قابلمه فوری مک و پنیر


Instant Pot Mac and Cheese یک غذای فوق‌العاده سریع است که آن را به یک انتخاب ایده‌آل برای شام‌های شلوغ شب‌های هفته یا به عنوان یک غذای جانبی آرامش‌بخش برای مجالس تبدیل می‌کند. این یک کلاسیک دوست‌داشتنی است و ساخت آن در ظرف فوری آن را به سطح جدیدی از راحتی ارتقا می‌دهد. قابلمه فوری طعم ها را قفل می کند و تضمین می کند که پاستا کاملا پخته شده و با سس پنیر خوش طعمی پوشانده شود.

قابلمه فوری مک و پنیر در یک ظرف پختقابلمه فوری مک و پنیر در یک ظرف پخت

چرا عاشق ساختن مک و پنیر فوری به این روش هستید؟

  • سریع و آسان. با کمک ظرف فوری شما در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود.
  • مورد علاقه خانواده. خامه ای، شیرین و به طرز غیرقابل مقاومتی آرامش بخش – برای همه سنین جذاب تر.
  • قابل تنظیم. میکس‌های مورد علاقه خود را اضافه کنید یا آن را کلاسیک نگه دارید – مک و پنیر به روش شماست.
  • بدون هیاهو. حداقل تمیز کردن – فقط یک قابلمه برای پختن و سرو کردن.

با راحتی قابلمه فوری، می‌توانید دسته‌ای از ماک و پنیر خانگی درست کنید که مانند غذای راحتی مورد علاقه‌تان خامه‌ای و سیرکننده است، اما بدون دردسر قابلمه‌ها و تابه‌های متعدد.

چگونه از لثه شدن ماکارونی و پنیر جلوگیری می کنید؟

  • پاستا را زیاد نپزید. شایع‌ترین دلیل برای ماک و پنیر صمغی، ماکارونی بیش از حد پخته شده است. ماکارونی را درست تا زمانی که آل دنته شود بپزید، یعنی باید کمی گاز بگیرد. پخت و پز آن در سس پنیر ادامه می یابد، بنابراین پختن کمی پاستا مهم است.
  • پاستا را بشویید. پس از پختن پاستا، آن را در آبکش بریزید و زیر آب سرد جاری بشویید. آبکشی به حذف نشاسته اضافی روی سطح پاستا کمک می کند که می تواند باعث چسبندگی و لثه شدن آن شود.
  • از پنیر مناسب استفاده کنید. پنیرهایی را انتخاب کنید که خوب آب شوند و بافت خوبی داشته باشند. ترکیبی از چدار، گرویر و/یا مونتری جک اغلب بهترین کار را دارد. از استفاده از پنیرهایی که در زمان ذوب شدن رشته می شوند مانند موزارلا خودداری کنید.
  • از پنیر تازه رنده شده استفاده کنید. پنیرهای از قبل خرد شده اغلب دارای مواد افزودنی هستند که می تواند بر خواص ذوب آنها تأثیر بگذارد. پنیر خود را از یک بلوک رنده کنید تا سس نرم تری داشته باشید.

کدام پنیر برای مک و پنیر بهتر است؟

با خیال راحت ترکیب های مختلف پنیر را آزمایش کنید تا طعم و بافتی را که دوست دارید پیدا کنید. بسیاری از دستور العمل های مک و پنیر از ترکیبی از چدار و سایر پنیرها برای دستیابی به طعم متعادل و غنی استفاده می کنند.

در نهایت، بهترین پنیر برای ماک اند پنیر، پنیری است که ذائقه شما را برآورده کند.

مواد مورد نیاز شما

  • ماکارونی شکلی- انتخاب ماکارونی کلاسیک برای مک و پنیر.
  • اب– مایع پخت ماکارونی.
  • نمک- برای مزه دار کردن پاستا هنگام پختن.
  • کره– به سس پنیر غنا و طعم می بخشد.
  • شیر تبخیر شده– سس خامه ای و ابریشمی ایجاد می کند.
  • پنیر چدار- چدار تیز آن طعم پنیری را ارائه می دهد.
  • پنیر جک مونتری– ذوب ملایم و خامه ای به سس اضافه می کند.
  • ادویه ها– کمی پاپریکا، پودر سیر و پودر خردل برای طعم بهتر.

طرز تهیه مک و پنیر فوری قابلمه

  1. پاستا را بپزید. ماکارونی آرنجی، آب و نمک را به قابلمه فوری اضافه کنید. 4 دقیقه با فشار بالا بپزید، سپس فشار را سریع رها کنید.
  2. سس پنیر درست کنید. کره، شیر تبخیر شده، ادویه جات ترشی جات و سس تند (در صورت استفاده) را با هم مخلوط کنید. سپس به تدریج پنیرهای چدار و مونتری جک رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود.
  3. خدمت. ماک و پنیر را به صورت گرم سرو کنید و با پنیر اضافی یا رویه های مورد علاقه خود تزیین کنید.
تصویر نزدیک از Instant Pot Mac and Cheese در ظرفی سفیدتصویر نزدیک از Instant Pot Mac and Cheese در ظرفی سفید

نکات و ترفندها

درست کردن مک و پنیر Instant Pot کار ساده ای است، و در اینجا چند نکته و ترفند وجود دارد که به شما کمک می کند به نتیجه ای خوشمزه و خامه ای برسید:

  • پاستا مناسب را انتخاب کنید. شکل های پاستا را انتخاب کنید که به خوبی با مک و پنیر کار می کنند، مانند ماکارونی آرنج، پوسته یا کاواتاپی. این شکل ها سس پنیر را به خوبی نگه می دارند.
  • پاستا را بشویید. پاستا را قبل از پختن بشویید تا نشاسته اضافی آن گرفته شود. این کار از کلوخه شدن جلوگیری می کند و باعث ایجاد سس خامه ای می شود.
  • از آب مرغ استفاده کنید. برای طعم بیشتر، مقداری یا تمام آب را با آب مرغ جایگزین کنید. طعم کلی غذا را افزایش می دهد.

تغییرات

مک و پنیر Instant Pot یک غذای همه کاره است که می توانید آن را به روش های مختلف مطابق با ترجیحات خود سفارشی کنید. در اینجا چند تنوع خوشمزه وجود دارد که باید امتحان کنید:

  • بیکن مک و پنیر– بیکن ترد را جداگانه بپزید و درست قبل از سرو روی مک و پنیر خرد کنید تا طعمی دودی و خوش طعم داشته باشید.
  • بوفالو مک و پنیر– چند قاشق غذاخوری سس گاومیش را به سس پنیر خود اضافه کنید تا طعمی تند و تند داشته باشید. برای طعم بیشتر، پنیر بلو را روی آن قرار دهید.
  • مک و پنیر بارگذاری شده است– با اضافه کردن گوشت چرخ کرده پخته شده، بوقلمون چرخ کرده یا مرغ جوجه سرخ شده، آن را به یک وعده غذایی مقوی تبدیل کنید. گوجه‌فرنگی خرد شده، پیاز سبز و خامه ترش را برای یک نسخه پر الهام از سیب‌زمینی پخته اضافه کنید.

چه چیزی را با مک و پنیر قابلمه فوری سرو کنید

مک و پنیر قابلمه فوری یک غذای لذیذ و راحت است که به خوبی با انواع مخلفات و همراهی ها هماهنگ می شود. در اینجا ایده هایی وجود دارد که می توان با مک و پنیر Instant Pot سرو کرد تا یک غذای کامل و رضایت بخش ایجاد شود:

  • سالاد سبزیجات– یک سالاد سبز ساده با کاهوی تازه، گوجه فرنگی، خیار و سس مورد علاقه شما، تضاد طراوت و ترد را به ماک و پنیر خامه ای اضافه می کند.
  • سبزی سوخاری– سبزیجات برشته مانند بروکلی، گل کلم یا کلم بروکسل یک غذای جانبی مغذی و خوش طعم هستند. لبه های کاراملی شده سبزیجات برشته، غنای ماک و پنیر را تکمیل می کند.
  • مرغ سوخاری– برای یک وعده غذایی مقوی و مقوی، ماک و پنیر خود را با مرغ سرخ شده ترد سرو کنید. ترکیب ماکارونی خامه ای و پنیری با مرغ سوخاری ترد بسیار خوشایند است.
  • سوسیس– سوسیس ها، چه براتوورست، چه ایتالیایی، یا هر کدام از انواع مورد علاقه شما، به خوبی با ماک و پنیر ترکیب شوند. آنها یک عنصر گوشتی و خوش طعم را به غذا اضافه می کنند.

چه مدت طول می کشد؟

مک و پنیر قابلمه فوری تا 3 تا 5 روز در یخچال قابل نگهداری است. برای به حداکثر رساندن تازگی و کیفیت، این دستورالعمل های ذخیره سازی را دنبال کنید:

  • از ظروف ضد هوا استفاده کنید. ماک و پنیر باقیمانده را به ظروف دربسته یا کیسه های قابل بسته شدن مجدد منتقل کنید. اطمینان حاصل کنید که حداقل قرار گرفتن در معرض هوا وجود دارد، زیرا می تواند منجر به خراب شدن سریعتر شود.
  • برچسب و تاریخ. این یک تمرین خوب است که روی ظروف برچسب تاریخ تهیه مک و پنیر بزنید. این به شما کمک می کند تا تازگی آن را پیگیری کنید.
  • رطوبت را اضافه کنید. اگر ماک و پنیر بعد از سرد شدن خشک به نظر می رسد، می توانید قبل از گرم کردن مجدد، کمی شیر یا خامه اضافه کنید تا قوام خامه ای آن بازگردد.

آیا می توانید آن را فریز کنید؟

بله، می‌توانید مک و پنیر Instant Pot را برای نگهداری طولانی‌مدت فریز کنید. منجمد کردن مک و پنیر یک راه راحت برای تهیه یک غذای خانگی در صورت نیاز است.

باقیمانده ها را می توان به راحتی تا 2-3 ماه بدون افت کیفیت قابل توجه نگهداری کرد.

Instant Pot Mac and Cheese Pin با پوشش متنیInstant Pot Mac and Cheese Pin با پوشش متنی

سنجاق آن!

مک و پنیر قابلمه فوری، غذای راحتی نهایی است که بدون از بین بردن طعم، راحتی بی نظیری را ارائه می دهد. چه یک شام خانوادگی سریع باشد یا یک غذای جانبی برای یک موقعیت خاص، این دستور غذا مطمئناً راضی خواهد بود.

اگر عاشق این هستید قابلمه فوری مک و پنیر دستور پخت به همان اندازه که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

قابلمه فوری مک و پنیر در یک ظرف پختقابلمه فوری مک و پنیر در یک ظرف پخت

قابلمه فوری مک و پنیر | دستور پخت ماکارونی و پنیر

اشلی تامپسون

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 4 دقیقه

زمان کل 14 دقیقه

دوره مخلفات

غذا آمریکایی

عناصر

  • 16 اونس ماکارونی شکلی
  • 4 فنجان ها اب
  • 1/4 فنجان کره بدون نمک
  • 12 اونس شیر تبخیر شده
  • 2 فنجان ها پنیر چدار تیز خرد شده
  • 1 فنجان پنیر جک مونتری خرد شده
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر خردل
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

دستورالعمل ها

  • پاستا را بپزید. ماکارونی آرنجی، آب و نمک را به قابلمه فوری اضافه کنید. 4 دقیقه با فشار بالا بپزید، سپس فشار را سریع رها کنید.

  • سس پنیر درست کنید. کره، شیر تبخیر شده، ادویه جات ترشی جات و سس تند (در صورت استفاده) را با هم مخلوط کنید. سپس به تدریج پنیرهای چدار و مونتری جک رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود.

  • خدمت. ماک و پنیر را به صورت گرم سرو کنید و با پنیر اضافی یا رویه های مورد علاقه خود تزیین کنید.

کلمه کلیدی مک و پنیر قابلمه فوری، طرز تهیه مک و پنیر قابلمه فوری، ماکارونی و پنیر قابلمه فوری

فراموش نکنید که دیگر پرفروش‌ترین کتاب‌های آشپزی قابلمه فوری من را بررسی کنید!

قابلمه هندی فوری، قابلمه فوری کتو، قابلمه فوری سریع و آسان، قابلمه فوری سالم و گیاهی.