نان موز بلوبری | به سادگی کینوا


این نان موز بلوبری دستور غذای تابستانی عالی است! نه تنها مرطوب و خوشمزه است، بلکه به طور طبیعی بدون گلوتن، شیرین شده بدون شکر تصفیه شده و سرشار از پروتئین است.

تکه هایی از نان موز زغال اخته لعاب داده شده با پوست لیمو

وقتی نمی‌توانید بین نان موزی و کلوچه بلوبری تصمیم بگیرید، نان موزی بلوبری اینجاست تا روزتان را نجات دهد. (یا حداقل شما را از تصمیم گیری نجات می دهد.)

این دستور غذا بهترین هر دو نوع غذا را دارد—نان موزی مرطوب و استوایی که با توت های تازه و آبدار پر شده است. و نسخه من از نان بلوبری موزی نیز سالم است!

چرا این دستور پخت نان موز بلوبری را دوست خواهید داشت؟

  • یک ترکیب آرد امتحان شده و واقعی. پایه این نان موزی بلوبری ترکیبی از آرد بادام و کوینو آرد که شگفت انگیزترین بافت را ایجاد می کند و پروتئین اضافه می کند. (شاید شما این ترکیب را از من تشخیص دهید نان موز سیب دارچینی و نان نان زنجبیلی وگان!)
  • خیلی آسان. از آنجایی که نان های سریع باید سریع باشند، این نان بلوبری موزی فقط در 10 دقیقه جمع می شود و در صورت تمایل می توانید آن را به راحتی در یک کاسه درست کنید.
  • زغال اخته شیرین و آبدار. من عاشق شیرینی و آبدار بودن زغال اخته به نان موز هستم. آنها واقعا نان را نیز مرطوب می کنند!
نمای بالای سر کیسه های آرد بادام و آرد کینوآنمای بالای سر کیسه های آرد بادام و آرد کینوآ

آنچه شما نیاز دارید

برای دریافت مقدار مواد و دستورالعمل کامل، به کارت دستور غذا در زیر این پست بروید.

  • آرد بادام بلانچ شده – استفاده از آرد بادام بسیار ریز و بلانچ شده در دستور پخت نان موزی زغال اخته بسیار مهم است زیرا دارای بهترین بافت و رنگ ملایم است.
  • آرد کینوا – این یک آرد عالی برای افزودن به شیرینی بدون گلوتن است زیرا پروتئین بالایی دارد و به ساختار کمک می کند. در اینجا بهترین قیمت آرد کینوآ را می توان دریافت کرد.
  • کنجاله بذر کتان
  • پودر پیکان – گاهی اوقات به عنوان نشاسته ریشه پیکان برچسب گذاری می شود.
  • شکر نارگیل
  • آرد نارگیل – آرد نارگیل به طور شگفت انگیزی سرشار از پروتئین و فیبر است و آن را به یکی دیگر از مواد افزودنی سالم برای نان بلوبری موزی تبدیل می کند.
  • دارچین آسیاب شده
  • پودر یا عصاره وانیل
  • جوش شیرین
  • نمک
  • تخم مرغ – قبل از شروع دستور، اجازه دهید اینها به دمای اتاق برسند. تخم مرغ هایی که در دمای اتاق هستند، وقتی آنها را می زنید، هوای بیشتری را در خود نگه می دارند و نان موزی شما را بیشتر می کنند.
  • موز پوره شده – هر چه تیره تر، بهتر! یک موز بیش از حد رسیده نه تنها به شیرینی اضافه می کند، بلکه طعم موز واضح تری به نان می دهد.
  • روغن زیتون – یا روغن انتخابی شما.
  • شربت افرا – یا شیرین کننده مایع انتخابی شما.
  • سرکه سیب
  • بلوبری – در این دستور می توانید از تازه یا منجمد استفاده کنید.
  • توربینادو مکش – اختیاری، برای تزئین.

آیا می توانم این دستور غذا را بدون تخم مرغ درست کنم؟

این یکی از رایج‌ترین سوالاتی است که در مورد نان‌های سریع آرد بادامم می‌پرسم و صادقانه می‌گویم که گزینه خوبی برای نسخه بدون تخم مرغ پیدا نکرده‌ام.

مزیتی که تخم مرغ در اینجا به همراه دارد، جدای از خاصیت چسبندگی آن، این است که به نان کمک می کند تا نان ور بیاید. تخم کتان نان را خیلی متراکم می کند زیرا به درستی بلند نمی شود و گاهی اوقات باعث می شود نان تا آخر پخت نشود.

نمای نزدیک از زغال اخته یخ زده قبل از تا زدن در خمیر نان موزنمای نزدیک از زغال اخته یخ زده قبل از تا زدن در خمیر نان موز

طرز تهیه نان موز بلوبری

  • آماده کردن. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و روی قالب نان را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • مواد خشک را مخلوط کنید. مواد خشک را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر، تخم مرغ ها، موز له شده، روغن، شربت و سرکه را بزنید تا مخلوط یکدست شود.
  • مواد مرطوب و خشک را با هم ترکیب کنید. مواد خیس را با مواد خشک داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. زغال اخته ها را داخل آن بریزید.
  • پخت. خمیر را در قالب نان بریزید و روی آن را با شکر توربینادو بپاشید. به مدت 45 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که روی نان قهوه ای طلایی شود و خلال دندانی که در وسط آن فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید، آن را در طبقه وسط بپزید.
  • سرد. اجازه دهید نان به مدت یک ساعت در تابه خنک شود، سپس آن را روی توری سیمی قرار دهید تا قبل از برش و سرو، خنک شود.
نان موز زغال اخته سالم در تابه ناننان موزی زغال اخته سالم در تابه نان

نکاتی برای موفقیت

  • آن را در یک کاسه درست کنید. اگر می خواهید در غذاها صرفه جویی کنید، از مواد خیس شروع کنید و سپس مواد خشک را داخل آن بریزید. فقط می توانید موز را در کاسه له کنید، تخم مرغ ها را با همزن بزنید، بقیه مواد مرطوب را اضافه کنید و سپس مواد خشک را اضافه کنید.
  • پایه دستور غذا را تغییر ندهید. در حالی که می‌توانید چرخش منحصربه‌فرد خود را روی این دستور قرار دهید (در ادامه در مورد آن بیشتر توضیح می‌دهید)، پایه دستور غذا به دقت فرموله شده و با این آردهای دقیق در این نسبت‌ها آزمایش شده است. اگر تغییراتی ایجاد کنید، دیگر مثل قبل نمی شود!
  • بگذارید کاملا خنک شود. اگرچه مقاومت در برابر نان موزی گرم سخت است، قبل از برش نان اجازه دهید خنک شود. از این طریق برش های تمیزتری خواهید داشت!
نان کامل نان موز زغال اخته سالم با لعاب کره نارگیلنان کامل نان موز زغال اخته سالم با لعاب کره نارگیل

انواع نان موز بلوبری

فضای زیادی برای سفارشی سازی با این دستور وجود دارد! در اینجا چند ایده وجود دارد:

  • پوست لیمو یا پرتقال را به خمیر اضافه کنید.
  • روی نان را با مایه کره نارگیل آغشته کنید.
  • کره نارگیل و کمی روغن نارگیل را در مایکروویو ذوب کرده و روی نان خنک شده بریزید. (این کاری است که من در این عکس ها انجام دادم!)
  • نصف زغال اخته را با تمشک یا توت فرنگی خرد شده عوض کنید.
  • گردوی خرد شده یا دانه های کنف را با خمیر مخلوط کنید.

پیشنهادات خدمت

این نان زغال اخته موزی همانطور که هست عالی است، اما من دوست دارم آن را یک نان تست سبک در اجاق توستر بدهم و آن را با مقداری خانگی پخش کنم. مربای چیا. سیر کننده و آرامش بخش است، اما همچنان سبک و با طراوت است.

می توانید با پر کردن آن با یک عدد دسر، آن را برای دسر مناسب کنید خامه فرم گرفته نارگیلیا با قرار دادن مکعب های نان موز زغال اخته با ماست گیاهی، انواع توت های تازه و پوست لیمو، یک غذای کوچک صبحانه به اندازه شخصی درست کنید.

تکه نان موز بلوبری بدون گلوتنتکه نان موز بلوبری بدون گلوتن

آیا می توانم این دستور نان موز بلوبری را به صورت مافین درست کنم؟

بله، به راحتی می توانید خمیر نان را در قالب مافین بریزید و به جای آن مافین درست کنید. از این دستور حدود 12 مافین دریافت خواهید کرد. آنها را در دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 25 دقیقه بپزید (در حدود 23 دقیقه شروع به بررسی آماده بودن آنها کنید).

نحوه ذخیره سازی

این دستور پخت نان موزی زغال اخته نیز مانند نسخه سنتی آن ذخیره می شود! آن را محکم بپیچید و حدود 3 روز در دمای اتاق باقی می ماند.

آیا این دستور غذا را می توان منجمد کرد؟

بله، شما می توانید نان بلوبری موزی خود را تا 3 ماه منجمد کنید. آن را محکم بپیچید و بگذارید قبل از سرو در دمای اتاق یخ بزند.

تکه نان موز بلوبری که گوشه آن جدا شده استتکه نان موز بلوبری که گوشه آن جدا شده است

دستور العمل های بیشتر دسر آرد بادام برای امتحان کردن

آمادگی: 10 دقایق

پختن: 45 دقایق

جمع: 55 دقایق

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب نان را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.

  • مواد خشک را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. در ظرفی جداگانه، تخم مرغ ها، موز له شده، روغن، شربت و سرکه را با همزن بزنید تا یکدست شود.

  • مواد خیس را داخل خشک بریزید و با هم بریزید. پس از ترکیب شدن، زغال اخته ها را داخل آن بریزید.

  • خمیر را به قالب نان آماده شده منتقل کنید، با شکر توربینادو (در صورت استفاده) بپاشید. روی قفسه مرکزی به مدت 45 تا 50 دقیقه بپزید تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود و یک تستر کیک که در مرکز قرار داده شده تمیز بیرون بیاید.

  • در تابه را به مدت 1 ساعت سرد کنید سپس به توری سیمی منتقل کنید و قبل از برش کاملا خنک کنید.

نان را محکم بپیچید و حدود 3 روز در دمای اتاق باقی می ماند و یا تا 3 ماه می توان آن را منجمد کرد.

خدمت: 1تکه | کالری: 130کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 13g | پروتئین: 4g | چربی: 7g | کلسترول: 30میلی گرم | سدیم: 88میلی گرم | پتاسیم: 55میلی گرم | فیبر: 2g | قند: 5g | ویتامین A: 50IU | ویتامین سی: 1.1میلی گرم | کلسیم: 36میلی گرم | اهن: 0.8میلی گرم