سالاد تاکو با بوقلمون آسیاب شده + لوبیا سیاه


پرش به دستور – چاپ

دستور تهیه این سالاد تاکو بسیار آسان، دلچسب و بسیار خوش طعم است! با استفاده از بوقلمون و لوبیا سیاه، این سالاد تاکو کمی سالم‌تر است که معمولاً دارای گوشت چرخ کرده است. این سالاد تاکو پر از پروتئین بدون چربی و لوبیا سیاه پر از مواد مغذی است، بدون اینکه عطر و طعم آن کم شود. مخصوصاً با سس آووکادوی خامه ای که روی آن ریخته شده است! اگر به دنبال سالاد شامی هستید که همه خانواده دوستش داشته باشند، دیگر دنبال آن نروید.

عکس بالای سر یک کاسه سالاد تاکو با سس گشنیز آووکادو، بوقلمون آسیاب شده، لوبیا سیاه و نوارهای تورتیلا.

من عاشق یک سالاد شام خوب مخصوصا در تابستان هستم. این دستور پخت بیشتر از سالاد معمولی شما نیاز دارد، اما ارزشش را دارد. من شخصاً مقداری نوار نان تورتیلا را از ابتدا می پزم (که انجام آن بسیار آسان است)، اگرچه مطمئناً می توانید از هر چیپس تورتیلا که دوست دارید استفاده کنید. و بوقلمون آسیاب شده با چاشنی تاکو و لوبیا سیاه قهوه ای شده، فقط چند دقیقه طول می کشد تا پخته شود.

این سالاد تاکو دارای لایه‌هایی از کاهوی خنک و ترد است (که من شخصاً آن را دوست دارم و فکر می کنم اغلب رپ بدی دارد)، گوجه فرنگی، پنیر، گشنیز و پیاز، و نوارهای ترد ترد و بوقلمون و لوبیاهای شور و گرم، همه با سس خامه ای تند پر شده است. شما همه چیزهای مختلفی را که در این دستور العمل آسان انجام می شود دوست خواهید داشت!

مواد لازم در سالاد تاکو و جایگزین ها

  • ترکیه زمینی – در صورت تمایل می توانید از مرغ چرخ کرده یا گوشت چرخ کرده در اینجا استفاده کنید، یا از لوبیا سیاه اضافی برای یک گزینه گیاهی استفاده کنید.
  • لوبیا سیاه – یا نوع دیگری از لوبیا مانند چیتی.
  • کاهوی سالادی – یا کاهوی ترد و سبک دیگری مانند روما.
  • چیپس ذرت – برای تهیه نوارهای ترتیلای ترد خانگی (یا، فقط از چیپس های تورتیلای خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید! در ادامه در مورد آن بیشتر توضیح دهید.).
  • چاشنی تاکو – من از مخلوط چاشنی تاکو خانگی استفاده می‌کنم، اما می‌توانید از فروشگاه خریداری شده یا مخلوط دیگری از ادویه دلخواه استفاده کنید.
  • پنیر چدار – یا سایر پنیرهای رنده شده دلخواه، یا از یک جایگزین گیاهی استفاده کنید یا برای یک گزینه بدون لبنیات حذف کنید.
  • گوجه فرنگی – من از گیلاس استفاده کردم، اما هر نوعی که باشد.
  • پیاز قرمز – یا پیاز شیرین
  • گشنیز – اگر گشنیز مورد علاقه شما نیست، می توانید این را حذف کنید.
  • خامه ترش – یا ماست یونانی، برای سس (شما می توانید آن را برای یک گزینه بدون لبنیات/وگان حذف کنید، در زیر در این مورد بیشتر توضیح دهید).
  • آووکادو
  • آب لیمو
  • سس تند – این برای پانسمان اختیاری است. من از فرانک استفاده کردم فلفل کاین برای یک لگد تند، یا یک jalapeño تازه نیز مفید است!

طرز تهیه سالاد تاکو با بوقلمون و لوبیا سیاه

ابتدا نوارهای تورتیلا را درست می کنید. مطمئناً، در صورت تمایل می توانید از چیپس ترتیلای خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید، اما خانگی آسان است و طعم شگفت انگیزی دارد! فقط تورتیلاهای ذرت را به صورت نواری برش دهید، در روغن سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود، سپس در یک بشقاب کاغذی پوشیده شده با حوله کاغذی بردارید و نمک بپاشید. سعی کنید وقتی ماهیتابه را بیرون می آورید تا جایی که ممکن است روغن در ماهیتابه بگذارید، زیرا بعداً از آن برای پختن بوقلمون و لوبیا استفاده می کنید!

کولاژ را پردازش کنید که تورتیلاهای برش خورده را به صورت نوار نشان می دهد و برای تهیه نوارهای ترد ترد برای روی سالاد سرخ می کند.

حالا بوقلمون و لوبیا را بپزید. در همان ماهیتابه با روغن، بوقلمون آسیاب شده، یک قوطی لوبیا سیاه آبکش شده و آبکش شده و چاشنی تاکو را اضافه کنید. با قاشق چوبی آن را از هم جدا کنید (یا این گوشت گیر دستی که مانند یک طلسم عمل می کند!) تا زمانی که بوقلمون کاملا پخته شود. سپس کمی آب اضافه کنید و آن را هم بزنید تا کمی سس به دست بیاید که با کم شدن و سرد شدن کمی غلیظ می شود.

کلاژ فرآیندی که نحوه پختن بوقلمون و لوبیا سیاه با چاشنی تاکو را در یک تابه نشان می‌دهد.

پانسمان را درست کنید. فقط آووکادو، خامه ترش، گشنیز، آبلیمو، روغن زیتون و نمک را به مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید. هنگامی که یکدست شد، مقداری آب اضافه کنید تا زمانی که یک قوام “قابل ریزش” برای سالاد شما شود.

کلاژ فرآیندی که نشان می دهد سس آووکادویی خامه ای آهک گشنیز را در مخلوط کن درست می کند.

در نهایت تمام قسمت های سالاد تاکو خود را لایه لایه کنید! می توانید این کار را به صورت جداگانه در کاسه ها یا بشقاب های سالاد یا همه با هم در یک بشقاب بزرگ برای سرو به سبک خانواده انجام دهید.

کولاژ فرآیندی که لایه لایه کردن مواد تشکیل دهنده سالاد تاکو را در یک کاسه نشان می دهد.

با باقی مانده ها چه کنیم

اگر باقیمانده غذا دارید، می توانید از آن برای تهیه تاکو یا کوسادیلا استفاده کنید! من فقط مقداری از مخلوط بوقلمون را روی تورتیلا ریختم و روی آن پنیر ریختم و کل آن را در مایکروویو ریختم. سپس مقداری از سس باقیمانده و مقداری از کاهوی آیسبرگ را اضافه کردم و روی آن مقداری گشنیز و پیاز اضافه کردم. این یک راه سرگرم کننده برای لذت بردن از باقی مانده ها بود که کمی متفاوت بود.

آیا واقعاً باید نوارهای تورتیلای خودم را از ابتدا بسازم؟

نه. هر کاری می خواهی اینجا انجام بده. کیسه چیپس تورتیلا را که از فروشگاه خریده‌اید بیرون بیاورید و روی آن خرد کنید و زندگی خود را آسان کنید! یا… جرأت می کنم پیشنهاد کنم… از دوریتوس خرد شده در این سالاد تاکو استفاده کنید؟

دستور العمل های دیگری که دوست خواهید داشت

آیا می دانستید نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست کرده‌اید، لطفاً روی ستاره‌های زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکس‌ها را در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious یا برچسب‌گذاری @bowlofdelicious به اشتراک بگذارید!

عکس مربعی از نمای بالای یک کاسه سالاد تاکو با سس گشنیز آووکادو، بوقلمون آسیاب شده، لوبیا سیاه و نوارهای تورتیلا.

سالاد تاکو آسان با بوقلمون

دستور تهیه آسان سالاد تاکو را با بوقلمون آسیاب شده برای یک سالاد شام سریع و مقوی درست کنید! با کاهوی ترد خنک، گوشت چرخ کرده چاشنی شده، چیپس ترتیلای ترد، و سس خامه ترش خنک و خامه ای، تمام خانواده شما برای شام سالاد می خواهند!


این دستور العمل را ذخیره کنید ذخیره!

چاپ
سنجاق
نرخ

دوره: سالاد

غذا: مکزیکی

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 15 دقایق

زمان کل: 25 دقایق

خدمات: 4 وعده های غذایی

کالری: 586کیلو کالری

نویسنده: الیزابت لیندمن

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

عناصر

  • 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا یا روغن خنثی دیگر انتخابی
  • 4 چیپس ذرت به نوار برش دهید
  • 1 پوند. بوقلمون آسیاب شده یا مرغ یا گوشت گاو چرخ کرده، یا لوبیا سیاه اضافی برای گیاهخواران (به یادداشت ها مراجعه کنید)
  • 15 اونس کنسرو لوبیا سیاه تخلیه و آبکشی شد
  • 2 قاشق غذاخوری چاشنی تاکو یادداشت ها را ببینید
  • 2 قاشق غذاخوری اب به علاوه در صورت نیاز بیشتر
  • 4 فنجان ها کاهو یسبرگ خرد شده حدود 1 سر کوچک یا رومی
  • 4 اونس پنیر چدار یا پنیر مونتری جک یا چیزی شبیه به آن، خرد شده
  • 1 گوجه فرنگی بزرگ خرد شده
  • ½ فنجان پیاز قرمز خردشده از حدود ½ پیاز متوسط
  • ¼ فنجان گشنیز تازه خرد شده (اختیاری، به یادداشت ها مراجعه کنید)

برای پانسمان

  • ¼ فنجان خامه ترش یا ماست یونانی یا کرم مکزیکی
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو از حدود 1 لیموترش
  • ½ آووکادوی بزرگ یا یک آووکادوی کوچک کامل
  • چند دانه سس تند بسته به ترجیحات سطح ادویه
  • ¼ فنجان برگ گیشنیز (اختیاری، به یادداشت ها مراجعه کنید)
  • ½ قاشق چایخوری نمک کوشر به علاوه در صورت نیاز بیشتر
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافی
  • آب، به میزان لازم پانسمان را نازک کنید تا بتوان آن را ریخت

دستورالعمل ها

  • در یک تابه بزرگ سنگین، آن را گرم کنید 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا روی حرارت متوسط اضافه کردن 4 عدد تورتیلا ذرترا به نوار برش دهید و سرخ کنید تا قهوه ای طلایی ترد شود و هر چند وقت یکبار با کفگیر آن را برگردانید. مواظب آن ها باشید چون وقتی شروع به طلایی شدن قهوه ای می کنند به سرعت پخته می شوند. در یک بشقاب با حوله کاغذی بریزید و تا حد امکان روغن را در ماهیتابه نگه دارید.

  • در همان ماهیتابه، آن را اضافه کنید 1 پوند بوقلمون آسیاب شده و تخلیه و آبکشی شده است 15 اونس کنسرو لوبیا سیاه، همراه با 2 قاشق غذاخوری چاشنی تاکو. تا زمانی که بوقلمون کاملاً قهوه ای شود بپزید و تا حد امکان با قاشق چوبی خرد کنید تا خرد شود. اضافه کردن 2 قاشق غذاخوری آب و هم بزنید تا کمی غلیظ شود و کمی سس درست شود و در صورت نیاز مقدار بیشتری اضافه کنید. اجازه دهید کمی خنک شود تا بیشتر غلیظ شود و زمانی که آن را به سالاد اضافه می کنید، داغ نشود، زیرا این کار باعث می شود کاهو تقریباً بلافاصله پژمرده شود.

  • برای تهیه سس: آن را اضافه کنید ¼ فنجان خامه ترش، 2 قاشق غذاخوری آبلیمو، چند دانه سس تند، ¼ فنجان برگ گشنیز، ½ آووکادو بزرگ، ½ قاشق چایخوری نمک کوشر، و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر در مخلوط کن یا غذاساز مخلوط کنید تا کاملا یکدست و کرم رنگ شود. اگر دوست داشتید میتونید اضافه کنید آب، به میزان لازم سس را نازک کنید تا بتوانید آن را روی سالاد بریزید. بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

  • در یک بشقاب بزرگ، یا به طور مساوی بین 4-6 بشقاب سالاد توزیع شده، لایه لایه کنید 4 فنجان کاهو آیسبرگ خرد شده، مخلوط بوقلمون و لوبیا پخته شده، رنده شده 4 اونس پنیر چدارنوارهای ترد ترتیلا, ریز شده 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ، ½ فنجان پیاز قرمز خرد شده، ¼ فنجان گشنیز تازه خرد شده.

  • سالاد را با سس بریزید و سرو کنید.

یادداشت

  • تعویض ها: به جای بوقلمون از گوشت چرخ کرده یا مرغ استفاده کنید، به جای لوبیا سیاه از سایر لوبیاها مانند چیتی استفاده کنید، اگر طعم آن را دوست ندارید، گشنیز را حذف کنید و هر یک از مواد دیگر سالاد تاکو را اضافه یا بردارید. در صورت تمایل در مقداری ذرت، آووکادوی خرد شده یا سایر مواد افزودنی!
  • آن را گیاهی کنید: از 2 قوطی لوبیا سیاه به جای بوقلمون آسیاب شده یا یک جایگزین گوشت چرخ کرده گیاهی یا توفوی خرد شده استفاده کنید.
  • آن را وگان/بدون لبنیات بسازید: آن را گیاهی کنید و پنیر را حذف کنید (یا از یک جایگزین گیاهی استفاده کنید) و فقط خامه ترش را در سس حذف کنید – آووکادو به اندازه کافی خامه ای خواهد بود.
  • باقیمانده مانند تاکوهای سنتی عالی هستند! فقط یک تورتیلا را با مخلوط بوقلمون و مقداری پنیر رنده شده در مایکروویو قرار دهید، سپس با باقیمانده مواد و سس که دارید روی آن بپزید.

تغذیه

کالری: 586کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 39g | پروتئین: 43g | چربی: 30g | چربی های اشباع شده: 9g | چربی های چند غیر اشباع: 5g | چربی اشباع شده: 13g | چربی ترانس: 0.05g | کلسترول: 99میلی گرم | سدیم: 1072میلی گرم | پتاسیم: 1095میلی گرم | فیبر: 13g | قند: 4g | ویتامین A: 1317IU | ویتامین سی: 17میلی گرم | کلسیم: 303میلی گرم | اهن: 4میلی گرم

سلب مسئولیت اطلاعات تغذیه

اطلاعات تغذیه ای ارائه شده بهترین تخمین من است و شامل هیچ گونه سدیم اضافه شده از چاشنی تا مزه، هیچ ماده اختیاری نیست و برندها را در نظر نمی گیرد. من از یک API خودکار برای محاسبه این اطلاعات استفاده می کنم. با استفاده از یکی از این ابزارها، خودتان آن را محاسبه کنید:

ماشین حساب اطلاعات تغذیه بسیار مناسب

این پست در ابتدا در 14 ژوئیه 2013 در Bowl of Delicious ظاهر شد. با عکس‌های جدید، دستورالعمل‌های دستور پخت بهبودیافته و اطلاعات مرتبط‌تر بازنشر شده است.