کاتسو خوک | سرخ کن هوا کاتسو خوک


کاتسو خوک یک غذای خوشمزه ژاپنی است که از کتلت گوشت خوک نان شده و سرخ شده تشکیل شده است. به طور سنتی در روغن سرخ می شود، اما با کمک سرخ کن بادی خود می توانید این غذای ترد و خوش طعم را با روغن کمتر و آشفتگی و کالری کمتر درست کنید.

کاتسو گوشت خوک روی تخته برش چوبی

پرش به:

چرا دوست دارید آن را در سرخ کن هوا درست کنید

  • سریع. با کمک سرخ کن هوا در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود.
  • آسان. گوشت خوک را نان می‌کنیم، روی آن روغن اسپری می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا سرخ‌کن بقیه کار را انجام دهد.
  • پروتئین بالا. تونکاتسو دارای 30 گرم پروتئین در هر وعده است.
  • مواد اولیه کمی. بدون در نظر گرفتن نمک و فلفل برای چاشنی آن، برای تهیه این دستور به کمتر از 5 ماده نیاز دارید.

درست کردن کاتسوی گوشت خوک در سرخ کن با هوا راهی سریع و آسان برای لذت بردن از این غذای کلاسیک ژاپنی بدون دردسر سرخ کردنی است. با چند ماده ساده و چند تکنیک اولیه آشپزی، می توانید یک غذای خوشمزه و ترد درست کنید که دوستان و خانواده خود را تحت تاثیر قرار دهد.

تفاوت بین کاتسو و تونکاتسو چیست؟

کاتسو و تونکاتسو هر دو غذاهای ژاپنی هستند که از کتلت گوشت نان و سرخ شده تشکیل شده اند. تفاوت اصلی این دو در نوع گوشت استفاده شده و سسی است که با آنها سرو می شود.

کاتسو به هر کتلت گوشت نان شده و سرخ شده ای گفته می شود و می توان آن را با مرغ، گوشت گاو یا خوک درست کرد.

از طرف دیگر، تونکاتسو به طور خاص به کتلت گوشت خوک اطلاق می شود که نان و سرخ می شود.

تفاوت بین کاتسو و کاتسودون چیست؟

کاتسو و کاتسودون هر دو غذاهای ژاپنی هستند که دارای کتلت نان و سرخ شده از گوشت، معمولاً گوشت خوک، به روش های مختلف سرو می شوند. تفاوت اصلی این دو در نحوه سرو و مواد دیگری است که با آن سرو می شود.

در حالی که هر دو کاتسو و کاتسودون دارای کتلت نان و سرخ شده از گوشت هستند، کاتسودون یک وعده غذایی کاملتر است که شامل برنج و انواع تاپینگ است. کاتسو اغلب به تنهایی یا به عنوان یک غذای ساده با برنج و کلم سرو می شود.

مواد مورد نیاز شما

  • گوشت خوک بدون استخوان – تکه های گوشت خوک بدون استخوان را تا ضخامت 1/2 اینچ بریزید یا از کتلت های گوشت خوک که قبلاً بسیار نازک برش داده شده اند استفاده کنید.
  • آرد همه منظوره– پایه نان را ایجاد می کند.
  • تخم مرغ– به چسبیدن آرد و آرد سوخاری به کتلت خوک کمک می کند.
  • آرد سوخاری پانکو– یک نان ترد و ترد ایجاد می کند که بافت کاتسو را که می شناسید و دوست دارید تقلید می کند.
  • اسپری آشپزی– اسپری سریع روی گوشت خوک نان شده کمک می کند تا پانکو به زیبایی ترد شود.
  • نمک– طعم طبیعی گوشت خوک را برجسته می کند.
  • فلفل– فقط کمی گرما به پخت نان اضافه می کند.

طرز تهیه کاتسو از گوشت خوک

  1. ابتدا سرخ کن خود را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. دو طرف گوشت خوک را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  3. ایستگاه نان خوری خود را با آرد، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری پانکو در سه ظرف کم عمق جداگانه تنظیم کنید.
  4. هر تکه گوشت خوک را در آرد آغشته کنید و مقدار اضافی آن را از بین ببرید، سپس آن را در تخم مرغ زده شده فرو کنید و در نهایت آن را با آرد سوخاری پانکو بپوشانید. آرد سوخاری را محکم روی گوشت خوک فشار دهید تا از پوشش خوب اطمینان حاصل شود.
  5. نان های گوشت خوک را روی یک بشقاب یا سینی قرار دهید.
  6. دو طرف گوشت خوک را با اسپری پخت و پز اسپری کنید. این به قهوه ای شدن و ترد شدن آنها در سرخ کن هوا کمک می کند.
  7. گوشت خوک را در سبد سرخ کن با هوا قرار دهید و بین هر تکه فاصله بگذارید. در صورت لزوم می توانید آنها را به صورت دسته ای بپزید.
  8. تکه های گوشت خوک را به مدت 10 تا 12 دقیقه در سرخ کن با هوا بپزید یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و پخته شوند. می توانید آن ها را تا نیمه پخت برگردانید تا یکدست شوند.
  9. پس از پختن گوشت خوک، آنها را از سرخ کن خارج کرده و قبل از سرو چند دقیقه استراحت دهید. این اجازه می دهد تا آب میوه ها دوباره توزیع شوند و اطمینان حاصل شود که آبدار و لطیف هستند.
  10. در نهایت، کاتسوی خوک را با یک روی برنج، سبزیجات بخارپز و سس تونکاتسو سرو کنید.
تصویر نزدیک از گوشت خوک کاتسو برش خورده روی تخته برش چوبی

نکات و تغییرات آشپزی

تهیه این دستور غذای تونکاتسو بسیار ساده است، اما برای بهترین نتیجه یا تغییر طعم، برخی از نکات و توصیه های من را بررسی کنید:

  • حتماً از آرد سوخاری پانکو برای این دستور استفاده کنید، زیرا بزرگتر و تردتر از آرد سوخاری معمولی هستند و به کاتسوی گوشت خوک بافت ترد خاصی می دهند.
  • اگر سرخ کن بادی شما عملکرد پیش گرمایش ندارد، می توانید قبل از اضافه کردن گوشت خوک، آن را چند دقیقه در دمای دلخواه کار کنید.
  • سبد سرخ کن هوا را بیش از حد شلوغ نکنید، زیرا این می تواند بر زمان و دمای پخت تأثیر بگذارد.
  • همچنین می توانید از این دستور برای تهیه کاتسوی مرغ استفاده کنید و سینه های مرغ بدون استخوان را جایگزین گوشت خوک کنید.

چه چیزی برای خدمت با آن

هنگام سرو کاتسو گوشت خوک، مخلفات مختلفی وجود دارد که می تواند مکمل غذا باشد و آن را به یک وعده غذایی کامل تبدیل کند. در اینجا برخی از چیزهای مورد علاقه من برای سرو با آن آورده شده است:

  1. برنج– کاتسوی خوک به طور سنتی با برنج سفید بخارپز سرو می شود. بافت کرکی برنج به خوبی با بافت ترد کاتسوی خوک مطابقت دارد.
  2. سوپ میسو– سوپ میسو یک غذای جانبی رایج در غذاهای ژاپنی است که به خوبی با آن جفت می شود. این یک سوپ سبک و خوش طعم است که با خمیر میسو، توفو و جلبک دریایی درست می شود.
  3. ترشی سبزیجات– سبزیجات ترشی مانند خیار، هویج و تربچه دایکون اغلب به عنوان غذای جانبی در غذاهای ژاپنی سرو می شوند. آنها طعمی تند و طراوت می بخشند که می تواند غنای ظرف را متعادل کند.
  4. کلم خرد شده– کلم رنده شده یک غذای جانبی کلاسیک است که اغلب با کاتسو گوشت خوک سرو می شود. کنتراست ترد و با طراوت با بافت ترد گوشت خوک ایجاد می کند.
  5. سس تونکاتسو– سس تونکاتسو سس غلیظ و خوش طعمی است که با موادی مانند سس سویا، شکر و پوره میوه درست می شود. معمولاً با کاتسو گوشت خوک سرو می شود و می توان از آن به عنوان سس غوطه ور کردن گوشت خوک استفاده کرد یا روی برنج ریخت.

چه مدت طول می کشد؟

این کتلت گوشت خوک سرخ شده در هوا را می توان برای بعداً ذخیره کرد اگر نتوانید همه آن را در یک وعده کامل کنید. اگر کاتسوی گوشت خوک پخته شده باشد و سپس به درستی در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود، می تواند تا 3 تا 4 روز ماندگاری داشته باشد.

آیا می توانید آن را فریز کنید؟

بله، می توانید کاتسو خوک خود را برای بعداً منجمد کنید. اگر فکر نمی‌کنید بتوانید باقی مانده‌هایتان را قبل از فاسد شدن تمام کنید، در اینجا مراحلی وجود دارد که باید برای فریز کردن آن‌ها انجام دهید:

  • اجازه دهید کاتسوی گوشت خوک تا دمای اتاق خنک شود.
  • برای جلوگیری از سوختن فریزر و قرار گرفتن در معرض هوا، هر تکه کاتسو گوشت خوک را به صورت جداگانه در پلاستیک یا فویل آلومینیومی بپیچید.
  • کاتسوی گوشت خوک بسته بندی شده را در یک ظرف مخصوص فریزر یا کیسه فریزر بدون هوا قرار دهید.
  • روی ظرف یا کیسه تاریخ انجماد و محتویات آن برچسب بزنید.
  • ظرف یا کیسه را در فریزر قرار دهید.

کاتسو گوشت خوک منجمد می تواند تا 2 تا 3 ماه در فریزر بماند.

برای یخ زدایی آن را از فریزر خارج کرده و بگذارید یک شب در یخچال یخ بزند. گرم کردن مجدد کاتسوی گوشت خوک منجمد بهتر است در سرخ کن با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 4 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً گرم شود انجام شود.

دستور العمل های بیشتر گوشت خوک خوشمزه

پین کاتسو خوک با روکش متن

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید دستور کاتسو گوشت خوک همانطور که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

کاتسو گوشت خوک روی تخته برش چوبی

کاتسو خوک | سرخ کن هوا کاتسو خوک

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 12 دقایق

زمان کل: 22 دقایق

دوره: دوره های اصلی

غذا: ژاپنی

کلمه کلیدی: دستور کاتسو، کاتسو خوک، تونکاتسو

خدمات: 4 وعده های غذایی

کالری: 275کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • ابتدا سرخ کن خود را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • دو طرف گوشت خوک را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

  • ایستگاه نان خوری خود را با آرد، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری پانکو در سه ظرف کم عمق جداگانه تنظیم کنید.

  • هر تکه گوشت خوک را در آرد آغشته کنید و مقدار اضافی آن را از بین ببرید، سپس آن را در تخم مرغ زده شده فرو کنید و در نهایت آن را با آرد سوخاری پانکو بپوشانید. آرد سوخاری را محکم روی گوشت خوک فشار دهید تا از پوشش خوب اطمینان حاصل شود.

  • نان های گوشت خوک را روی یک بشقاب یا سینی قرار دهید.

  • دو طرف گوشت خوک را با اسپری پخت و پز اسپری کنید. این به قهوه ای شدن و ترد شدن آنها در سرخ کن هوا کمک می کند.

  • گوشت خوک را در سبد سرخ کن با هوا قرار دهید و بین هر تکه فاصله بگذارید. در صورت لزوم می توانید آنها را به صورت دسته ای بپزید.

  • تکه های گوشت خوک را به مدت 10 تا 12 دقیقه در سرخ کن با هوا بپزید یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و پخته شوند. می توانید آن ها را تا نیمه پخت برگردانید تا یکدست شوند.

  • پس از پختن گوشت خوک، آنها را از سرخ کن خارج کرده و قبل از سرو چند دقیقه استراحت دهید. این اجازه می دهد تا آب میوه ها دوباره توزیع شوند و اطمینان حاصل شود که آبدار و لطیف هستند.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 275کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 24g | پروتئین: 30g | چربی: 6g | فیبر: 1g | قند: 1g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!