طرز تهیه نان موز آرد بادام


آیا میل به یک خوراکی سالم و در عین حال دلپذیر دارید؟ به این دستور پخت نان موز آرد بادام نگاه نکنید! با این نان مرطوب و خوش طعم که مطمئناً به یک عنصر اصلی در آشپزخانه شما تبدیل می شود، به دنیای پخت بدون گناه شیرجه بزنید.

تصویر بالای سر نان موز آرد بادام روی تخته برش چوبیتصویر بالای سر نان موز آرد بادام روی تخته برش چوبی

چرا این دسر بدون گلوتن را دوست خواهید داشت؟

  • مرطوب و خوش طعم. این دستور پخت نان موزی به لطف ترکیب موز رسیده و آرد بادام، یک نان فوق العاده مرطوب و خوش طعم به دست می دهد.
  • گزینه سالم تر. با استفاده از آرد بادام به جای آرد همه منظوره سنتی، این دستور غذایی کربوهیدرات کمتری دارد و پروتئین و چربی های سالم بیشتری دارد، و آن را به گزینه ای مغذی برای صبحانه یا میان وعده تبدیل می کند.
  • آسان برای ساخت. با مواد ساده و دستورالعمل‌های ساده، حتی نانوایان مبتدی نیز می‌توانند یک تکه نان موز آرد بادام خوشمزه را در کمترین زمان آماده کنند.
  • قابل تنظیم. به راحتی می توانید مخلوط های مورد علاقه خود مانند آجیل های خرد شده، چیپس های شکلات یا میوه های خشک را اضافه کنید تا این دستور پخت نان موزی را خودتان تهیه کنید.

با این دستور پخت نان موزی آرد بادام، با نان موزی خشک و ملایم خداحافظی کنید و به نان سالم تر و خوشمزه تر سلام کنید!

چرا نان موز آرد بادام من بلند نمی شود؟

اگر نان موز آرد بادام شما به درستی بلند نمی شود، ممکن است به چند عامل مربوط باشد:

  • خمیرمایه ها. مطمئن شوید که از بکینگ پودر یا جوش شیرین تازه استفاده می کنید، زیرا این موارد برای کمک به بلند شدن نان در طول پخت ضروری هستند. تاریخ انقضای مواد خمیرمایه خود را بررسی کنید و مطابق با آن از آنها استفاده کنید.
  • بیش از حد مخلوط کردن. از مخلوط کردن بیش از حد خمیر خودداری کنید، زیرا می تواند منجر به یک نان متراکم و سنگین شود. برای جلوگیری از توسعه بیش از حد گلوتن در آرد بادام، مواد را تا زمانی که ترکیب شوند، مخلوط کنید.
  • دمای پخت. قبل از پختن نان موزی، فر خود را از قبل با دمای مناسب گرم کنید. پخت در دمای خیلی پایین می تواند از بالا رفتن مناسب جلوگیری کند، در حالی که پخت در دمای بسیار بالا می تواند باعث سوختن بیرون نان قبل از پختن کامل نان شود.

مواد مورد نیاز شما

  • آرد بادام– بافتی مرطوب و لطیف به نان موزی می دهد و در عین حال طعم مغزی به آن اضافه می کند.
  • پودر خمیرمایه– به عنوان یک عامل خمیر کننده عمل می کند و به بلند شدن نان در هنگام پخت کمک می کند.
  • نمک– طعم نان را تقویت می کند و شیرینی موز را متعادل می کند.
  • موز رسیده– موز رسیده له شده به عنوان شیرین کننده و عامل طعم دهنده اصلی در نان موزی عمل می کند.
  • تخم مرغ– ساختار و رطوبت را برای نان فراهم کنید و در حین پخت به بلند شدن آن کمک کنید.
  • روغن نارگیل– به نان موزی رطوبت و غنا می بخشد.
  • شربت افرا– نان را به طور طبیعی شیرین می کند و طعم کاراملی را به آن اضافه می کند.
  • عصاره وانیل– طعم نان موزی را با نت های گرم و معطر خود افزایش می دهد.

طرز تهیه نان موز آرد بادام

  1. فر را از قبل گرم کنید. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب نان را با اسپری پخت و پز چرب کنید یا روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. مواد مرطوب را با هم ترکیب کنید. در یک کاسه بزرگ، موز له شده، تخم مرغ، شربت افرا، روغن نارگیل ذوب شده و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
  3. مواد خشک را با هم مخلوط کنید. در ظرفی جداگانه آرد بادام، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  4. مرطوب و خشک را با هم ترکیب کنید. مواد خشک را کم کم به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. مراقب باش که بیش از اندازه مخلوط نکنی.
  5. یک قالب نان را پر کنید. خمیر را در قالب آماده شده بریزید و روی آن را با کفگیر صاف کنید.
  6. پخت تا زمانی که تمام شود. در فر از قبل گرم شده به مدت 50-60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.
  7. خنک کنید، برش بزنید و لذت ببرید! اجازه دهید نان موز به مدت 10 تا 15 دقیقه در تابه خنک شود، سپس آن را به توری سیمی منتقل کنید تا قبل از برش، کاملا خنک شود.
نان موز بدون گلوتن با 4 برش و یک کاسه کوچک کرهنان موز بدون گلوتن با 4 برش و یک کاسه کوچک کره

نکات و ترفندها

تهیه نان موز آرد بادام می تواند یک تجربه لذت بخش و مفید باشد. در اینجا چند نکته و ترفند برای اطمینان از اینکه مرطوب، خوش طعم و کاملاً پخته می شود آورده شده است:

  • از موز رسیده استفاده کنید. کلید نان موزی خوشمزه، موز رسیده است. به دنبال موز زرد با لکه های قهوه ای یا حتی کمی سیاه شده باشید. موز رسیده شیرین تر است و راحت تر له می شود و در نتیجه نان مرطوب و خوش طعمی به دست می آید.
  • مواد را به دقت اندازه گیری کنید. پخت و پز یک علم است، بنابراین اندازه گیری دقیق مواد به خصوص در هنگام استفاده از آرد بادام ضروری است. برای اطمینان از اندازه گیری دقیق، از فنجان ها و قاشق های اندازه گیری که برای مواد خشک و مرطوب طراحی شده اند، استفاده کنید.
  • مواد مرطوب و خشک را جداگانه با هم ترکیب کنید. برای اطمینان از توزیع یکنواخت مواد و جلوگیری از مخلوط شدن بیش از حد خمیر، مواد مرطوب (موز له شده، تخم مرغ، عصاره وانیل) را در یک کاسه و مواد خشک (آرد بادام، جوش شیرین، نمک، ادویه جات) را در ظرف دیگری با هم ترکیب کنید. به تدریج مواد خشک را با مواد مرطوب مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.

تغییرات

نان موز آرد بادام یک خوراکی همه کاره است که به خوبی با طعم ها و ترکیبات مختلف سازگار است. در اینجا چند تنوع خوشمزه وجود دارد که باید امتحان کنید:

  • تراشه شکلات- مقدار زیادی شکلات چیپسی (تیره، شیری یا سفید) را در خمیر بریزید تا روی نان موزی کلاسیک یک پیچش ملایم داشته باشید. شکلات ذوب شده غنا و تضاد لذت بخشی به طعم موز می دهد.
  • مغزدار- آجیل های خرد شده مانند گردو، گردو، گردو یا بادام را برای ترد و بافت بیشتر به خمیر اضافه کنید. آجیل ها را از قبل برشته کنید تا طعم بهتری داشته باشند و آنها را به همراه موز له شده در خمیر بریزید.
  • نارگیل- نارگیل خرد شده (شیرین یا غیر شیرین) را برای یک پیچش گرمسیری مخلوط کنید. نارگیل شیرینی، رطوبت و طعمی عجیب و غریب را اضافه می کند که به زیبایی با موز رسیده جفت می شود.

با آرد بادام نان موز چی سرو کنیم

نان موز آرد بادام به خودی خود یک خوراکی لذت بخش است، اما می توان آن را حتی بیشتر از این افزایش داد که با همراهی های مکمل سرو شود. در اینجا چند گزینه خوشمزه برای سرو در کنار آن وجود دارد:

  • کره های آجیل– یک لایه سخاوتمندانه از کره بادام، کره بادام زمینی یا کره بادام هندی را روی یک تکه نان موزی بمالید تا کرمی و پروتئین بیشتری داشته باشید.
  • میوه تازه– برش های نان موز را با میوه های تازه مانند توت فرنگی، تمشک یا زغال اخته ورقه شده جفت کنید تا طراوت و رنگ بیشتری داشته باشید.
  • ماست– از یک تکه نان موز با یک ماست یونانی یا ماست نارگیل برای تضاد خامه‌ای و تند لذت ببرید.
  • عسل یا شربت افرا– کمی عسل یا شربت افرا را روی تکه های گرم نان موز بپاشید تا شیرینی آن بیشتر شود و حس لذت بخشی به آن اضافه شود.

چه مدت طول می کشد؟

اگر نان موزی را محکم بپیچید یا در یک ظرف دربسته نگهداری کنید، می‌تواند تا ۲ تا ۴ روز در دمای اتاق باقی بماند. حتما آن را در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید و منابع گرما نگهداری کنید.

اگر می خواهید ماندگاری نان موزی خود را افزایش دهید، می توانید آن را در یخچال نگهداری کنید. نان موزی وقتی در یخچال نگهداری می شود تا 1 هفته دوام می آورد. آن را محکم در پلاستیک یا فویل آلومینیومی بپیچید یا آن را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید تا از خشک شدن آن جلوگیری کنید.

آیا می توانید آن را فریز کنید؟

نان موز به خوبی یخ می زند و به شما اجازه می دهد تا چندین ماه از آن لذت ببرید. برای یخ زدن نان موز، آن را محکم در بسته بندی پلاستیکی، فویل آلومینیومی یا کیسه های ایمن در فریزر بپیچید تا مطمئن شوید که حفره های هوا وجود ندارد.

از طرف دیگر، می توانید نان موزی را قبل از انجماد برش دهید تا راحت تر تقسیم شود. نان موز منجمد می تواند تا 3 تا 6 ماه دوام بیاورد.

نان موز یخ زده را یک شب قبل از سرو در یخچال یا در دمای اتاق چند ساعت ذوب کنید.

دسرهای بدون گلوتن بیشتر

پین نان موز آرد بادام با روکش متنیپین نان موز آرد بادام با روکش متنی

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید طرز تهیه نان موز آرد بادام همانطور که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

نان موز بدون گلوتن با 4 برش و یک کاسه کوچک کرهنان موز بدون گلوتن با 4 برش و یک کاسه کوچک کره

طرز تهیه نان موز آرد بادام | نان موز بدون گلوتن

آیا میل به یک خوراکی سالم و در عین حال دلپذیر دارید؟ به این دستور پخت نان موز آرد بادام نگاه نکنید!

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 50 دقایق

اجازه دهید تا خنک شود: 15 دقایق

زمان کل: 1 ساعت 15 دقایق

دوره: صبحانه، صبحانه / برانچ، دسر

کلمه کلیدی: طرز تهیه نان موز آرد بادام، طرز تهیه نان موز آرد بادام، نان موز بدون گلوتن، طرز تهیه نان موز بدون گلوتن

خدمات: 10 وعده های غذایی

کالری: 246کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • فر را از قبل گرم کنید. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب نان را با اسپری پخت و پز چرب کنید یا روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  • مواد مرطوب را با هم ترکیب کنید. در یک کاسه بزرگ، موز له شده، تخم مرغ، شربت افرا، روغن نارگیل ذوب شده و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

  • مواد خشک را با هم مخلوط کنید. در ظرفی جداگانه آرد بادام، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

  • مرطوب و خشک را با هم ترکیب کنید. مواد خشک را کم کم به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. مراقب باش که بیش از اندازه مخلوط نکنی.

  • یک قالب نان را پر کنید. خمیر را در قالب آماده شده بریزید و روی آن را با کفگیر صاف کنید.

  • پخت تا زمانی که تمام شود. در فر از قبل گرم شده به مدت 50-60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.

  • خنک کنید، برش بزنید و لذت ببرید! اجازه دهید نان موز به مدت 10 تا 15 دقیقه در تابه خنک شود، سپس آن را به توری سیمی منتقل کنید تا قبل از برش، کاملا خنک شود.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 246کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 19g | پروتئین: 7g | چربی: 18g | فیبر: 3g | قند: 10g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!