هوس خود را برای یک غذای سریع و خوشمزه با این دستور ساده تاکو میگو برطرف کنید، که برای یک شام شلوغ شب هفته یا یک گردهمایی معمولی آخر هفته عالی است. این تاکوها، پر از میگوهای خوش طعم و مواد تازه، راهی مطمئن برای آوردن طعم دریا به میز شما هستند.
چرا این غذای دریایی را دوست خواهید داشت
- بی زحمت خوشمزه. تهیه این تاکوهای میگو بسیار ساده است و آنها را به یک وعده غذایی مناسب برای زمانی که به چیزی سریع و در عین حال کاملاً رضایت بخش نیاز دارید تبدیل می کند.
- ازدحام خشنود. تاکوی میگو در هر گردهمایی، از شام خانوادگی گرفته تا گردهمایی های غیررسمی با دوستان، محبوب است. آنها یک غذای محبوب جهانی هستند که هم سرگرم کننده و هم خوش طعم است.
- تاپینگ های همه کاره زیبایی تاکوهای میگو در تطبیق پذیری آنها نهفته است. آنها را با هر چیزی از سالسا و گواکاموله کلاسیک گرفته تا مواد پرماجراجویی مانند سالسا انبه یا یک دمنوش تند پر کنید.
- تازه و سبک. برخلاف وعدههای غذایی سنگینتر، تاکوی میگو سبک و در عین حال رضایتبخش است و آنها را به گزینهای عالی برای یک وعده غذایی مغذی و متعادل تبدیل میکند.
مواد مورد نیاز شما
- میگو با کیفیت– میگوی تازه یا منجمد به خوبی کار می کند. برای داشتن بهترین بافت و طعم به دنبال میگوهای متوسط باشید.
- نان ذرت مکزیکی– بین تورتیلاهای آرد نرم یا ذرت بر اساس ترجیح خود یکی را انتخاب کنید.
- تاپینگ های تازه– از مواد تازه مانند گشنیز، لیموترش، آووکادو و سالسا انتخابی خود برای بهترین تجربه طعم استفاده کنید.
- چاشنی ها– ترکیبی از ادویه جات مانند زیره، پودر فلفل قرمز و پودر سیر می تواند طعم میگو را افزایش دهد.
طرز تهیه تاکوی میگو
- میگو را مرینیت کنید. میگو را با ادویه و کمی آبلیمو ترکیب کنید. بگذارید چند دقیقه مارینت شود تا طعم آن جذب شود.
- میگو را بپزید. میگوها را در ماهیتابه تفت دهید تا صورتی شوند و کاملا پخته شوند که معمولاً فقط چند دقیقه طول می کشد.
- تاکوها را جمع کنید. تورتیلاها را گرم کنید، سپس میگوهای پخته شده و مواد مورد علاقه خود را اضافه کنید. برای مزه دار شدن با کمی آب لیموترش تمام کنید.
نکات و ترفندها
تهیه تاکوی میگو می تواند یک تجربه لذت بخش و خوش طعم باشد. در اینجا چند نکته و ترفند برای اطمینان از موفقیت آنها آورده شده است:
- میگوی مناسب را انتخاب کنید. میگوی تازه یا منجمد را می توان استفاده کرد، اما مطمئن شوید که برای راحتی، پوست آن ها را جدا کرده و پوست آن را جدا کنید. میگوهای سایز متوسط برای تاکو ایده آل هستند، زیرا نه آنقدر کوچک هستند که در تاپینگ گم شوند و نه خیلی بزرگ برای تورتیلاها.
- مریناسیون مناسب. میگوها را با مخلوطی از ادویه جات مانند پودر فلفل قرمز، زیره، پودر سیر و آب لیمو ترش کنید. این نه تنها طعم را اضافه می کند، بلکه به نرم شدن میگو نیز کمک می کند. اما برای مدت طولانی مارینت نکنید، زیرا اسیدیته آب لیمو می تواند شروع به پختن میگو کند.
- از پختن زیاد خودداری کنید. میگو خیلی سریع پخته می شود، معمولاً در چند دقیقه، و اگر بیش از حد پخته شود، می تواند لاستیکی شود. آنها را بپزید تا صورتی و مات شوند.
- از حرارت بالا برای پخت و پز استفاده کنید. فرقی نمیکند میگو را کبابی میکنید یا تفت میدهید، حرارت بالا کمک میکند تا به سرعت آنها تفت داده شود و آبها و طعم آنها محبوس شود.
تغییرات
تاکو میگو یک غذای همه کاره است که می توان آن را با سلیقه ها و ترجیحات مختلف تهیه کرد. در اینجا برخی از تغییرات خلاقانه برای ادویه تر کردن تاکو وجود دارد:
- تند- با مقداری حرارت، یک ضربه به تاکوهای خود اضافه کنید. موادی مانند فلفل چیپوتل، فلفل کاین یا هالاپینوی تازه را در ماریناد خود یا به عنوان مواد اضافه کنید.
- گرمسیری- تاکوی خود را با یک سالسا میوه استوایی که از انبه، آناناس یا پاپایا تهیه شده است، پر کنید. این طعم شیرین و تند میگو را تکمیل می کند.
- سبک باجا- میگوها را در یک خمیر آبجو سبک بپوشانید و آنها را سرخ کنید تا بافتی ترد پیدا کنند. با یک کلم کلم و یک سس خامه ای مانند مایونز چیپوتل سرو کنید.
- فیوژن آسیایی- میگوها را در مخلوطی از سس سویا، زنجبیل و سیر قرار دهید. روی تاکوها را با یک سس تهیه شده از کلم، هویج و یک وینگرت سبک بپوشانید و با هویسین یا سس تریاکی بریزید.
چه می رود با تاکو میگو
تاکوی میگو یک غذای همه کاره و خوش طعم است که میتوان آن را با انواع کنارهها و چاشنیها جفت کرد تا یک غذای خوشمعنا ایجاد شود. در اینجا چند گزینه محبوب وجود دارد که به خوبی با آنها سازگار است:
- برنج– یک طرف برنج مکزیکی یا برنج لیموی گشنیز به خوبی طعم تاکوی میگو را تکمیل می کند. برنج می تواند غذا را متعادل کند، به خصوص اگر تاکوی شما تند باشد.
- لوبیا– لوبیا سیاه یا لوبیای سرخ شده یک همراهی کلاسیک است. آنها بافت خامه ای را اضافه می کنند و منبع عالی پروتئین و فیبر هستند.
- سالاد کلم– یک سالاد کلم تند، به خصوص آنی که با سس سرکه یا آبلیمو درست شده باشد، میتواند به غذای شما طعم تازهای بدهد.
- سالاد– یک سالاد سبز ساده با یک سس سبک می تواند طعم تاکو را متعادل کند. برای طعم بیشتر، آووکادو یا کمی پنیر اضافه کنید.
- ذرت داخل ظرف– ذرت کبابی یا آب پز شده روی لپه، به خصوص چاشنی شده با کره، نمک و کمی آهک، می تواند یک طرف لذت بخش باشد.
- چیپس و سالسا یا گواکاموله– چیپس های تورتیلا با سالسا تازه، پیکو د گالو، یا گواکاموله یک پیش غذا یا کنار غذای عالی است.
آیا می توانید تاکوهای باقی مانده میگو را بخورید؟
آره! در حالی که تاکوی میگو را بهتر است بلافاصله پس از آماده شدن میل کنید، هنوز هم می توانید باقیمانده آن را بعداً میل کنید. میگوهای باقیمانده و رویه ها را به مدت 2 تا 3 روز جداگانه در یخچال نگهداری کنید. برای جلوگیری از پختن بیش از حد میگو، میگو را دوباره گرم کنید.
آیا می توانید آنها را فریز کنید؟
بهتر است تاکو میگو را تازه مصرف کنید. انجماد توصیه نمی شود زیرا بافت میگو و مواد تازه می تواند به خطر بیفتد.
دستور العمل های بیشتر میگوی مرزه
سنجاق آن!
اگر عاشق این هستید دستور تهیه تاکو میگو همانطور که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.
خدمات: 8 تاکو
کالری: 163کیلو کالری
روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم
دستورالعمل ها
-
میگو را مرینیت کنید. میگو را با ادویه و کمی آبلیمو ترکیب کنید. بگذارید چند دقیقه مارینت شود تا طعم آن جذب شود.
-
میگو را بپزید. میگوها را در ماهیتابه به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا صورتی شوند و کاملا پخته شوند. آنها را تا نیمه از زمان پخت برگردانید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت پخته شده اند.
-
تاکوها را جمع آوری کنید. تورتیلاها را گرم کنید، سپس میگوهای پخته شده و مواد مورد علاقه خود را اضافه کنید. برای مزه دار شدن با کمی آب لیموترش تمام کنید.
پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!
تغذیه
کالری: 163کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 18g | پروتئین: 11g | چربی: 6g | فیبر: 4g | قند: 2g