7 مارس 2023•
توسط آلیسا
این دستور پخت برنج نارگیل در قابلمه فوری به همان نسبت آسان و خوشمزه است. این یک راه سرگرم کننده و ساده برای بردن برنج شما به سطح بعدی است و فقط به چند ماده اولیه نیاز دارد.
من از طرفداران پر و پا قرص برنج سفید هستم. اما حتی من می توانم اعتراف کنم که داشتن برنج سفید ساده روز و روز کمی خسته کننده می شود. بنابراین من دوست دارم آن را با چند چاشنی مخلوط کنم. و این برنج نارگیل قابلمه فوری یکی از روش های مورد علاقه من برای تهیه برنج است.
برنج هم نارگیل و هم شیر نارگیل رنده شده دارد، بنابراین با طعم نارگیل پر شده است. کمی شکر نارگیل دستور غذا را متعادل می کند و برنج را فوق العاده صاف می کند. این غذا تقریباً برای هر غذای آسیایی مناسب است، و از آنجایی که در دیگ فوری درست می شود، از ابتدا تا انتها فقط 25 دقیقه طول می کشد. اگر به دنبال راهی برای بهتر کردن برنج خود هستید، این دستور العمل برای شماست.
آنچه شما نیاز دارید
این دستور پخت برنج نارگیل در قابلمه فوری فقط از پنج ماده استفاده می کند، بنابراین بسیار ساده است. حتماً به کارت دستور غذا در پایین مقاله بروید تا مقادیر دقیق هر یک از مواد را ببینید.
- برنج سفید – برای این دستور برنج دانه بلند بهترین است.
- نارگیل خرد شده – حتما از نارگیل شیرین نشده و برشته نشده استفاده کنید.
- شیر نارگیل – برای بهترین نتیجه، از شیر نارگیل پرچرب استفاده کنید که برنج را غنی تر می کند.
- شکر نارگیل – در صورت تمایل می توانید از شکر گرانول نیز استفاده کنید.
- نمک کوشر
طرز تهیه برنج نارگیل قابلمه فوری
در اینجا طرز تهیه این غذای برنجی سریع و آسان را آموزش می دهیم.
- مواد را مخلوط کنید. برنج، نارگیل رنده شده، شیر نارگیل، شکر، نمک و مقداری آب را در قابلمه فوری بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- پختن. قابلمه فوری را روی فشار زیاد با زمان پخت 3 دقیقه روشن کنید. وقتی ظرف فوری پخت تمام شد، آن را خاموش کنید.
- فشار را رها کنید. اجازه دهید برنج به مدت 7 دقیقه بماند، سپس از فشار سریع استفاده کنید تا فشار تمام شود.
- کرک. درب قابلمه فوری را با دقت بردارید و برنج را پف کنید.
- خدمت. در صورت تمایل برنج را با نارگیل ریز خرد شده تزیین کنید و گرم یا گرم سرو کنید.
نکاتی برای موفقیت
در اینجا برخی از ترفندها و نکات مورد علاقه من برای تهیه این دستور پخت وجود دارد.
- با دقت کرک کنید. وقتی پخت برنج تمام شد، میخواهید آن را پف کنید. مهم است که این کار را با دقت انجام دهید، چه از چنگال، قاشق یا پارو برنج استفاده می کنید. هدف از پف کردن برنج این است که آن را هوا دهید، بنابراین مطمئن شوید که اصلا آن را له نمی کنید، در غیر این صورت یک تکه برنج متراکم و صمغی خواهید داشت.
- چاشنی را تنظیم کنید. بعد از اینکه برنج را پف کردید، میل کنید و در صورت لزوم نمک بیشتری اضافه کنید. هرکسی برنج خود را با طعم متفاوت دوست دارد.
- تاپینگ ها را اضافه کنید. علاوه بر نارگیل رنده شده، من دوست دارم روی این برنج را با پیازهای خلال شده روی آن قرار دهم. همچنین می توانید روی آن را با گشنیز تازه، آب لیموترش تازه، دانه کنجد، توگاراشی، نوری، سرکه برنج یا هر ماده دیگری که دوست دارید، اضافه کنید.
- دستور غذا را مطابق میل خود تنظیم کنید. اولین باری که این دستور را درست میکنید، آن را همانطور که هست دنبال کنید. اما بار دوم؟ با خیال راحت آن را بر اساس آنچه دوست دارید تنظیم کنید. بسته به اینکه برنج خود را چگونه دوست دارید، ممکن است فکر کنید که به شکر بیشتر یا کمتر یا بیشتر یا کمتر نارگیل نیاز دارد. با خیال راحت این دستور غذا را خودتان درست کنید.
با چه چیزی آن را سرو کنیم
من فکر میکنم این دستور پخت برنج نارگیل در قابلمه فوری، تقریباً با هر وعده غذایی آسیایی، چه به عنوان غذای جانبی و چه جایگزین برنج در یک دستور غذا، خوب است. در اینجا برخی از غذاهای مورد علاقه من برای خوردن با برنج نارگیل آورده شده است.
نحوه نگهداری و گرم کردن باقیمانده غذا
این برنج نارگیل تا 4 روز در یخچال ماندگاری دارد به شرطی که آن را در ظرف در بسته نگهداری کنید. با این حال، با هر روز که می نشیند کمی خشک تر می شود. دوباره روی حرارت ملایم گرم کنید و مدام هم بزنید تا تمام شود یا در مایکروویو با قدرت 80 درصد با افزایش 15 ثانیه.
آیا می توانید برنج نارگیل را در قابلمه فوری منجمد کنید؟
آره! می توانید این برنج را در ظرف دربسته در فریزر تا 2 ماه نگهداری کنید. قبل از گرم کردن مجدد آن را کاملاً یخ زده یا ذوب کنید.
دستور العمل های بیشتر برنج عالی
در اینجا تعدادی از دیگر دستور العمل های مورد علاقه من است که از برنج استفاده می کنند.
برنج نارگیل قابلمه فوری
این دستور غذای برنج نارگیل در قابلمه فوری، بازی برنج شما را به سطح جدیدی می برد. درست کردن آن بسیار آسان و سریع است، اما پر از طعم است.
-
برنج، نارگیل، شیر نارگیل، شکر، نمک و ½ فنجان آب را در قابلمه پخت تحت فشار مخلوط کنید. خوب به هم بزنید.
-
درب را در جای خود قفل کنید. فشار بالا و زمان پخت 3 دقیقه را انتخاب کنید. وقتی زمان پخت تمام شد، زودپز را خاموش کنید و اجازه دهید فشار به طور طبیعی به مدت 7 دقیقه آزاد شود. سپس با یک فشار سریع به پایان برسانید.
-
وقتی دریچه افتاد، درب آن را با دقت بردارید. برنج را با چنگال پف کنید و در صورت تمایل با نارگیل اضافی تزئین کنید.
با پیازچه تزیین کنید و در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید. با حرارت ملایم روی اجاق گاز، مدام هم بزنید، یا در مایکروویو با قدرت 80 درصد و با افزایش 15 ثانیه گرم کنید.
خدمت: 0.5فنجان | کالری: 315کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 41g | پروتئین: 5g | چربی: 15g | چربی های اشباع شده: 13g | چربی های چند غیر اشباع: 0.2g | چربی اشباع شده: 1g | سدیم: 449میلی گرم | پتاسیم: 202میلی گرم | فیبر: 2g | قند: 1g | ویتامین سی: 1میلی گرم | کلسیم: 24میلی گرم | اهن: 2میلی گرم
آنچه می سازید را به اشتراک بگذارید
#simplyquinoa را با خلاقیت های خود در اینستاگرام تگ کنید! ما دوست داریم آنچه را که می سازید با جامعه به اشتراک بگذاریم. ما نمی توانیم صبر کنیم تا ببینیم!