مرغ مغولی | به سادگی کینوا


مرغ مغولی فقط برای غذا خوردن در مرکز خرید نیست – تهیه آن در خانه بسیار آسان است! این نسخه سبک تر و خوش طعم تر است و شما دوست خواهید داشت که در عرض چند دقیقه جمع شود.

نمای بالای سر مرغ مغولی در بشقاب با برنج

آیا وقتی به مرکز خرید می روید و آنها در فودکورت لقمه های کوچک مرغ را روی خلال دندان می دهند، دوست ندارید؟ گاهی اوقات این جوجه تریاکی است، گاهی اوقات مرغ مغولی، اما در هر صورت، چیزهای شیرین و خوش طعمی برای آن وجود دارد که آن را کاملا غیرقابل مقاومت می کند.

این مرغ مغولی نسخه خانگی (و سبک شده) آن مرکز خرید مورد علاقه است که با لعاب چسبناکی که ترکیبی از سس سویا، سیر، زنجبیل و شکر قهوه ای است، درست شده است. این سس با تکه‌های لطیف سینه مرغ سرخ می‌شود، و برای سرو روی تختی از برنج بخارپز یا کینوآ سرخ شده کیمچی عالی است!

مرغ مغولی در ماهیتابهمرغ مغولی در ماهیتابه

چرا این دستور غذای مرغ مغولی را دوست خواهید داشت؟

  • مواد تشکیل دهنده شربت خانه. بیشتر مواد تشکیل دهنده این دستور غذا، مواد اصلی آشپزی است که احتمالاً در دست دارید، به این معنی که برای تهیه این غذا نیازی به تهیه لیست خرید طولانی ندارید. این همیشه در کتاب من یک برد است!
  • فوق العاده سریع. این دستور غذای مرغ مغولی تنها در 25 دقیقه جمع می شود و آن را به گزینه ای عالی برای شب های شلوغ هفته تبدیل می کند.
  • همه کاره. راه های زیادی برای سرو کردن این غذا وجود دارد، از ترکیب آن با سیب زمینی سرخ کرده تا روی یک کاسه برنج سفید. من برخی از ایده ها را بعداً در این پست به اشتراک می گذارم!
  • دوستی خانوادگی. با ترکیبی از طعم های شیرین و خوش طعم، به راحتی می توان فهمید که چرا مرغ مغولی تقریباً در سطح جهانی محبوبیت دارد. در حالی که زنجبیل مقداری گرما را اضافه می کند، هیچ چیز تند در این دستور وجود ندارد.
نمای بالای مواد تشکیل دهنده مرغ مغولینمای بالای مواد تشکیل دهنده مرغ مغولی

آنچه شما نیاز دارید

برای یافتن مقادیر مواد و دستورالعمل های دستور غذا، به کارت دستور غذا بروید.

  • سینه مرغ بدون استخوان و پوست – اینها را به قطعاتی به اندازه لقمه برش دهید. همه آنها باید تقریباً یک اندازه باشند تا در همان زمان پخت را تمام کنند.
  • نشاسته ذرت – از مقداری برای ایجاد یک پوشش ترد روی مرغ و بقیه برای غلیظ شدن سس استفاده می کنید.
  • من بید هستم – می توان از تمرهندی، آمینوهای مایع یا آمینوهای نارگیل نیز استفاده کرد.
  • اب
  • شکر قهوهای – می توانید از شکر قهوه ای تیره یا روشن استفاده کنید. شکر قهوه ای تیره بیشتر طعم ملاس دارد.
  • روغن کنجد برشته شده – این عطر آجیل را اضافه می کند.
  • زنجبیل زمینی
  • روغن سبزیجات – یا روغن دیگری با طعم خنثی که دوست دارید برای پخت و پز استفاده کنید.
  • پیاز سبز
  • سیر – برای طعم و مزه زیاد

آیا می توانم از ران مرغ در این دستور استفاده کنم؟

بله، اگر ران مرغ را ترجیح می دهید، می توانید ران های بدون استخوان و بدون پوست را جایگزین سینه کنید. شما همان فرآیند پخت را دنبال می‌کنید، آنها را به قطعات لقمه‌ای برش می‌دهید و قبل از سرخ کردن با نشاسته ذرت می‌پوشانید.

طرز تهیه مرغ مغولی

  • مرغ را بپوشانید. در یک کاسه بزرگ، نشاسته ذرت و مرغ را بریزید تا به خوبی پوشش داده شود.
  • سس را درست کنید. در یک کاسه متوسط، سس سویا، ¼ فنجان آب، شکر قهوه ای، روغن کنجد تست شده و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچکتر، نشاسته ذرت را با آب هم بزنید. دوغاب نشاسته ذرت را داخل بقیه سس بزنید.
  • مرغ را قهوه ای کنید. در یک تابه بزرگ و ته سنگین یا واک روی حرارت متوسط ​​رو به بالا، 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی را گرم کنید. مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا همه طرف ها قهوه ای شوند. مرغ سرخ شده را به یک بشقاب منتقل کنید.
  • آروماتیک ها را تفت دهید. روغن نباتی باقیمانده را به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید چند ثانیه داغ شود. قسمت های سفید پیاز سبز را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید، سپس سیر را هم بزنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید.
  • همه را کنار هم بگذارید. مرغ را به تابه برگردانید و سس را روی آن بریزید. بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا سس غلیظ شود و مرغ پخته شود.
  • خدمت. مرغ مغولی را با تزئین قسمت های سبز پیاز سبز سرو کنید.

نکاتی برای موفقیت

  • اطمینان حاصل کنید که مرغ به طور یکنواخت پوشش داده شده است. نشاسته ذرت به ایجاد یک فضای بیرونی ترد برای مرغ کمک می کند، بنابراین مطمئن شوید که هر قطعه قبل از پختن به خوبی پوشش داده شده است.
  • تابه را بیش از حد شلوغ نکنید. در صورت نیاز مرغ را به صورت دسته‌ای بپزید، زیرا شلوغی تابه می‌تواند باعث بخار شدن مرغ به جای ترد شدن شود.
  • چاشنی را به سلیقه تنظیم کنید. برای مرغ مغولی تند، می توانید خمیر چیلی یا فلفل قرمز را اضافه کنید. با خیال راحت این دستور غذا را خودتان درست کنید!
بشقاب مرغ مغولیبشقاب مرغ مغولی

پیشنهادات خدمت

نحوه نگهداری مواد باقیمانده

باقیمانده مرغ مغولی را به ظرف دربسته منتقل کرده و به مدت 3 تا 4 روز در یخچال قرار دهید. دوباره در مایکروویو یا در تابه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟

اگر می خواهید مرغ مغولی را بیش از چند روز نگهداری کنید، می توانید آن را در ظرف در بسته یا کیسه فریزر تا 3 ماه فریز کنید. قبل از گرم کردن مجدد طبق دستورالعمل بالا، یک شب در یخچال ذوب کنید.

چاپستیک تکه مرغ مغولی را نگه می داردچاپستیک تکه مرغ مغولی را نگه می دارد

دستور العمل های آسان تر مرغ

آمادگی: 10 دقایق

پختن: 15 دقایق

جمع: 25 دقایق

  • 2 پوند سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان به قطعات به اندازه لقمه برش دهید
  • ½ فنجان نشاسته ذرت
  • ¾ فنجان سس سویا کم سدیم
  • ¼ فنجان اب به اضافه 1 قاشق غذاخوری
  • ¼ فنجان شکر قهوهای
  • ½ قاشق سوپخوری روغن کنجد برشته شده
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل زمینی
  • 1 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
  • 3 قاشق غذاخوری روغن سبزیجات تقسیم شده
  • 4 پیاز سبز برش (سفید و سبز)
  • 2 میخک ها سیر چرخ کرده
  • در یک کاسه بزرگ، نشاسته ذرت و مرغ را با هم مخلوط کنید. بریزید تا مرغ را با نشاسته ذرت بپوشانید.

  • در یک کاسه متوسط، سس سویا، ¼ فنجان آب، شکر قهوه ای، روغن کنجد تست شده و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، نشاسته ذرت و 1 قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کنید و سپس مخلوط نشاسته ذرت را با بقیه سس مخلوط کنید. کنار بگذارید.

  • در یک تابه یا ووک بزرگ و ته سنگین، 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا همه طرف ها قهوه ای شوند. مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.

  • روغن نباتی باقیمانده را به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید چند ثانیه داغ شود. قسمت های سفید پیاز سبز را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید.

  • مرغ را به تابه برگردانید و سس را روی آن بریزید. بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا سس غلیظ شود و مرغ پخته شود.

  • با تزیین قسمت های سبز پیاز سبز آن را به صورت گرم سرو کنید.

کالری: 347کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 23g | پروتئین: 35g | چربی: 12g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 5g | چربی اشباع شده: 3g | چربی ترانس: 0.1g | کلسترول: 97میلی گرم | سدیم: 1329میلی گرم | پتاسیم: 715میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 9g | ویتامین A: 125IU | ویتامین سی: 4میلی گرم | کلسیم: 33میلی گرم | اهن: 1میلی گرم