اسکون زغال اخته لیمویی | دستور اسکون بلوبری


اگر از طرفداران خوراکی های خوشمزه صبحانه پر از طعم های تازه هستید، آماده شوید تا عاشق این اسکون های بلوبری لیمو شوید. این اسکون ها پوست تند لیمو را با آب شیرین زغال اخته ترکیب می کنند و هماهنگی کاملی از طعم و بافت ایجاد می کنند که صبح های شما را شاداب می کند.

سه اسکون زغال اخته لیمویی که روی یک بشقاب سفید چیده شده اندسه اسکون زغال اخته لیمویی که روی یک بشقاب سفید چیده شده اند

چرا این صبحانه خوش طعم را دوست خواهید داشت؟

  • خوشمزه تنگی. طعم مرکباتی روشن لیمو همراه با طعم شیرینی از زغال اخته تازه، طعمی را ایجاد می کند که هم طراوت و هم رضایت بخش است.
  • کاملا مرطوب. این اسکون ها در داخل مرطوب و لطیف با پوسته قهوه ای طلایی هستند که به هر لقمه ای ترد لذت بخشی می دهد.
  • آسان برای ساخت. با مواد ساده و دستورالعمل های ساده، می توانید دسته ای از این اسکون ها را در کمترین زمان تهیه کنید.
  • همه کاره. از این اسکون ها برای صبحانه، برانچ یا به عنوان یک میان وعده بعد از ظهر شیرین با یک فنجان چای یا قهوه لذت ببرید.

چه در حال پذیرایی از خود با یک صبحانه آرام آخر هفته باشید یا یک غذای ویژه برای مهمانان آماده کنید، این دمنوش بلوبری لیمو مطمئناً تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.

راز درست کردن اسکون های خوب چیست؟

راز ساخت اسکون های خوب در تسلط بر چند تکنیک کلیدی و توجه به جزئیات مهم در طول فرآیند پخت نهفته است. در اینجا چند نکته وجود دارد که به شما کمک می کند هر بار به اسکون های عالی برسید:

  • از مواد سرد استفاده کنید. کره، خامه و سایر مواد لبنی خود را قبل از افزودن به خمیر سرد نگه دارید. مواد سرد به ایجاد یک بافت پوسته پوسته و لطیف در اسکون ها کمک می کنند.
  • خمیر را به آرامی اداره کنید. حواستان باشد هنگام مخلوط کردن خمیر و یا شکل دادن به خمیر زیاد کار نکنید. دست زدن به خمیر می تواند منجر به لکه های سخت و متراکم شود. مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و از ورز دادن زیاد خمیر خودداری کنید.
  • فر را از قبل گرم کنید. قبل از پختن اسکون ها مطمئن شوید که فر شما کاملاً گرم شده است. یک اجاق داغ تضمین می کند که اسکون ها به درستی بلند شده و پوسته قهوه ای طلایی ایجاد می کنند.

مواد مورد نیاز شما

  • آرد همه منظوره– پایه خمیر اسکون را فراهم می کند و به آن ساختار و بافت می بخشد.
  • شکر دانه ریز– به لکه ها شیرینی می بخشد و ترشی لیمو و زغال اخته را متعادل می کند.
  • پودر خمیرمایه– به بلند شدن اسکون ها کمک می کند و به آنها بافتی سبک و مطبوع می بخشد.
  • نمک– طعم اسکون ها را افزایش می دهد و شیرینی را متعادل می کند.
  • کره بدون نمک– غنای و پوسته پوسته شدن را به خمیر اسکون اضافه می کند.
  • پوست لیموی تازه– اسکون ها را با طعم روشن و مرکباتی القا می کند.
  • زغال اخته تازه– زغال اخته با آبدار شدن، شیرینی و رطوبت را به پوسته ها اضافه می کند.
  • خامه غلیظ– خمیر را به هم می چسباند و رطوبت را به خرده لطیف اضافه می کند.
  • عصاره وانیل– یک طعم لطیف پس زمینه را فراهم می کند که مکمل لیمو و زغال اخته است.

طرز تهیه اسکون بلوبری لیمو

  1. فر خود را از قبل گرم کنید تا 400 درجه فارنهایت و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. در یک کاسه همزن بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با همزن بزنید.
  3. کره سرد را برش دهید به مکعب های کوچک تبدیل کنید و به مواد خشک اضافه کنید. از یک کاتر شیرینی پزی یا نوک انگشتان خود کره را به مخلوط آرد بزنید تا شبیه خرده های درشت شود.
  4. پوست لیمو را هم بزنید و زغال اخته تازه تا زمانی که به طور مساوی توزیع شود.
  5. خامه غلیظ را داخل آن بریزید و عصاره وانیل و به آرامی مخلوط را بریزید تا خمیری به دست آید. مراقب باش که بیش از اندازه مخلوط نکنی.
  6. خمیر را انتقال دهید روی سطح کمی آردپاشی شده و چند بار به آرامی ورز دهید تا یکدست شود.
  7. خمیر را فرم دهید به شکل دایره ای به ضخامت حدود 1 اینچ، سپس با استفاده از یک چاقوی تیز آن را به 8 قاچ مساوی برش دهید.
  8. اسکون ها را قرار دهید روی ورقه پخت آماده شده، بین هر کدام فاصله بگذارید.
  9. در فر از قبل گرم شده بپزید به مدت 15-18 دقیقه، یا تا زمانی که لکه ها قهوه ای طلایی و پخته شوند.
  10. اسکون ها را اجازه دهید قبل از سرو روی ورقه پخت کمی خنک شود. گرم یا در دمای اتاق لذت ببرید.
تصویر نزدیک از اسکون زغال اخته لیمو روی کاغذ روغنیتصویر نزدیک از اسکون زغال اخته لیمو روی کاغذ روغنی

نکات و ترفندها

ساخت اسکون زغال اخته لیمو یک پروژه پخت لذت بخش است که اسکون های لطیف و کره ای با طعم لیمو روشن و زغال اخته آبدار به دست می دهد. در اینجا چند نکته و ترفند برای کمک به شما برای رسیدن به کمال آورده شده است:

  • زغال اخته را در آرد بریزید. برای جلوگیری از فرورفتن زغال اخته ها به ته اسکون ها در حین پخت، قبل از اینکه آنها را داخل خمیر بریزید، آنها را در یک قاشق غذاخوری آرد از دستور غذا بریزید.
  • بیش از حد مخلوط نکنید. خمیر را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. اختلاط بیش از حد می تواند منجر به لکه های سخت شود. اگر چند نقطه خشک وجود داشته باشد اشکالی ندارد. هنگامی که خمیر را ورز می دهید با هم ترکیب می شوند.
  • زغال اخته را با احتیاط بریزید. وقتی خمیر را درست کردید، زغال اخته ها را به آرامی با کاردک یا دستان خود بریزید. مراقب باشید توت ها را له نکنید.

تغییرات

انواع مختلفی از خوشمزه ها وجود دارد که می توانید برای سفارشی کردن اسکون های زغال اخته لیمو خود امتحان کنید. در اینجا چند ایده برای الهام بخشیدن به خلاقیت خود در پخت وجود دارد:

  • توت مخلوط به جای استفاده از زغال اخته، انواع توت ها مانند تمشک، شاه توت یا توت فرنگی را با آن مخلوط کنید. ترکیب انواع توت ها به اسکون های شما پیچیدگی و رنگ می بخشد.
  • دانه خشخاش لیمو – برای تغییر در ترکیب طعم کلاسیک، دانه های خشخاش را به همراه پوست لیمو به خمیر اضافه کنید. دانه های خشخاش یک ترد ظریف و جذابیت بصری به اسکون ها می بخشد.
  • بادام – عصاره بادام یا غذای بادام را به خمیر اضافه کنید تا طعم بادام دلپذیری داشته باشید که مکمل لیمو و زغال اخته است. برای بافت بیشتر، قبل از پخت روی اسکون ها بادام های برش داده شده را بپوشانید.

چه چیزی را با اسکون زغال اخته لیمویی لذت ببرید

اسکون زغال اخته لیمو به خودی خود یک خوراکی لذت بخش است، اما می توان آن ها را به تجربه ای لذت بخش تر تبدیل کرد که با همراهی های مکمل همراه شوند. در اینجا چند پیشنهاد برای لذت بردن از آنها وجود دارد:

  • کرم لخته شده– بافت غنی و خامه ای کرم لخته شده، حسی مجلل به اسکون بلوبری لیمو می بخشد. یک تکه کرم لخته شده را روی یک اسکون گرم بمالید تا یک خوراکی واقعاً لذت بخش داشته باشید.
  • کشک لیمو– طعم مرکباتی اسکون ها را با سرو کردن آنها با کشک لیمو تقویت کنید. ترشی کشک لیمو شیرینی زغال اخته را متعادل می کند و طعمی پر جنب و جوش می دهد.
  • خامه زده شده– خامه فرم گرفته سبک و مطبوع یک همراه کلاسیک برای اسکون ها است. برای یک جفت ساده و در عین حال رضایت‌بخش، روی پوست خود را با یک عدد خامه فرم گرفته پر کنید.

آن ها چقدر دوام می آورند؟

باقیمانده اسکون ها را در ظرف دربسته در دمای اتاق تا 2 روز و یا تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید. برای تازه کردن اسکون های کهنه، کافی است آنها را چند دقیقه قبل از سرو در فر یا توستر گرم کنید.

آیا می توانید آنها را فریز کنید؟

بله، این اسکون ها خوب یخ می زنند. اجازه دهید کاملا خنک شوند، سپس آنها را محکم در پلاستیک بپیچید و در یک کیسه یا ظرف مخصوص فریزر قرار دهید. تا 3 ماه فریز کنید. برای سرو، اسکون ها را در دمای اتاق ذوب کنید یا دوباره در فر گرم کنید تا کاملا گرم شوند.

دستور العمل های صبحانه درخشان تر

سنجاق بلوبری لیمو با روکش متنیسنجاق بلوبری لیمو با روکش متنی

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید اسکون زغال اخته لیمو دستور پخت به همان اندازه که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

سه اسکون زغال اخته لیمویی که روی یک بشقاب سفید چیده شده اندسه اسکون زغال اخته لیمویی که روی یک بشقاب سفید چیده شده اند

اسکون زغال اخته لیمویی | دستور اسکون بلوبری

اگر از طرفداران خوراکی های خوشمزه صبحانه پر از طعم های تازه هستید، آماده شوید تا عاشق این اسکون های بلوبری لیمو شوید.

زمان آماده سازی: 15 دقایق

زمان پخت: 15 دقایق

زمان کل: 30 دقایق

دوره: صبحانه، صبحانه / برانچ

کلمه کلیدی: اسکون زغال اخته، طرز تهیه اسکن زغال اخته لیمو، اسکون زغال اخته لیمو

خدمات: 8 اسکون ها

کالری: 337کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • فر خود را از قبل گرم کنید تا 400 درجه فارنهایت و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  • در یک کاسه همزن بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با همزن بزنید.

  • کره سرد را برش دهید به مکعب های کوچک تبدیل کنید و به مواد خشک اضافه کنید. از یک کاتر شیرینی پزی یا نوک انگشتان خود کره را به مخلوط آرد بزنید تا شبیه خرده های درشت شود.

  • پوست لیمو را هم بزنید و زغال اخته تازه تا زمانی که به طور مساوی توزیع شود.

  • خامه غلیظ را داخل آن بریزید و عصاره وانیل و به آرامی مخلوط را بریزید تا خمیری به دست آید. مراقب باش که بیش از اندازه مخلوط نکنی.

  • خمیر را انتقال دهید روی سطح کمی آردپاشی شده و چند بار به آرامی ورز دهید تا یکدست شود.

  • خمیر را فرم دهید به شکل دایره ای به ضخامت حدود 1 اینچ، سپس با استفاده از یک چاقوی تیز آن را به 8 قاچ مساوی برش دهید.

  • اسکون ها را قرار دهید روی ورقه پخت آماده شده، بین هر کدام فاصله بگذارید.

  • در فر از قبل گرم شده بپزید به مدت 15-18 دقیقه، یا تا زمانی که لکه ها قهوه ای طلایی و پخته شوند.

  • اجازه اسکون ها را بدهید قبل از سرو روی ورقه پخت کمی خنک شود. گرم یا در دمای اتاق لذت ببرید.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 337کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 36g | پروتئین: 4g | چربی: 20g | فیبر: 1g | قند: 11g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!