طرز تهیه پنکیک ورقه ای | طرز تهیه پنکیک فر


اگر از برگرداندن پنکیک یکی یکی خسته شده اید یا به یک صبحانه بی دردسر برای جمعیت نیاز دارید، پنکیک ورقه ای راه حل است. با گزینه‌های سفارشی‌سازی بی‌پایان و بافت کرکی، در کمترین زمان به یک صبحانه مورد علاقه تبدیل می‌شوند.

تصویر بالای سر از پنکیک ورقه ای با توت فرنگی و چیپس شکلاتتصویر بالای سر از پنکیک ورقه ای با توت فرنگی و چیپس شکلات

چرا این صبحانه ساده را دوست خواهید داشت؟

  • بهره وری. آماده خدمت به جمعی بدون دردسر تک تک پنکیک هستید؟ پنکیک ورقه ای جواب می دهد. آنها یک هک صبحانه صرفه جویی در زمان هستند و شما یک پشته پنکیک به یکباره آماده خواهید داشت.
  • قابل تنظیم. درست مانند پنکیک های سنتی، این ورقه های شگفت انگیز فوق العاده همه کاره هستند. می‌توانید آن‌ها را با تاپینگ‌های مورد علاقه‌تان، از انواع توت‌های تازه گرفته تا چیپس‌های شکلات یا آجیل، سفارشی کنید.
  • کاملا کرکی. پنکیک‌های تابه‌ای ورقه‌ای، علی‌رغم روش پخت غیر متعارفشان، سبک، پف‌دار و به اندازه پنکیک‌های روی اجاق‌شان خوشمزه می‌شوند.
  • به طرز چشمگیری آسان است. چه در حال میزبانی یک برانچ باشید و چه برنامه صبحانه آخر هفته خود را ساده کنید، این پنکیک ورقه ای به طرز شگفت انگیزی آسان است. بدون تلنگر، بدون هیاهو!

پنکیک ورقه ای چیست؟

پنکیک ورقه ای روشی راحت و صرفه جویی در زمان برای تهیه یک دسته بزرگ پنکیک به یکباره با استفاده از ورقه پخت یا تابه ورق است. به جای اینکه پنکیک ها را یکی یکی روی اجاق گاز درست کنید، خمیر پنکیک را آماده کرده و در یک ورقه پخت بزرگ بریزید. سپس خمیر را در فر می پزیم تا پف کند و طلایی شود.

چگونه پنکیک های ورقه ای را پف دار کنید؟

برای تهیه پنکیک ورقه‌ای کرکی، باید به چند عامل کلیدی در دستور پخت و آماده‌سازی خود توجه کنید:

  • خمیرمایه ها. اطمینان حاصل کنید که از مقدار مناسبی از مواد خمیر کننده مانند بکینگ پودر استفاده کنید. این ها حباب هایی را در خمیر ایجاد می کنند که منجر به پنکیک های نرم تر می شود. به طور معمول، 1 تا 1.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر در هر فنجان آرد یک راهنمای خوب است.
  • بیش از حد مخلوط نکنید. مخلوط کردن بیش از حد خمیر پنکیک می تواند منجر به پنکیک های سفت و صاف شود. مواد را آنقدر هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. چند توده مشکلی ندارد مخلوط کردن بیش از حد باعث فعال شدن گلوتن در آرد می شود که می تواند منجر به پنکیک های متراکم شود.
  • بگذارید خمیر استراحت کند. قبل از ریختن خمیر در تابه، اجازه دهید چند دقیقه استراحت کند. استراحت به گلوتن اجازه می‌دهد تا آرام شود و عوامل مخمر عمل کنند، که به کرکی شدن کمک می‌کند.

مواد مورد نیاز شما

  • مخلوط پنکیک– مخلوط پنکیک مورد علاقه خود را انتخاب کنید یا خودتان از ابتدا درست کنید.
  • شیر– شیر کامل برای پنکیک های غنی و پف دار عالی عمل می کند.
  • تخم مرغ– ساختار و کرکی را به خمیر می دهند.
  • عصاره وانیل– کمی وانیل طعم آن را افزایش می دهد.
  • تاپینگ ها– خلاق باش! می توانید چیپس شکلات، زغال اخته، موز ورقه شده یا هر چیزی که دلتان می خواهد اضافه کنید.

طرز تهیه پنکیک ورقه ای

  1. فر خود را از قبل گرم کنید. با گرم کردن فر با دمای 425 درجه فارنهایت شروع کنید. برای جلوگیری از چسبندگی یک تابه لبه دار را با کره یا اسپری پخت و پز چرب کنید.
  2. خمیر را مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، مخلوط پنکیک، شیر، تخم مرغ و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست و خوب ترکیب شود.
  3. ریختن و سفارشی کردن. خمیر پنکیک را در قالب آماده شده بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید. الان قسمت خوبش شروع میشود! رویه های انتخابی خود را روی خمیر بپاشید. بخشنده باش؛ این جایی است که می توانید خلاق شوید.
  4. پخت به کمال. قالب را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت تقریبی 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که پنکیک طلایی و قهوه ای شود بپزید. می توانید آن را با قرار دادن یک خلال دندان در مرکز آزمایش کنید. اگر تمیز بیرون آمد، پنکیک شما آماده است.
  5. سرو کنید و لذت ببرید. وقتی پنکیک ورقه‌ای شما از فر خارج شد، بگذارید یک یا دو دقیقه خنک شود. سپس آن را به شکل مربع یا مستطیل برش دهید و با مواد پنکیک مورد علاقه خود مانند شربت افرا، میوه تازه یا یک عدد خامه فرم گرفته سرو کنید.
تصویر نزدیک از پنکیک ورقه ای توت فرنگی و شکلاتیتصویر نزدیک از پنکیک ورقه ای توت فرنگی و شکلاتی

نکات و ترفندها

درست کردن پنکیک ورقه‌ای می‌تواند راهی مناسب برای خدمت به جمعیت باشد، و در اینجا چند نکته و ترفند برای اطمینان از اینکه کاملاً درست می‌شوند وجود دارد:

  • فر خود را از قبل گرم کنید. قبل از اینکه مایه پنکیک را داخل قالب بریزید، مطمئن شوید که فر شما کاملاً با دمای توصیه شده گرم شده است. این به پخت و پز یکنواخت کمک می کند.
  • تابه را آماده کنید. برای جلوگیری از چسبندگی قالب ورق را زیاد چرب کنید. برای برداشتن آسان می توانید از کره، اسپری پخت و پز یا کاغذ روغنی استفاده کنید.
  • خمیر را به طور یکنواخت پخش کنید. خمیر پنکیک را در قالب بریزید و با استفاده از یک کاردک آن را به طور یکنواخت پخش کنید. مطمئن شوید که کل تابه را بپوشاند تا پنکیک های یکدستی ایجاد شود.
  • اجازه دهید خمیر استراحت کند. اجازه دهید خمیر چند دقیقه قبل از پخت استراحت کند. این به عوامل مخمر اجازه می دهد تا کار کنند و منجر به پنکیک های نرم تر می شود.

تغییرات

پنکیک های ورقه ای فوق العاده همه کاره هستند و می توانید با طعم های مختلف و تغییرات رویه خلاقیت به خرج دهید. در اینجا چند ایده خوشمزه برای الهام بخشیدن به دسته بعدی پنکیک ورقه ای شما آورده شده است:

  • بلوبری بلیس– زغال اخته های تازه یا یخ زده را در خمیر پنکیک بریزید تا فواید میوه ای داشته باشید. روی آن مقداری عسل یا شربت زغال اخته بپاشید.
  • شیرینی چیپس شکلاتی– چیپس های شکلات را به خمیر اضافه کنید تا یک خوراکی شیرین و دلپذیر داشته باشید. با پاشیدن پودر قند تمام کنید.
  • آجیل موز– موز رسیده له شده و مغزهای خرد شده (مانند گردو یا گردو) را در خمیر مخلوط کنید. روی آن موز ورقه شده و کمی دارچین بپاشید.
  • سیب دارچین– سیب های خرد شده و کمی دارچین را داخل خمیر بریزید. با کمی سس کارامل سرو کنید.
  • کیک توت فرنگی– قبل از پخت، توت فرنگی های ورقه شده را روی خمیر پنکیک قرار دهید. بعد از پخت، با یک قاشق خامه فرم گرفته و کمی کراکر گراهام له شده، کار را تمام کنید.

چه چیزی را با پنکیک ورقه ای سرو کنید

پنکیک ورقه ای یک غذای همه کاره برای صبحانه است که می توان آن را به تنهایی یا با انواع تاپینگ و مخلفات میل کرد. در اینجا چند ایده برای استفاده از آنها وجود دارد:

  • شربت– شربت افرا یک تاپینگ کلاسیک برای پنکیک است. همچنین می‌توانید شربت‌های میوه، عسل یا شربت‌های طعم‌دار را برای تغییری متفاوت امتحان کنید.
  • میوه تازه– پنکیک های ورقه ای را با مجموعه ای از میوه های تازه مانند انواع توت ها، موز برش داده شده یا قطعات مرکبات سرو کنید. شیرینی طبیعی میوه به طرز شگفت انگیزی با پنکیک جفت می شود.
  • خامه زده شده– یک حبه خامه فرم گرفته، حسی سبک و مطبوع به پنکیک شما می بخشد. به خوبی با میوه ها و شربت ها ترکیب می شود.
  • آجیل– آجیل های خرد شده مانند گردو، گردو، گردو یا بادام می توانند طعم تردی و آجیلی دلپذیری را به آن اضافه کنند. آنها را روی پنکیک ها بپاشید یا قبل از پخت آنها را در خمیر مخلوط کنید.
  • ماست– یک طرف ماست، چه ساده و چه طعم دار، به خوبی پنکیک را تکمیل می کند. این تضاد خامه ای و تند به شیرینی پنکیک اضافه می کند.

آن ها چقدر دوام می آورند؟

پنکیک ورقه ای را بهتر است تازه از فر میل کنید. با این حال، اگر باقی مانده، آنها را در یک ظرف در بسته در یخچال تا 2-3 روز نگهداری کنید.

قبل از سرو در فر یا مایکروویو گرم کنید.

آیا می توانید آنها را منجمد کنید؟

پنکیک های ورقه ای منجمد را می توان به طور معمول تا 2 تا 3 ماه بدون کاهش قابل توجه کیفیت نگهداری کرد. برای گرم کردن مجدد می توانید از توستر، توستر، مایکروویو یا اجاق معمولی استفاده کنید.

دستور العمل های ساده صبحانه

سنجاق پنکیک ورق با روکش متنسنجاق پنکیک ورق با روکش متن

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید دستور تهیه پنکیک ورقه ای همانطور که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

تصویر بالای سر از پنکیک ورقه ای با توت فرنگی و چیپس شکلاتتصویر بالای سر از پنکیک ورقه ای با توت فرنگی و چیپس شکلات

طرز تهیه پنکیک ورقه ای | طرز تهیه پنکیک فر

اگر از برگرداندن پنکیک یکی یکی خسته شده اید یا به یک صبحانه بی دردسر برای جمعیت نیاز دارید، پنکیک ورقه ای راه حل است. با گزینه‌های سفارشی‌سازی بی‌پایان و بافت کرکی، در کمترین زمان به یک صبحانه مورد علاقه تبدیل می‌شوند.

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 12 دقایق

زمان کل: 22 دقایق

دوره: صبحانه، صبحانه / برانچ

غذا: آمریکایی

کلمه کلیدی: پنکیک پخته شده، پنکیک فر، پنکیک ورقه ای، طرز تهیه پنکیک ورقه ای، پنکیک شکلاتی توت فرنگی

خدمات: 12 وعده های غذایی

کالری: 156کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • فر خود را از قبل گرم کنید. با گرم کردن فر با دمای 425 درجه فارنهایت شروع کنید. برای جلوگیری از چسبندگی یک تابه لبه دار را با کره یا اسپری پخت و پز چرب کنید.

  • خمیر را مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، مخلوط پنکیک، شیر، تخم مرغ و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست و خوب ترکیب شود.

  • ریختن و سفارشی کردن. خمیر پنکیک را در قالب آماده شده بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید. الان قسمت خوبش شروع میشود! رویه های انتخابی خود را روی خمیر بپاشید. بخشنده باش؛ این جایی است که می توانید خلاق شوید.

  • پخت به کمال. قالب را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت تقریبی 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که پنکیک طلایی و قهوه ای شود بپزید. می توانید آن را با قرار دادن یک خلال دندان در مرکز آزمایش کنید. اگر تمیز بیرون آمد، پنکیک شما آماده است.

  • سرو کنید و لذت ببرید. وقتی پنکیک ورقه‌ای شما از فر خارج شد، بگذارید یک یا دو دقیقه خنک شود. سپس آن را به شکل مربع یا مستطیل برش دهید و با مواد پنکیک مورد علاقه خود مانند شربت افرا، میوه تازه یا یک عدد خامه فرم گرفته سرو کنید.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 156کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 26g | پروتئین: 4g | چربی: 4g | فیبر: 1g | قند: 8g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!