آیا تا به حال فکر کرده اید که چگونه کروتون های خانگی خود را درست کنید؟ آن چنان آسان! فقط مقداری نان – گندم کامل، غلات سبوس دار، سفید، رزماری، بریوش… بردارید – آن را مکعبی کنید، با روغن و ادویه بریزید و بپزید. این کروتون های خانگی هر بار ترد و ترد می شوند و برای روزها ماندگاری دارند!
خوب بچه ها درست کردن کروتون های خودتان رسما ساده ترین کار است. علاوه بر این، آنها با سه ماده تشکیل شده اند که به احتمال زیاد در حال حاضر در خانه خود دارید. این یک راه عالی برای استفاده از نان های باقی مانده است.
به علاوه، آنها خوشمزه تر و بسیار ارزان تر از فروشگاه هستند!
یکی دیگر از چیزهای عالی در مورد آنها این است که می توانید کروتون های گندم کامل خانگی را با استفاده از نان سبوس دار درست کنید، که راهی عالی برای افزودن کمی مواد مغذی بیشتر به زندگی شما است.
و می توانید این را با نان تازه یا نان سفت و کهنه درست کنید.
مواد لازم برای کروتون خانگی
- نان مکعبی
- روغن زیتون
- نمک و فلفل
- اختیاری: چاشنی های انتخابی دیگر مانند پودر سیر، چاشنی ایتالیایی، فلفل قرمز و غیره.
طرز تهیه کروتون خانگی
- مقداری نان را مکعبی خرد کنید. یا می توانید نان را تکه تکه کنید (این برای نان با سوراخ های زیادی مانند فوکاچیا خوب عمل می کند).
- مکعب ها را بپوشانید در روغن زیتون، نمک، فلفل و هر ادویه دیگری که می خواهید. روی یک ورقه پخت پهن کنید (نیازی به خط کشی ورق نیست – این کروتون ها نمی چسبند).
- پخت کروتون ها به مدت 10 دقیقه حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید 10 تا 20 دقیقه دیگر در فر بمانند تا کاملا خشک شوند. (این به ترد شدن آنها کمک می کند تا جویدنی شوند و برای مدت طولانی ماندگار خواهند بود).
- لذت ببرید!
سوالات متداول
اینها حداقل یک هفته در دمای اتاق در یک کیسه یا ظرف دربسته دوام خواهند داشت.
آره! به خاطر داشته باشید که نانهای مختلف طعمهای متفاوتی دارند – بنابراین نان شیرینتر کروتون شیرینتری به دست میآورد. و نان های مختلف رطوبت متفاوتی خواهند داشت، بنابراین ممکن است نیاز به تنظیم زمان پخت داشته باشید.
مطمئن! ممکن است لازم باشد در حین پخت مراقب آنها باشید و در صورت لزوم زمان بندی را تنظیم کنید.
برای چه کاری از کروتون استفاده کنیم
اعتراف می کنم – وقتی یک دسته کروتون خانگی درست می کنم، اغلب متوجه می شوید که آنها را مستقیماً به عنوان میان وعده می خورم! قول “کروتون به عنوان یک میان وعده” آنقدر که به نظر می رسد رقت انگیز نیست. بچه های من هم دوست دارند به آنها غذا بخورند.
اما چند راه دیگر برای لذت بردن از کروتون به جای انداختن آنها روی هر سالاد قدیمی وجود دارد.
Panzanella یک دستور تهیه سالاد ایتالیایی است که از نان قدیمی برای کروتون های خانگی استفاده می کند – خوشمزه!
چند کروتون را روی یک سوپ صاف مانند سوپ گوجه فرنگی بو داده فلفل قرمز یا سوپ زنجبیل هویج بریزید.
از آنها در دستور غذای Ribollita استفاده کنید، یک سوپ ایتالیایی که با نان کهنه یک روزه درست می شود. می توانید به جای نان از کروتون استفاده کنید. (از غذای مدیترانه ای)
آنها را در غذاساز بیندازید تا خرده نان های طعم دار خانگی درست کنید!
دوست دارید چگونه از کروتون استفاده کنید؟ در نظرات زیر به من بگویید!
دیگر دستور العمل های مواد تشکیل دهنده شربت خانه
تمام دستور العمل های دیگر مواد اولیه خانگی من را در اینجا بررسی کنید – ساختن لوازم ضروری خودتان از ابتدا یک راه عالی برای کنترل نه تنها موادی است که استفاده می کنید، بلکه در هزینه و محیط زیست نیز صرفه جویی می کنید!
آیا می دانستید نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست کردهاید، لطفاً روی ستارههای زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکسها را در رسانههای اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious یا برچسبگذاری @bowlofdelicious به اشتراک بگذارید!
کروتون های خانگی (از گندم کامل، سفید یا هر نان باقی مانده)
نان باقی مانده را به کروتون خانگی تبدیل کنید! نان را مکعبی خرد کنید – گندم کامل، سفید، رزماری، بریوش و غیره – با روغن زیتون و ادویه ها مخلوط کنید و بپزید. این بسیار خوشمزه تر، ارزان تر و اغلب سالم تر از کروتون های فروشگاهی است!
این دستور العمل را ذخیره کنید ذخیره!
چاپ
سنجاق
نرخ
خدمات: 8 سروینگ ها
کالری: 69کیلو کالری
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
عناصر
- 4-6 فنجان ها نان مکعبی مکعب های حدود ½ اینچی، تازه یا کهنه (یادداشت ها را ببینید)
- 2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
- نمک و فلفل چشیدن (یادداشت ها را ببینید)
- ادویه جات دیگر برای طعم دادن مانند فلفل قرمز خرد شده، پودر سیر، پودر پیاز، چاشنی ایتالیایی و غیره (اختیاری)
دستورالعمل ها
-
فر خود را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
-
نان مکعبی را روی یک ورقه پخت پهن کنید و روغن زیتون بپاشید و روی ادویه ها بپاشید و خوب بریزید تا پوشش داده شود. باید خیلی خوب با روغن پوشانده شود – ممکن است به بیش از آنچه فکر می کنید نیاز داشته باشید.
-
در دمای 400 درجه به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانی که برشته شود بپزید. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید کروتون ها 10 تا 20 دقیقه دیگر در فر بمانند – این کار باعث می شود کاملا خشک شوند و خیلی ترد شوند.
-
خدمت!
یادداشت
- من معمولاً دوست دارم مشخص کنم که چه مقدار نمک و فلفل در دستور العمل هایم استفاده کنم، اما این بستگی به نانی که برای شروع استفاده می کنید و مقدار چاشنی آن دارد. همیشه میتوانید بعداً موارد بیشتری اضافه کنید، بنابراین زیاد به آن فکر نکنید. من احتمالاً یک قاشق چایخوری نمک کوشر به کروتون هایم اضافه کردم – من آنها را بسیار شور دوست دارم.
- برای نگهداری، آن را در یک ظرف یا کیسه دربسته قرار دهید و تقریباً یک هفته، شاید بیشتر، در انبار نگهداری کنید.
- زمان پخت ممکن است به نوع نانی که استفاده میکنید یا بیات بودن آن بستگی داشته باشد، زیرا انواع مختلف دارای رطوبت متفاوتی هستند. مراقب آن باشید. ممکن است بخواهید بعد از خاموش کردن حرارت، آن را کمتر یا بیشتر از 10 دقیقه در فر بگذارید.
تغذیه
کالری: 69کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 7g | پروتئین: 1g | چربی: 4g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 3g | چربی ترانس: 0.004g | سدیم: 66میلی گرم | پتاسیم: 20میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 1g | ویتامین A: 0.3IU | ویتامین سی: 0.03میلی گرم | کلسیم: 18میلی گرم | اهن: 1میلی گرم
سلب مسئولیت اطلاعات تغذیه
اطلاعات تغذیه ای ارائه شده بهترین تخمین من است و شامل هیچ گونه سدیم اضافه شده از چاشنی تا مزه، هیچ ماده اختیاری نیست و برندها را در نظر نمی گیرد. من از یک API خودکار برای محاسبه این اطلاعات استفاده می کنم. با استفاده از یکی از این ابزارها، خودتان آن را محاسبه کنید:
این پست در ابتدا در 31 مه 2014 در Bowl of Delicious منتشر شد. با عکسهای جدید، دستورالعملهای دستور پخت بهبودیافته و اطلاعات مرتبطتر بازنشر شده است.
تعاملات خواننده