وجود دارد که باید در نظر بگیرید:

  • آهک یا پرتقال – آب لیمو و پوست لیمو را با لیموترش یا پرتقال عوض کنید تا ترکیبی متفاوت از مرکبات ایجاد کنید. لیموترش طعمی استوایی می دهد، در حالی که پرتقال طعم شیرین تر و ملایم تری ارائه می دهد.
  • توت- قبل از اضافه کردن لیمو، چند توت تازه مانند تمشک، زغال اخته یا توت فرنگی برش داده شده را در انتهای هر پوسته تارت قرار دهید. توت ها طعم و تضاد رنگی پر جنب و جوشی را اضافه می کنند.
  • شکلات- برای یک تنوع غنی و منحط، یک لایه نازک شکلات ذوب شده را روی پوسته های تارت از قبل پخته شده قبل از اضافه کردن لیمو بمالید. شکلات بافتی مجلل می بخشد و ترشی لیمو را تکمیل می کند.

با تارت لیمو چه چیزی سرو کنیم

تارت لیمو یک دسر همه کاره است که می توان آن را با انواع مواد مکمل ست کرد. در اینجا چیزی است که می توانید با آنها برای بهبود تجربه دسر خود سرو کنید:

  • توت های تازه– تارت های لیموی خود را با یک طرف انواع توت های تازه مانند تمشک، توت فرنگی یا زغال اخته سرو کنید تا شیرینی طبیعی و تضاد رنگی زیبا داشته باشید.
  • خامه زده شده– یک حبه خامه فرم گرفته روی تارت لیمو یا کنار آن، بافتی خامه ای و شیرینی لطیفی به لیمو اضافه می کند که ترشی لیمو را متعادل می کند.
  • برگ نعنا– چند برگ نعناع تازه می‌تواند حس طراوت و رنگی به آن اضافه کند، ظاهر را بهبود بخشد و کمی طعم نعناع را اضافه کند.
  • بستنی– یک پیمانه بستنی وانیلی یا نارگیلی با شیرینی خامه‌ای تارت لیمو را تکمیل می‌کند و ترکیبی لذت‌بخش را ایجاد می‌کند.

آیا تارت لیمو بد می شود؟

مینی تارت لیمو را می توان در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کرد.

آیا می توانید آنها را منجمد کنید؟

بله این تارت ها خوب یخ می زنند. آنها را در یک لایه در یک ظرف دربسته قرار دهید و تا یک ماه در فریز قرار دهید. قبل از سرو در یخچال ذوب کنید.

دسرهای خوشمزه تر

پین تارت لیمویی با روکش متنپین تارت لیمویی با روکش متن

سنجاق آن!

اگر به اندازه ما عاشق این دستور تارت لیمو هستید، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک بگذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

تصویر بالای سر مینی تارت لیمو روی یک بشقاب سفیدتصویر بالای سر مینی تارت لیمو روی یک بشقاب سفید

تارت لیمو | طرز تهیه مینی تارت لیمو

اگر جوانه های چشایی شما مشتاق دسری هستند که تعادل کاملی بین تند و شیرین برقرار کند، خود را برای این مینی تارت های لیمو آماده کنید! راز ایجاد این خوراکی های لذت بخش که مهمانان شما را تحت تاثیر قرار می دهد را کشف کنید.

زمان آماده سازی: 15 دقایق

زمان پخت: 22 دقایق

اجازه دهید خمیر کراست خنک شود: 30 دقایق

زمان کل: 3 ساعت ها 7 دقایق

دوره: دسر

کلمه کلیدی: تارت لیمو، طرز تهیه تارت لیمو، تارت لیمو، مینی تارت لیمو

خدمات: 6 تارت ها

کالری: 446کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • کراست را آماده کنید. در غذاساز، آرد، شکر و کره را بپزید تا مخلوط شبیه خرده های درشت شود. زرده تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری آب سرد را اضافه کنید تا خمیر یکدست شود. در صورت نیاز یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. خمیر را در قالب های مینی تارت فشار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  • کراست را بپزید. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. کف هر پوسته را با چنگال سوراخ کنید. به مدت 12-15 دقیقه یا تا زمانی که کمی طلایی شود بپزید. بگذارید خنک شود.

  • فیلینگ لیمو را درست کنید. تخم‌مرغ‌ها، زرده‌ها، شکر، آبلیمو و پوست لیمو را در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط ​​هم بزنید. کره ذوب شده را هم بزنید. بپزید و مدام هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود، حدود 5-7 دقیقه. از صافی ریز عبور دهید.

  • پر کنید و خنک کنید. فیل لیمو را با قاشق داخل پوسته های تارت خنک شده بریزید. حدود 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

  • خدمت. در صورت تمایل قبل از سرو با خامه فرم گرفته، پوست لیمو و توت تازه تزیین کنید.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 446کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 47g | پروتئین: 6g | چربی: 27g | فیبر: 1g | قند: 30g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!