پنکیک زغال اخته لیمویی | به سادگی کینوا


پنکیک زغال اخته لیمویی یک صبحانه سالم هستند که به نظر می رسد یک وعده غذایی است! لطیف، کرکی، و پر از توت های آبدار در هر لقمه، این پنکیک ها نیز گیاهی و بدون گلوتن هستند.

پشته پنکیک بلوبری با زغال اخته، سس، پوست لیمو و ماست گیاهی روی آن

زغال اخته و لیمو یکی از آن ترکیباتی است که از مجموع اجزای آن بیشتر است. در این پنکیک زغال اخته لیمو، این کینوآ زغال اخته لیمویی یک شبه، و دونات های پخته شده با زغال اخته لیمویی من، طعم ترش لیمو به زغال اخته های ساده شیرین بعد و درخشندگی می بخشد. این بازی ساخته شده در بهشت ​​است!

اگرچه طعم این پنکیک های لیمو بلوبری ممکن است کمی غیرعادی باشد، همه چیزهای دیگر در مورد آنها دقیقاً همان چیزی است که شما از دستور پخت پنکیک می خواهید: کرکی لذت بخش، با خرده های لطیف، و کاملاً خوشمزه برای یک صبح تنبل آخر هفته.

مجموعه کامل پنکیک زغال اخته لیمویی گیاهی با شربت افرا که روی آن ریخته شده استمجموعه کامل پنکیک زغال اخته لیمویی گیاهی با شربت افرا که روی آن ریخته شده است

چرا این طرز تهیه پنکیک بلوبری لیمو را دوست خواهید داشت؟

  • بدون گلوتن و وگان، بدون مصالحه. برخی از دستور العمل های پنکیک وگان بدون گلوتن خشک، نازک یا ناامید کننده هستند. این پنکیک ها شما را ناامید نمی کنند!
  • با این حال، آن شربت. روی شربت افرا حرکت کنید زیرا رویه پنکیک جدیدی در خانه وجود دارد! سس ساده زغال اخته بهترین رویه برای پنکیک لیمو بلوبری است و تمام خوبی های میوه ای آنها را برجسته می کند.
  • آسان برای ساخت. درست مانند پنکیک های سنتی، مسئله این است که همه چیز را با هم هم بزنید و روی اجاق بپزید. خیلی ساده!
چهار کولاژ عکس از یک کاسه شیشه ای که خمیر را برای پنکیک بلوبری لیمو مخلوط می کندچهار کولاژ عکس از یک کاسه شیشه ای که خمیر را برای پنکیک بلوبری لیمو مخلوط می کند

آنچه شما نیاز دارید

برای یافتن مقادیر مواد و دستورالعمل های دستور غذا، به کارت دستور غذا بروید.

برای پنکیک:

  • آرد کینوا برشته شده – این یک آرد با طعم آجیل است که مقدار زیادی پروتئین گیاهی و ساختار را به این پنکیک ها اضافه می کند. این برند محبوب من است.
  • آرد بادام – من عاشق استفاده از آرد بادام در دستور العمل های پخت بدون گلوتن هستم. غنی، گرم و دارای طعمی لذیذ است. من آرد بادام قرمز باب را دوست دارم.
  • نشاسته پیکان
  • پودر خمیرمایه
  • نمک دریا
  • شکر نارگیل – این یک قند گرانول کمتر تصفیه شده است. اگر دوست دارید، می توانید شکر نارگیل را برای شکر معمولی یا شیرین کننده میوه راهب قرار دهید. در این راهنمای Monk Fruit 101 درباره میوه راهبان و نحوه استفاده از آن بیشتر بخوانید.
  • شیر غیر لبنی – برای این دستور می توانید از شیرهای گیاهی مانند بادام، سویا، کنف، کتان یا نارگیل استفاده کنید.
  • تخم کتان – با ترکیب کنجاله بذر کتان با 3 قاشق غذاخوری آب و اجازه دهید بماند تا ژل شود، یک جایگزین تخم مرغ گیاهی درست کنید.
  • روغن نارگیل
  • پوست لیموترش – از آب میوه برای سس استفاده خواهید کرد. ابتدا لیمو را رنده کنید سپس آب آن را بگیرید.
  • بلوبری – تازه یا منجمد، اما منجمد آنها را بیشتر آبی می کند!

برای سس بلوبری:

  • بلوبری – تازه یا منجمد هر دو کار می کنند.
  • شربت عسل یا افرا – از شربت افرا برای سس وگان استفاده کنید.
  • آب لیمو – برای روشنایی کمی که با شیرینی توت ها مطابقت داشته باشد.
  • دانههای چیا – این دانه‌های کوچک به طرزی جادویی سس را غلیظ می‌کنند و به قوام مربا مانندی تبدیل می‌شوند تا با قاشق روی پنکیک‌های گیاهی شما قرار بگیرند.
تابه با یک پنکیک زغال اخته لیمویی در حال پختنتابه با یک پنکیک زغال اخته لیمویی در حال پختن

طرز تهیه پنکیک بلوبری لیمویی

  • آماده کردن. یک تابه را روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به کم گرم کنید.
  • مواد خشک را مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، مواد خشک را با همزن بزنید.
  • خمیر را تمام کنید. مواد مرطوب را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. پوست لیمو و سپس زغال اخته را داخل آن بریزید.
  • توری را آماده کنید. تابه را با اسپری نچسب آشپزی یا روغن نارگیل کمی چرب کنید.
  • پنکیک ها را بپزید. برای هر پنکیک 1/4 فنجان از خمیر را روی سینی بریزید. آنها را بپزید تا حباب های کوچک شروع به تشکیل شدن کنند، حدود 2 تا 3 دقیقه. برگردانید و برای یک یا دو دقیقه دیگر یا تا زمانی که هر دو طرف قهوه ای طلایی شوند، بپزید. به توری سیمی منتقل کنید و با باقیمانده خمیر این کار را تکرار کنید.
  • سس را درست کنید. تمام مواد سس به جز دانه چیا را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. مخلوط را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید و 2 تا 3 دقیقه بجوشانید. از روی حرارت بردارید و دانه های چیا را هم بزنید. اجازه دهید سس به مدت 5 تا 10 دقیقه بماند تا غلیظ شود.
  • خدمت. در صورت تمایل از پنکیک زغال اخته لیمویی با سس بلوبری و کمی کره گیاهی لذت ببرید.
پشته ای از پنکیک زغال اخته لیمویی با لقمه ای بریده شده و یک چنگال با زغال اخته و سس گیر کردهپشته ای از پنکیک زغال اخته لیمویی با لقمه ای بریده شده و یک چنگال با زغال اخته و سس گیر کرده

نکاتی برای موفقیت

  • حرارت را در صورت نیاز تنظیم کنید. گاهی اوقات هنگام تهیه پنکیک باید دمای پخت را کمی ریز کنید. تقریباً در پایان، آنها همیشه کمی سریعتر شروع به پختن می کنند، بنابراین من تمایل دارم در آن نقطه دما را کمی کاهش دهم. اگر پنکیک شما از بیرون سیاه شده، اما وسط آن خام است، حرارت را کم کنید!
  • مراقب حباب ها باشید به حباب های ایجاد شده روی سطح پنکیک خود توجه کنید. هنگامی که آنها شروع به بیرون زدن می کنند و لبه ها مرتب به نظر می رسند، زمان مناسبی برای ورق زدن است. انتظار برای این نشانه بصری به شما کمک می کند تا مطمئن شوید که پنکیک شما به طور یکنواخت پخته می شود.
  • اندازه اسکوپ را ثابت نگه دارید. از یک پیمانه یا ملاقه برای ریختن خمیر خود روی سینی استفاده کنید. این به حفظ اندازه پنکیک کمک می کند.
  • از بکینگ پودر تازه استفاده کنید. از آنجایی که عامل خمیر مایه برای پنکیک های کرکی ضروری است، مطمئن شوید که بیکینگ پودر شما تازه است تا بهترین حالت را بگیرد. با گذشت زمان قدرت خود را از دست می دهد، بنابراین اگر بیش از شش ماه در انباری شما مانده است، آن را تعویض کنید.

پیشنهادات خدمت

  • برای طعم بیشتر مرکبات، پوست لیموترش اضافی را به عنوان تزئین اضافه کنید.
  • به جای شربت بلوبری، روی پنکیک بلوبری لیمویی خود را با کره نارگیل گرم پر کنید.
  • روی پنکیک ها را با انواع توت های تازه پر کنید – توت فرنگی، تمشک، تمشک و البته زغال اخته همگی خوشمزه هستند.
  • مربا یا کنسرو میوه نیز به جای سس بلوبری کار می کند.
  • برای پروتئین اضافه شده، با یک عدد ماست وانیل یا لیمو سرو کنید.
بشقاب سفید با پشته ای از پنکیک زغال اخته لیمو وگان که روی آن توت تازه و سس بلوبریبشقاب سفید با پشته ای از پنکیک زغال اخته لیمو وگان که روی آن توت تازه و سس بلوبری

نحوه نگهداری مواد باقیمانده

پنکیک های لیموی زغال اخته را در یک ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کنید. قبل از سرو در مایکروویو یا فر توستر گرم کنید.

می توانید باقیمانده سس را (در صورت داشتن) در ظرف در بسته در یخچال تا یک هفته نگهداری کنید. از آن برای جو دوسر شبانه، روی بستنی یا ماست، یا برای ترکیب با سایر دستور العمل های صبحانه مانند وافل موز کینوا و نان تست فرانسوی بدون گلوتن با توت استفاده کنید.

آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟

بله، این دستور پخت پنکیک زغال اخته لیمو، فریزر پسند است! برای یخ زدن، بگذارید پنکیک ها روی توری سیمی کاملا خنک شوند. سپس آنها را در یک لایه روی یک ورقه پخت قرار دهید و فریز کنید تا جامد شوند. پنکیک های یخ زده را بین لایه های کاغذ مومی یا کاغذ روغنی قرار دهید و آنها را در یک کیسه یا ظرف مخصوص فریزر نگهداری کنید. آنها تا 3 ماه نگهداری می شوند. وقتی آماده خوردن هستید، پنکیک ها را دوباره در فر یا مایکروویو گرم کنید تا گرم و برشته شوند.

دستور العمل های بیشتر آرد کینوا برای امتحان کردن

آمادگی: 5 دقایق

پختن: 15 دقایق

جمع: 20 دقایق

برای سس بلوبری

  • 1 فنجان بلوبری تازه یا منجمد
  • 1/4 فنجان شربت عسل یا افرا
  • 2 قاشق چای خوری آب لیمو
  • 1 قاشق سوپخوری دانههای چیا یا بیشتر بسته به قوام مورد نظر
  • یک تابه را روی حرارت ملایم از قبل گرم کنید.

  • در یک کاسه بزرگ، مواد خشک را با همزن بزنید. مواد مرطوب را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. پوست لیمو و سپس زغال اخته را هم بزنید.

  • سینی تان را با اسپری نچسب آشپزی یا روغن نارگیل کمی چرب کنید. 1/4 فنجان از خمیر را روی سینی بریزید و این کار را تکرار کنید تا ظرف خود را پر کنید. پنکیک ها را بپزید تا حباب های کوچک شروع به تشکیل شدن کنند، حدود 2 تا 3 دقیقه. برگردانید و 1 تا 2 دقیقه دیگر بپزید تا طرف های دیگر قهوه ای طلایی شوند. به توری سیمی منتقل کنید و این کار را تکرار کنید تا خمیر باقی نماند.

  • در حالی که پنکیک ها در حال پختن هستند، تمام مواد سس (منهای دانه چیا) را به یک قابلمه کوچک اضافه کنید. روی متوسط ​​حرارت دهید و مخلوط را به جوش بیاورید. آن را کم کنید و بگذارید 2 تا 3 دقیقه بجوشد. از روی حرارت بردارید و دانه های چیا را هم بزنید. بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند.

  • در صورت تمایل پنکیک ها را با سس بلوبری و کمی کره گیاهی سرو کنید. لذت ببرید!

خدمت: 2g | کالری: 158کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 20g | پروتئین: 3g | چربی: 7g | چربی های اشباع شده: 3g | سدیم: 139میلی گرم | پتاسیم: 107میلی گرم | فیبر: 2g | قند: 9g | ویتامین A: 15IU | ویتامین سی: 3.4میلی گرم | کلسیم: 84میلی گرم | اهن: 0.9میلی گرم