پای قابلمه بوقلمون | طرز تهیه پای قابلمه بوقلمون خانگی


اگر هوس یک وعده غذایی مقوی و آرام دارید که برای شام های خانوادگی یا استفاده از غذاهای باقیمانده از تعطیلات مناسب است، این پای قوری بوقلمون جوابگوست. با یک پوسته شیرینی کره ای و پوسته پوسته و یک فیلینگ غنی و خامه ای که با بوقلمون لطیف و سبزیجات بسته بندی شده است، یک غذای کلاسیک است که هرگز از مد نمی افتد.

تصویر بالای سر قابلمه پای ترکیه با برش خورده از آنتصویر بالای سر قابلمه پای ترکیه با برش خورده از آن

چرا شما آن را دوست دارم

  • راحتی سریع: این دستور پای قابلمه بوقلمون یک غذای راحت و خانگی را در کمتر از یک ساعت ارائه می دهد.
  • دوستی خانوادگی: ایده آل برای خوشایند هوس بازها و جمع کردن تمام اعضای خانواده دور میز.
  • باقی مانده makeovers: روشی خوشمزه برای استفاده از بوقلمون باقی مانده از تعطیلات یا مرغ سوخاری.
  • پر کننده خوش طعم: فیلینگ خامه ای و خوش طعم که در شیرینی های پولکی پوشانده شده است، ترکیبی کلاسیک.

این پای قابلمه بوقلمون با پوسته طلایی و پوسته پوسته و فیلینگ دلچسب و خامه ای خود، مطمئناً به یک غذای مورد علاقه خانواده تبدیل خواهد شد. این غذای راحتی در بهترین حالت خود است و درست کردن آن در هر شب در هفته آسان است.

پای قابلمه ترکیه از چه چیزی درست شده است؟

  • کراست پای یخچالی- پوسته پای به عنوان لایه بالایی و پایینی پای قابلمه ای عمل می کند.
  • کره بدون نمک– از کره برای ایجاد روکس استفاده می شود که یک عامل غلیظ کننده برای فیلینگ خامه ای پای قابلمه ای است.
  • پیاز خرد شده– پیازهای خرد شده را در کره تفت می دهند تا طعم پایه طعم دار و معطر به فیلینگ اضافه شود.
  • آرد همه منظوره– آرد را با کره ذوب شده و پیاز ترکیب می کنیم تا حالت روکسی پیدا کند.
  • نمک– نمک چاشنی است که طعم پر کردن پای قابلمه را افزایش می دهد و به تعادل طعم کلی کمک می کند.
  • فلفل سیاه– فلفل سیاه تندی لطیف و عمق طعم را به مواد اضافه می کند. مکمل چاشنی های دیگر در ظرف است.
  • سوپ مرغ– آب مرغ یک پایه مایع خوش طعم و خوش طعم برای پر کردن فراهم می کند.
  • شیر– شیر یکی دیگر از اجزای فیلینگ خامه ای است. به سس غلیظ و خامه ای می افزاید و آن را مخملی و لذیذ می کند.
  • بوقلمون- بوقلمون پخته خرد شده پروتئین ستاره پای قابلمه است. یک عنصر دلچسب و خوش طعم به غذا اضافه می کند. این یک راه عالی برای استفاده از بوقلمون باقی مانده از شام تعطیلات است.
  • سبزیجات مخلوط- سبزیجات مخلوط مانند نخود فرنگی، هویج و ذرت برای بافت، رنگ و طعم به مواد افزوده می شوند. می توانید از سبزیجات منجمد یا کنسرو شده استفاده کنید.
  • آویشن خشک- آویشن خشک یک گیاه اختیاری است که می‌توان آن را برای یک لایه طعم اضافی به مواد اضافه کرد.

طرز تهیه پای قابلمه بوقلمون

  1. فر خود را از قبل گرم کنید. با گرم کردن فر با دمای 425 درجه فارنهایت شروع کنید.
  2. کراست های پای را آماده کنید. یک پوسته پای را در کف یک ظرف پای 9 اینچی قرار دهید. پوسته دوم را برای روی آن کنار بگذارید.
  3. فیلینگ را بپزید. در یک قابلمه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط ​​آب کنید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شوند.
  4. Roux را ایجاد کنید. آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند و به شکل پودر در بیایند. آب مرغ و شیر را به آرامی اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدست شود.
  5. بوقلمون و سبزیجات را اضافه کنید. بوقلمون خرد شده، سبزیجات مخلوط و آویشن خشک (در صورت استفاده) را به قابلمه اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا فیلینگ به خوبی مخلوط شده و گرم شود.
  6. ظرف پای را پر کنید. فیل بوقلمون و سبزیجات را در ظرف پای روی پوسته پایینی بریزید.
  7. با تاپ کراست بپوشانید. پوسته پای دوم را روی فیلینگ قرار دهید. لبه ها را با چین دادن به هم ببندید و چند شکاف کوچک در پوسته بالایی ایجاد کنید تا بخار خارج شود.
  8. پخت به کمال طلایی. حدود 30-35 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید یا تا زمانی که پوسته قهوه ای طلایی شود و مواد پر شده حباب بزند.
  9. خنک کنید و سرو کنید. قبل از برش دادن و سرو، اجازه دهید پای بوقلمون چند دقیقه خنک شود.
یک تکه پای قابلمه بوقلمون در ظرف سرویک تکه پای قابلمه بوقلمون در ظرف سرو

نکات و ترفندها

در اینجا چند نکته و ترفند برای تهیه پای قابلمه ای خوشمزه بوقلمون آورده شده است:

  • از ترکیه باقی مانده استفاده کنید. اگر بوقلمون بریان یا شکرگزاری باقی مانده است، برای درست کردن یک پای قابلمه ای خوش طعم عالی است. بوقلمون از قبل چاشنی شده است و عمق طعم را به فیلینگ شما می بخشد.
  • پوسته خانگی. در حالی که پوسته های پای خریداری شده در فروشگاه راحت هستند، اما درست کردن آن می تواند ظرف را بالا ببرد. یک پوسته خانگی پوسته پوسته تر است و طعم غنی تری دارد. از دستور پخت پوسته پای خوب استفاده کنید یا یک خمیر پف دار را برای بافتی متفاوت امتحان کنید.
  • مواد اولیه را از قبل آماده کنید. قبل از شروع پخت و پز، تمام مواد خود را خرد کرده و اندازه بگیرید. این فرآیند پخت نرم را تضمین می کند و از هر گونه عجله لحظه آخری جلوگیری می کند.

تغییرات

تنوع و پیچش های خلاقانه زیادی وجود دارد که می توانید در دستور پخت پای بوقلمون خود اعمال کنید. در اینجا چند ایده برای بررسی وجود دارد:

  • پای قابلمه بوقلمون پنیری– قبل از افزودن فیلینگ، یک لایه پنیر رنده شده (مثل چدار یا سوئیسی) به ته پوسته پای اضافه کنید. این یک لایه رنگی و پنیری ایجاد می کند.
  • پوسته گیاهی– گیاهان تازه مانند رزماری، آویشن یا مریم گلی خرد شده را در پوسته پای خود بگنجانید تا یک لایه طعم اضافی داشته باشید.
  • رویه بیسکویت– به جای کراست پای سنتی، از خمیر بیسکویت برای رویه استفاده کنید. قبل از پخت، یک قاشق از خمیر بیسکویت را روی فیلینگ بریزید.

با پای قابلمه بوقلمون چی سرو کنیم

پای قابلمه ای بوقلمون به تنهایی یک غذای مقوی و رضایت بخش است، اما می توانید با سرو کردن آن به همراه مخلفات مکمل، غذای خود را تقویت کنید. در اینجا چند گزینه عالی برای خدمت در کنار آن وجود دارد:

  • سس کرنبری– یک عدد سس کرن بری یا چاتنی تضاد شیرین و ترش را به پای قابلمه ای خوش طعم می دهد. این یک همراهی کلاسیک برای غذاهای بوقلمون است.
  • سالاد سبزیجات– یک سالاد سبز ساده با کاهوی تازه، گوجه فرنگی، خیار و یک وینیگرت سبک می تواند تضاد باطراوت و ترد را با پای قابلمه ای خامه ای ایجاد کند.
  • پوره سیب زمینی– پوره سیب زمینی خامه ای به خوبی با پای قابلمه ای جفت می شود و یک غذای آرامبخش و سیر کننده ایجاد می کند. ترکیب شیرینی پولکی و پوره سیب زمینی لذت بخش است.
  • سبزیجات کباب شده– سبزیجات برشته مانند هویج، کلم بروکلی یا کلم بروکسل می توانند یک عنصر رنگارنگ و خوش طعم به بشقاب شما اضافه کنند. آنها تعادل خوبی برای غنای پای قابلمه ای ایجاد می کنند.

چه مدت طول می کشد؟

پای قابلمه ای بوقلمون که حاوی باقیمانده بوقلمون پخته شده است، معمولاً تا 3 تا 4 روز در یخچال قابل نگهداری است. اطمینان حاصل کنید که آن را با پوشش پلاستیکی یا فویل آلومینیومی محکم بپوشانید یا آن را به یک ظرف دربسته منتقل کنید.

اگر پای قابلمه اضافی درست کرده اید، می توان آن را برای مدت طولانی در فریزر نگهداری کرد. اکثر پای های قابلمه ای یخ زده را می توان ۲ تا ۶ ماه در فریزر نگهداری کرد.

دستور العمل های بیشتر ترکیه

پین پای قابلمه بوقلمون با روکش متنیپین پای قابلمه بوقلمون با روکش متنی

سنجاق آن!

اگر عاشق این کار خانگی هستید پای قابلمه بوقلمون دستور پخت به همان اندازه که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

یک تکه پای قابلمه بوقلمون در ظرف سرویک تکه پای قابلمه بوقلمون در ظرف سرو

پای قابلمه بوقلمون | طرز تهیه پای قابلمه بوقلمون خانگی

اشلی تامپسون

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

زمان کل 45 دقیقه

دوره دوره های اصلی

غذا آمریکایی

عناصر

  • 2 پوسته پای یخچالی
  • 1/2 فنجان کره بدون نمک
  • 1 فنجان پیاز خرد شده
  • 1/2 فنجان کره بدون نمک
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 2 فنجان ها سوپ مرغ
  • 1 فنجان شیر
  • 3 فنجان ها ترکیه پخته شده خرد شده
  • 2 فنجان ها سبزیجات مخلوط
  • 1 قاشق چایخوری آویشن خشک

دستورالعمل ها

  • فر خود را از قبل گرم کنید. با گرم کردن فر با دمای 425 درجه فارنهایت شروع کنید.

  • کراست های پای را آماده کنید. یک پوسته پای را در کف یک ظرف پای 9 اینچی قرار دهید. پوسته دوم را برای روی آن کنار بگذارید.

  • فیلینگ را بپزید. در یک قابلمه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط ​​آب کنید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شوند.

  • Roux را ایجاد کنید. آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند و به شکل پودر در بیایند. آب مرغ و شیر را به آرامی اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدست شود.

  • بوقلمون و سبزیجات را اضافه کنید. بوقلمون خرد شده، سبزیجات مخلوط و آویشن خشک (در صورت استفاده) را به قابلمه اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا فیلینگ به خوبی مخلوط شده و گرم شود.

  • ظرف پای را پر کنید. فیل بوقلمون و سبزیجات را در ظرف پای روی پوسته پایینی بریزید.

  • با تاپ کراست بپوشانید. پوسته پای دوم را روی فیلینگ قرار دهید. لبه ها را با چین دادن به هم ببندید و چند شکاف کوچک در پوسته بالایی ایجاد کنید تا بخار خارج شود.

  • پخت به کمال طلایی. حدود 30-35 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید یا تا زمانی که پوسته قهوه ای طلایی شود و مواد پر شده حباب بزند.

  • خنک کنید و سرو کنید. قبل از برش دادن و سرو، اجازه دهید پای بوقلمون چند دقیقه خنک شود.

کلمه کلیدی پای قابلمه ای آسان بوقلمون، پای قابلمه ای بوقلمون، طرز تهیه پای قابلمه ای بوقلمون