میگو سرخ شده هوا | نمک و فلفل میگو بهترین راه برای پختن میگو!


درست کردن میگو با نمک و فلفل سرخ شده در هوا بسیار آسان است سرخ کن هوا، و بسیار سالم تر از میگوهای سرخ شده سنتی هستند. آرد برنج این میگوهای سرخ کن بادی را هم ترد و هم بدون گلوتن می کند.

سرخ کردنی هوا نمک و فلفل میگو در بشقاب با سیب زمینی سوخاری و یک چنگال

پرش به:

چه چیزی این میگو سرخ کن هوا را شگفت انگیز می کند؟

چه چیزی برای نمک و فلفل میگو نیاز دارید؟

دانه فلفل! خارج از دانه های فلفل سنتی، دانه فلفل سیچوان این را می دهد میگو سرخ شده در هوا چنین پروفایل ادویه شگفت انگیز آنها با دانه های فلفل معمولی متفاوت هستند.

آنها فقط مقدار مناسبی از ادویه هستند، اما مهمتر از آن، آنها زبان شما را کمی بی حس و گزگز می کنند که بسیار سرگرم کننده است.

اگر آن ها را ندارید، از فلفل آسیاب شده معمولی استفاده کنید و ببینید آیا دستور پخت را دوست دارید یا خیر. اگر این کار را می کنید، می توانید دانه های فلفل سیچوان را برای تغییر تهیه کنید.

آیا می توانم این را با نشاسته ذرت درست کنم؟

من به شما می گویم که اینها را با نشاسته ذرت امتحان کردم و واقعاً به خوبی آرد برنج نبود. بنابراین من برای تهیه آرد برنج برای این دستور پخت میگو وقت می گذارم.

پس از تهیه، می توانید از آرد برنج برای تهیه نان های دیگر استفاده کنید دستور العمل های سرخ کن هوا همچنین، و شما فقط از مقدار کمی استفاده می کنید، بنابراین مدتی دوام می آورد.

آیا می توانم میگو سرخ کن هوای منجمد را در سرخ کن هوا قرار دهم؟

  • طرح. تو می توانی! نیاز به برنامه ریزی از قبل دارد.
  • برفک. قبل از زدن نان باید مطمئن شوید که میگو کاملاً آب شده است، در غیر این صورت نمی چسبد.
  • آب گرم. پیشنهاد می کنم میگوهای یخ زده را با استفاده از آب داغ یخ زدایی کنید. میگو را در آب داغ خیس کنید. وقتی آب سرد شد بریزید و آب داغ بیشتری اضافه کنید. و حداکثر ظرف 10-15 دقیقه یخ زدایی می شود.
  • پختن. سپس، ادامه دهید دستور پخت میگو سرخ شده در هوا.

طرز تهیه میگو سرخ کن با هوا

  1. نان تست فلفل سچوان به آرامی تا زمانی که عطری دوست داشتنی و وسوسه انگیز در حدود یک یا دو دقیقه پخش کنند.
  2. فلفل های سوخاری و نمک را با هم در هاون و یا در هاون خرد کنید آسیاب قهوه تمیز
  3. اضافه کنید آرد برنج و پرتاب به کت.
  4. روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  5. میگوها را در سبد سرخ کن بادی بریزید و دوباره اسپری کنید تا روغن آغشته شود. این مرحله را نادیده نگیرید. میگوها به قدری لاغر هستند که برای کمک به ترد شدن نان به مقدار کمی روغن اضافی نیاز دارید.
  6. سرخ کن هوا را روی 325 درجه فارنهایت تنظیم کنید و 8 تا 10 دقیقه بپزید و تا نیمه بریزید.

نکات

  • آرد برنج. استفاده از آرد برنج باعث این امر می شود دستور پخت میگو سرخ کن با هوا مناسب برای بدون گلوتن و در سرخ کن به خوبی ترد می شود. می توانید آرد سیب زمینی یا آرد ذرت را نیز جایگزین کنید.
  • پیداش کن. آرد برنج را می توان دقیقاً در خواربار فروشی معمولی در بخش آرد یافت.
  • پین نورد. برای کسانی که هاون و هاون ندارند، چیزی که خوب کار می کند این است که دانه های فلفل را در یک کیسه زیپ دار قرار دهند. سپس می توانید دانه های فلفل را با وردنه یا یک جسم سنگین بکوبید تا له شوند. فقط مراقب باشید که کانتر خود را نشکنید!

آیا می خواهید دستور العمل های Air Fryer بیشتری داشته باشید؟

میگو با نمک و فلفل سرخ شده روی یک بشقاب با سیب زمینی سوخاری و یک چنگال

به هر حال شما این دستور غذای ساده نمک و فلفل میگو را سرو کنید، از این کار خوشحال خواهید شد! هوا سرخ کن میگو برای ناهار به اندازه کافی آسان، برای شرکت به اندازه کافی خاص، و به اندازه کافی خوشمزه هستند که یک غذای تکراری باشند!

نمک و فلفل تمام شده میگو نان

میگو نمک و فلفل سرخ شده در هوا

از سرخ کن هوا برای درست کردن میگوهای نمک و فلفل سرخ شده در هوا استفاده کنید! آرد برنج این را بدون گلوتن نگه می دارد و ترد عالی را اضافه می کند!

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 10 دقایق

زمان کل: 20 دقایق

دوره: دوره های اصلی

غذا: آمریکایی، چینی

کلمه کلیدی: میگو سرخ شده در هوا، میگو سرخ شده بدون گلوتن، میگو نمک و فلفل

خدمات: 4

کالری: 178کیلو کالری

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • یک قابلمه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و دانه های فلفل سیاه و فلفل سیچوان را با هم به مدت 1-2 دقیقه تفت دهید تا عطر دانه های فلفل به مشام برسد. اجازه دهید تا خنک شوند.

  • نمک و شکر را اضافه کنید و با هاون و هاون ادویه ها را با هم له کنید تا پودر درشتی به دست آید.

  • میگوها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. ادویه ها، آرد برنج و روغن را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا میگو ها به خوبی آغشته شوند.

  • میگوها را در سبد سرخ‌کن قرار دهید، سعی کنید تا حد امکان آنها را در یک لایه صاف نگه دارید. ممکن است بخواهید از یک قفسه استفاده کنید و نیمی از میگوها را در سبد و نیمی دیگر را روی قفسه قرار دهید.

  • به خوبی با روغن اضافی اسپری کنید.

  • سرخ کن را روی 325 درجه فارنهایت تنظیم کنید و 8 تا 10 دقیقه بپزید و تا نیمه بریزید.

  • استفاده از آرد برنج این دستور را عالی می کند بدون گلوتن و در سرخ کن به خوبی ترد می شود. می توانید آرد سیب زمینی یا آرد ذرت را نیز جایگزین کنید.
  • آرد برنج را می توان دقیقاً در خواربار فروشی معمولی در بخش آرد یافت.
  • برای آنهایی که حیوان فانی ندارند، چیزی که خوب کار می کند این است که دانه های فلفل را در یک کیسه زیپ دار قرار دهند. سپس می توانید دانه های فلفل را با وردنه یا یک جسم سنگین بکوبید تا له شوند. فقط مراقب باشید که کانتر خود را نشکنید!

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

خدمت: 4g | کالری: 178کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 9g | پروتئین: 16g | چربی: 8g | فیبر: 1g | قند: 1g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!