مرغ بنگ بنگ | طرز تهیه مرغ بنگ بنگ سرخ کن هوا –


آماده شوید تا جوانه های چشایی خود را با طعم های انفجاری مرغ بنگ بنگ مشتعل کنید! با مرغ لطیف، سس خامه ای و لگد تندش، حواس را وسوسه می کند. چه به دنبال یک پیش غذای لذیذ، یک غذای مهمانی دلپذیر یا یک غذای اصلی رضایت بخش باشید، Bang Bang Chicken عشق شما را به غذاهای بین المللی به سطح دیگری می برد.

تصویر بالای سر مرغ بنگ بنگ در بشقاب برنزه

پرش به:

چرا این غذای مورد علاقه شما در شب است؟

این غذا با مرغ لطیف، سس خامه ای و کیک تندش، مطمئناً در میان خانواده و دوستان شما محبوب خواهد شد. برای تجربه انفجاری از طعم و مزه آماده شوید که همه را بیشتر هوس می کند.

چرا به آن مرغ بنگ بنگ می گویند؟

غذای “Bang Bang Chicken” نام خود را از صدای متمایزی که در هنگام تهیه آن ایجاد می شود گرفته است. نام «بنگ بنگ» به روش نرم کردن مرغ با کوبیدن ملایم آن با چوب چوبی یا ظروف آشپزخانه و ایجاد صدای «بنگ» اشاره دارد.

سس بنگ بنگ از کجا می آید؟

سس بنگ بنگ یک چاشنی محبوب است که معمولا در غذاهای الهام گرفته از آسیایی، به ویژه در غذاهای چینی استفاده می شود. در حالی که منشاء دقیق سس بنگ بنگ نامشخص است، اعتقاد بر این است که منشاء آن در استان سیچوان چین است که به خاطر طعم های تند و تندش معروف است.

مواد مورد نیاز شما

برای مرغ

  • سینه مرغ بدون پوست
  • من بید هستم
  • روغن کنجد
  • نشاسته ذرت
  • سیر
  • زنجبیل
  • نمک و فلفل

سس بنگ بنگ

  • سس مایونز
  • سس فلفل دلمه ای شیرین
  • سس سریراچا
  • عسل
  • سرکه برنج
  • روغن کنجد
  • من بید هستم

برای طعم دادن

طرز تهیه مرغ بنگ بنگ

درست کردن این غذای مرغ خوشمزه در سرخ کن شما بسیار آسان است! دستورالعمل های ساده زیر را برای دستور العملی که هر بار عالی می شود دنبال کنید!

  1. مرغ را آماده کنید. از یک تخته برش سینه های مرغ را به قطعات کوچک 1 اینچی خرد کنید.
  2. مرغ را مرینیت کنید. در یک کاسه سس سویا، روغن کنجد، سیر خرد شده، زنجبیل خرد شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مرغ را به ماریناد اضافه کنید، مطمئن شوید که هر تکه به خوبی پوشش داده شده است. حداقل 15 دقیقه به مرغ اجازه دهید تا طعم دار شود.
  3. مرغ را بپوشانید و بپزید. در ظرف دیگری نمک، فلفل و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. مرغ را در مخلوط نان بریزید. مرغ روکش شده را به آرامی با اسپری پخت و پز اسپری کنید و در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که مرغ به دمای داخلی 165 درجه فارنهایت برسد سرخ کنید.
  4. سس را آماده کنید. در یک کاسه جداگانه، سس مایونز، سس چیلی شیرین، سس سریراچا، عسل، سرکه برنج، روغن کنجد و سس سویا را با هم مخلوط کنید. سس را بچشید و سطح ادویه یا شیرینی آن را مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید.
  5. مرغ را پرتاب کنید. سس آماده شده را روی مرغ پخته شده بریزید و هم بزنید تا هر تکه کاملاً پوشانده شود. اطمینان حاصل کنید که مرغ به طور یکنواخت پوشیده شده است.
  6. سرو کنید و تزئین کنید. مرغ بنگ بنگ را به ظرف سرو یا بشقاب های جداگانه منتقل کنید. آن را با پیازهای نازک برش داده شده سبز تزیین کنید، که ترد لذت بخش و جذابیت بصری را اضافه می کند.
  7. از طعم ها لذت ببرید. حالا قسمت هیجان انگیز فرا می رسد! در هر لقمه به انفجار پر جنب و جوش طعم ها شیرجه بزنید.
از نزدیک از مرغ بنگ بنگ در بشقاب با چاپستیک

نکات و ترفندها

  1. سطح ادویه را تنظیم کنید. اگر طعم ملایم تری را ترجیح می دهید، مقدار سس فلفل را کاهش دهید. برای کسانی که از حرارت بیشتری لذت می برند، یک قاشق چای خوری اضافه کنید یا به سلیقه خود تنظیم کنید.
  2. قوام خامه ای. قوام سس را با اضافه کردن سس مایونز بیشتر برای بافت غلیظ تر یا پاشیدن آب برای رقیق شدن آن تنظیم کنید.
  3. آن را از آن خود کنید. به راحتی می توانید مرغ بنگ بنگ خود را با افزودن مواد اضافی مانند کلم خرد شده، برش های خیار، یا گشنیز تازه برای طراوت و ترد بیشتر شخصی سازی کنید.

تغییرات

در حالی که دستور پخت سنتی مرغ بنگ بنگ در حال حاضر مملو از طعم و مزه است، چندین تنوع و سازگاری وجود دارد که می‌توانید برای قرار دادن این غذای دوست‌داشتنی به آن بپردازید. در اینجا برخی از تغییرات هیجان انگیز وجود دارد:

  • چاشنی آن– با کم یا زیاد کردن مقدار سس سریراچا در دستور سس، میزان حرارت را به دلخواه تنظیم کنید.
  • نوتی تویست– برای یک لایه طعم بیشتر، مقداری بادام زمینی خرد شده یا بادام هندی برشته شده را روی ظرف آماده بپاشید.
  • وگی دیلایت– با اضافه کردن خیارهای نازک برش داده شده یا کلم خرد شده در مرغ بنگ بنگ، یک کرانچ با طراوت اضافه کنید. این طراوت پر جنب و جوش را برای تکمیل غنای مرغ و سس اضافه می کند.

چه چیزی برای خدمت با آن

مرغ بنگ بنگ یک غذای خوش طعم و همه کاره است که به خوبی با انواع مختلف ترکیب می شود. در اینجا چند گزینه خوشمزه وجود دارد که باید هنگام تصمیم گیری در مورد اینکه چه چیزی در کنار آن سرو کنید، در نظر بگیرید:

  • برنج– برنج سفید یا برنج یاس دم کرده را به عنوان پیش غذای کلاسیک و ساده سرو کنید. برنج کرکی به تعادل تندی مرغ کمک می کند و سس خامه ای را تکمیل می کند.
  • رشته فرنگی– رشته فرنگی به سبک آسیایی مانند نودل برنج، نودل lo mein یا نودل سوبا را انتخاب کنید. آنها را با یک سس روغن کنجد سبک بریزید یا آنها را ساده سرو کنید تا سس خوش طعم مرغ بنگ بنگ گرفته شود.
  • سبزیجات سرخ شده– مخلوط رنگارنگی از سبزیجات سرخ شده مانند فلفل دلمه ای، نخود فرنگی، هویج، بروکلی و قارچ تهیه کنید. آنها را با کمی سس سویا و روغن کنجد بپزید تا ترد شوند تا یک همراهی سالم و پر جنب و جوش داشته باشید.
  • سالاد آسیایی– با ترکیب کلم خرد شده، هویج، فلفل دلمه ای نازک برش خورده و پیاز سبز، یک عدد شلغم آسیایی با طراوت را هم بزنید. آنها را با یک سس تند تهیه شده از سرکه برنج، سس سویا، عسل و کمی روغن کنجد بریزید.

چه مدت طول می کشد؟

قبل از نگهداری، اجازه دهید مرغ بنگ بنگ پخته شده تا دمای اتاق خنک شود. مرغ بنگ بنگ را به یک ظرف دربسته منتقل کنید یا روی آن را با پلاستیک یا فویل آلومینیومی محکم بپوشانید.

مرغ بنگ بنگ در صورت نگهداری مناسب تا 3 تا 4 روز در یخچال قابل نگهداری است.

در حالی که مرغ بنگ بنگ را می توان برای چند روز نگهداری کرد، بافت مرغ ممکن است با گذشت زمان کمتر ترد شود. سس ممکن است در یخچال نیز غلیظ شود. بنابراین، برای داشتن بهترین طعم و کیفیت، بهتر است آن را در مدت زمان نگهداری توصیه شده مصرف کنید.

آیا می توانید آن را فریز کنید؟

بله، می‌توانید مرغ بنگ بنگ را برای نگهداری طولانی‌تر فریز کنید. انجماد می تواند به افزایش ماندگاری ظرف بیش از چند روز کمک کند.

قبل از انجماد اجازه دهید تا مرغ بنگ بنگ پخته شده در دمای اتاق کاملا خنک شود. مرغ را به قسمت های جداگانه یا به اندازه یک وعده غذایی تقسیم کنید. این کار یخ زدایی و گرم کردن مجدد آن را آسان تر می کند فقط آنچه را که بعداً نیاز دارید.

مرغ را در ظروف بدون هوا یا کیسه های فریزر قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که هوای اضافی را از کیسه ها خارج کنید تا خطر سوختگی فریزر به حداقل برسد. ظروف یا کیسه ها را در فریزر قرار دهید و حداکثر 2 تا 3 ماه نگهداری کنید.

وقتی برای لذت بردن از مرغ بنگ بنگ منجمد آماده شدید، آن را به یخچال منتقل کنید و بگذارید یک شبه آب شود. پس از ذوب شدن، می توانید مرغ را دوباره در مایکروویو یا تابه گرم کنید تا کاملا گرم شود.

دستور العمل های شگفت انگیز مرغ

سنجاق مرغ بنگ بنگ با روکش متن

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید مرغ بنگ بنگ دستور پخت به همان اندازه که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

تصویر بالای سر مرغ بنگ بنگ در بشقاب برنزه

مرغ بنگ بنگ | طرز تهیه مرغ بنگ بنگ سرخ کن هوا

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 12 دقایق

زمان کل: 22 دقایق

خدمات: 4 وعده های غذایی

کالری: 368کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • مرغ را آماده کنید. از یک تخته برش سینه های مرغ را به قطعات کوچک 1 اینچی خرد کنید.

  • مرغ را مرینیت کنید. در یک کاسه سس سویا، روغن کنجد، سیر خرد شده، زنجبیل خرد شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مرغ را به ماریناد اضافه کنید، مطمئن شوید که هر تکه به خوبی پوشش داده شده است. حداقل 15 دقیقه به مرغ اجازه دهید تا طعم دار شود.

  • مرغ را بپوشانید و بپزید. در ظرف دیگری نمک، فلفل و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. مرغ را در مخلوط نان بریزید. مرغ روکش شده را به آرامی با اسپری پخت و پز اسپری کنید و در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که مرغ به دمای داخلی 165 درجه فارنهایت برسد سرخ کنید.

  • سس را آماده کنید. در یک کاسه جداگانه، سس مایونز، سس چیلی شیرین، سس سریراچا، عسل، سرکه برنج، روغن کنجد و سس سویا را با هم مخلوط کنید. سس را بچشید و سطح ادویه یا شیرینی آن را مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید.

  • مرغ را پرتاب کنید. سس آماده شده را روی مرغ پخته شده بریزید و هم بزنید تا هر تکه کاملاً پوشانده شود. اطمینان حاصل کنید که مرغ به طور یکنواخت پوشیده شده است.

  • سرو کنید و تزئین کنید. مرغ بنگ بنگ را به ظرف سرو یا بشقاب های جداگانه منتقل کنید. آن را با پیازهای نازک برش خورده سبز تزیین کنید که ترد لذت بخش و جذابیت بصری را اضافه می کند.

  • از طعم ها لذت ببرید. حالا قسمت هیجان انگیز فرا می رسد! در هر لقمه به انفجار پر جنب و جوش طعم ها شیرجه بزنید.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 368کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 24g | پروتئین: 26g | چربی: 18g | فیبر: 0.4g | قند: 9g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!