دستور تهیه لوبیا سرخ شده در قابلمه فوری


اینها لوبیا سرخ شده در قابلمه فوری غنی، صاف و بسیار بهتر از انواعی هستند که در قوطی می خرید. درست کردن آن‌ها بسیار آسان است و درست کردن آن‌ها فقط یک ساعت طول می‌کشد.

از نزدیک یک کاسه لوبیا سرخ شده با پنیر، گشنیز و برش‌های لیموترش، با یک قاشق داخل آن

لوبیا سرخ شده یکی از غذاهای مورد علاقه من است. آنها یک عنصر کلیدی در بسیاری از دستور العمل های مکزیکی، و همچنین فوق العاده سالم هستند. و در حالی که بیشتر مردم فقط کنسرو لوبیا سرخ شده را از فروشگاه می خرند، من فکر می کنم اگر آنها را در خانه درست کنید بسیار بهتر هستند.

افسانه ای وجود دارد که حبوبات سرخ شده دشوار است، اما به لطف دیگ های فوری، واقعاً اینطور نیست. این دستور تهیه لوبیا سرخ شده در قابلمه فوری فوق العاده آسان است. فقط از چند ماده استفاده می کند، به سختی نیاز به کار دارد و درست کردن آن فقط یک ساعت و 5 دقیقه زمان می برد. و از همه بهتر؟ تفاوت کیفیت بسیار محسوس است. طعم این لوبیاهای سرخ شده غنی و معطر بسیار بهتر از هر یک از نسخه های کنسرو شده است. شما باید سعی کنید آنها را بسازید.

نمای بالای مواد مورد نیاز برای لوبیاهای سرخ شده در قابلمه فوری: یک کاسه لوبیا چیتی خشک، یک کاسه بیکن خام خرد شده، یک کاسه پیاز خرد شده، یک کاسه سیر خرد شده، یک کاسه نمک، یک کاسه پونه کوهی و یک کاسه پیرکس آب مرغ

آنچه شما نیاز دارید

اگر می‌خواهید لوبیا سرخ شده را در خانه درست کنید، در اینجا به موادی نیاز خواهید داشت. برای مشاهده مقادیر دقیق برای هر ماده، به کارت دستور غذا در پایین صفحه بروید.

  • لوبیا چیتی خشک – در صورت تمایل می توانید از لوبیا سیاه یا ترکیبی از این دو استفاده کنید.
  • بیکن برش ضخیم – این یک ماده اختیاری است اما طعم زیادی به لوبیا می دهد.
  • روغن زیتون – اگر از بیکن استفاده می کنید، نیازی به استفاده از روغن نیست.
  • پیاز – پیاز زرد برای این دستور غذا بهتر است، اما پیاز سفید یا قرمز نیز موثر است.
  • نمک دریا
  • سیر
  • سوپ مرغ – برای این دستور از آبگوشت کم سدیم استفاده کنید. آب سبزیجات به عنوان یک جایگزین خوب عمل می کند.
  • پونه کوهی خشک شده

طرز تهیه لوبیا سرخ شده در قابلمه فوری

در اینجا طرز تهیه این لوبیاهای صاف و خوش طعم را آموزش می دهیم. این دستور واقعا نمی تواند ساده تر باشد!

  • آبکشی کنید. لوبیاها را در آبکش یا صافی بشویید و هر کدام را که عجیب به نظر می رسد انتخاب کنید.
  • Instant Pot را روشن کنید. Instant Pot خود را روی تنظیم Sauté قرار دهید.
  • بیکن را بپزید. بیکن خرد شده را به قابلمه فوری اضافه کنید و تفت دهید تا ترد شود. بیکن را بردارید، اما چربی را در قابلمه فوری نگه دارید. اگر از بیکن استفاده نمی کنید، روغن زیتون را به قابلمه فوری اضافه کنید.
  • آروماتیک ها را اضافه کنید. پیاز و نمک را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز شفاف شود. سپس سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا معطر شود.
نمای بالای سر کنار هم با پیاز خام پخته شده در قابلمه فوری و پیاز و سیر پخته شده در قابلمه فوری
  • بقیه مواد را داخل آن بریزید. لوبیا، آب مرغ و پونه کوهی را به قابلمه فوری اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
نمای بالای سر کنار هم با لوبیاهای خشک در دیگ فوری و لوبیاهای خشک در دیگ فوری با آبگوشت در حال ریختن
  • پختن. قابلمه فوری را روی حرارت زیاد قرار دهید، درب آن را ببندید و 45 دقیقه بپزید. وقتی لوبیا پخت تمام شد، اجازه دهید فشار به طور طبیعی آزاد شود.
مناظر کنار هم از بالای سر، با لوبیا و آبگوشت در یک قابلمه فوری، و لوبیا و آب گوشت در یک قابلمه فوری در حالی که یک قاشق چوبی آنها را به هم می‌زند
  • مخلوط کنید. لوبیا را اضافه کنید، اما مایع را به مخلوط کن اضافه نکنید. لوبیاها را آنقدر بپزید تا به قوام کاملی برسد. اگر لوبیا خیلی خشک شد مقداری از مایع پخت را اضافه کنید.
کنار هم با نمای بالای یک مخلوط کن که لوبیاهای سرخ شده را مخلوط می کند و یک کاسه لوبیا سرخ شده با یک قاشق در آن

نکاتی برای موفقیت

در اینجا چند ترفند و نکته برای زمانی که این لوبیا را در دیگ فوری درست می کنید آورده شده است.

  • آبگوشت خودت درست کن هر زمان که در حال تهیه دستور العملی هستم که از آبگوشت استفاده می کند، دوست دارم خودم درست کنم. آب مرغ خانگی این لوبیاهای سرخ شده را به سطح بعدی می برد، و همینطور آبگوشت استخوان گیاهی قارچ گیاهی فوری قابلمه من.
  • به صورت دسته ای مخلوط کنید. در صورتی که مخلوط کن خود را بیش از حد بارگیری کنید، رسیدن به قوام لوبیاها دشوار است. بنابراین من دوست دارم لوبیاهای سرخ شده را به صورت دسته ای مخلوط کنم. ممکن است چند دقیقه بیشتر طول بکشد، اما نتیجه بسیار بهتری خواهید داشت.
  • چاشنی را تنظیم کنید. بعد از اینکه لوبیاهای سرخ شده را با هم مخلوط کردید، به آنها طعم سریع بدهید. ممکن است کمی نمک بیشتری نیاز داشته باشند. چاشنی ها را در لوبیاها تنظیم کنید تا طعم کاملی داشته باشند.
سه چیپس در یک کاسه لوبیا سرخ شده با پنیر و گشنیز گیر کرده است

پیشنهادات خدمت

من از این دستور غذا برای هر غذایی که نیاز به لوبیاهای سرخ شده دارد، مانند بوریتو، پوپوسا و لوبیای سرخ شده استفاده می کنم. همچنین خوردن این لوبیا به عنوان غذای جانبی با غذاهای مکزیکی مورد علاقه‌تان، مانند تاکو لوبیا سیاه گشنیز با کینوا، سیب‌زمینی شیرین پخته شده و لوبیا سیاه، و جک فروت وگان Enchiladas Verdes بسیار عالی است.

نمای بالای یک کاسه لوبیا سرخ شده با پنیر، گشنیز و تکه‌های لیموترش

نحوه نگهداری و گرم کردن باقیمانده غذا

باقیمانده لوبیاهای سرخ شده را در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید. می‌توانید آن‌ها را روی اجاق گاز روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کاملاً گرم شوند. یا می توانید آنها را در مایکروویو با قدرت 80 درصد و در 20 ثانیه دوباره گرم کنید.

آیا می توانید لوبیاهای سرخ شده را منجمد کنید؟

این حبوبات را حتما می توانید فریز کنید. قبل از اینکه آنها را در ظرف دربسته نگهداری کنید مطمئن شوید که کاملا خنک شده اند و به مدت 6 ماه در فریزر باقی می مانند. قبل از گرم کردن مجدد کاملاً ذوب یا یخ زدایی کنید.

دستی چیپس را در لوبیاهای سرخ شده با پنیر و گشنیز فرو می برد

دستور العمل های ساده تر قابلمه فوری

اگر این دستور غذا را دوست داشتید، نگران نباشید: من دستور العمل های ساده و سالم بیشتری برای شما دارم که می توانید آنها را درست کنید. در اینجا تعدادی از موارد مورد علاقه من است.

آمادگی: 10 دقایق

پختن: 45 دقایق

برای پایان:: 10 دقایق

جمع: 1 ساعت 5 دقایق

  • 2 فنجان ها لوبیا چیتی خشک (یا لوبیا سیاه)
  • 6 نوارهای بیکن ضخیم (اختیاری)، خرد شده
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون (اگر از بیکن استفاده نکنید)
  • 1 پیاز زرد متوسط، خرد شده
  • 2 قاشق چای خوری نمک دریا
  • 4 میخک ها از سیر، چرخ کرده
  • 6 فنجان ها آب مرغ کم سدیم (یا آب سبزیجات)
  • 2 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک
  • لوبیا چیتی را در آبکش بشویید و آبکش کنید. آنها را مرتب کنید و لوبیاهای “زشت” را انتخاب کنید.

  • تنظیم Sauté قابلمه فوری خود را فعال کنید و اجازه دهید به دمای آن برسد.

  • اختیاری: بیکن خرد شده را اضافه کنید. در کاسه قابلمه فوری تفت دهید تا ترد شود، سپس با قاشق سوراخ دار آن را بردارید.

  • اگر از بیکن استفاده نمی کنید، روغن زیتون را به قابلمه فوری اضافه کنید و اجازه دهید حدود 15 ثانیه گرم شود.

  • پیاز خرد شده و نمک دریا را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شود. سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا معطر شود.

  • لوبیاهای آبکش شده و مرتب شده را به قابلمه اضافه کنید. آب مرغ و پونه کوهی را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

  • ظرف فوری را به مدت 45 دقیقه روی حرارت زیاد قرار دهید، در آن را ببندید و اجازه دهید کار را انجام دهد. وقتی چرخه پخت تمام شد، اجازه دهید فشار به طور طبیعی آزاد شود.

  • با استفاده از یک قاشق بزرگ، لوبیاها را به مخلوط کن منتقل کنید (من ترجیح می دهم نیمی از لوبیاها را در یک زمان انجام دهم). هنوز مایع پخت و پز را بیرون نریزید.

  • لوبیاها را در مخلوط کن بریزید تا به غلظت دلخواه برسد. اگر مخلوط خیلی خشک است، مایع پخت و پز (هر بار ¼ فنجان) را اضافه کنید و پالس کنید تا مخلوط شود.

  • در ظرف در بسته به مدت 4 روز در یخچال یا 6 ماه در فریزر نگهداری شود.
  • روی اجاق گاز را مجدداً روی حرارت ملایم گرم کنید و در حین هم زدن تا زمانی که گرم شود، یا در مایکروویو با قدرت 80 درصد با افزایش 20 ثانیه ای گرم کنید.

خدمت: 0.5فنجان | کالری: 423کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 46g | پروتئین: 23g | چربی: 17g | چربی های اشباع شده: 5g | چربی های چند غیر اشباع: 3g | چربی اشباع شده: 7g | چربی ترانس: 0.05g | کلسترول: 24میلی گرم | سدیم: 1093میلی گرم | پتاسیم: 1214میلی گرم | فیبر: 11g | قند: 2g | ویتامین A: 25IU | ویتامین سی: 6میلی گرم | کلسیم: 103میلی گرم | اهن: 4میلی گرم