کلم بروکلی سرخ کن هوا یک غذای جانبی کم کربوهیدرات است که طعم بسیار آسیایی دارد. روغن کنجد، میسو و سس سیر چیلی این کلم بروکلی را به بهترین چیزی که تا به حال خورده اید تبدیل می کند!
پرش به:
چه چیزی این کلم بروکلی سرخ کن هوا را به غذای جانبی عالی تبدیل می کند؟
کلم بروکلی زنجبیل کنجدی چیست؟
من عاشق آزمایش طعم ها برای آرایش یک غذای کلاسیک سبزیجات هستم. پختن کلم بروکلی در سرخ کن هوا، کلم بروکلی را با لبه های طلایی زیبا برشته می کند. این دستور العمل کلم بروکلی را به چرخش آشپزی آسان خود در شب اضافه کنید!
من استفاده می کنم:
- روغن کنجد برشته شده
- میسو سفید
- سس سیر فلفلی
- روغن سبزیجات
- کلم بروکلی
بعد از اینکه کلم بروکلیام را در سرخکن هوا میپزم، دوست دارم روی آن را با پیازچه تازه و دانههای کنجد سفید و سیاه بپوشانم تا رنگ و ترد شود.
آیا می توانم کلم بروکلی یخ زده را در سرخ کن هوا بپزم؟
برای این دستور کلم بروکلی زنجبیل کنجدی می توانید از تازه یا منجمد استفاده کنید. اگر از کلم بروکلی تازه استفاده می کنید، ممکن است لبه های آن به سرعت ترد شود، بنابراین می توانید 1/4 فنجان آب به کف سرخ کن هوا اضافه کنید تا بخار شود و در لبه ها نسوزد. ممکن است مجبور شوید زمان پخت را نیز تنظیم کنید. فقط تماشاش کن
بروکلی یخ زده راحت تر است. از قبل برای شما خرد شده است، بنابراین وقتی پخته می شود، بافت کلم بروکلی بخار پز بیشتری ایجاد می کند. از کلم بروکلی مورد علاقه خود استفاده کنید! هر دو در این دستور خوشمزه هستند.
آیا می توانید بروکلی را با رژیم کم کربوهیدرات مصرف کنید؟
بروکلی یک غذای جانبی عالی برای سرو در رژیم کتو یا کم کربوهیدرات است. سرشار از ویتامین A و C و منبع عالی فیبر است که به رفع گرسنگی شما کمک می کند.
کلم بروکلی همچنین برای هضم غذا مفید است و سرشار از آهن است. دلایل زیادی برای خوردن کلم بروکلی بیشتر وجود دارد و این کلم بروکلی زنجبیلی کنجدی بهترین راه برای انجام این کار است!
ویدیویی در مورد طرز تهیه کلم بروکلی سرخ کن هوا را تماشا کنید
طرز تهیه بروکلی سرخ کن با هوا
1. روغن نباتی، روغن کنجد، میسو، سس چیلی-سیر، زنجبیل تازه رنده شده و نمک را با هم مخلوط کنید.
2. کلم بروکلی را به صورت گلچه خرد کنید. ساقه را به قطعات یک اینچی خرد کنید.
3. با استفاده از دست، سس را با کلم بروکلی خرد شده بریزید.
4. بروکلی ها را در سبد سرخ کن بادی بچینید. سرخ کن را روی دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که لبه ها کمی قهوه ای شوند قرار دهید. مدت زمان پخت را به آرامی تا نیمه بریزید.
5. کلم بروکلی را به ظرف سرو منتقل کنید. کنجد و پیاز سبز را روی آن بپاشید.
با این دستور غذای سرخ کن بروکلی چه می توان سرو کرد
- یک کاد پوستی ساده که به سادگی چاشنی می شود نیز در سرخ کن هوا درست می شود و به خوبی با کلم بروکلی طعم دار آسیایی همراه است.
- مرغ بریان شده با گیاه سرخ کن هوا با کلم بروکلی زنجبیلی کنجدی بسیار خوشمزه خواهد بود!
و اگر طرفدار شدید دستور العمل های کنجد هستید، مرغ کنجد چسبنده من را بررسی کنید!
نکات و ترفندهایی برای تهیه کلم بروکلی زنجبیلی کنجدی
- هنوز سرخ کن بادی ندارید؟ در اینجا یک سرخ کن بادی است که من به شدت توصیه می کنم.
- ساقه ها را خرد کنید! آنها مغذی و خوشمزه هستند!
- کلم بروکلی که زیر ترد پخته می شود باید خوب گرم شود.
- در طول زمان پخت، کلم بروکلی را تا نیمه بریزید.
- می توانید ساقه های کلم بروکلی را بخورید زیرا به اندازه گلچه ها مغذی هستند. من دوست دارم آنها را بتراشم یا آنها را تقریباً به چوب کبریت برش دهم و درست با گلچه ها بچینم.
- برای این دستور کلم بروکلی زنجبیل کنجدی می توانید از تازه یا منجمد استفاده کنید. اگر از کلم بروکلی تازه استفاده می کنید، 1/4 فنجان آب به کف سرخ کن هوا اضافه کنید تا بخار شود و لبه های آن نسوزد. ممکن است مجبور شوید زمان پخت را نیز تنظیم کنید.
- من ترجیح می دهم از کلم بروکلی یخ زده برای این دستور استفاده کنم زیرا راحت تر است و از آنجایی که از یخ زده پخته می شود، احتمال سوختن آن زیاد نیست.
این کلم بروکلی سرخ کن هوا دستور غذای جانبی کم کربوهیدرات کامل است و مطمئناً به یک غذای مورد علاقه جدید شما تبدیل خواهد شد! اگر از این دستور غذا لذت بردید، حتما دستور غذا را با دوستان خود در فیس بوک و پینترست به اشتراک بگذارید!
خدمات: 4 مردم
کالری: 163کیلو کالری
روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم
دستورالعمل ها
-
در یک کاسه بزرگ، روغن نباتی، روغن کنجد، میسو، سس چیلی-سیر، زنجبیل و نمک را با هم ترکیب کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
-
کلم بروکلی را اضافه کنید و با دستان خود هم بزنید تا همه تکه های کلم بروکلی به خوبی پوشش داده شوند.
-
بروکلی ها را در سبد سرخ کن بادی بچینید. سرخکن را روی دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که کلم بروکلی ترد شود و لبههای آن کمی قهوهای شود، قرار دهید و به آرامی تا نیمه زمان پخت بریزید.
-
کلم بروکلی را به ظرف سرو منتقل کنید. کنجد و پیاز سبز را روی آن بپاشید.
- هنوز سرخ کن بادی ندارید؟ در اینجا یک سرخ کن بادی است که من به شدت توصیه می کنم.
- ساقه ها را خرد کنید! آنها مغذی و خوشمزه هستند!
- کلم بروکلی که زیر ترد پخته می شود باید خوب گرم شود.
- در طول زمان پخت، کلم بروکلی را تا نیمه بریزید.
- می توانید ساقه های کلم بروکلی را بخورید زیرا به اندازه گلچه ها مغذی هستند. من دوست دارم آنها را بتراشم یا آنها را تقریباً به چوب کبریت برش دهم و درست با گلچه ها بچینم.
- برای این دستور کلم بروکلی زنجبیل کنجدی می توانید از تازه یا منجمد استفاده کنید. اگر از کلم بروکلی تازه استفاده می کنید، 1/4 فنجان آب به کف سرخ کن هوا اضافه کنید تا بخار شود و لبه های آن نسوزد. ممکن است مجبور شوید زمان پخت را نیز تنظیم کنید.
- من ترجیح می دهم از کلم بروکلی یخ زده برای این دستور استفاده کنم زیرا راحت تر است و از آنجایی که از یخ زده پخته می شود، احتمال سوختن آن زیاد نیست.
پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!
تغذیه
خدمت: 1g | کالری: 163کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 13g | پروتئین: 5g | چربی: 12g | فیبر: 4g | قند: 4g
در ابتدا در 24 آگوست 2019 منتشر شد