کاسرول سیب زمینی | دستور پخت ژامبون و سیب زمینی


اگر به دنبال یک غذای دلچسب و رضایت بخش هستید که طعم دلپذیر سیب زمینی و ژامبون را با هم ترکیب کند، این کاسه سرخ کن سیب زمینی با ژامبون همان چیزی است که نیاز دارید. از بیرون ترد، از داخل لطیف و با لایه‌های خوش طعم سیب‌زمینی، ژامبون و پنیر بسته‌بندی شده است.

شات بالای سر کاسه سیب زمینی در یک تابه با دسته و یک قاشق چوبی روی آن

پرش به:

چه چیزی باعث می شود این یک خانواده مورد علاقه باشد

  • سریع. یک راه حل سریع برای یک وعده غذایی در شب که در کمتر از 30 دقیقه پخته می شود.
  • آسان. سیب‌زمینی‌هایتان را خرد کنید، سس خامه‌ای را مخلوط کنید و آن‌ها را در یک تابه مقاوم در برابر حرارت که در داخل سبد سرخ‌کن هوا قرار می‌گیرد، برای یک محلول پخت و پز ساده بپوشانید.
  • همه کاره. مواد را با هم مخلوط کنید تا به کاسروی سیب زمینی شما طعمی منحصربفرد بدهد تا کل خانواده را خوشحال کند.
  • خوشمزه – لذیذ. این غذا با طعم های مورد علاقه شما، بدون شک یک ظرف غذای راحت است.

این دستور پخت و پز را ساده می کند و در عین حال نتیجه ای ترد و خوش طعم را تضمین می کند. چه میزبان یک شام خانوادگی باشید و چه هوس یک غذای آرام بخش، این کاسرول سیب زمینی سرخ کن با ژامبون مطمئنا راضی کننده خواهد بود.

کاسرول سیب زمینی از چه ساخته شده است؟

  • سیب زمینیها
  • ژامبون پخته شده
  • پنیر چدار رنده شده
  • خامه ترش
  • شیر
  • کره
  • پودر سیر
  • پودر پیاز
  • آویشن
  • نمک و فلفل
  • جعفری

طرز تهیه کاسرول سیب زمینی

  1. سیب زمینی را آماده کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. سیب زمینی ها را در یک کاسه بزرگ آب سرد بریزید تا قهوه ای نشوند.
  2. کاسرول را لایه لایه کنید. در یک کاسه، خامه ترش، شیر، کره آب شده، پودر سیر، پودر پیاز، آویشن خشک، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند. سیب زمینی خرد شده، ژامبون خرد شده و پنیر چدار رنده شده را به کاسه اضافه کنید. به آرامی همه چیز را با هم مخلوط کنید تا زمانی که سیب زمینی و ژامبون با مخلوط خامه ای آغشته شوند.
  3. کاسرول را با هوا سرخ کنید. سرخ کن هوا را تا 375 فارنهایت از قبل گرم کنید. مخلوط سیب زمینی را داخل یک ظرف پخت چرب شده که داخل سبد سرخ کن هوا قرار می گیرد، بریزید. آن را به طور مساوی پخش کنید. ظرف پخت را در سرخ کن از قبل گرم شده قرار دهید و حدود 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها قهوه ای طلایی و روی آنها ترد شوند، بپزید.
  4. تزئین و سرو کنید. پس از پخته شدن، آن را از سرخ کن خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه خنک شود. جعفری تازه خرد شده را روی آن بپاشید تا رنگ و طراوت آن زنده شود.
عکس نزدیک از کاسه سیب زمینی با ژامبون در یک ماهیتابه با دسته

نکات و ترفندها

  • سیب زمینی مناسب را انتخاب کنید. سیب زمینی های نشاسته ای یا همه منظوره مانند Russet یا Yukon Gold را انتخاب کنید، زیرا محتوای نشاسته بالاتری دارند و در نتیجه بافت خامه ای بیشتری دارند. از سیب زمینی های مومی مانند سیب زمینی های قرمز یا انگشتی خودداری کنید، زیرا تمایل دارند شکل خود را حفظ کنند و همچنین ممکن است خراب نشوند.
  • زمان و دمای پخت را تنظیم کنید. زمان پخت و دما در سرخ کن هوا بسته به مدل ممکن است متفاوت باشد. با گرم کردن سرخ کن هوا تا حدود 375 فارنهایت شروع کنید. ماهیتابه را حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید و آماده بودن را بررسی کنید و زمان را در صورت نیاز تنظیم کنید. سیب زمینی ها باید نرم و روی آن قهوه ای طلایی و ترد باشد.
  • زمان استراحت را در نظر بگیرید. پس از اتمام چرخه پخت، قابلمه را از سرخ کن بادی خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه استراحت کند. این اجازه می دهد تا طعم ها با هم ترکیب شوند و برش و سرو آسان تر شود.

با این نکات و ترفندها، به خوبی در راه درست کردن یک کاسرول سیب زمینی و ژامبون خوشمزه در سرخ کن هوا خواهید بود. از طعم های آرامش بخش و بافت ترد این ظرف با حداقل دردسر و تمیز کردن لذت ببرید.

تغییرات

کاسرول سیب زمینی و ژامبون یک غذای همه کاره است که می توان آن را با مواد و طعم های مختلف سفارشی کرد. در اینجا چند تغییر وجود دارد که می توانید امتحان کنید:

  • کاسه بیکن سیب زمینی پنیری– بیکن پخته و خرد شده را به همراه ژامبون اضافه کنید تا طعمی دودی و خوش طعم داشته باشید. پنیر چدار رنده شده را بین برش های سیب زمینی بپاشید و مقداری روی آن بپاشید تا پنیر و نرم شود.
  • کاسرول مخلوط سبزیجات– انواع سبزیجات را در آن بگنجانید تا غذای قابلمه مغذی تر و رنگارنگ تر شود. می توانید فلفل دلمه ای خرد شده، پیاز خرد شده، کلم بروکلی خرد شده یا حتی اسفناج را اضافه کنید. سبزیجات را قبل از قرار دادن آنها با سیب زمینی و ژامبون تفت دهید.
  • کاسرول سیب زمینی تند– برای کسانی که از مقداری حرارت لذت می برند، هالاپنیو خرد شده یا کمی فلفل کاین به کاسرول اضافه کنید. همچنین می توانید پنیر چدار را با جک فلفلی تعویض کنید.

چه چیزی با سیب زمینی پنیری می آید؟

کاسرول سیب زمینی با ژامبون یک غذای دلچسب و خوش طعم است که می توانید آن را به تنهایی میل کنید یا با کناره های آن میل کنید. در اینجا چند پیشنهاد برای مواردی که می توانید در کنار آن ارائه دهید آورده شده است:

  • سالاد سبزیجات– یک سالاد سبز با طراوت با کاهوی ترد، خیارهای خرد شده، گوجه فرنگی گیلاسی و یک وینگرت تند می تواند طراوت متضادی را به طعم های غنی کاسرول بدهد.
  • سبزیجات بخار پز شده– سبزیجات بخارپز مانند بروکلی، هویج یا لوبیا سبز رنگ، بافت و ارزش غذایی را به وعده غذایی اضافه می کنند. آنها همچنین به متعادل کردن غنای کاسرول کمک می کنند.
  • سبزیجات کباب شده– تفت دادن سبزیجات مانند کلم بروکسل، گل کلم یا مارچوبه شیرینی طبیعی خود را نشان می دهد و طعم آنها را افزایش می دهد. سبزیجات برشته می تواند به عنوان یک همراه خوش طعم و رنگارنگ برای کاسرول استفاده شود.

چه مدت طول می کشد؟

کاسرول سیب زمینی با ژامبون را می توان تا 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کرد، در صورتی که به درستی در ظرف دربسته نگهداری شود.

مهم است که قابلمه را قبل از قرار دادن در یخچال کاملاً خنک کنید. برای گرم کردن مجدد، می توانید از مایکروویو یا فر استفاده کنید تا زمانی که گرم شود.

آیا می توانید آن را فریز کنید؟

بله، می توانید کاسروی سیب زمینی را با ژامبون فریز کنید. بافت سیب زمینی ممکن است پس از انجماد و آب شدن کمی تغییر کند و کمی نرمتر شود. با این حال، طعم آن هنوز هم باید خوشمزه باشد.

برای داشتن بهترین کیفیت، توصیه می شود ظرف سیب زمینی یخ زده را ظرف 2 تا 3 ماه مصرف کنید.

ظروف سرخ کن هوا شگفت انگیز بیشتر

پین قابلمه سیب زمینی با روکش متن

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید کاسرول سیب زمینی دستور غذا را به همان اندازه که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا دوستان شما نیز بتوانند آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

عکس نزدیک از کاسه سیب زمینی با ژامبون در یک ماهیتابه با دسته

کاسرول سیب زمینی | دستور پخت ژامبون و سیب زمینی

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 25 دقایق

زمان کل: 35 دقایق

دوره: دوره های اصلی

غذا: آمریکایی

کلمه کلیدی: کاسرول ژامبون و سیب زمینی، کاسرول سیب زمینی، کاسرول سیب زمینی با ژامبون

خدمات: 4

کالری: 459کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • سیب زمینی را آماده کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. سیب زمینی ها را در یک کاسه بزرگ آب سرد بریزید تا قهوه ای نشوند.

  • کاسرول را لایه لایه کنید. در یک کاسه، خامه ترش، شیر، کره آب شده، پودر سیر، پودر پیاز، آویشن خشک، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند. سیب زمینی خرد شده، ژامبون خرد شده و پنیر چدار رنده شده را به کاسه اضافه کنید. به آرامی همه چیز را با هم مخلوط کنید تا زمانی که سیب زمینی و ژامبون با مخلوط خامه ای آغشته شوند.

  • کاسرول را با هوا سرخ کنید. سرخ کن هوا را تا 375 فارنهایت از قبل گرم کنید. مخلوط سیب زمینی را داخل یک ظرف پخت چرب شده که داخل سبد سرخ کن هوا قرار می گیرد، بریزید. آن را به طور مساوی پخش کنید. ظرف پخت را در سرخ کن از قبل گرم شده قرار دهید و حدود 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها قهوه ای طلایی و روی آنها ترد شوند، بپزید.

  • تزئین و سرو کنید. پس از پخته شدن، آن را از سرخ کن خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه خنک شود. جعفری تازه خرد شده را روی آن بپاشید تا رنگ و طراوت آن زنده شود.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 459کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 35g | پروتئین: 17g | چربی: 29g | فیبر: 4g | قند: 5g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!