کاسرول پوره سیب زمینی | دستور العمل پوره سیب زمینی لود شده


هوس گرمای دنج پوره سیب زمینی را دارید اما به دنبال افزایش آن هستید؟ سلام به غذای راحتی – لود شده پوره سیب زمینی. این غذا هر چیزی است که در مورد پوره سیب زمینی کلاسیک دوست دارید، اما با پیچ و تاب دلپذیری که لایه هایی از طعم و بافت را اضافه می کند.

تصویر بالای سر کاسه سیب زمینی پوره شده در یک تابه چدنیتصویر بالای سر کاسه سیب زمینی پوره شده در یک تابه چدنی

چرا این ظرف جانبی راحت را دوست خواهید داشت؟

  • راحتی. از طعم های پوره سیب زمینی بدون دردسر وعده های جداگانه لذت ببرید. مناسب برای شام های خانوادگی یا مجالس تعطیلات.
  • تطبیق پذیری. تاپینگ های خود را مطابق با سلیقه خود سفارشی کنید. بیکن، پنیر، پیاز سبز و خامه ترش تازه شروع کار هستند.
  • جلوتر. کاسرول را از قبل آماده کنید، وقتی آماده شدید آن را در فر قرار دهید و از یک وعده غذایی بدون استرس لذت ببرید.
  • ازدحام خشنودتر. یک ضربه تضمین شده برای کودکان و بزرگسالان. ترکیب پوره سیب زمینی خامه ای و تاپینگ های مرزه ای غیر قابل مقاومت است.

با این کاسرول پوره سیب زمینی، یک غذای جانبی کلاسیک را به یک ستاره غذا تبدیل می کنید. چه یک شام یکشنبه باشد یا یک جشن، این کاسر مطمئناً لبخند را روی میز می آورد.

کاسرول پوره سیب زمینی خوب است؟

کاملا! پوره سیب زمینی پر شده، راحتی آشنای پوره سیب زمینی خامه ای را می گیرد و با ترکیبی از تاپینگ های خوشمزه آن را به ارتفاعات جدیدی ارتقا می دهد. ترکیبی از سیب‌زمینی‌های غنی و کره‌ای و افزودنی‌های خوش طعم، غذایی را ایجاد می‌کند که نه تنها خوب است، بلکه کاملاً غیرقابل مقاومت است.

افزودن بیکن ترد، پنیر گوی و پیاز سبز تازه سمفونی از طعم‌ها و بافت‌ها را فراهم می‌کند که همه را برای چند ثانیه برمی‌گرداند.

چرا در پوره سیب زمینی کره می ریزیم؟

کره به چند دلیل یک عنصر کلیدی در پوره سیب زمینی است:

  • طعم دهنده– کره به پوره سیب زمینی عطر و طعم غنی و خوش طعم می بخشد. چربی های طبیعی موجود در کره به طعم کلی غذا کمک می کند و لذیذ بودن غذا را افزایش می دهد.
  • کرمی بودن– کره به ایجاد بافت خامه ای در پوره سیب زمینی کمک می کند. وقتی کره با سیب زمینی نشاسته ای و هر مایع اضافه شده (مانند شیر یا خامه) ترکیب شود، به قوام یکدست و مخملی که مردم در پوره سیب زمینی دوست دارند کمک می کند.
  • مرطوب– محتوای چربی موجود در کره، رطوبت سیب زمینی های له شده را تامین می کند و از خشک شدن آن ها جلوگیری می کند. اگر از سیب‌زمینی‌های نشاسته‌ای استفاده می‌کنید، این امر به ویژه مهم است، زیرا می‌توانند مایعات زیادی را در طول فرآیند له کردن جذب کنند.

در حالی که کره یک افزودنی سنتی و بسیار محبوب به پوره سیب زمینی است، همیشه می توانید مقدار آن را بر اساس ترجیحات شخصی یا ملاحظات رژیم غذایی تنظیم کنید. برخی از دستور العمل ها همچنین ممکن است از جایگزین هایی مانند روغن زیتون یا خامه برای طعم متفاوت استفاده کنند.

مواد مورد نیاز شما

  • سیب زمینی حنایی– بافت نشاسته ای سیب زمینی رست باعث ایجاد پوره سیب زمینی کرکی و خامه ای می شود.
  • کره– به پوره سیب زمینی غنا و طعم می بخشد.
  • خامه ترش– کرمی و لطیف بودن را افزایش می دهد.
  • شیر– قوام پوره سیب زمینی را تنظیم می کند.
  • نمک و فلفل– مزه دار کنید.
  • پنیر چدار– پنیر چدار تیز یک عنصر پررنگ و خوش طعم را اضافه می کند.
  • بیکن– تکه های بیکن ترد، ترد دودی و نمکی ایجاد می کنند.
  • اختیاری– پیازچه، پنیر اضافی و خامه ترش برای تزیین.

طرز تهیه کاسرول پوره سیب زمینی

  1. پوره سیب زمینی را آماده کنید. سیب زمینی ها را پوست گرفته و به اندازه های مساوی خرد کنید. به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که چنگال نرم شود بجوشانید، سپس آبکش کنید و با کره، خامه ترش، شیر، نمک و فلفل له کنید تا یکدست شود.
  2. لایه در یک ظرف کاسه دار. نیمی از پوره سیب زمینی را در یک قابلمه چرب شده بریزید.
  3. تاپینگ ها را اضافه کنید. نیمی از پنیر چدار رنده شده، تکه های بیکن ترد و پیاز سبز خرد شده را روی پوره سیب زمینی بپاشید.
  4. تکرار لایه ها. سیب زمینی های پوره شده باقیمانده را روی آن اضافه کنید و سپس بقیه مواد را اضافه کنید.
  5. تا زمانی که طلایی و حبابی شود بپزید. در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شده و حباب بزند و قابلمه قهوه ای طلایی شود بپزید.
  6. تزئین و سرو کنید. در صورت تمایل با پنیر اضافی، پیازچه خرد شده و یک حبه خامه ترش تزئین کنید. گرم سرو کنید.
تصویر نزدیک از کاسه پوره سیب زمینی در تابهتصویر نزدیک از کاسه پوره سیب زمینی در تابه

نکات و ترفندها

درست کردن کاسرول پوره سیب زمینی بسیار راحت است، اما چند نکته می تواند اطمینان حاصل کند که کاملا درست می شود:

  • سیب زمینی به اندازه یکنواخت– سیب زمینی ها را به تکه های یکسان برش دهید تا مطمئن شوید که با سرعت یکسان پخته می شوند.
  • ماش خوش طعم– هنگام له کردن سیب زمینی از کره، خامه ترش، نمک و فلفل خجالتی نباشید. این پایه کاسرول شماست، پس آن را خوشمزه کنید!
  • بیکن را از قبل بپزید– قبل از اینکه بیکن را به کاسرول اضافه کنید تا ترد شود، آن را بپزید تا ترد شود.
  • جلوتر– قابلمه را از قبل جمع کنید و در یخچال بگذارید. برای صرفه جویی در زمان، وقتی آماده سرو هستید، آن را بپزید.

تغییرات

با کاسرول پوره سیب زمینی بارگذاری شده خود خلاقیت به خرج دهید. در اینجا چند تغییر وجود دارد که باید در نظر بگیرید:

  • لود شده سیب زمینی پخته– یک حبه پنیر خامه ای را به پوره سیب زمینی اضافه کنید تا بافت خامه ای بیشتری پیدا کند.
  • پوره سیب زمینی با مرغ بوفالو– مرغ گاومیش رنده شده را با پوره سیب زمینی مخلوط کنید و روی آن را با پنیر بلوری بریزید.
  • کاسرول گیاهی بارگذاری شده– بیکن را کنار بگذارید و قارچ های سرخ شده، پیاز کاراملی شده و مقداری پاپریکا دودی را اضافه کنید.

با کاسرول پوره سیب زمینی چه می توان سرو کرد

کاسرول پوره سیب زمینی با انواع غذاها به خوبی جفت می شود. در اینجا چند گزینه خوشمزه برای سرو در کنار آن وجود دارد:

  • مرغ سرخ شده– جفت کلاسیک مرغ سوخاری با پوره سیب زمینی همیشه برنده است.
  • استیک کباب شده– طعم دلچسب استیک، غنای کاسرول پر شده را تکمیل می کند.
  • ادم خوش ظاهر و فلفل– برای داشتن گزینه ای خوش طعم، آن را در کنار فلفل دلمه ای پر شده با کینوآ، لوبیا سیاه و سبزیجات سرو کنید.
  • سبزیجات کباب شده– یک طرف سبزیجات برشته به غذا رنگ و طراوت می بخشد.

چه مدت طول می کشد؟

کاسرول پوره سیب زمینی بارگذاری شده را می توان به مدت 3-4 روز در یخچال در ظرف در بسته نگهداری کرد. دوباره در فر یا مایکروویو گرم کنید تا کاملا گرم شود.

آیا می توانید آن را فریز کنید؟

بله، می توانید تا 2 تا 3 ماه کاسه پوره سیب زمینی بارگذاری شده را فریز کنید. برای جلوگیری از سوختن فریزر از بسته بندی آن اطمینان حاصل کنید. قبل از گرم کردن مجدد در یخچال ذوب کنید.

دستور العمل های غذای جانبی خوشمزه تر

پین قابلمه پوره سیب زمینی با پوشش متنی بارگذاری شده استپین قابلمه پوره سیب زمینی با پوشش متنی بارگذاری شده است

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید دستور پخت کاسرول پوره سیب زمینی همانطور که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک بگذارید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید. فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید!

تصویر بالای سر کاسه سیب زمینی پوره شده در یک تابه چدنیتصویر بالای سر کاسه سیب زمینی پوره شده در یک تابه چدنی

کاسرول پوره سیب زمینی | دستور العمل پوره سیب زمینی لود شده

اشلی تامپسون

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت 40 دقیقه

زمان کل 55 دقیقه

عناصر

  • 6 سیب زمینی سرخ شده بزرگ
  • 1/2 فنجان کره بدون نمک نرم شد
  • 1/2 فنجان خامه ترش
  • 1/2 فنجان شیر کامل
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 1/2 فنجان ها پنیر چدار تیز خرد شده
  • 1/2 فنجان بیت بیکن
  • پیازچه خرد شده، برای تزئین

دستورالعمل ها

  • پوره سیب زمینی را آماده کنید. سیب زمینی ها را پوست گرفته و به اندازه های مساوی خرد کنید. به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که چنگال نرم شود بجوشانید، سپس آبکش کنید و با کره، خامه ترش، شیر، نمک و فلفل له کنید تا یکدست شود.

  • لایه در یک ظرف کاسه دار. نیمی از پوره سیب زمینی را در یک قابلمه چرب شده بریزید.

  • تاپینگ ها را اضافه کنید. نیمی از پنیر چدار رنده شده، تکه های بیکن ترد و پیاز سبز خرد شده را روی پوره سیب زمینی بپاشید.

  • تکرار لایه ها. سیب زمینی های پوره شده باقیمانده را روی آن اضافه کنید و سپس بقیه مواد را اضافه کنید.

  • تا زمانی که طلایی و حبابی شود بپزید. در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شده و حباب بزند و قابلمه قهوه ای طلایی شود بپزید.

  • تزئین و سرو کنید. در صورت تمایل با پنیر اضافی، پیازچه خرد شده و یک حبه خامه ترش تزئین کنید. گرم سرو کنید.

کلمه کلیدی کاسرول پوره سیب زمینی لود شده، کاسرول پوره سیب زمینی، دستور پخت کاسه پوره سیب زمینی