چوب جو دوسر بلوبری سالم: بدون گلوتن


بلغور جو دوسر بلوبری

چوب بلغور جو دوسر کمی پخته شده که طعم بسیار بهتری نسبت به خرید در فروشگاه دارد و برای میان وعده ، دسر یا حتی صبحانه مناسب است. چه بگویم ، من عاشق یک میان وعده همه کاره هستم و بس. وقتی آنها را می سازم خیلی سریع ناپدید می شوند و فقط دو نفر از ما اینجا زندگی می کنیم ، بنابراین می دانید آنها خوب هستند. پر از مربا بلوبری و روکش جو دوسر ، طعم آنها بسیار فرسوده تر از آن چیزی است که هستند. حداقل مواد تشکیل دهنده ، یک کاسه و آماده در حدود یک ساعت ، این چوب بلغور جو دوسر بلوط بهترین درمان برای لذت بردن است.

بلغور جو دوسر بلوبری

یکی از چیزهایی که من در مورد این چوب های بلغور جو دوسر دوست دارم این است که چقدر متنوع هستند. اگر می خواهید آنها را گیاهخواری نگه دارید ، می توانید کره را حذف کرده و بدون هیچ مشکلی از جایگزین کره گیاهی استفاده کنید. علاوه بر این ، آنها به طور طبیعی فاقد گلوتن هستند ، فقط مطمئن شوید که از جو دوسر و جو دوسر بدون گلوتن استفاده می کنید.

عناصر

علاوه بر مواد زیر ، به جوش شیرین و نمک نیز احتیاج دارید.

جو دوسر / جو دوسر: از جو دوسر و بلغور جو دوسر بدون گلوتن استفاده کنید تا مطمئن شوید فاقد گلوتن هستند. من عاشق برند Bob’s Red Mill برای جو و بلغور جو دوسر هستم.

شکر نارگیل / شکر قهوه ای: با خیال راحت از شکر نارگیل یا شکر قهوه ای برای این چوب بلوبری استفاده کنید.

کره: اگر می خواهید این میله های خرد شده زغال اخته را گیاهی نگه دارید ، می توانید آن را با کره گیاهی که دوست دارید جایگزین کنید.

زغال اخته: زغال اخته تازه یا یخ زده در اینجا کار می کند. اگر از یخ زده استفاده می کنید کمی از قبل خشک کنید.

مربای بلوبری: من شخصاً این نوارها را با مقداری مربای زغال اخته در ترکیب با زغال اخته ترجیح می دهم. مربا قوام بهتری می بخشد و باعث می شود این خرده ها مایه تر شوند – بله متشکرم!

آرد ترب کوهی: کمی آرد پیکان به غلیظ شدن مخلوط زغال اخته کمک می کند.

مواد تشکیل دهنده

چگونه می سازید

درست کردن این میله های جو دوسر بلوبری سالم آسان تر نیست. تنها چیزی که نیاز دارید مواد ذکر شده در بالا و یک کاسه است.

ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

سپس جو دوسر ، جو دوسر ، شکر نارگیل ، کره ذوب شده ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. از یک کاردک برای مخلوط کردن استفاده کنید تا زمانی که بین انگشتان شما فشار داده شود خرد شود و به هم بچسبد.

یک تابه 8 * 8 را با کاغذ روغنی بچینید. مخلوط جو دو سر را در تابه بریزید ، تقریباً ذخیره کنید. 1/2 تا 3/4 فنجان برای روکش ، و در یک کاسه کوچک کنار بگذارید. مخلوط جو دوسر را با دستان خود در تابه فشار دهید.

مخلوط جو دوسر را داخل تابه فشار دهید

کاسه را با یک حوله کاغذی پاک کنید. حالا زغال اخته ، مربا ، آرد بید و شکر نارگیل باقی مانده را اضافه کنید. آن را با یک قاشق یا قاشق مخلوط کنید.

مواد مرطوب در کاسه

مخلوط بلوبری را روی پوسته بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.

بالای زغال اخته در بالای قسمت پایین ریخته می شود

با استفاده از انگشتان خود باقیمانده مخلوط جو دوسر را در بالای زغال اخته خرد کنید تا به صورت توده در بالا باقی بماند. مقداری فضا بگذارید تا همه چیز به طور کامل پوشانده نشود.

فرو ریختن در طبقه بالا

آن را در فر قرار دهید و به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید تا روی آن کمی طلایی شود و مواد حباب دار شوند.

قبل از برداشتن و برش تقریباً اجازه دهید تا کاملاً خنک شود. یک ساعت.

بلغور جو دوسر بلوبری

چگونه می توان چوب بلوبری خود را ذخیره کرد

هنگامی که چوب بلغور جو دوسر بلوط کاملاً سرد شد و آنها را برش دادید ، می توانید آنها را در یک محفظه محکم نگه دارید. می توانید آنها را به مدت یک تا دو روز روی پیشخوان بگذارید و سپس آنها را در ظرفی بسته به یخچال منتقل کنید.

یخ زدن: می توانید آنها را برای چند ماه در فریزر (در صورت ماندگاری طولانی!) ذخیره کنید. آنها را در یک کیسه پلاستیکی با یک زیپ ، پیچیده در کاغذ پخت یا در یک ظرف مهر و موم شده ، در کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی بپیچید.

بلغور جو دوسر بلوبری

جایگزینی ها

  • کره: با خیال راحت به جای آن از کره گیاهی استفاده کنید. روغن نارگیل ممکن است م workثر باشد ، اما ممکن است لازم باشد کمی کمتر از آن استفاده کنید تا خیلی چرب نباشد. من با تمام روغن نارگیل امتحان نکرده ام ، اما اگر امتحان کردید به من اطلاع دهید!
  • بلغور جو دوسر: این را با آرد دیگری جایگزین کنید ، به عنوان مثال آرد بادام ، آرد همه منظوره یا یک آرد بدون گلوتن.
  • شکر نارگیل: این را با شکر قهوه ای روشن یا تیره جایگزین کنید.
  • مربای بلوبری: اگر می خواهید میوه ها را با هم مخلوط کنید ، از انواع مختلف مربا استفاده کنید. شما می توانید تمام زغال اخته را حذف کرده و فقط از آن استفاده کنید ، اگرچه من ترجیح می دهم از مقداری مربا مخلوط با آنها استفاده کنم.
  • آرد ترب کوهی: این را با نشاسته ذرت جایگزین کنید ، این برای اهداف غلیظ است.
بلغور جو دوسر بلوبری

نکاتی در مورد تهیه بهترین چوب جو دوسر بلوبری

  • قبل از برش به مربع اجازه دهید میله ها کاملاً خنک شوند: این امر به شما کمک می کند تا به درستی به هم بچسبند و به شما این امکان را می دهد که برش های کامل بلغور جو دو سر بلوبری را بدست آورید.
  • از میوه دیگری استفاده کنید: این را با گیلاس یا به جای آن زغال اخته و توت سیاه امتحان کنید. یا میله های خرد شدن سیب من را امتحان کنید!

من این چوب های جو دوسر بلوبری را بیش از حد شیرین یا خیلی سیر کننده نمی دانم. من فکر می کنم آنها را بیشتر به عنوان یک میان وعده دوست دارم تا صبحانه ، اما شما دوست دارید!

بلغور جو دوسر بلوبری

سایر دستور العمل های پخت را امتحان کنید

اگر این چوب جو دوسر بلوبری سالم را درست می کنید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. با خیال راحت مرا در اینستاگرام دنبال کنید و / یا در زیر نظر ، رتبه یا نظر خود را بنویسید.

این پست حاوی پیوندهای وابسته است ، به این معنی که من می توانم بدون هیچ هزینه اضافی کمیسیون کمی دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

میله های جو دوسر جیمی بلوبری

این چوب های بلغور جو دوسر بلوطی یک میان وعده عالی هستند ، بعلاوه فقط در یک کاسه درست می شوند و تهیه آنها کمتر از یک ساعت طول می کشد.

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) گرم کنید.

  2. سپس جو دوسر ، جو دوسر ، شکر نارگیل ، کره ذوب شده ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. از یک کاردک برای مخلوط کردن استفاده کنید تا زمانی که بین انگشتان شما فشار داده شود خرد شود و به هم بچسبد.

  3. یک تابه 8 * 8 را با کاغذ روغنی بچینید. مخلوط جو دوسر را در تابه بریزید ، تقریباً ذخیره کنید. 1/2 تا 3/4 فنجان برای روکش ، و در یک کاسه کوچک کنار بگذارید. مخلوط جو دوسر را با دستان خود در تابه فشار دهید.

  4. فقط با یک حوله کاغذی کاسه را با جو دوسر پاک کنید. حالا زغال اخته ، مربا ، آرد بید و شکر نارگیل را اضافه کنید. آن را با یک قاشق یا قاشق مخلوط کنید.

  5. مخلوط بلوبری را روی پوسته بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.

  6. با استفاده از انگشتان خود باقیمانده مخلوط جو دوسر را در بالای زغال اخته خرد کنید تا به صورت توده در بالا باقی بماند. مقداری فضا بگذارید تا همه چیز به طور کامل پوشانده نشود.

  7. آن را در فر قرار دهید و به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید تا روی آن کمی طلایی شود و مواد حباب دار شوند. قبل از برداشتن و برش دادن اجازه دهید تا کاملاً خنک شود. قبل از برش آن به مدت حداقل یک ساعت ، باید سرد شود.



No Responses

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها
    https://2cindiet.ir/

     

    https://adiet.ir/

     

    https://atkinsshop.ir/

     

    https://arydiet.ir/

    https://badiet.ir/

     

    https://behsadiet.ir/

     

    https://cdiet.ir/

     

    https://chetorr.ir/

     

    https://cliksalamat.ir/

     

    https://clobfit.ir/

     

    https://dfdiet.ir/

     

    https://dietcolob.ir/

     

    https://dietdarmani.ir/

     

    https://dietforlife.ir/

     

    https://dietgroups.ir/

     

    https://dietiic.ir/

     

    https://dietition.ir/

     

    https://dietrejim.ir/

     

    https://dietsalamat.ir/

     

    https://dietsnews.ir/

     

    https://dranbaraa.ir/

     

    https://drbizh.ir/

     

    https://drrezbiz.ir/

     

    https://drshadibizhani.ir/

     

    https://drvitamind.ir/

     

    https://elmetaghzie.ir/

     

    https://exirsalamati.ir/

     

    https://fdiet.ir/

     

    https://fitanfood.ir/

     

    https://fitnesdiet.ir/

     

    https://fitaamin.ir/

     

    https://ganut.ir/

     

    https://foodketo.ir/

     

    https://ghafaridiete.ir/

     

    https://gi-si.ir/

     

    https://gvrt.ir/

     

    https://h-new.ir/

     

    https://happydiet.ir/

     

    https://healthdiets.ir/

     

    https://healthsnews.ir/

     

    https://hodafit.ir/

    https://kermanycom.ir/

     

    https://holodiet.ir/

     

    https://kermanyy.ir/

     

    https://ketogenicdiets.ir/

     

    https://ketodietshop.ir/

     

    https://nuteladiet.ir/

     

    https://nutgeram.ir/

     

    https://nutri-diet.ir/

     

    https://nutricell.ir/

     

    https://nutritionistsnews.ir/

     

    https://mdiet.ir/

     

    https://ketoshope.ir/

     

    https://oplasdiet.ir/

     

    https://parsiandiet.ir/

     

    https://ketozists.ir/

     

    https://laghariii.ir/

     

    https://limome.ir/

     

    https://lemondiet.ir/

     

    https://lagharifit.ir/

     

    https://maangdiet.ir/

     

    https://mi-xi.ir/

     

    https://na-hi.ir/

     

    https://na-se.ir/

     

    https://namnakk.ir/

     

    https://newsab.ir/

     

    https://newshealth.ir/

    https://nildiet.ir/

     

    https://novinn.ir/

     

    https://pcosdiet.ir/

     

    https://pezeshknew.ir/

     

    https://realnutrition.ir/

     

    https://reghim.ir/

     

    https://regimekhob.ir/

     

    https://rejimeketo.ir/

     

    https://rejimkermany.ir/

     

    https://rezhimdarmani.ir/

     

    https://rezhimeghazayi.ir/

     

    https://sabosdiet.ir/

     

    https://rezhimesalem.ir/

     

    https://salamatnew.ir/

     

    https://rezhimlaghar.ir/

     

     

    https://sebnews.ir/

     

    https://zolangdiet.ir/

     

    https://zdiet.ir/

     

    https://xdiet.ir/

     

    https://truediet.ir/

     

    https://taqhzie.ir/

     

    https://wellfitdiet.ir/

     

    https://taghziehnew.ir/

     

    https://sibe-salamati.ir/

     

    https://sha-min.ir/

     

    https://gamewake.ir/

     

    https://giahpezeshkan.ir/

     

    https://ispmr.ir/

     

    https://megig.ir/

     

    https://storg.ir/