Vegan Queso | به سادگی کینوا


پنیری و آسان پنیر گیاهی افزودنی عالی برای هر مهمانی است! این دیپ غیر قابل مقاومت بدون لبنیات با طعمی پررنگ و دارای بافتی خامه ای است که حتی مشکوک ترین دوستداران پنیر را نیز راضی می کند.

نمای بالای سر کوزو وگان در کاسه ای که با چیپس تورتیلا احاطه شده است

مردم همیشه می گویند که سخت ترین چیزی که وقتی وگان می شود کنار گذاشت پنیر است. در حالی که تکثیر همه پنیرها با مواد گیاهی آسان نیست، یکی از استثناها سس های پنیری مانند کوزو است. در حالی که من عاشق غذای گیاهی کیمچی کیسو هستم، اگر به دنبال یک تجربه سنتی تر کیسو هستید، این دستور غذای وگان کیزو عالی است.

چه میزبان یک گردهمایی در روز بازی باشید، چه به دنبال دستور العملی باشید که به سود خود بیافزایید، یا فقط هوس یک چیز شیرین را در حین پرخوری در نتفلیکس داشته باشید (مجرم!)، این غذای گیاهی باید امتحان کنید. باور نخواهید کرد که چگونه بادام هندی با یک قوام کامل ترکیب می شود – این مانند جادو است!

کیسو وگان در کاسهکیسو وگان در کاسه

چرا این دستور غذای وگان کیسو را دوست خواهید داشت؟

  • نیازی به زیرمجموعه های خریداری شده در فروشگاه نیست. اگر دوست ندارید به جایگزین های پنیر گیاهی گران قیمتی که در فروشگاه خریداری می شود تکیه کنید، این دستور غذا برای شما مناسب است! از مواد ساده و سالم برای ارائه طعمی بزرگ و پنیری استفاده می کند.
  • آسان برای ساخت. به سادگی مواد وگان کیسو را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند، آنها را گرم کنید و یک کیسه چیپس تورتیلا بردارید! به یاد داشته باشید که بادام هندی را از قبل خیس کنید، سخت ترین کار است.
  • خوشمزه پنیری. این سس پنیر بادام هندی تند، علیرغم اینکه لبنیات ندارد، به لطف مخمرهای مغذی و کمی لذیذ آب لیموی تازه، غنی، خامه ای و مملو از طعم پنیری است.
نمای بالای مواد تشکیل دهنده برای وگان quesoنمای بالای مواد تشکیل دهنده برای وگان queso

آنچه شما نیاز دارید

برای یافتن مقادیر مواد و دستورالعمل های دستور غذا، به کارت دستور غذا بروید.

  • بادام زمینی – اینها را حداقل 2 ساعت خیس کنید تا به صورت پوره ابریشمی درآیند.
  • شیر بادام – یا یکی دیگر از شیرهای گیاهی بدون طعم و شیرین.
  • مخمر تغذیه ای – از این نگذر! این کلید طعم پنیری است.
  • سس سریراچا – برای یک ضربه کوچک. می توانید مقدار را به دلخواه تنظیم کنید.
  • آب لیمو
  • فلفل قرمز دودی – من عاشق طعم دودی هستم که به کیزو وگان اضافه می کند.
  • نمک و فلفل
  • نشاسته تاپیوکا
  • تزیین می کند – پیازچه، گشنیز و پاپریکا اضافی برای تزئین.

نشاسته تاپیوکا چیست؟

نشاسته تاپیوکا یک ماده بدون گلوتن و بدون دانه است که معمولاً در پخت و پز استفاده می شود. از آنجایی که نشاسته تاپیوکا دارای بافت خوب و طعم خنثی است، یک عامل غلیظ کننده عالی برای سس ها، سوپ ها و دسرها و البته این دستور غذای گیاهی است!

چگونه Vegan Queso درست کنیم

  • مخلوط کنید. همه مواد را به مخلوط کن پرقدرت اضافه کنید و با حرارت بالا هم بزنید تا یکدست شود.
  • حرارت. مخلوط وگان کیسو را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم و غلیظ شود و مدام هم بزنید.
  • تزئین و سرو کنید. به ظرف سرو منتقل کنید و پیاز سبز، گشنیز و پاپریکا اضافی را روی آن بپاشید. گرم را با چیپس ترتیلا سرو کنید.
نمای بالای سر کوسو وگان در کاسه روی بشقاب با چیپس تورتیلانمای بالای سر کوسو وگان در کاسه روی بشقاب با چیپس تورتیلا

نکاتی برای موفقیت

  • فراموش کرده اید بادام هندی را خیس کنید؟ اگرچه ایده آل نیست، اما در صورت نیاز می توانید آنها را به مدت 15 دقیقه در آب جوش خیس کنید. آنها به اندازه ای نرم نمی شوند که اگر آنها را برای 2 ساعت کامل خیس کنید، اما به اندازه کافی آنها را به هم نزدیک می کند.
  • مطمئن شوید که مخلوط کنید تا یکدست شود. شما نمی خواهید تکه هایی از بادام هندی در غذای گیاهی خود داشته باشید! برای کرمی ترین بافت، مطمئن شوید که مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. تنها با نگاه کردن به شیشه مخلوط کن تشخیص آن سخت است، بنابراین یک قاشق را در آن قرار دهید و سپس اجازه دهید که گیاه وگان queso بریزد. اگر دانه دانه به نظر می رسد، به مخلوط کردن ادامه دهید.
  • دستور غذا را برای مجالس بزرگتر دو برابر کنید. این دستور غذای وگان کیسو را می توان به راحتی دو یا سه برابر کرد و آن را به گزینه ای عالی برای مهمانی ها و مجالس بزرگتر تبدیل می کند.

تغییرات

  • لوبیا سیاه و ذرت را اضافه کنید. برای داشتن غذای دلپذیرتر، قبل از سرو، مقداری لوبیا سیاه پخته شده و ذرت بو داده شده را با آن مخلوط کنید.
  • سریراچا را با سالسا عوض کنید. اگر طرفدار غذاهای تند نیستید، می توانید از سالسا مورد علاقه خود به جای سیریراچا برای طعم دادن و کمی بافت نیز استفاده کنید.
  • فلفل سبز را هم بزنید. برای اینکه به این دیپ حالتی جنوب غربی بدهد، هنگام گرم کردن آن روی اجاق گاز، فلفل سبز مکعبی کنسرو شده را اضافه کنید.
نمای بالای سر وگان کیسو در کاسهنمای بالای سر وگان کیسو در کاسه

پیشنهادات خدمت

کیزو وگان با چیپس تورتیلا خوشمزه است، اما می‌توانید در نحوه سرو آن کاملا خلاق باشید. در اینجا چند ایده وجود دارد!

  • چیپس ذرت. چیپس تورتیلای مورد علاقه خود را با کیسو وگان، لوبیا سیاه تند، ذرت، گوجه فرنگی خرد شده و خامه ترش گیاهی برای ناچوهای گیاهی پر کنید.
  • بوریتو یا تاکو. به جای پنیر سنتی از این کیسو به عنوان تاپینگ برای بوریتو یا تاکو استفاده کنید. همچنین با کاسه های بوریتو عالی است!
  • سیب زمینی پخته. از پنیر وگان مصنوعی و قاشق وگان کیسو روی سیب زمینی پخته بعدی خود صرف نظر کنید.

نحوه نگهداری مواد باقیمانده

اگر از وگان کیزو باقی مانده، آن را در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید. دوباره روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید تا گرم و کرم رنگ شود. ممکن است لازم باشد مقداری آب اضافه کنید تا شل شود. در صورت تمایل می توانید آن را به عنوان دیپ سرد میل کنید.

آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟

بله، تو میتونی! کوزو وگان را به ظرف مخصوص فریزر یا کیسه زیپ دار منتقل کنید و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید. قبل از گرم کردن مجدد روی اجاق گاز یا مایکروویو، آن را در یخچال ذوب کنید.

چیپس تورتیلا را با دست در کاسه کیزو وگان فرو کنیدچیپس تورتیلا را با دست در کاسه کیزو وگان فرو کنید

دیپ و اسپردهای گیاهی بیشتر

آمادگی: 5 دقایق

پختن: 5 دقایق

زمان خیساندن: 2 ساعت ها

جمع: 2 ساعت ها 10 دقایق

  • همه مواد را به مخلوط کن پرقدرت اضافه کنید و با حرارت بالا هم بزنید تا یکدست شود.

  • محتویات مخلوط کن را به یک قابلمه کوچک اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. مرتب هم بزنید تا گلوله نشود و هم بزنید تا کمی غلیظ شود، حدود 3 تا 5 دقیقه.

  • به ظرف سرو منتقل کنید و پیاز سبز، گشنیز و کمی پاپریکا بپاشید.

  • با چیپس ترتیلا گرم سرو کنید و لذت ببرید!

کالری: 165کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 12g | پروتئین: 7g | چربی: 12g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی اشباع شده: 6g | سدیم: 428میلی گرم | پتاسیم: 250میلی گرم | فیبر: 2g | قند: 2g | ویتامین A: 127IU | ویتامین سی: 5میلی گرم | کلسیم: 85میلی گرم | اهن: 2میلی گرم

دوره: پیش غذا، چاشنی، میان وعده