طرز تهیه برنج یونانی | برنج یونانی لیمویی


اگر از طرفداران طعم‌های پر جنب و جوش مدیترانه‌ای و غذاهای آرام بخش برنج هستید، با این دستور پخت برنج یونانی لذت بخش، آماده سفری آشپزی شوید.

تصویر بالای سر دو بشقاب پر از برنج یونانیتصویر بالای سر دو بشقاب پر از برنج یونانی

چرا این غذای جانبی خوش طعم را دوست خواهید داشت؟

  • خوش طعم. این غذای برنجی با الهام از مواد یونانی مانند پونه کوهی، لیمو و پنیر فتا، طعم مدیترانه ای را در هر لقمه ای ارائه می دهد.
  • آسان. با مواد اولیه ساده و دستورالعمل‌های ساده، این دستور پخت، چه یک آشپز خانه چاشنی یا یک تازه کار در آشپزخانه باشید، بسیار راحت است.
  • همه کاره. این برنج یونانی را به عنوان یک غذای جانبی رضایت بخش در کنار گوشت یا ماهی کبابی سرو کنید، یا از آن به عنوان یک غذای اصلی گیاهی خوشمزه لذت ببرید.
  • ازدحام خشنود. این غذا برای شام های خانوادگی، غذاخوری یا پذیرایی از مهمانان ایده آل است، این غذا مطمئناً برای چند ثانیه نظرات و درخواست های تحسین برانگیزی را دریافت می کند.

این غذا سرشار از گیاهان معطر، لیموی تند و پنیر فتای خوش طعم، تعادل کاملی از طعم ها و بافت ها را ارائه می دهد که ذائقه شما را وسوسه می کند و شما را به سواحل آفتابی یونان می برد.

آیا برنج لیموی یونانی خوب است؟

برنج یونانی یک غذای جانبی کلاسیک یونانی است که با برنج دانه بلند، گیاهان معطر، لیموی تند و پنیر فتا درست می شود. این یک همراه همه کاره و خوش طعم برای طیف گسترده ای از غذاهای اصلی، از گوشت کبابی و غذاهای دریایی گرفته تا غذاهای گیاهی است.

چه در یک شام خانوادگی و چه در یک گردهمایی جشن، برنج یونانی مطمئناً ذائقه شما را به وجد می آورد و شما را به سواحل آفتاب گرفته یونان می رساند.

برنج یونانی از چه ساخته شده است؟

  • برنج دانه بلند برای بهترین نتیجه، انواع برنج با دانه بلند با کیفیت مانند یاسمن یا باسماتی را انتخاب کنید.
  • روغن زیتون– از روغن زیتون فوق بکر برای طعم غنی و عطر میوه ای آن استفاده کنید.
  • پیاز– پیاز ریز خرد شده به غذا شیرینی و عطر و طعم می بخشد.
  • سیر– سیر تازه ریز شده برنج را با اسانس معطر خود دم می دهد.
  • آب سبزیجات– آب سبزیجات به عنوان مایع پخت و پز خوش طعم برای برنج عمل می کند و طعم و بافت آن را افزایش می دهد.
  • آب لیمو– آب لیموی تازه فشرده، رایحه ای روشن و تند به برنج اضافه می کند و غنای سایر مواد را متعادل می کند.
  • پونه کوهی خشک شده– پونه کوهی خشک یک گیاه اصلی در غذاهای یونانی است که طعم متمایز خود را به برنج می دهد.
  • فلفل قرمز– فقط چند تا حرارت ملایم به ظرف اضافه کنید.
  • نمک و فلفل– برنج را با نمک و فلفل مزه دار کنید تا طعم مطلوبی داشته باشد.
  • پنیر فتا– پنیر فتا خرد شده تضاد خامه ای و شوری را با برنج ایجاد می کند و به ظرف غلیظ و عمق می بخشد.
  • جعفری تازه– جعفری تازه خرد شده رنگ و طراوت را به ظرف آماده می بخشد.

طرز تهیه برنج یونانی

  1. آروماتیک را تفت دهید. در یک تابه یا قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و معطر شود.
  2. برنج را بپزید. برنج دانه بلند را به ماهیتابه اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا کمی برشته و معطر شود.
  3. آبگوشت و ادویه ها را اضافه کنید. آب سبزیجات را به همراه آب لیموی تازه، پونه کوهی خشک، نمک و فلفل داخل ماهیتابه بریزید. مخلوط را به جوش بیاورید.
  4. بجوشانید. حرارت را کم کنید، در تابه را بپوشانید و اجازه دهید برنج به آرامی بجوشد تا نرم شود و مایع آن جذب شود، حدود 15 تا 20 دقیقه.
  5. پف کرده و سرو کنید. پس از پخته شدن برنج، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و برنج را با چنگال پف کنید. روی آن پنیر فتا خرد شده و جعفری تازه خرد شده بپاشید و به آرامی داخل برنج بریزید.
  6. خدمت. برنج یونانی را در ظرف یا کاسه ای بریزید، در صورت تمایل با جعفری اضافی تزئین کنید و به عنوان یک غذای جانبی خوش طعم یا غذای اصلی آن را به صورت گرم سرو کنید.
تصویر نزدیک بالای سر از برنج یونانی در یک بشقاب سفیدتصویر نزدیک بالای سر از برنج یونانی در یک بشقاب سفید

نکات و ترفندها

در اینجا چند نکته و ترفند برای تهیه برنج یونانی خوشمزه وجود دارد:

  • برنج را آبکشی کنید. برنج را زیر آب سرد بشویید تا آب شفاف شود تا نشاسته اضافی آن گرفته شود. این به جلوگیری از چسبندگی بیش از حد برنج در حین پخت کمک می کند.
  • با چنگال کرک کنید. پس از پختن برنج، آن را با چنگال به آرامی پف کنید تا دانه ها جدا شوند. از هم زدن خیلی شدید خودداری کنید، زیرا این کار می تواند برنج را لطیف کند.
  • بذار استراحت کنه. برنج پخته شده را قبل از سرو، چند دقیقه روی حرارت بگذارید و روی حرارت قرار دهید. این به توزیع مجدد رطوبت کمک می کند و بافتی کرکی را تضمین می کند.

تغییرات

در اینجا برخی از انواع برنج یونانی لیمو وجود دارد:

  • سبزیجات را اضافه کنید– ارزش غذایی و طعم برنج را با افزودن سبزیجات خرد شده مانند فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی یا اسفناج افزایش دهید. قبل از اضافه کردن برنج و مایع، آنها را همراه با پیاز و سیر تفت دهید.
  • زیتون– برای طعم مدیترانه ای، مقداری زیتون کالاماتا خرد شده را همراه با پوست و آب لیمو مخلوط کنید. طعم شور زیتون به ظرف برنج عمق می بخشد.
  • آجیل کاج برشته شده– آجیل کاج برشته شده به برنج ترد و قوام می بخشد. قبل از سرو برای بافت و طعم بیشتر، آنها را روی برنج پخته شده بپاشید.
  • مرغ یا میگو کبابی– برنج یونانی لیمویی را با سرو مرغ کبابی یا میگو به یک وعده غذایی کامل تبدیل کنید. پروتئین به آن دلچسب می‌افزاید و ظرف را سیرتر می‌کند.

چه چیزی را با برنج یونانی سرو کنید

برنج یونانی یک غذای همه کاره است که به خوبی با انواع غذاهای مدیترانه ای و غذاهای اصلی ترکیب می شود. در اینجا چند گزینه خوشمزه برای سرو در کنار آن وجود دارد:

  • نان هوموس و پیتا– با سرو برنج یونانی در کنار هوموس، تزازیکی، زیتون و نان پیتای گرم، یک ظرف مزه مدیترانه ای درست کنید. هوموس خامه ای و تزاتزیکی تند تضاد خنکی با برنج گرم ایجاد می کنند.
  • دلمه پر نشده- برگ انگور با مخلوطی از برنج، آجیل کاج و گیاهان، یک پیش غذای سنتی یونانی است که به خوبی با برنج یونانی جفت می شود. طعم این دو غذا به زیبایی یکدیگر را تکمیل می کنند.
  • ماست یونانی– یک کاسه ماست یونانی خامه ای که روی آن عسل و آجیل خرد شده است، دسری ساده و با طراوت را درست می کند که می توانید بعد از یک وعده غذایی برنج یونانی از آن لذت ببرید. ماست کنتراست خنکی با غذای گرم برنج ایجاد می کند.

چه مدت طول می کشد؟

برنج یونانی را می توان در ظرف دربسته در یخچال تا 3-4 روز نگهداری کرد. برای گرم کردن مجدد، به سادگی برنج را در مایکروویو قرار دهید یا به آرامی برنج را در یک ماهیتابه با مقداری آب یا آب گوشت گرم کنید تا کاملا گرم شود.

آیا می توانید آن را فریز کنید؟

بله، می توانید برنج یونانی را برای بعد منجمد کنید.

قبل از انجماد، اجازه دهید برنج یونانی کاملاً به دمای اتاق برسد. برنج یونانی خنک شده را به قسمت های جداگانه تقسیم کنید و آن را در ظروف فریزر قرار دهید. آن را با تاریخ و محتویات برچسب بزنید تا از زمان تهیه آن مطلع شوید. ظروف را در فریزر قرار دهید.

وقتی برای لذت بردن از آن آماده شدید، قسمت یخ زده را به یخچال منتقل کنید و بگذارید یک شبه آب شود. پس از ذوب شدن، برنج را در ماهیتابه با مقداری آب یا آب گوشت گرم کنید تا گرم شود، یا آن را در فواصل کوتاه در مایکروویو قرار دهید و گهگاه هم بزنید تا گرم شود.

دستور العمل های بیشتر برنج عالی

پین برنج یونانی با روکش متنپین برنج یونانی با روکش متن

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید دستور العمل برنج یونانی لیمو همانطور که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

تصویر نزدیک بالای سر از برنج یونانی در یک بشقاب سفیدتصویر نزدیک بالای سر از برنج یونانی در یک بشقاب سفید

طرز تهیه برنج یونانی | برنج یونانی لیمویی

زمان آماده سازی: 5 دقایق

زمان پخت: 25 دقایق

زمان کل: 30 دقایق

دوره: برنج، مخلفات

غذا: یونانی

کلمه کلیدی: برنج یونانی لیمو، برنج یونانی، طرز تهیه برنج یونانی، برنج فتا لیمو

خدمات: 4 سروینگ ها

کالری: 192کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • آروماتیک را تفت دهید. در یک تابه یا قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و معطر شود.

  • برنج را بپزید. برنج دانه بلند را به ماهیتابه اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا کمی برشته و معطر شود.

  • آبگوشت و ادویه ها را اضافه کنید. آب سبزیجات را به همراه آب لیموی تازه، پونه کوهی خشک، نمک و فلفل داخل ماهیتابه بریزید. مخلوط را به جوش بیاورید.

  • بجوشانید. حرارت را کم کنید، در تابه را بپوشانید و اجازه دهید برنج به آرامی بجوشد تا نرم شود و مایع آن جذب شود، حدود 15 تا 20 دقیقه.

  • پف کرده و سرو کنید. پس از پخته شدن برنج، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و برنج را با چنگال پف کنید. روی آن پنیر فتا خرد شده و جعفری تازه خرد شده بپاشید و به آرامی داخل برنج بریزید.

  • خدمت. برنج یونانی را در ظرف یا کاسه ای بریزید، در صورت تمایل با جعفری اضافی تزئین کنید و به عنوان یک غذای جانبی خوش طعم یا غذای اصلی آن را به صورت گرم سرو کنید.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 192کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 19g | پروتئین: 4g | چربی: 11g | فیبر: 1g | قند: 3g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!