مرغ عسل سریراچا | به سادگی کینوا


اگر شیرین و تند نقطه ضعف شماست، این عسل مرغ سریراچا دستور غذا به مقصد تبدیل شدن به یک مورد علاقه جدید است! مرغ لطیف و آبدار با یک پوشش ترد در تابه سرخ می شود، سپس با سس چسبناک، تند و شیرین پخته می شود.

نمای بالای سر مرغ سریراچا عسلی چسبنده با برنج در کاسه

فقط یک کلمه برای توصیف این دستور العمل مرغ سریراچای عسلی وجود دارد: مقاومت ناپذیر.

در واقع، من می توانم به چند مورد دیگر فکر کنم. شیرین و تند است. چسبناک به بهترین شکل ممکن و مهمتر از همه، آسان است!

مرغ عسلی سریراچا حال و هوای بیرون‌آوری دارد، اما از آنجایی که آن را در خانه درست می‌کنید، بسیار سبک‌تر است—فقط دو قاشق غذاخوری روغن برای سرخ‌کردن در ماهیتابه به جای سرخ‌کن عمیق روغن. آن را با غلات مورد علاقه خود جفت کنید و مقداری سبزیجات و شام سرو می شود!

نمای بالای سر مرغ عسلی سریراچا روی برنج سفید انباشته شده استنمای بالای سر مرغ عسلی سریراچا روی برنج سفید انباشته شده است

چرا این دستور العمل مرغ عسل سریراچا را دوست خواهید داشت؟

  • سریعتر از بیرون آوردن. تا زمانی که تصمیم بگیرید چه چیزی را می خواهید از رستوران مورد علاقه خود سفارش دهید، این مرغ عسلی سریراچا می تواند انجام شود! فقط در 20 دقیقه با احتساب زمان آماده سازی آماده می شود.
  • تعادل کامل طعم ها. عسل طعم شیرینی را اضافه می کند که گرمای سرایراچا را متعادل می کند. شما می توانید مقدار سیرراچا را به دلخواه تنظیم کنید، اما به نظر من 2 قاشق غذاخوری درست است.
  • مرغ ترد و لطیف. سرخ کردن مرغ در تابه، ظاهری ترد و خوشمزه به آن می دهد و در عین حال داخل آن را مرطوب و آبدار نگه می دارد.
نمای بالای مواد تشکیل دهنده مرغ عسلی سریراچانمای بالای مواد تشکیل دهنده مرغ عسلی سریراچا

آنچه شما نیاز دارید

برای یافتن مقادیر مواد و دستورالعمل های دستور غذا، به کارت دستور غذا بروید.

  • جوجه – می توانید از سینه مرغ یا ران مرغ استفاده کنید.
  • روغن کنجد برشته شده – این روغن نسبت به روغن کنجد معمولی طعم معطر و آجیلی بیشتری دارد.
  • نمک
  • نشاسته ذرت – برای آن نمای بیرونی کامل و ترد.
  • روغن پخت و پز – من روغن آووکادو یا برنج را توصیه می کنم.

برای سس:

  • روغن کنجد برشته شده
  • زنجبیل رنده شده – زنجبیل تازه رنده شده گرمای خوبی به این دستور العمل مرغ سریراچای عسلی می بخشد.
  • سیر
  • سریراچا – با خیال راحت مقدار را با سلیقه خود تنظیم کنید.
  • سس سویا یا آمینو نارگیل – تاماری یا سس سویا کم سدیم نیز گزینه هایی هستند.
  • آب لیمو – آب لیموی تازه فشرده بهترین است. طعم روشن تری دارد
  • اب
  • دانههای فلفل قرمز – باز هم مقدار را به سلیقه خود تنظیم کنید.
  • عسل
  • نشاسته ذرت – از این برای تهیه دوغاب استفاده می کنید که سس را غلیظ می کند.
  • پیاز سبز و کنجد خرد شده – برای سرو

طرز تهیه مرغ عسلی سریراچا

  • مرغ را بپوشانید. مرغ را به اندازه لقمه برش دهید، سپس آنها را در یک کیسه زیپ دار با روغن کنجد و نمک قرار دهید. هم بزنید تا پوشش داده شود، سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و دوباره تکان دهید.
  • مرغ را بپزید. روغن پخت و پز را به یک ووک یا یک تابه نچسب بزرگ که روی حرارت متوسط ​​قرار داده اید، اضافه کنید. مرغ را بپزید تا از همه طرف قهوه ای شود. به بشقاب منتقل کنید.
  • آروماتیک ها را تفت دهید. تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن کنجد تفت داده شده، زنجبیل و سیر را اضافه کنید. به مدت 30 ثانیه یا تا زمانی که معطر شود بپزید.
  • سس را درست کنید. سریراچا، سس سویا، آب لیمو، آب و تکه های فلفل چیلی را به تابه اضافه کنید، سپس دوغاب نشاسته ذرت را هم بزنید. پس از غلیظ شدن سس، عسل را هم بزنید.
  • پایان. مرغ را دوباره به ماهیتابه اضافه کنید. 30 ثانیه دیگر هم بزنید تا بپوشد و داغ شود، سپس روی برنج با پیاز سبز و کنجد برای تزیین سرو کنید.
قاشق چوبی تکه های مرغ سریراچای عسلی را از تابه بلند می کندقاشق چوبی تکه های مرغ سریراچای عسلی را از تابه بلند می کند

نکاتی برای موفقیت

  • اطمینان حاصل کنید که یک پوشش ترد خوب دریافت می کنید. پس از اضافه کردن مرغ به ماهیتابه، آن را زیاد هم نزنید. می خواهید اجازه دهید بیرون قهوه ای شود، که مرغ ترد و خوش طعمی به شما می دهد.
  • تابه را بیش از حد شلوغ نکنید. در صورت نیاز مرغ را در دو نوبت بپزید. اضافه کردن مقدار زیادی به یکباره باعث می شود مرغ قهوه ای نشود.
  • در صورت نیاز تنظیم کنید. پس از افزودن عسل، مزه دار شده و در صورت نیاز برای تعادل، سیریراچا یا سس سویا بیشتری اضافه کنید.

پیشنهادات خدمت

علاوه بر برنج، روش های خوشمزه دیگری برای سرو این غذا وجود دارد:

مرغ عسلی سریراچا روی بستر برنج در کاسهمرغ عسلی سریراچا روی بستر برنج در کاسه

نحوه نگهداری مواد باقیمانده

باقی مانده مرغ سریراچا عسلی را در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کنید. برای گرم کردن مجدد، به سادگی در مایکروویو یا در تابه ای روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید.

آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟

می‌توانید مرغ عسلی سریراچا را با قرار دادن آن در ظرف دربسته یا کیسه فریزر و فریز کردن آن تا 3 ماه منجمد کنید. پس از آماده شدن برای خوردن، آن را یک شب در یخچال ذوب کرده و دوباره به میزان دلخواه گرم کنید.

چنگال تکه ای از مرغ عسل سریراچا را روی کاسه نگه می داردچنگال تکه ای از مرغ عسل سریراچا را روی کاسه نگه می دارد

دستور العمل های مرغ مورد علاقه Reader بیشتر

آمادگی: 10 دقایق

پختن: 10 دقایق

جمع: 20 دقایق

  • 1 ½ پوند جوجه (فیله سینه یا ران)
  • 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد برشته شده
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • فنجان نشاسته ذرت
  • 2 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز (مثل آووکادو یا روغن برنج)

برای سس:

  • 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد برشته شده
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
  • 3 حبه های سیر چرخ کرده
  • 2 قاشق غذاخوری سریراچا
  • 3 قاشق غذاخوری سس سویا یا آمینو نارگیل
  • 3 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ½ فنجان اب
  • قاشق چایخوری دانههای فلفل قرمز
  • فنجان عسل
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت + 3 قاشق غذاخوری آب
  • پیاز سبز و کنجد خرد شده برای خدمت
  • مرغ را به قطعات اندازه لقمه (تقریباً 1 اینچ) برش دهید.

  • تکه های مرغ را در یک کیسه زیپ دار قرار دهید، 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد برشته شده و 1/2 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. هم بزنید و تکان دهید تا روغن و نمک به طور یکنواخت پخش شود. 1/3 فنجان نشاسته ذرت را اضافه کنید و دوباره تکان دهید تا هر تکه مرغ را بپوشاند. یا می توانید این مرحله را در یک کاسه انجام دهید، فقط با قاشق یا دست هم بزنید.

  • 2 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز را به یک ووک یا یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط ​​اضافه کنید. مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا از هر طرف سرخ شده و کاملا بپزد. زیاد هم نزنید تا گوشت قهوه ای شود. این حدود 7 دقیقه طول می کشد. هنگام انتقال مرغ به ماهیتابه، حتما همه قطعات را جدا کنید. بهتر است تابه را بیش از حد شلوغ نکنید. اگر تابه به اندازه کافی بزرگ ندارید می توانید آن را در دو دسته بپزید.

  • مرغ پخته شده را در بشقاب بریزید و کنار بگذارید.

  • در همان ماهیتابه، 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد تفت داده شده، زنجبیل رنده شده و سیر خرد شده را اضافه کنید. به مدت 30 ثانیه روی حرارت متوسط ​​بپزید تا معطر شود.

  • سریراچا، سس سویا، آب لیمو، آب و فلکس فلفل را اضافه کنید. در یک کاسه کوچک 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و 3 قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کنید و به تابه اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​بپزید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود و شروع به جوشیدن کند.

  • عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. بچشید و در صورت تمایل سیریراچا یا سس سویا بیشتری اضافه کنید.

  • تکه های مرغ پخته شده را اضافه کنید، هم بزنید تا سس به طور یکنواخت آغشته شود و 30 ثانیه دیگر حرارت دهید.

  • روی برنج را با پیاز سبز و دانه های کنجد که روی آن پاشیده شده سرو کنید.

کالری: 488کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 39g | پروتئین: 17g | چربی: 30g | چربی های اشباع شده: 6g | چربی های چند غیر اشباع: 9g | چربی اشباع شده: 14g | چربی ترانس: 0.1g | کلسترول: 61میلی گرم | سدیم: 1281میلی گرم | پتاسیم: 233میلی گرم | فیبر: 0.5g | قند: 24g | ویتامین A: 175IU | ویتامین سی: 11میلی گرم | کلسیم: 21میلی گرم | اهن: 1میلی گرم