کوکی بلغور جو دوسر موز | به سادگی کینوا


این جویدنی ها کوکی های بلغور جو دوسر موز بدون گلوتن، لبنیات، شکر ساخته می شوند، یا روغن، اما آنها پر از فیبر هستند تا شما را سیر و راضی نگه دارند. از آنها به عنوان یک صبحانه سبک یا میان وعده قبل از تمرین لذت ببرید!

5 عدد کوکی بلغور جو دوسر که روی توری خنک کننده سیمی چیده شده اند

می‌دانم که این کوکی‌های بلغور جو دوسر، زیباترین کوکی‌هایی نیستند که تا به حال دیده‌اید، اما پسر خیلی خوشمزه هستند. آنها مرطوب، شکلاتی و جویدنی هستند. این ترکیب عالی در کتاب من است!

آنها اساساً مانند خوردن یک کاسه بلغور جو دوسر به شکل کوکی هستند. بنابراین، به جای اینکه قند خونتان را مثل دیوانه وار بالا بیاورید و منجر به سقوط قند شود، یا به سرعت از سیستم خود عبور کنید و یک ساعت بعد شما را هوس‌باز کنید، این کوکی‌های بلغور جو دوسر موز شما را حفظ خواهند کرد. این بدان معناست که شما می‌توانید آنها را کاملاً برای صبحانه بخورید، مانند این کوکی‌های صبحانه موز تاهینی و کلوچه‌های صبحانه کینوآ پای اسپند.

نمای بالای کلوچه های بلغور جو دوسر موز روی قفسه خنک کننده سیمینمای بالای کلوچه های بلغور جو دوسر موز روی قفسه خنک کننده سیمی
  • دلچسب و راضی کننده. این کوکی ها سرشار از فیبر و کربوهیدرات های پیچیده هستند که آنها را به گزینه ای عالی برای صبحانه یا به عنوان یک میان وعده انرژی زا تبدیل می کند.
  • وگان و بدون گلوتن. کوکی های بلغور جو دوسر موز به طور طبیعی بدون گلوتن و گیاهی هستند، به این معنی که نیازی به خرید مخلوط آرد بدون گلوتن گران قیمت یا جایگزین های تخم مرغ ندارید.
  • آسان و سریع درست می شود. تنها با یک کاسه و 5 دقیقه زمان آماده سازی، این کوکی ها برای روزهای شلوغ عالی هستند. با له کردن موز شروع کنید، سپس تخم کتان را به آن اضافه کنید، مواد خشک را هم بزنید و آنها را بپزید!
  • بچه پسند. شیرینی موز و چیپس شکلات باعث می شود این کوکی ها مورد توجه بچه ها قرار بگیرند. آنها یک گزینه عالی برای ناهار مدرسه یا میان وعده های بعد از مدرسه هستند.
نمای بالای مواد تشکیل دهنده کوکی های بلغور جو دوسر موزنمای بالای مواد تشکیل دهنده کوکی های بلغور جو دوسر موز

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا تمام موادی که هنگام تهیه این کوکی‌های جو دوسر به آن نیاز دارید، آورده شده است. حتماً کارت دستور غذا را در پایین صفحه بررسی کنید تا مقادیر دقیق هر ماده را ببینید.

  • موز – هر چه رسیده تر بهتر! موز رسیده نه تنها شیرینی‌ها را شیرین‌تر می‌کند، بلکه طعم موز واضح‌تری نیز به آن اضافه می‌کند.
  • تخم کتان – 1 قاشق غذاخوری دانه کتان را با 3 قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید.
  • جو دوسر نورد شده – همچنین به نام جوی قدیمی شناخته می شود.
  • تکه های کینوا – یا فقط از جو بیشتر استفاده کنید.
  • پودر کاکائو شیرین نشده – یا فرآیند هلندی یا پودر کاکائو طبیعی موثر است، یا از پودر کاکائو برای گزینه ای کمتر فرآوری شده استفاده کنید.
  • مینی چیپس شکلاتی – من استفاده از چیپس های شکلاتی کوچک را دوست دارم زیرا به طور مساوی در خمیر پخش می شوند و در هر لقمه شکلات بیشتری به شما می دهند!

طرز تهیه کوکی های بلغور جو دوسر موز

  • آماده کردن. فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با اسپری پخت نچسب بپوشانید.
  • مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، موز را با چنگال یا پوره سیب زمینی له کنید. تخم کتان را هم بزنید.
  • خمیر را تمام کنید. بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
  • کوکی ها را فرم دهید. خمیر کوکی را با قاشق روی ورقه بیسکویت بریزید و هر گلوله خمیر را به آرامی با پشت قاشق صاف کنید.
  • پخت. قالب را در فر قرار دهید و به مدت 13 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای شده و عمدتاً سفت شود، بپزید.
  • سرد. قالب را از فر خارج کرده، سپس به توری سیمی منتقل کنید تا خنک شود.

نکاتی برای موفقیت

  • کوکی ها را شکل دهید. این کوکی‌های بلغور جو دوسر یک دستور غیر سنتی هستند، بنابراین مانند دستور پختی که با آرد همه منظوره، بیکینگ پودر و تخم‌مرغ درست می‌شود، پخش نمی‌شوند و بلند نمی‌شوند. کوکی ها را قبل از پخت شکل دهید تا به طور یکنواخت بپزند و به هم بچسبند. می توانید هنگام شکل دادن به کوکی ها دست خود را کمی خیس کنید تا از چسبیدن آن جلوگیری کنید.
  • اجازه دهید کوکی ها کاملا خنک شوند. مقاومت در برابر شیرینی های گرم تازه از فر سخت است، اما اگر اجازه دهید قبل از خوردن شیرینی ها خنک شوند، بهتر در کنار هم قرار می گیرند.
  • در صورت نیاز شربت افرا یا عسل اضافه کنید. اگر موز شما آنقدر که دوست دارید شیرین نیست، می توانید کمی شربت افرا یا عسل به خمیر اضافه کنید. از آنجایی که این دستور غذا با آرد گندم یا تخم مرغ درست نمی شود، می توانید طعم آن را بچشید و بر اساس آن شیرین کنید.
نمای بالای سر کوکی‌های جو دوسر روی کاغذ روغنی مچاله شدهنمای بالای سر کوکی‌های جو دوسر روی کاغذ روغنی مچاله شده

تغییرات

در اینجا چند ایده برای جایگزینی مواد تشکیل دهنده در این کوکی های بلغور جو دوسر وجود دارد:

  • موز. متأسفانه، این یکی از سخت ترین است. من فکر می‌کنم که می‌توانید با ترکیبی از پوره میوه دیگر به‌علاوه یک تخم کتان اضافی کنار بیایید، اما من آن را امتحان نکرده‌ام، بنابراین نمی‌توانم مطمئن باشم!
  • تخم کتان. یک تخم مرغ معمولی یا تخم مرغ چیا نیز موثر خواهد بود!
  • جو دوسر نورد شده. می‌توانید تکه‌های کینوآ یا دانه‌های پوسته‌شده دیگری را که انتخاب می‌کنید جایگزین کنید.
  • تکه های کینوا. جو دوسر سریع پخته یا غلات پوسته پوسته شده دیگر در اینجا نیز موثر است.
  • پودر کاکائو. می توانید پودر کره بادام زمینی را برای کوکی های جو دوسر موز کره بادام زمینی امتحان کنید.
  • شکلات چیپسی. اینها کاملا اختیاری هستند، بنابراین با خیال راحت آنها را کنار بگذارید یا مقداری آجیل خرد شده، قلب کنف یا میوه خشک را اضافه کنید.
کوکی بلغور جو دو سر موزی نیم خورده روی توری سیمیکوکی بلغور جو دو سر موزی نیم خورده روی توری سیمی

نحوه ذخیره سازی

این کوکی‌های بلغور جو دوسر موز را می‌توان در یک ظرف دربسته به مدت ۲ تا ۳ روز در دمای اتاق نگهداری کرد.

آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟

بله، شما می توانید این کوکی های بلغور جو دوسر را کاملاً فریز کنید! بگذارید کاملا خنک شوند و سپس آنها را در یک ظرف در بسته یا کیسه فریزر قرار دهید و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید. برای یخ زدایی از فریزر خارج کنید و بگذارید حدود یک ساعت در دمای اتاق بماند یا در مایکروویو گرم کنید.

کوکی بلغور جو دو سر موز را در دست گرفته و برای نشان دادن بافت آن از وسط نصف شده استکوکی بلغور جو دو سر موز را در دست گرفته و برای نشان دادن بافت آن از وسط نصف شده است

کوکی های جو دوسر سالم بیشتر برای امتحان کردن

آمادگی: 5 دقایق

پختن: 15 دقایق

جمع: 20 دقایق

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه کوکی را با اسپری پخت نچسب چرب کنید.

  • در یک کاسه کوچک، موز را کاملا له کنید. تخم کتان را هم بزنید.

  • بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

  • خمیر کوکی را با قاشق روی ورقه کوکی بریزید و با پشت قاشق به آرامی صاف کنید.

  • 13 تا 15 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود و فقط کمی نرم شود. از فر خارج کرده و به توری سیمی منتقل کرده و خنک کنید.

  • به مدت 2 تا 3 روز در یک ظرف در بسته نگهداری کنید (اگر این مدت طول بکشد!).

این دستور را می توان به راحتی دو برابر، سه برابر و حتی چهار برابر کرد!

خدمت: 1کوکی | کالری: 84کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 15g | پروتئین: 2g | چربی: 2g | سدیم: 3میلی گرم | پتاسیم: 114میلی گرم | فیبر: 2g | قند: 5g | ویتامین A: 20IU | ویتامین سی: 1.7میلی گرم | کلسیم: 12میلی گرم | اهن: 0.7میلی گرم