شروع کردن نوزاد با مواد جامد یک نقطه عطف هیجان انگیز است و این بلغور جو دوسر بچه اولین غذای عالی است! مغذی، سالم است و به راحتی قابل سفارشی کردن است و طعم و بافتی مناسب برای نوزاد دارد.
در حالی که غلات برنج در گذشته اولین غذای مورد نیاز نوزادان بود، زمان تغییر کرده است و اکنون دیگر غلات محبوبیت بیشتری پیدا کرده اند. بلغور جو دوسر کودک انتخابی فوق العاده است زیرا سرشار از فیبر است، روی سیستم گوارشی در حال رشد کودک ملایم است و احتمال کمتری دارد که واکنش نامطلوب ایجاد کند. همچنین سرشار از مواد مغذی ضروری مانند آهن است که برای رشد سالم مغز بسیار مهم است.
درست مانند اینکه بلغور جو دوسر یک غذای راحت برای بزرگسالان است، به دلیل طعم ملایم و هضم آسان برای نوزادان نیز آرامش بخش است. به علاوه، بلغور جو دوسر را می توان با شیر مادر مخلوط کرد تا طعمی آشنا برای کودک شما ایجاد کند. همانطور که آنها رشد می کنند، می توانید طعم ها و افزودنی های جدید را برای گسترش کام آنها ترکیب کنید!
چرا این دستور غذای جو دوسر کودک را دوست خواهید داشت؟
- شما آنچه را که در آن می رود کنترل می کنید. بهعنوان یک مادر جدید، وقتی اخباری در مورد آلایندههای غذای کودک منتشر میشود، سخت است که اضطراب نداشته باشید. درست کردن چیزها از ابتدا باعث می شود نفس بکشم، زیرا می توانم تک تک مواد را بررسی کنم.
- آسان برای ساخت. اما بیایید واقعی باشیم – بیشتر مادران تازه وارد زمان زیادی برای تهیه دستور العمل های مفصل ندارند. این بلغور جو دوسر بچه بسیار ساده است و سخت تر از تهیه بلغور جو دوسر فروشگاهی نیست.
- قابل تنظیم. برای تغییر طعم و ارزش غذایی می توانید به راحتی مواد مختلفی را به آن اضافه کنید.
- مقرون به صرفه. درست کردن بلغور جو دوسر کودک به صرفه تر از خرید گزینه های از پیش ساخته شده از فروشگاه است. بعلاوه، شما می توانید جو دو سر ارگانیک را برای یک غلات حتی سالم تر بخرید، بدون اینکه به ضرر شما باشد.
آنچه شما نیاز دارید
برای یافتن مقادیر مواد و دستورالعمل های دستور غذا، به کارت دستور غذا بروید.
- آرد جو دو سر – می توانید با آسیاب کردن جو دوسر در مخلوط کن یا غذاساز آرد جو دو سر خود را درست کنید. از طرف دیگر، می توانید آرد جو دوسر پیش ساخته را از فروشگاه خریداری کنید.
- آب جوش یا شیر مادر – اگر آب را برای بلغور جو دوسر کودک خود انتخاب می کنید از آب تصفیه شده استفاده کنید.
ترکیب اختیاری:
- موز – موز به شیرینی و بافت می افزاید.
- دانه های کنف – برای پروتئین اضافی
- کره آجیل – مطمئن شوید که کره آجیل را برای واکنش های آلرژیک احتمالی آزمایش کرده اید.
دانه های کنف چیست؟
دانه های کنف که به عنوان قلب کنف نیز شناخته می شوند، دانه های کوچکی هستند که بخش خوراکی گیاه شاهدانه هستند. آنها منبع عالی پروتئین گیاهی و اسیدهای چرب امگا 3 هستند که می توانند از رشد مغز در نوزادان حمایت کنند. از آنجایی که آنها طعم ملایمی دارند، افزودنی عالی برای جو دوسر کودک هستند که کام کودک شما را تحت تأثیر قرار نمی دهد.
طرز تهیه بلغور جو دوسر بچه
- ترکیب کنید. آرد جو دوسر و آب یا شیر مادر به دمای اتاق را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
- هم بزنید. آنقدر هم بزنید تا مخلوط یکدست شود و آرد جو دوسر آب را به خود جذب کند.
- پایان. هر ترکیبی را که استفاده می کنید، هم بزنید.
نکاتی برای موفقیت
- دستور غذا را با بزرگ شدن فرزندتان تنظیم کنید. میتوانید برای اشتهای بزرگتر بلغور جو دوسر کودک درست کنید، آن را غلیظتر کنید، یا جو دوسر سریع و سپس جوی قدیمی را معرفی کنید، زیرا کودک شما به مراحل مختلف میرسد و با غذاهای جامد راحتتر میشود.
- مراقب نشانه های کودک خود باشید. هر نوزادی متفاوت است و برخی از آنها ممکن است زمان بیشتری برای سازگاری با طعم ها و بافت های جدید داشته باشند.
- با پزشک اطفال خود مشورت کنید. مثل همیشه، مهم است که قبل از معرفی هر گونه غذای جدید با پزشک کودک خود مشورت کنید. آنها می توانند راهنمایی هایی در مورد زمان و نحوه استفاده ایمن از غذاهای جامد در رژیم غذایی کودک ارائه دهند.
تغییرات و پیشنهادات خدمت
- مخلوط پوره میوه. سیب، گلابی، هلو یا زردآلو پخته شده را با هم مخلوط کنید و به پوره ای صاف تبدیل کنید و آن را در بلغور جو دوسر بچه هم بزنید. این نه تنها شیرینی طبیعی را بدون نیاز به شکر اضافه می کند، بلکه طعم های جدیدی را نیز به کودک شما می دهد.
- افزودنی های سبزیجات. با استفاده از سبزیجات پوره شده مانند نخود فرنگی، کدو حلوایی یا کدو تنبل، محتوای مواد مغذی را افزایش دهید.
- چاشنی آن (به آرامی). همانطور که کودک شما بزرگتر می شود، طعم هایی مانند هل، دارچین یا وانیل را به بلغور جو دوسر اضافه کنید. همیشه با مقدار بسیار کم شروع کنید تا مطمئن شوید که معده کودک شما را ناراحت نمی کند.
- تقویت کننده پروتئین. برای تقویت پروتئین اضافی برای نوزادان بزرگتر، یک قاشق ماست یونانی ساده پرچرب را هم بزنید.
نحوه نگهداری مواد باقیمانده
هر بلغور جو دوسر استفاده نشده را در ظرفی دربسته بریزید و تا 2 روز در یخچال قرار دهید. می توانید آن را فقط برای چند ثانیه در مایکروویو گرم کنید (حتما قبل از غذا دادن آن را تست کنید!)، سرد سرو کنید یا بگذارید به دمای اتاق برسد.
آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟
اگر می خواهید بلغور جو دوسر بچه را به صورت دسته ای بپزید، مطمئناً فریزر پسند است! آن را در وعده های جداگانه بریزید و در قالب های یخ فریز کنید. پس از یخ زدن، مکعب های بلغور جو دوسر را به یک کیسه زیپ دار یا ظرف مخصوص فریزر منتقل کنید و تا 2 ماه در فریزر قرار دهید. می توانید بلغور جو دوسر بچه را یک شب در یخچال یخ زدایی کنید، سپس در صورت تمایل قبل از سرو به آرامی آن را گرم کنید.
دستور العمل های بیشتر بلغور جو دوسر سالم
- 2 قاشق غذاخوری آرد جو دو سر
- 1-2 قاشق غذاخوری آب جوش یا شیر مادر*
- اطلاعات تغذیه ای شامل افزودنی های اختیاری نمی شود.
- *اگر از شیر مادر استفاده می کنید، قبل از سرو از دمای اتاق مطمئن شوید.
- ** مطمئن شوید که اینها را از قبل برای واکنش های آلرژیک احتمالی آزمایش کرده اید!
کالری: 61کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 10g | پروتئین: 2g | چربی: 1g | چربی های اشباع شده: 0.2g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 0.4g | سدیم: 4میلی گرم | پتاسیم: 56میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 0.1g | کلسیم: 9میلی گرم | اهن: 1میلی گرم