گوشت چرخ کرده | دستور تهیه گوشت چرخ کرده


کارنه پیکادا یک غذای مکزیکی لذیذ و خوش طعم است که با برش های نازک یا خرد شده گوشت گاو درست می شود. نام “کارنه پیکادا” در اسپانیایی به “گوشت خرد شده” ترجمه می شود و اغلب به عنوان پرکننده تاکو، بوریتو و سایر غذاهای مکزیکی استفاده می شود.

تاکو کارنه پیکادا در استند تاکو

پرش به:

چرا این دستور پخت گوشت گاو مورد علاقه شما خواهد بود؟

  • سریع.
  • آسان.
  • کربوهیدرات کم
  • پروتئین بالا.

مواد مورد نیاز شما

  • فیله گاو یا استیک کناری
  • پیاز
  • سیر
  • روغن سبزیجات
  • زیره آسیاب شده
  • پودر فلفل قرمز
  • فلفل قرمز
  • پونه کوهی
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • آب گوشت گاو
  • اهک
  • گشنیز

طرز تهیه کارنه پیکادا

  1. روغن نباتی را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.
  2. پیاز خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
  3. گوشت گاو نازک یا خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا همه طرف ها قهوه ای شوند.
  4. در یک کاسه کوچک، زیره، پودر فلفل قرمز، پاپریکا، پونه کوهی خشک، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
  5. مخلوط ادویه را روی گوشت گاو بپاشید و هم بزنید تا ترکیب شود.
  6. آب گوشت گاو و آب لیموترش را داخل ماهیتابه بریزید و بگذارید بجوشد.
  7. حرارت را کم کنید و بگذارید 2 تا 3 دقیقه بجوشد تا گوشت پخته شود و سس غلیظ شود.
  8. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل گشنیز خرد شده را روی آن بپاشید.
  9. کارنه پیکادا را به عنوان پر کردن تاکو، بوریتو یا با برنج و لوبیا سرو کنید.

نکات و ترفندها

  • از یک ماهیتابه داغ استفاده کنید. یک ماهیتابه داغ به شما کمک می کند تا گوشت گاو را به سرعت قهوه ای کنید و طعمی غنی پیدا کنید. قبل از افزودن گوشت گاو حتما تابه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.
  • ماهیتابه را بیش از حد شلوغ نکنید. اگر یکباره مقدار زیادی گوشت گاو به ماهیتابه اضافه کنید، به جای قهوه ای شدن، مایع و بخار زیادی آزاد می شود. در صورت لزوم گوشت گاو را به صورت دسته ای بپزید و ماهیتابه را بیش از حد شلوغ نکنید.
  • گوشت گاو را سخاوتمندانه مزه دار کنید. از طعم دادن به گوشت گاو با ادویه و نمک فراوان نترسید. این به آشکار شدن طعم طبیعی گوشت گاو و ایجاد یک آبگوشت خوشمزه کمک می کند.

تغییرات

  • از مرغ استفاده کنید. به جای استفاده از گوشت گاو، از سینه یا ران مرغ نازک یا خرد شده استفاده کنید. می توانید از همان دستور العمل پیروی کنید، اما زمان پخت را در صورت نیاز تنظیم کنید.
  • گوشت خوک را انتخاب کنید. به جای گوشت گاو از فیله گوشت خوک یا شانه خوک نازک برش خورده یا خرد شده استفاده کنید. همچنین می توانید آناناس خرد شده را برای طعم شیرین و خوش طعم اضافه کنید.
  • آن را گیاهخوار کنید. گوشت گاو را با قارچ پورتوبلو، کدو سبز یا بادمجان ورقه شده یا خرد شده جایگزین کنید. همچنین می توانید به جای آبگوشت از آب سبزیجات استفاده کنید.
  • پیکادیلو را سرو کنید. تنوعی که شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی و سیب زمینی است. معمولا با برنج و لوبیا سرو می شود.
  • آن را به تاکو تبدیل کنید. از گوشت گاو به عنوان پر کردن تاکو استفاده کنید و روی آن مواد مورد علاقه خود مانند گواکاموله، سالسا و پنیر رنده شده را اضافه کنید.
  • آن را در ظرفی سرو کنید. آن را روی برنج و لوبیا سرو کنید و روی آن را با کاهو، گوجه فرنگی، آووکادو و پنیر سرو کنید.
دو تاکو گوشت چرخ کرده

چه چیزی برای خدمت با آن

غذاها و خوراکی های خوشمزه زیادی وجود دارد که می توانید با کارنه پیکادا سرو کنید.

در اینجا چند مورد از چیزهای مورد علاقه من برای خدمت در کنار آن آورده شده است:

  • برنج و لوبیا– اغلب با برنج و لوبیا سرو می شود که غذای جانبی عالی برای خیس کردن آبگوشت خوشمزه است.
  • نان ذرت مکزیکی– می توانید آن را با تورتیلاهای گرم سرو کنید، که می توان از آن برای تهیه تاکو استفاده کرد یا به سادگی از گوشت گاو و آب گوشت استفاده کرد.
  • گواکامول و سالسا– گواکاموله تازه و سالسا، تاپینگ‌های عالی برای این گوشت گاو چاشنی‌شده هستند که طعم و طراوت خاصی به آن اضافه می‌کنند.
  • سالاد– یک سالاد تازه با سبزیجات مخلوط، گوجه فرنگی، پیاز و آووکادو یک راه عالی برای متعادل کردن غنا است.
  • سبزیجات گریل شده– سبزیجات کبابی مانند فلفل دلمه ای، کدو سبز و پیاز یک غذای جانبی عالی هستند و کمی رنگ و بافت به بشقاب می دهند.
  • پنیر آب شده– اضافه کردن مقداری فرسکو یا پنیر رنده شده روی گوشت گاو می تواند کمی خامه و طعم به ظرف اضافه کند.

چه مدت طول می کشد؟

کارنه پیکادا را می توان در ظرف دربسته در یخچال تا 3 تا 4 روز نگهداری کرد.

همچنین برای افزایش ماندگاری آن می توانید تا 3 ماه آن را فریز کنید. نکات و ترفندهای من برای انجماد را در زیر بررسی کنید!

آیا می توانید آن را فریز کنید؟

هنگام انجماد، بهتر است آن را در اندازه‌هایی فریز کنید تا راحت‌تر آب شود و دوباره گرم شود.

برای ذوب شدن، کافی است گوشت گاو پخته شده را از فریزر به یخچال منتقل کنید و بگذارید یک شبه آب شود. بسته به علاقه خود می توانید آن را روی اجاق گاز، مایکروویو یا فر گرم کنید.

دستور العمل های ساده تر گوشت گاو

پین Carne Picada با روکش متن

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید دستور پخت گوشت چرخ کرده همانطور که من انجام می دهم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک بگذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

دو تاکو گوشت چرخ کرده

گوشت چرخ کرده | دستور تهیه گوشت چرخ کرده

زمان آماده سازی: 5 دقایق

زمان پخت: 12 دقایق

زمان کل: 17 دقایق

دوره: دوره های اصلی

غذا: مکزیکی

کلمه کلیدی: گوشت چرخ کرده، طرز تهیه گوشت چرخ کرده، تاکو گوشت چرخ کرده

خدمات: 4 وعده های غذایی

کالری: 178کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • روغن نباتی را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.

  • پیاز خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

  • گوشت گاو نازک یا خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا همه طرف ها قهوه ای شوند.

  • در یک کاسه کوچک، زیره، پودر فلفل قرمز، پاپریکا، پونه کوهی خشک، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

  • مخلوط ادویه را روی گوشت گاو بپاشید و هم بزنید تا ترکیب شود.

  • آب گوشت گاو و آب لیموترش را داخل ماهیتابه بریزید و بگذارید بجوشد.

  • حرارت را کم کنید و بگذارید 2 تا 3 دقیقه بجوشد تا گوشت پخته شود و سس غلیظ شود.

  • ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل گشنیز خرد شده را روی آن بپاشید.

  • کارنه پیکادا را به عنوان پر کردن تاکو، بوریتو یا با برنج و لوبیا سرو کنید.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 178کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 5g | پروتئین: 25g | چربی: 6g | فیبر: 1g | قند: 2g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

فراموش نکنید که دیگر کتاب های آشپزی کتو من را بررسی کنید.

قابلمه فوری کتو، بمب چربی کتو، شیرینی و خوراکی، و کتو آسان در 30 دقیقه.