دستور تهیه صدف کاری سبز تایلندی


این دستور پخت صدف کاری سبز تایلندی، غذای دریایی تایلندی عالی است که ای کاش زودتر امتحان می کردید. شور، شیرین، کم کربوهیدرات است و فقط در 30 دقیقه انجام می شود.

طرز تهیه صدف کاری سبز تایلندی

پرش به:

چه چیزی این دستور العمل صدف به سبک تایلندی را بسیار عالی می کند

  • صدف. من متوجه هستم که صدف ها معمولاً آن چیزی نیست که ما در کاری تایلندی انتظار داریم – اما چرا که نه؟ این غذا خوردن کمی نامرتب را ایجاد می کند، اما غذا خوردن بسیار خوبی را نیز به همراه دارد. و برای غذای خوبی که در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود؟ من با بی نظمی برخورد خواهم کرد.
  • ادویه کاری. این دستور کاری تایلندی کاملاً خوش طعم و در عین حال شیرین است. خامه ای، خوشمزه است و من فقط می خواهم تقریباً هر چیزی را که در آن می خورم خفه کنم!
  • سریع هیچ چیز من را به اندازه یک شام خوشمزه که می توانم خیلی سریع با کمترین تلاش درست کنم، خوشحالم نمی کند. به طور جدی، چه کسی یک غذای فوق العاده خوشمزه را دوست ندارد که برای آن سخت کار نکنید؟ هیچ کس، آن کسی است.

طرز تهیه این صدف تایلندی

  • تفت دهید. ماهیتابه 10 اینچی را با درب گرم کنید. روغن نارگیل و رب کاری سبز را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید.
  • مخلوط کردن. زنجبیل، سیر، گوجه فرنگی و بادمجان را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • بریزید. شیر نارگیل، سس سویا، سس ماهی و Swerve را در آن بریزید. در قابلمه را با درب ببندید و به مدت 10 دقیقه بپزید تا بادمجان پخته شود.
  • صدف ها را اضافه کنید. صدف ها را اضافه کنید و دوباره درب آن را بگذارید. بپزید تا صدف ها باز شوند، حدود 3-5 دقیقه. هر کدام را دور بریزید صدف ها که باز نشده اند
  • خدمت. با ریحان خرد شده اضافی بپاشید و سرو کنید.

بهترین روش برای پخت صدف چیست؟

اگر تعجب می کنید طرز پخت صدف، فقط بدانید صدف ها خیلی سریع پخته می شوند، پس مراقب باشید زیاد نپزید. صادقانه بگویم که فقط آنها را روی اجاق گاز می پزم، همانطور که من در اینجا این کار را انجام می دهم دستور پخت صدف، بهترین گزینه است زیرا بسیار سریع است.

آیا خوردن صدف سالم است؟

صدف ها به طرز شگفت انگیزی برای شما مفید هستند. آنها سرشار از پروتئین، کالری و کربوهیدرات کم هستند و همچنین منبع بسیار خوبی از چربی های امگا 3 هستند!

چگونه صدف ها را تمیز کنیم

  • اسکراب. ابتدا باید از یک برس اسکراب استفاده کنید و آنها را از بیرون بمالید تا از شر “ریش” آنها خلاص شوید.
  • خیس خوردن. در مرحله دوم، شما باید آنها را در آب خیس کنید. به آنها اجازه دهید تا آب را “نوشیده” و هر شن و ماسه ای را تف کنید. ممکن است لازم باشد چند بار آب را عوض کنید تا آب شفاف شود. این کار را قبل از پختن دستور پخت صدف انجام دهید.
طرز تهیه صدف کاری سبز تایلندی بلند

اگر صدف ها را دوست دارید، اینها را دوست خواهید داشت صدف کاری سبز تایلندی. درست کردن آنها آسان است، اما طعم آن از این دنیا خارج است! این دستور غذا را در Pinterest پین کنید یا برای ذخیره آن در فیس بوک به اشتراک بگذارید.

طرز تهیه صدف کاری سبز تایلندی

دستور تهیه صدف کاری سبز تایلندی

این دستور پخت صدف کاری سبز تایلندی، غذای دریایی تایلندی عالی است که ای کاش زودتر امتحان می کردید. خوشمزه، شیرین است و فقط در 30 دقیقه انجام می شود.

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 15 دقایق

زمان کل: 25 دقایق

دوره: غذای اصلی

غذا: تایلندی

کلمه کلیدی: طرز تهیه صدف، صدف کاری سبز تایلندی، صدف تایلندی

خدمات: 2

کالری: 585کیلو کالری

نویسنده: URVASHI PITRE

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • ماهیتابه 10 اینچی را با درب گرم کنید. روغن نارگیل و رب کاری سبز را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید.
  • زنجبیل، سیر، گوجه فرنگی و بادمجان را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • شیر نارگیل، سس سویا، سس ماهی و Swerve را در آن بریزید. در قابلمه را با درب ببندید و به مدت 10 دقیقه بپزید تا بادمجان پخته شود.
  • صدف ها را اضافه کنید و دوباره درب آن را بگذارید. بپزید تا صدف ها باز شوند، حدود 3-5 دقیقه. صدف هایی که باز نشده اند را دور بریزید.

  • با ریحان خرد شده اضافی بپاشید و سرو کنید.

چگونه صدف ها را تمیز کنیم

  • اسکراب. ابتدا باید از یک برس اسکراب استفاده کنید و آنها را از بیرون بمالید تا از شر “ریش” آنها خلاص شوید.
  • خیس خوردن. در مرحله دوم، شما باید آنها را در آب خیس کنید. به آنها اجازه دهید تا آب را “نوشیده” و هر شن و ماسه ای را تف کنید. ممکن است لازم باشد چند بار آب را عوض کنید تا آب شفاف شود.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 585کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 17g | پروتئین: 20g | چربی: 52g | فیبر: 2g | قند: 4g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!