به دنبال برخی دستور العمل های آسان کدو حلوایی به کارنامه خود اضافه کنید؟ اینها برخی از موارد مورد علاقه من هستند!
از بین همه انواع کدو حلوایی زمستانی، من فکر می کنم می توانیم توافق کنیم که کدو حلوایی بهترین است، درست است؟ یا حداقل یکی از بهترین ها! این به طور طبیعی شیرین، کمی آجیلی است و پختن آن فقط آن را شیرین تر و آجیل تر می کند.
قبل از اینکه به دستور العملهای کدو حلوایی آسان مورد علاقه من بپردازیم، اجازه دهید کدو حلوایی 101 را پوشش دهیم – زیر و بم پخت و پز با کدو حلوایی.
چگونه می توان یک کدو حلوایی خوب را در فروشگاه مواد غذایی انتخاب کرد؟
قبل از هر چیز، زمانی که در حال خرید کدو حلوایی هستید تا در دستور پخت از آن استفاده کنید، به دنبال کدویی باشید که دور تا دور آن سفت باشد و نسبت به اندازه آن سنگین به نظر برسد. این نشان می دهد که تازه و رسیده است. از خوردن کدو حلوایی با لکه های نرم یا چروک پرهیز کنید، زیرا اینها یا نشانه فساد هستند یا جایی که احتمال دارد به زودی فساد در آن رخ دهد.
فاکتور مهم دیگری که باید در نظر گرفت رنگ است. یک کدو حلوایی خوب باید رنگی عمیق و غنی داشته باشد که از بژ روشن تا نارنجی تیره متغیر باشد. از کدوهایی که رنگ پریده یا سبز دارند خودداری کنید، زیرا ممکن است کاملاً رسیده نباشند.
در آخر به ساقه کدو توجه کنید. باید دست نخورده و خشک باشد. اگر مرطوب یا کپک زده است، کدو حلوایی احتمالا قدیمی، خراب یا در آستانه فساد است.
کدو حلوایی را چگونه برای پخت و پز آماده می کنید؟
شکل کدو حلوایی می تواند آن را در هنگام آماده سازی کمی ترسناک کند. بسیاری از دستور العمل های کدو حلوایی دارای دستورالعمل هایی برای تهیه کدو هستند.
بهترین توصیه من اگر می خواهید کدو حلوایی را مکعبی کنید این است که قسمت بالایی و پایینی آن را به عنوان دو ماده مجزا در نظر بگیرید. گردن کدوها را برش دهید و پوست آن را جدا کرده و مکعب کنید. انتهای پیازی دارای دانه هایی در وسط است، بنابراین ابتدا باید پوست آن را جدا کنید، سپس آن را از وسط نصف کنید و قبل از مکعب کردن، دانه ها و تفاله آن را بردارید. (دانه ها را می توان درست مثل تخمه کدو تفت داد!)
اگر کدو را تفت می دهید تا له یا پوره کنید، آماده سازی آن بسیار آسان تر است. به سادگی کدو حلوایی را از طول نصف کنید، دانه ها و تفاله آن را بردارید، سپس طبق دستور تفت دهید.
آیا باید قبل از پختن کدو سبز را پوست کند؟
پاسخ کوتاه این است که خیر، لازم نیست قبل از استفاده از کدو حلوایی در دستور پخت، پوست آن را بکنید. پاسخ طولانی تر این است: بستگی دارد و در اینجا دلیل آن است.
مانند کدو بلوط، پوست کدو حلوایی خوراکی است. اما اگر پوست کدو بلوط را برای خوردن ناخوشایند میدانید، قطعاً از پوست کدو حلوایی خوشتان نمیآید، که حتی سفتتر است. به همین دلیل، اکثر دستور العمل ها پوست کندن و دور ریختن پوست را توصیه می کنند.
از طرف دیگر، می توانید همان طور که در بالا توضیح داده شد، کدو حلوایی را به طور کامل یا نصف شده با پوست تفت دهید. پس از پخته شدن، پوست به راحتی جدا می شود و می توانید از گوشت آن برای دستور پخت خود استفاده کنید.
آیا کدو حلوایی برای شما خوب است؟
کدو حلوایی یک ماده مغذی است که باید در وعده های غذایی خود بگنجانید. کالری کم و فیبر بالایی دارد و همچنین حاوی ویتامین های A، C و E و همچنین مواد معدنی مانند پتاسیم و منیزیم است.
دستور پخت کدو حلوایی ساده مورد علاقه من
خورش نخود مراکشی در آرام پز
این خورش نخود وگان مراکشی در اجاق آهسته کنار هم می آید و آن را برای یک شب هفته شلوغ عالی می کند! پر شده با کدو حلوایی، عدس قرمز و گوجه فرنگی، یک شام مقوی و رضایت بخش است.
این دستور غذا را بررسی کنید
کاسه کینوا زمستانی درخشان
این کاسههای مغذی بودا دارای کینوآ، کدو تنبل برشته شده لطیف، چغندر برشته شده سیر، کلم پیچ، کلم بروکلی و نخود هستند که همگی با سس خامهای تاهینی-میسو پر شده است.
این دستور غذا را بررسی کنید
نان ذرت کدو حلوایی
چه کسی می دانست که می توانید از کدو حلوایی برای تهیه یک نان ذرت ساده استفاده کنید؟ این نان ذرت مظهر غذای راحت در طول ماه های گرم زمستان و برای دورهمی های تعطیلات عالی است.
این دستور غذا را بررسی کنید
کدو حلوایی بو داده
فرقی نمیکند این کدو حلوایی برشته شده آسان را بهعنوان یک غذای جانبی وگان برای یک گردهمایی تعطیلات یا برای یک شام شب هفته سرو کنید، مطمئناً با لایههای طعم و بافت خود، همراه با کدو حلوایی کاملاً کاراملی شده، تحت تأثیر قرار میگیرد.
این دستور غذا را بررسی کنید
تاکو صبحانه کینوا با کلم پیچ + کدو حلوایی
این تاکوهای صبحانه که با مواد سالم و مغذی درست شده اند، نه تنها سالم و دوستدار سم زدایی هستند، بلکه روشی خوشمزه برای شروع روزتان هستند!
این دستور غذا را بررسی کنید
دستور تهیه سوپ کدو حلوایی بو داده
این سوپ کدو حلوایی بو داده وگان به طرز باورنکردنی آسانی تهیه میشود و کدوی برشته به آن طعمی خاکی، شیرین و بافتی صاف مخملی اضافه میکند.
این دستور غذا را بررسی کنید
ریزوتو کدو حلوایی کینوآ
اگر عاشق ریزوتو با برنج هستید، ریزوتو کینوآ را نیز دوست خواهید داشت! این دستور پخت پروتئین بسیار بیشتری نسبت به نسخه اصلی دارد، در حالی که کدو حلوایی آن را خامه ای و خوشمزه می کند.
این دستور غذا را بررسی کنید
بلغور اسکواش مک و پنیر
ماک و پنیر کدو حلوایی مانند نسخه کلاسیک آن بسیار خامه ای و پنیری است، اما به لطف کدوی زمستانی مورد علاقه همه، با مقداری تغذیه اضافی!
این دستور غذا را بررسی کنید
پاستا خامه ای گردو
گردوی مغزدار و کدو حلوایی با این دستور تهیه ماکارونی ساده و خامه ای در بهشت تهیه می شوند!
این دستور غذا را بررسی کنید
سالاد کینوا پاییزی با کدو حلوایی و سیب
این سالاد رضایتبخش کینوآ طعم کدو حلوایی بو داده، سیبهای شیرین ترد و گردوی برشته شده را با هم ترکیب میکند و سالادی را ایجاد میکند که میتواند به تنهایی به عنوان یک وعده غذایی بماند.
این دستور غذا را بررسی کنید
لوبیا سیاه وگان انچیلادا
لوبیا سیاه و کدو حلوایی سیر این دستور غذای گیاهی آسان انچیلادا را تشکیل می دهند. امتیاز: فریزر هم مناسب است!
این دستور غذا را بررسی کنید
کاسه کدو حلوایی مارپیچ با نخود هریسا + کینوا
بله، شما می توانید کدو حلوایی را مارپیچ کنید! اسپیرالایزر خود را گردگیری کنید و از آن برای تهیه نودل کدو حلوایی رنگارنگ برای این کاسه های غذای دلچسب استفاده کنید.
این دستور غذا را بررسی کنید
برگر لوبیا سفید کدو حلوایی چیپوتل
این همبرگرهای لوبیا سفید کدو حلوایی خوشمزه به دلیل افزودن چیپوتل های دودی در adobo به راحتی آماده می شوند و طعمی پررنگ دارند.
این دستور غذا را بررسی کنید