کاری سبز | کاری سبز تایلندی عالی در قابلمه فوری یا آرام پز شما


این کاری سبز یک دستور العمل کامل و معتبر کاری سبز تایلندی با مرغ و سبزیجات است. یک غذای معطر و معطر تایلندی را در قابلمه فوری یا آرام پز خود درست کنید!

کاری سبز تایلندی

پرش به:

چرا این دستور العمل کاری سبز تایلندی بسیار عالی است؟

  • خوش طعم. این کاری سبز کاملاً با طعم تایلندی پر شده است! تند است بدون اینکه زیاده روی کند، مرغ لطیف و بادمجان لقمه ای لذیذ به غذا اضافه می کند و طعم متمایز از چیلی سبز باور نکردنی
  • سریع شما می توانید با کمک کمی از ظرف فوری خود، کل این غذای کاری را در حدود 30 دقیقه آماده کنید. به طور جدی، یک دستور غذای خوشمزه تایلندی اصیل که می توانید در کمترین زمان درست کنید.
  • آسان. این ظرف نه تنها به سرعت پخته می شود، بلکه کنار هم ریختن آن بسیار ساده است. من از خمیر کاری Maesri برای کمک به سرعت بخشیدن به فرآیند استفاده می کنم تا دیگر نگران نباشید که خمیر را خودتان درست کنید. کمی زمان برای گرم کردن مواد معطر و خمیر کاری و سپس پختن کاری تایلندی به کمال، به همین سادگی.
  • دیگ فوری یا آرام پز. می خواهید شام فوراً تمام شود؟ با استفاده از قابلمه فوری خود این غذا را سریع درست کنید. آیا لازم نیست شام را تا اواخر امشب تمام کنید؟ این دستور غذای تایلندی را در آرام پز خود درست کنید. شما گزینه هایی دارید، بنابراین هر طور که برای شما بهترین است آن را بسازید!
  • کتو پسند. این دستور غذا فقط 11 گرم کربوهیدرات در هر وعده دارد و می‌توان با چند جایگزین ساده مواد، کربوهیدرات‌های کمتری نیز برای آن ایجاد کرد.

آیا کاری قرمز تایلندی یا سبز تایلندی تندتر است؟

من آموخته ام که وقتی از خمیر کاری استفاده می کنید بهتر است کاری را به عنوان یک چراغ توقف در نظر بگیرید.

سبز = برو جلو گرمای کمی دارد اما آنقدر گرم نیست که بتوان آن را تحمل کرد.

زرد = احتیاط کنید. اگر تحمل گرما کم یا معده حساسی دارید، ممکن است این برای شما زیاد باشد.

قرمز= ترمز را پمپ کنید. این معمولاً در مقیاس حرارتی بالاترین میزان است و فقط برای کسانی است که چیزهای تند را دوست دارند.

بنابراین، کاری سبز تایلندی در مقیاس حرارتی کاری، پانچ کوچکتری خواهد داشت.

مواد مورد نیاز شما

  • روغن نارگیل
  • خمیر کاری– می توانید انواع خمیر کاری مورد علاقه خود را متناسب با تحمل ادویه خود انتخاب کنید.
  • زنجبیل ساییده
  • سیر
  • پیازها
  • ران مرغ بدون پوست بدون استخوان– اینها غذای مرطوب و اصیل تری دارند.
  • شاخه های بامبو
  • سس ماهی– طعم خوش طعم اومامی را به آبگوشت اضافه کنید
  • من بید هستم
  • قندهمچنین می توانید از یک جایگزین قند مانند Splenda برای کاهش محتوای کربوهیدرات و قند استفاده کنید.
  • نمک کوشر– فقط یک خط تیره، و این ممکن است بسته به سلیقه شما مورد نیاز نباشد.
  • بادمجان– برای پخت سریعتر باید پوست کنده و به تکه های درشت خرد شود.
  • فلفل سبز– می توانید از فلفل زرد یا نارنجی برای افزایش رنگ و شیرینی ظرف استفاده کنید.
  • برگ های ریحان– من ترجیح می دهم از ریحان تایلندی استفاده کنم اما پیدا کردن آن دشوار است
  • شیر نارگیل پر چرب
  • آب لیمو

طرز تهیه فوری دستور کاری سبز تایلندی در قابلمه

  • تفت دهید. قابلمه فوری خود را در حالت Sauté روشن کنید و وقتی داغ شد روغن نارگیل اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد، رب کاری را اضافه کنید و این خمیر کاری را به مدت 1-2 دقیقه بپزید.
تفت دادن رب کاری سبز تایلندی در یک قابلمه فوری
  • سرخ کنید. زنجبیل و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید. پیازها را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
تفت دادن سیر و خمیر کاری سبز تایلندی در یک قابلمه فوری
  • دگلاز. ¼ فنجان آب به آن اضافه کنید و قابلمه را کاملاً پاک کنید. CANCEL را فشار دهید تا سرخ کردن خاموش شود.
پختن پیاز خرد شده با خمیر کاری در یک قابلمه فوری
  • مرغ را اضافه کنید، شاخه های بامبو، ½ فنجان آب باقیمانده، سس ماهی، سس سویا، شیرین کننده و نمک را خوب مخلوط کنید.
مرغ خرد شده خام در یک خمیر کاری سبز تایلندی در یک قابلمه فوری
  • بادمجان را روی آن قرار دهید. هم نزنید. شما این کار را انجام می دهید تا سرعت پخت بادمجان را کاهش دهید و در عین حال زمان کافی برای پخت مرغ در نظر بگیرید.
بادمجان خام خرد شده در یک قابلمه فوری
  • پختن. درب قابلمه را محکم کنید. دیگ فوری را به مدت 5 دقیقه روی فشار بالا قرار دهید. وقتی زمان پخت تمام شد، اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه فشار را به طور طبیعی کاهش دهد و سپس تمام فشار باقی مانده را آزاد کنید.
جلوی یک نمایشگر قابلمه فوری با عدد 5 روی صفحه نمایش دیجیتال
  • تفت دهید. قابلمه را روی Sauté قرار دهید. فلفل دلمه ای و برگ ریحان را اضافه کنید و اجازه دهید 30 ثانیه پژمرده شوند. شیر نارگیل را به آرامی داخل آن بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود. اجازه دهید شیر نارگیل داغ شود اما اجازه ندهید حباب بزند و بجوشد، زیرا باعث جدا شدن آن می شود.
برگ های ریحان تازه روی کاری تایلندی پخته شده در یک قابلمه فوری
  • خدمت. آب لیمو را در آن بریزید و با برنج یاس یا نودل شیراتاکی برای یک گزینه کم کربوهیدرات سرو کنید.
کاری سبز تایلندی در یک کاسه گل

طرز تهیه کاری سبز آرام پز

  1. تفت دهید. قابلمه فوری خود را در حالت Sauté روشن کنید و وقتی داغ شد روغن نارگیل اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد، رب کاری را اضافه کنید و این خمیر کاری را به مدت 1-2 دقیقه بپزید. اگر از دیگ فوری استفاده نمی کنید، می توانید این فرآیند را روی اجاق گاز نیز انجام دهید.
  2. سرخ کنید. زنجبیل و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید. پیازها را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
  3. دگلاز. ¼ فنجان آب به آن اضافه کنید و قابلمه را کاملاً پاک کنید. CANCEL را فشار دهید تا سرخ کردن خاموش شود.
  4. مواد را اضافه کنید. مرغ، شاخه های بامبو، بادمجان، ½ فنجان آب باقیمانده، سس ماهی، سس سویا و شیرین کننده را به ظرف فوری یا آرام پز خود اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  5. آهسته آشپز. Cancel را فشار دهید تا حالت Sauté خاموش شود و به حالت Slow Cook (در صورت استفاده از قابلمه فوری) بروید. دیگ فوری خود را به مدت 8 ساعت روی MEDIUM یا آرام پز خود را روی LOW قرار دهید.

نحوه استفاده از عملکرد آرام پز در قابلمه فوری

آنقدر شنیده بودم که چگونه مردم نمی توانند آن را به کارشان برسانند، که مصمم شدم تلاش کنم. این راز است:

  • کم = گرم
  • متوسط ​​= کم در آرام پز سنتی
  • بالا = بالا در یک آرام پز سنتی.

اکنون که این را می دانید، دستور پخت آهسته پز شما باید به خوبی در قابلمه فوری کار کند. من این دستور تایلندی سبز کاری را روی متوسط ​​انجام دادم زیرا نمی خواستم شیر نارگیل بجوشد. همچنین مرغ در 3-4 ساعت با بالا پخته می شود و اکثر مردم در خانه نیستند که آن را خاموش کنند و من می خواستم هشت ساعت کامل به آن وقت بگذارم تا ببینم چگونه می شود.

کاری سبز چه طعمی دارد؟

کاری سبز به طور گسترده ای محبوب ترین دستور العمل های کاری تایلندی در نظر گرفته می شود. رنگ و طعم متمایز خود را از خمیر کاری سبز می گیرد که معمولاً از چیلی سبز، دانه های گشنیز، علف لیمو، زنجبیل، زردچوبه، برگ لیموترش کفیر و ریحان تشکیل شده است.

این دستور کاری تایلندی تند است اما معمولاً ملایم تر از کاری قرمز است. همچنین از کاری قرمز شیرین تر است و طعم تازه و روشن تری دارد.

آیا کاری سبز سالم است؟

کاری سبز سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین است. این یک منبع عالی از آهن و ویتامین A است. همچنین کربوهیدرات نسبتاً کمی دارد و می‌توان آن را با قند کمتری برای Splenda، کنار گذاشتن شاخه‌های بامبو و سرو کردن آن روی نودل شیراتاکی، از کربوهیدرات کمتری نیز تهیه کرد. چربی بیشتری دارد، که در واقع برای کسانی که سبک زندگی کتو دارند عالی است.

من را بررسی کنید چگونه رژیم کتو را شروع کنیم برای اطلاع از نحوه محاسبه ماکروها و سایر نکات عالی کتو، در اینجا پست کنید.

دستور العمل های تایلندی خوشمزه تر

کاری سبز تایلندی در یک کاسه از بالای سر

چه تصمیم داشته باشید که از دیگ فوری استفاده کنید تا با عجله انجام شود یا از اجاق گاز آهسته تا بتوانید غذای خود را از ساعت‌ها قبل آماده کنید، مطمئناً این را دوست خواهید داشت. دستور تهیه کاری سبز تایلندی معلوم میشود! حتما این دستور غذا را با دوستان خود در پینترست و فیس بوک به اشتراک بگذارید تا آنها نیز از آن لذت ببرند!

کتو تایلندی کاری سبز آهسته قابلمه فوری

آهسته پز کتو تایلندی سبز کاری یک کاری کامل و اصیل تایلندی با مرغ و سبزیجات است. یک غذای معطر و معطر درست می‌کند که به لکه می‌خورد.

زمان آماده سازی: 15 دقایق

زمان پخت: 8 ساعت ها

زمان کل: 8 ساعت ها 15 دقایق

دوره: دوره های اصلی

غذا: تایلندی

کلمه کلیدی: کاری سبز، کاری سبز قابلمه فوری، کاری سبز آهسته پز، کاری سبز تایلندی

خدمات: 6

کالری: 234کیلو کالری

نویسنده: اورواشی

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

عناصر

  • 1 قاشق سوپخوری (1 قاشق سوپخوری) روغن نارگیل
  • 2 قاشق غذاخوری (2 قاشق غذاخوری) خمیر کاری، (بر اساس سطح ادویه ترجیحی تنظیم کنید)
  • 1 قاشق سوپخوری (1 قاشق سوپخوری) زنجبیل ساییده
  • 1 قاشق سوپخوری (1 قاشق سوپخوری) سیر
  • 1 فنجان (80 g) پیازها، خرد شده
  • 1 پوند (453.59 g) ران مرغ بدون پوست بدون استخوان، به قطعات اندازه لقمه برش دهید
  • 1 می توان شاخه های بامبو، قوطی کوچک، اختیاری (از کربوهیدرات کم صرفنظر کنید)
  • 1/2 فنجان اب، تقسیم شده
  • 1 قاشق سوپخوری (1 قاشق سوپخوری) سس ماهی
  • 2 قاشق سوپخوری (2 قاشق سوپخوری) من بید هستم
  • 2 قاشق چای خوری (2 قاشق چای خوری) قند، یا Splenda
  • 1 قاشق چایخوری (1 قاشق چایخوری) نمک کوشر، (در صورت نیاز)
  • 2 فنجان ها (164 g) بادمجان، پوست کنده و به تکه های بزرگ خرد می شود
  • 1 (1 ) فلفل سبز، یا فلفل زرد یا نارنجی خرد شده
  • 1/2 فنجان (12 g) برگ های ریحان، (اگر می توانید از ریحان تایلندی استفاده کنید)
  • 1 فنجان (240 g) شیر نارگیل پر چرب
  • 1 قاشق سوپخوری آب لیمو

دستورالعمل ها

کاری سبز قابلمه فوری

  • قابلمه فوری خود را در حالت Sauté روشن کنید و وقتی داغ شد روغن نارگیل اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد، رب کاری را اضافه کنید و این خمیر کاری را به مدت 1-2 دقیقه بپزید.
  • زنجبیل و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید. پیازها را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

  • ¼ فنجان آب به آن اضافه کنید و قابلمه را کاملاً پاک کنید. CANCEL را فشار دهید تا سرخ کردن خاموش شود.

  • مرغ، شاخه های بامبو، ½ فنجان آب باقیمانده، سس ماهی، سس سویا، شیرین کننده و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • بادمجان را روی آن قرار دهید. هم نزنید. شما این کار را انجام می دهید تا سرعت پخت بادمجان را کاهش دهید و در عین حال زمان کافی برای پخت مرغ در نظر بگیرید.

  • درب قابلمه را محکم کنید. دیگ فوری را به مدت 5 دقیقه روی فشار بالا قرار دهید. وقتی زمان پخت تمام شد، اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه فشار را به طور طبیعی کاهش دهد و سپس تمام فشار باقی مانده را آزاد کنید.
  • قابلمه را روی Sauté قرار دهید. فلفل دلمه ای و برگ ریحان را اضافه کنید و اجازه دهید 30 ثانیه پژمرده شوند. شیر نارگیل را به آرامی داخل آن بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود. اجازه دهید شیر نارگیل داغ شود اما اجازه ندهید حباب بزند و بجوشد، زیرا باعث جدا شدن آن می شود.

  • آب لیمو را در آن بریزید و با برنج یاس یا نودل شیراتاکی برای یک گزینه کم کربوهیدرات سرو کنید.

آهسته پز سبز کاری

  • قابلمه فوری خود را در حالت Sauté روشن کنید و وقتی داغ شد روغن نارگیل اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد، رب کاری را اضافه کنید و این خمیر کاری را به مدت 1-2 دقیقه بپزید. اگر از دیگ فوری استفاده نمی کنید، می توانید این فرآیند را روی اجاق گاز نیز انجام دهید.
  • زنجبیل و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید. پیازها را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

  • ¼ فنجان آب به آن اضافه کنید و قابلمه را کاملاً پاک کنید. CANCEL را فشار دهید تا سرخ کردن خاموش شود.

  • مرغ، شاخه های بامبو، بادمجان، ½ فنجان آب باقیمانده، سس ماهی، سس سویا و شیرین کننده را به ظرف فوری یا آرام پز خود اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • Cancel را فشار دهید تا حالت Sauté خاموش شود و به حالت Slow Cook (در صورت استفاده از قابلمه فوری) بروید. دیگ فوری خود را به مدت 8 ساعت روی MEDIUM یا آرام پز خود را روی LOW قرار دهید.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 234کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 11g | پروتئین: 18g | چربی: 14g | فیبر: 3g | قند: 5g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

در ابتدا در 14 ژوئن 2017 منتشر شد

فراموش نکنید که دیگر پرفروش‌ترین کتاب‌های آشپزی قابلمه فوری من را بررسی کنید!

قابلمه هندی فوری، قابلمه فوری کتو، قابلمه فوری سریع و آسان، قابلمه فوری سالم و گیاهی.