طرز تهیه سس لیموی گشنیز | به سادگی کینوا


این سس لیمو ترش چاشنی عالی برای هر غذای مکزیکی است. تند، تازه، اسیدی و فوق العاده خامه ای، اما کاملا گیاهی است!

یک شیشه سس آهک گشنیز که یک قاشق از آن برداشته شده است، که با برش های لیموترش، برگ های گشنیز و یک حوله آشپزخانه احاطه شده است.

من اعتقاد زیادی دارم که سس ها می توانند غذا درست کنند. یک سس خوب می تواند حتی یک دستور غذای متوسط ​​را نیز بپذیرد و آن را به چیزی خاص تبدیل کند. این سس لیمو ترش یکی از سس های مورد علاقه من است. تقریباً همه چیزهایی را که من به دنبال آن هستم در یک سس خوب دارد. فوق العاده تازه است، با هزاران گشنیز، و لیموترش اسیدیته قوی می بخشد. پودر فلفل قرمز ادویه زیادی به این سس می افزاید و علیرغم وگان بودن، غنی و خامه ای است. چه چیزی بیشتر می توانید بخواهید؟

من این سس را روی همه چیز گذاشتم. این غذا با غذاهای مکزیکی عالی است، بنابراین من همیشه آن را روی تاکو یا بوریتو می گذارم. اما در غذاهای دیگر نیز عالی است، و من دوست دارم آن را روی یک تکه گوشت کبابی بریزم.

راز این دستور در استفاده از بادام هندی خیس شده است. آنها به سس آهک گشنیز غنای خامه ای می دهند در حالی که وگان و سالم هستند. علاوه بر این، طعم آجیلی با گیاهان، مرکبات و ادویه جات بسیار خوب است.

نمای بالای مواد لازم برای سس لیموترش: یک کاسه بادام هندی، یک پیرکس آب، یک کاسه نمک، یک کاسه فلفل، یک کاسه پودر چیلی، یک کاسه پودر سیر، یک دسته گشنیز، یک عدد کامل آهک و یک آهک از وسط نصف شده است

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا تمام مواد مورد نیاز برای تهیه این سس تازه و تند آمده است. برای دیدن مقادیر دقیق همه مواد، به کارت دستور غذا در پایین مقاله بروید.

  • کاشوبادام هندی – قبل از تهیه این دستور، باید بادام هندی را به مدت 6 ساعت در آب خیس کنید.
  • اب
  • لیموترش سبز
  • گشنیز
  • پودر فلفل قرمز
  • پودر سیر
  • نمک
  • فلفل – همیشه از فلفل تازه ترک خورده استفاده کنید.

طرز تهیه سس لیموی گشنیز

طرز تهیه این سس را در ادامه می خوانید. این نمی تواند آسان تر باشد!

  • مواد را با هم ترکیب کنید. تمام مواد را به یک مخلوط کن قوی اضافه کنید.
  • مخلوط کنید. سس را با بالا مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • تنظیم کنید. سس را بچشید و ادویه ها را به دلخواه تنظیم کنید.
کنار هم مخلوط کن پر از گشنیز، آب لیموترش، بادام هندی، آب، نمک، فلفل، پودر سیر و پودر فلفل قرمز پر شده و همه این مواد به شکل سس در می آیند.

نکاتی برای موفقیت

در اینجا چند ترفند مورد علاقه من برای کمک به شما در هنگام تهیه سس لیمو ترش وجود دارد.

  • لیموها را رول کنید. قبل از آب لیموهایتان، آنها را روی پیشخوان محکم بغلتانید، مثل وردنه. این باعث می‌شود که برخی از بخش‌های لیموترک ترکیده شوند و احساس می‌کنید که آهک‌ها نرم‌تر می‌شوند. در نتیجه از لیموترش ها آب بیشتری می گیرید و طعم آب میوه بهتر می شود.
  • از ساقه ها استفاده کنید. اکثر مردم فقط از برگ گشنیز استفاده می کنند. با این حال، ساقه گشنیز حتی طعم بیشتری نسبت به برگ دارد. به دلیل بافت نمی توانید از ساقه گشنیز در هر دستور غذا استفاده کنید. اما از آنجایی که این سس تا زمانی که یکدست شود مخلوط می شود، می توانید از ساقه ها و همچنین برگ ها استفاده کنید تا طعم گشنیز را به حداکثر برسانید.
  • خیساندن را تسریع کنید. این دستور نیاز به خیساندن بادام هندی در آب به مدت 6 ساعت دارد. اگر این زمان را ندارید، می توانید با خیس کردن بادام هندی در آب جوش به مدت 30 دقیقه، این روند را تسریع کنید.
بشقاب با مرغ کبابی پوشیده شده با سس لیموترش، روی آن برگ های گشنیز و برش های لیموترش

با چی سرو کنیم

من این سس وگان را تقریباً روی همه چیز قرار دادم. ساندویچ، گوشت، شما آن را نام ببرید! اما روش مورد علاقه من برای استفاده از آن قرار دادن آن روی تاکو است. در اینجا تعدادی از دستور العمل های مورد علاقه من تاکو وجود دارد که می توانید سس لیموی گشنیز را روی آنها قرار دهید.

نحوه نگهداری مواد باقیمانده

من دوست دارم یک شیشه از این سس گیاهی را در یخچال نگه دارم. آن را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید و حداقل به مدت 1 هفته ماندگاری دارد.

آیا این دستور غذا را می توان منجمد کرد؟

من سس های انجمادی را توصیه نمی کنم زیرا بافت آن می تواند کمی بدبو شود. اما اگر آن را در ظرف دربسته نگهداری کنید به مدت 5 ماه در فریزر ماندگار خواهد بود. ممکن است مجبور شوید بعد از آب کردن سس را دوباره مخلوط کنید زیرا ممکن است جدا شود.

نمای بالای یک شیشه سس آهک گشنیز با یک قاشق چوبی در آن

سس های گیاهی بیشتر برای درست کردن

همانطور که گفتم من عاشق سس هستم. آنها یکی از رازهای من برای تبدیل یک وعده غذایی به یک غذای عالی هستند. در اینجا برخی از دیگر سس های سالم مورد علاقه من هستند.

آمادگی: 5 دقایق

زمان خیساندن:: 6 ساعت ها

جمع: 5 دقایق

  • 1/2 فنجان کاشوبادام هندی (به مدت 6 ساعت خیس خورده)
  • 1/4 فنجان اب
  • آب 2 لیموترش
  • 1/4 فنجان گشنیز تازه
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل ترک خورده تازه
  • برای تسریع در دستور پخت، بادام هندی را به مدت 30 دقیقه در آب جوش خیس کنید.
  • برای طعم بیشتر، از ساقه گشنیز و همچنین برگ ها استفاده کنید.
  • سس آهک گشنیز را به مدت 1 هفته در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

خدمت: 2قاشق غذاخوری | کالری: 61کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 4g | پروتئین: 2g | چربی: 5g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 3g | سدیم: 199میلی گرم | پتاسیم: 83میلی گرم | فیبر: 0.5g | قند: 1g | ویتامین A: 95IU | ویتامین سی: 0.2میلی گرم | کلسیم: 6میلی گرم | اهن: 1میلی گرم