مافین نان تست فرانسوی | به سادگی کینوا


به همین راحتی دستور تهیه کلوچه نان تست فرانسوی با دارچین و سیب طعم‌دار می‌شود تا حال‌های گرم و دلپذیری داشته باشد. علاوه بر این، آنها سالم و به طور طبیعی شیرین هستند، و آنها را به یک صبحانه آماده غذایی تبدیل می کند که می توانید در مورد آن احساس خوبی داشته باشید!

مافین نان تست وگان فرانسوی با سیب در بشقاب

مافین نان تست فرانسوی ترکیبی از نان تست سنتی فرانسوی و کلوچه است. این لقمه‌های کوچک سالم از بهشت، بهترین خوراک صبحگاهی است، با صبحانه‌های صبح یکشنبه به شکلی که برای صبح‌های روزهای هفته مناسب است. بعلاوه، مقداری میوه برای اندازه گیری خوب در آن می ریزیم!

بنابراین اساساً این چیزی است که ما امروز به آن نگاه می کنیم: نان تست فرانسوی وگان، که به صورت کلوچه درست می شود، با طعم سیب و دارچین، روی آن شربت افرا. یعنی… چقدر رویایی به نظر می رسد!؟

امتیازات اضافی برای این دستور مافین نان تست فرانسوی: درست کردن آن نیز بسیار ساده است، فقط با 6 ماده. و آیا اشاره کردم که کل خانه شما بوی پای سیب می دهد در حالی که آنها پخته می شوند؟ چون: اون هم!

مافین نان تست فرانسوی با دستمافین نان تست فرانسوی با دست

چرا این دستور مافین نان تست فرانسوی را دوست خواهید داشت؟

  • قابل حمل. به جای بردن یک یا دو تکه نان تست فرانسوی به دفتر، می توانید دو عدد مافین کوچک بردارید، آنها را دوباره گرم کنید، با مقداری شربت (یا کره بادام زمینی) روی آن ها اضافه کنید و صبحانه بخورید. هیچ چیز بهتر از این نیست که صبح ها نگران صبحانه نباشید!
  • آسان. بنابراین بله، آنها فقط از 6 ماده استفاده می کنند. اما آنها همچنین خیلی سریع آماده می شوند و برای آماده سازی غذا نیز مناسب هستند. آنها در حدود 35 دقیقه پخته می شوند و به مدت 4 تا 5 روز در یخچال نگهداری می شوند!
  • خوشمزه – لذیذ. شما نمی توانید ترکیب سیب و دارچین را شکست دهید. ناگفته نماند بافت این مافین های نان تست فرانسوی. آنها از بیرون ترد، از داخل نرم و لطیف، کمی شیرین و پر طعم هستند.
  • سالم. و بله، آنها هنوز هم سالم هستند! من دوست دارم از نان سبوس دار استفاده کنم تا مطمئن شوم که فیبر و کربوهیدرات های پیچیده دریافت می کنم، اما همچنین شیرینی طبیعی و فیبر اضافی را از میوه دریافت می کنیم!
مخلوط مافین نان تست فرانسوی در کاسهمخلوط مافین نان تست فرانسوی در کاسه

آنچه شما نیاز دارید

برای یافتن مقادیر مواد و دستورالعمل های دستور غذا، به کارت دستور غذا بروید.

  • نان بدون گلوتن – البته، اگر بدون گلوتن نیستید، می توانید از نان سبوس دار به انتخاب خود استفاده کنید.
  • شیر بادام – یا یکی دیگر از شیرهای گیاهی بدون طعم و شیرین.
  • تخم کتان – در اینجا نحوه درست کردن تخم کتان آورده شده است.
  • شربت افرا – حتما از شربت افرا واقعی استفاده کنید نه از شربت پنکیک!
  • دارچین – دارچین آسیاب شده همه طعم دلپذیر را به آن اضافه می کند، اما ادویه پای سیب نیز عالی خواهد بود.
  • سیب – من سیبی را دوست دارم که دارای تعادل شیرین و شیرین است، مانند هانی کریسپ.
طرز تهیه کلوچه نان تست فرانسوی در قالب مافینطرز تهیه کلوچه نان تست فرانسوی در قالب مافین

طرز تهیه مافین نان تست فرانسوی

  • نان را آماده کنید. نان را مکعبی خرد کرده و به کاسه همزن اضافه کنید.
  • کاسترد وگان را درست کنید. شیر، تخم مرغ، شربت و دارچین را با همزن بزنید.
  • مونتاژ کنید. کاسترد را روی حبه های نان بریزید، سپس سیب ها را داخل آن بریزید. مخلوط مافین نان تست فرانسوی را در قالب مافین به 12 فنجان تقسیم کنید.
  • پخت. قالب را در فر گذاشته و با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته شود بپزید. با شربت افرا سرو کنید.
ریختن شربت افرا مافین نان تست فرانسوی در بشقابریختن شربت افرا مافین نان تست فرانسوی در بشقاب

نکاتی برای موفقیت

  • نان را به مکعب های کوچک برش دهید. می‌خواهید بتوانید آن را محکم در فنجان‌های مافین قرار دهید تا کلوچه‌های نان تست فرانسوی شما در کنار هم قرار گیرند!
  • این دستور غذا را برای تهیه غذا دو یا سه برابر کنید. این مافین‌های نان تست فرانسوی، وقتی صبح‌ها وقت زیادی ندارید، یک صبحانه عالی برای روز هفته درست می‌کنند، پس چرا یک دسته بزرگ اضافی درست نکنید؟
  • برای بهترین نتیجه از نان بیات استفاده کنید. اگر مقداری نان دارید که از اوج خود گذشته است، آن را بیرون نیندازید! نان بیات در واقع برای نان تست فرانسوی بهترین کار را دارد، زیرا مخلوط کاسترد را بدون خیس شدن زیاد خیس می کند.

تغییرات

  • میوه های دیگر را اضافه کنید. به جای سیب، سعی کنید در تابستان مقداری هلو خرد شده یا توت در بهار اضافه کنید تا میوه های فصلی را تغییر دهید.
  • در مقداری پروتئین اضافی کار کنید. آجیل و دانه های شاهدانه به این مافین های نان تست فرانسوی افزوده می شوند و پروتئین و چربی های سالم را افزایش می دهند.
  • ادویه های مختلف را امتحان کنید. هل، ادویه پای کدو تنبل و جوز هندی همگی در این دستور غذا خوشمزه خواهند بود.
  • یک عصاره اضافه کنید. عصاره وانیل یا عصاره بادام لایه دیگری از طعم را به مافین نان تست فرانسوی شما اضافه می کند.
نمای بالای مافین نان تست فرانسوی در بشقابنمای بالای مافین نان تست فرانسوی در بشقاب

پیشنهادات خدمت

من عاشق مافین نان تست فرانسوی با کمی شربت افرا هستم. اما اگر شیرینی آن را احساس نمی کنید، راه های دیگری نیز برای سرو کردن آنها وجود دارد!

  • روی آن‌ها را با مقداری کره بادام زمینی یا کره سیب بپوشانید.
  • یکی را باز کنید و با مقداری ماست نارگیل ساندویچ کنید.
  • روی آنها مقداری تکه نارگیل و گرانولا بپاشید.

نحوه ذخیره سازی

باقیمانده مافین نان تست فرانسوی را تا 4 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. برای گرم کردن مجدد، آنها را به مدت 30 تا 60 ثانیه یا تا زمانی که گرم شوند در مایکروویو قرار دهید. فر 350 درجه فارنهایت نیز کار می کند، اما کمی بیشتر طول می کشد!

مافین نان تست فرانسوی سیب در بشقابمافین نان تست فرانسوی سیب در بشقاب

آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟

بله، شما می توانید این مافین های نان تست فرانسوی را تا 3 ماه فریز کنید. برای یخ زدن آن ها را بگذارید تا کاملا خنک شوند سپس به کیسه یا ظرف مخصوص فریزر منتقل کنید. پس از آماده شدن برای خوردن، یک شب در یخچال ذوب کنید و دوباره در مایکروویو یا فر گرم کنید.

ایده های بیشتر برای صبحانه وگان سالم

آمادگی: 10 دقایق

پختن: 35 دقایق

جمع: 45 دقایق

  • نان را مکعبی خرد کرده و به ظرفی اضافه کنید.

  • شیر، تخم مرغ، شربت و دارچین را با همزن بزنید. روی حبه های نان بریزید، سیب را اضافه کنید و با هم بریزید. 12 قالب مافین را با مکعب ها پر کنید، آنها را روی هم جمع کنید!

  • در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 35 دقیقه بپزید. برداشته و با شربت افرا سرو کنید!

* ارزش غذایی بر اساس نوع نانی که استفاده می کنید تغییر می کند!

خدمت: 1کلوچه | کالری: 227کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 38g | پروتئین: 4g | چربی: 6g | چربی های اشباع شده: 1g | کلسترول: 12میلی گرم | سدیم: 263میلی گرم | پتاسیم: 54میلی گرم | فیبر: 3g | قند: 10g | ویتامین A: 169IU | ویتامین سی: 1میلی گرم | کلسیم: 118میلی گرم | اهن: 1میلی گرم