خورش سبزی دلچسب | به سادگی کینوا


این سالم و دلچسب خورشت سبزی به لطف افزودن هویج، پیاز و گوجه فرنگی، به علاوه ماکارونی و لوبیا سفید برای یک وعده غذایی رضایت بخش، سرشار از مواد مغذی است. بهترین راه برای پر کردن و گرم کردن بدن!

نمای بالای خورش سبزی در کاسه با پارمزان، تکه لیمو، ریحان و نان

اگر هوای سرد فرا می رسد و بلافاصله هوس خورش و سوپ می کنید، این دستور پخت خورش سبزیجات برای شما مناسب است.

این کاملا سیر کننده و رضایت بخش است، بدون اینکه توسط خامه یا سایر مواد سنگین سنگین شود. در عوض، این خورش سبزیجات بیشترین استفاده را از سبزیجات تازه و معطرها می‌برد و از لوبیا و ماکارونی استفاده می‌کند. این هست نه خورش سبزی که بعد از یک ساعت و دو ساعت احساس گرسنگی می کند!

بهترین از همه این است که می توانید این دستور را هر طور که دوست دارید سفارشی کنید. به راحتی می توانید از سبزیجاتی که در یخچال هستند استفاده کنید!

دو کاسه خورش سبزی و پاستا با لیمو و ریحاندو کاسه خورش سبزی و پاستا با لیمو و ریحان

چرا این دستور خورش سبزیجات را دوست خواهید داشت؟

به همین دلیل است که من عاشق درست کردن خورش سبزی هستم:

  • دلچسب و سالم. بنابراین بسیاری از وعده های غذایی راحت و مقوی نیز سنگین هستند و پس از خوردن احساس ناراحتی و بی حالی به شما می دهند. خورش سبزیجات تعادل کاملی را ایجاد می‌کند، اما سیرکننده است، اما همچنین باعث می‌شود شما احساس تغذیه کنید، نه تخلیه.
  • کاملا بی مزه. مانند سوپ گوجه‌فرنگی وگان و سوپ رشته‌گوجه مرغ، این دستوری نیست که شما را مجبور کند به سه خواربار فروشی مختلف بروید تا همه مواد را تهیه کنید. ما در اینجا از مواد ساده و روزمره صحبت می کنیم.
  • یک نوع دستور العمل واضح و واضح. از این دستور غذا به عنوان سکوی پرشی برای خورش سبزیجات بی نظیر خود که با موادی که در دست دارید استفاده کنید. این برای استفاده از آنچه در یخچال یا جعبه CSA شما است عالی است!
نمای بالای قابلمه خورش سبزی با تکه های لیمونمای بالای قابلمه خورش سبزی با تکه های لیمو

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا تمام موادی که هنگام تهیه این خورش سبزی به آنها نیاز خواهید داشت آورده شده است. حتماً کارت دستور غذا را در پایین صفحه بررسی کنید تا مقادیر دقیق هر ماده را ببینید.

  • روغن زیتون – از آنجایی که از آن برای پخت و پز استفاده می کنید، نیازی به استفاده از انواع فانتزی نیست.
  • کرفس
  • هویج
  • پیاز سفید یا زرد – این سبزی ها همراه با کرفس و هویج پایه طعم این خورش سبزی را تشکیل می دهند.
  • سیر – سیر تازه فراوان به این دستور غذا می‌افزاید.
  • گوجه فرنگیها
  • آب سبزیجات – از مارک باکیفیت استفاده کنید یا خودتان آب سبزیجات درست کنید.
  • برگ بو
  • لیمو – لیمو باعث روشنایی و تعادل می شود.
  • ماکارونی بدون گلوتن – پنه یا فوسیلی برنج قهوه ای را توصیه می کنم.
  • لوبیا سفید – هر رقمی که دوست دارید در خورش سبزی کار می کند.
  • کلم پیچ یا اسفناج
  • نمک و فلفل
  • اب
  • تزیین می کند – گیاهان تازه، مخمر تغذیه ای، یا پارمزان رنده شده.

طرز تهیه خورش سبزی

من عاشق این هستم که این دستور خورش سبزیجات فقط یک قابلمه است و بیشتر اوقات صرفاً اجازه دادن به جوش آمدن آن است. از آنجایی که بسیار راحت است، گزینه خوبی برای یک شب هفته است. در اینجا نحوه درست کردن آن آمده است:

  • تفت دهید. پیاز، سیر، هویج و کرفس را با روغن زیتون در یک قابلمه بزرگ که روی حرارت متوسط ​​قرار داده اید بپزید. وقتی شروع به نرم شدن کردند، نمک و فلفل و سپس گوجه فرنگی، آب گوشت، لیمو و برگ بو را اضافه کنید.
  • بجوشانید. سوپ را به جوش بیاورید، سپس به مدت 20 دقیقه بدون درب بجوشانید.
  • رشته فرنگی و لوبیا را اضافه کنید. وقتی حدود 10 دقیقه از سرو فاصله دارید، لوبیا و رشته فرنگی را اضافه کنید. اجازه دهید تا رشته ها بپزند آل دنتهسپس سوپ را از روی حرارت بردارید. اسفناج یا کلم پیچ را هم بزنید تا پژمرده شود.
  • خدمت. خورش سبزی را داخل کاسه بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

نکاتی برای موفقیت

این نکات اضافی به شما کمک می کند مطمئن شوید که خورش سبزیجات شما عالی است.

  • سبزیجات را به اندازه های یکنواخت خرد کنید. این تضمین می کند که پخت همه آنها به طور همزمان تمام می شود – و پیاز ترد یا هویج سفت در خورش سبزیجات خود نخواهید داشت.
  • از ماکارونی با لوبیا استفاده نکنید. من عاشق پاستاهایی هستم که با حبوبات درست می‌شوند، اما هنگام پختن کف زیادی ایجاد می‌کنند و همچنین هنگام خیساندن در مایع تمایل دارند از هم جدا شوند، بنابراین آنها را برای این دستور توصیه نمی‌کنم.
  • سطح سدیم را کنترل کنید. از آبگوشت کم سدیم یا بدون نمک برای جایگزینی آب سبزیجات سنتی استفاده کنید و قبل از افزودن لوبیا به قابلمه حتما آبکش کرده و آبکشی کنید. فراموش نکنید که در حین رفتن مزه کنید. نمک بخش مهمی از آشپزی خوش طعم است و طعم خورش سبزی شما را بسیار افزایش می دهد، اما وقتی بتوانید مقدار آن را کنترل کنید، همیشه بهتر است!
قابلمه ماکارونی و خورش سبزی با ریحان برای تزیینقابلمه ماکارونی و خورش سبزی با ریحان برای تزیین

تغییرات

پروتئین را با استفاده از نخود به جای لوبیا سفید یا اضافه کردن مرغ خرد شده تغییر دهید. اگر پارمزان را از روی قاچ رنده می‌کنید، پوست آن را به خورش سبزی اضافه کنید تا بپزد. این مقداری عمق و طعم اومامی بیشتر به آبگوشت اضافه می کند.

پیشنهادات خدمت

من دوست دارم هر وعده این خورش سبزی را با پارمزان رنده شده تزیین کنم. اگر لبنیات ندارید، به سادگی از پنیر رنده شده گیاهی مورد علاقه خود استفاده کنید!

در کنار، یک تکه نان برشته اضافه کنید تا تمام آبگوشت خوشمزه گرفته شود. و در صورت تمایل می توانید خورش را با سالاد جانبی مانند سالاد گلابی و آروگولا یا بهترین سالاد نخود یونانی سرو کنید.

نمای بالای کاسه خورش سبزی دلچسب با پارمزاننمای بالای کاسه خورش سبزی دلچسب با پارمزان

نحوه نگهداری مواد باقیمانده

باقیمانده خورش سبزی را در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید. می توانید وعده های غذایی را در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید.

آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟

اگر می‌خواهید خورش سبزی را فریز کنید، توصیه می‌کنم رشته‌ها را جداگانه نگهداری کنید. سپس می توانید درست قبل از سرو پاستا را بپزید و اضافه کنید. در غیر این صورت، ماکارونی تمایل به نرم شدن دارد و مقدار زیادی آبگوشت را خیس می کند.

دستور العمل های بیشتر سوپ و خورش سالم

آمادگی: 10 دقایق

پختن: 40 دقایق

جمع: 50 دقایق

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 فنجان کرفس (حدود 2 ساقه)
  • 1 فنجان هویج (حدود 2 عدد متوسط)
  • 1 پیاز کوچک سفید/زرد ، ریز شده
  • 2-3 حبه های سیر
  • 6 منظورم گوجه فرنگیه ، خرد شده*
  • 8 فنجان ها آب سبزیجات
  • 2 برگ بو
  • آب نصف لیمو
  • 1 فنجان پاستا بدون گلوتن (ترجیحا پنه برنج قهوه ای یا فوسیلی!)
  • 1 15 اونس قوطی لوبیا سفید (تخلیه شده و آبکشی شده، اختیاری)
  • 3 فنجان ها کلم پیچ/اسفناج
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • در صورت نیاز آب دهید
  • روغن زیتون را روی متوسط ​​گرم کنید. کرفس، هویج، پیاز و سیر را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا همه چیز کمی نرم شود. ادویه زدن با نمک و فلفل.

  • گوجه فرنگی، آبگوشت، برگ بو و لیمو را اضافه کنید. لیموی آب شده را داخل سوپ بریزید و اجازه دهید تا با بقیه مواد بپزد (به من اعتماد کنید، خیلی خوب است!). مخلوط را به جوش بیاورید، سپس آن را کم کنید تا به مدت 20 دقیقه بجوشد.

  • پاستا و لوبیا سفید را با هم مخلوط کنید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا پاستا آل دنته شود. دوباره با نمک و فلفل مزه دار کنید. اگر نودل خیلی مایع خیس شد، می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا سوپ کمی رقیق شود.

  • حدود 60 ثانیه قبل از سرو، سبزی ها را هم بزنید. اجازه دهید سبزی ها پژمرده شوند.

  • بلافاصله سرو کنید. با سبزیجات تازه، مخمر تغذیه ای، پارمزان و غیره به دلخواه تزیین کنید!

خدمت: 1.5فنجان ها | کالری: 239کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 39g | پروتئین: 11g | چربی: 6g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 3g | سدیم: 57میلی گرم | پتاسیم: 938میلی گرم | فیبر: 8g | قند: 7g | ویتامین A: 8013IU | ویتامین سی: 60میلی گرم | کلسیم: 136میلی گرم | اهن: 3میلی گرم