نیزه مرغ لیمویی تکیلا کبابی


مرغ لیمویی تکیلا

چه چیزی می تواند تابستانی تر از این باشد؟ مرغ کبابی ، بررسی کنید. تکیلا و لیموترش ، بررسی کنید. سیخ مرغ ، بررسی کنید! همه موارد فوق شاخص های خوبی هستند که ما در حالت تابستانی خالص هستیم و اولا من نمی توانم خوشحال تر باشم. تابستان همیشه خیلی سریع پرواز می کند و من سعی می کنم وقتی اینجا است از آن نهایت استفاده را ببرم. یکی از راه های این کار پختن کباب پز و ساختن ران مرغ آهکی تکیلا کبابی است. اینها پر از طعم هستند و به همین سادگی تهیه می شوند. زیرا آخرین کاری که می خواهم در تابستان انجام دهم ، وقت گذرانی در آشپزی در داخل خانه است. و خوشبختانه شما مجبور نیستید با این دستور غذا عمل کنید.

نکته جالب در مورد تکیلا این است که تا چند سال پیش فکر می کردم از آن متنفرم. فقط با عکس گرفتن از تکیلا قبلاً (و نه چندان خوش طعم) طعم بدی در دهان من باقی ماند (به معنای واقعی کلمه). اما سپس به Sayulita ، مکزیک رفتم و دوباره شروع به نوشیدن آن کردم ، البته در حاشیه. و در حال حاضر یکی از نوشیدنی ها و الکل مورد علاقه من برای لذت بردن است.

مرغ لیمویی تکیلا

عناصر

فقط با چند ادویه ، پوست لیمو ، ران مرغ و البته تکیلا ، می توانید این غذا را به سرعت تهیه کنید. در اینجا آنچه شما باید انجام دهید برای انجام این کار است.

ران مرغ: پای مرغ بدون پا ، بدون پوست ، چیزی است که برای این سیخ مرغ کبابی نیاز دارید. همچنین می توانید از سینه مرغ بدون استخوان و در صورت تمایل بدون پوست استفاده کنید.

روغن آووکادو: من دوست دارم از روغن داغ و خنثی مانند آووکادو برای اینها استفاده کنم زیرا در حرارت زیاد کباب می شوند.

ادویه جات خشک: مخلوطی از پودر فلفل قرمز ، پاپریکا دودی ، پونه کوهی و زیره.

عسل: برای مقابله با ادویه جات ترشی جات و کمک به کارامل شدن مرغ شما.

پوسته آهک: به جای استفاده از آب لیمو ، فقط از پوست یک لیمو استفاده کنید. این طعم زیادی می بخشد و بافت آن را تغییر نمی دهد زیرا اسید می تواند گوشت را مانند مرغ سفت کند اگر برای مدت طولانی ترشی کنید. البته می توانید از بقیه آهک برای تزئین استفاده کنید و بعد از پایان کار مرغ را روی آن بپاشید.

تکیلا: این ماده مخفی که طعم و دود را اضافه می کند.

مرغ لیمویی تکیلا

چگونه می سازید

علاوه بر اجازه دادن به مرغ برای ترشی ، زمان زیادی برای آماده سازی این مرغ آهکی تکیلا وجود ندارد. این باعث می شود برای یک شام سبک تابستانی مناسب باشد. برسیم به آن!

ابتدا رانهای مرغ خود را به قطعاتی که دهانشان آب می کند و متناسب با سیخ های شما هستند برش دهید.

سپس یک کاسه بزرگ ، ورقه پخت یا کیسه زیپلوک برای ماریناد بردارید. شما می خواهید این مرغ را حداقل به مدت چهار ساعت ترشی کنید ، اگر وقت داشته باشید یک شبه حتی بهتر است.

روغن ، تکیلا ، ادویه جات ترشی جات ، نمک ، عسل و پوست لیمو را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.

مرغ را اضافه کرده و دور تا دور هم بزنید تا خوب پوشیده شود. بگذارید این غذا ترش شود و کار خود را انجام دهد.

مرغ مرغ در یک کیسه

وقتی برای پخت آماده شدید ، کباب پز خود را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. اگر برای اولین بار از چوب بامبو / چوب استفاده می کنید نیزه های خود را نرم کنید. سپس اگر دوست دارید ، سیخ های مرغ را با کمی پیاز قرمز خرد شده بکشید (من شخصاً پیاز قرمز کبابی را با این کار دوست دارم).

سیخ مرغ در ماریناد

وقتی کباب پز خوب و گرم شد ، آن را با کمی روغن آووکادو اسپری کنید تا از چسبیدن آن جلوگیری شود. سیخ های مرغ را روی گریل قرار دهید و حدود 12 تا 15 دقیقه بپزید ، تا زمانی که سوخته و خوب آماده شوند ، هر چند دقیقه یکبار بچرخانید.

سیخ مرغ روی کوره

از گریل بردارید و قبل از سرو چند دقیقه بگذارید استراحت کند. من دوست دارم با آهک اضافی و نمک پوسته شده تزئین کنم.

چه چیزی با مرغ لیموی تکیلا سرو شود

شما واقعاً نمی توانید با آنچه می خواهید در مجاورت خود سرو کنید اشتباه کنید.

بهترین انتخاب من یکی از موارد زیر خواهد بود:

مرغ لیمویی تکیلا

جایگزینی و گزینه ها

بدون تکیلا ، مشکلی نیست! پاسخ من را در مورد عدم افزودن تکیلا به ماریناد لیمو مرغ در زیر مشاهده کنید.

عرض پودر چیلی: اگرچه من این ادویه را اغلب در دستور العمل های خود دوست دارم و از آن استفاده می کنم ، اما اگر آن را دارید ، می توانید آن را حذف کرده و از پودر چیلی ساده استفاده کنید.

عسل: اگر عسل ندارید می توانید از شیرین کننده دیگری استفاده کنید. شکر نارگیل یا شربت افرا نیز م worksثر است.

ران مرغ: در اینجا می توانید از سینه مرغ استفاده کنید. شما همچنین می توانید یک مرغ کامل را به صورت اسپچ کاک کرده و روی آن را در این ماریناد بپوشانید و همچنین آن را کباب کنید. من ترجیح می دهم از ران مرغ استفاده کنم زیرا در صورت تجویز آبمیوه و طعم راحت تر است.

بدون نیزه: آنها را کنار بگذارید و فقط کل ران مرغ را درست روی گریل گریل کنید.

بدون گریل: از چدن برای کباب کردن این مرغ آهکی تکیلا در داخل خانه استفاده کنید یا می توانید آنها را در فر خود نیز بپزید.

مرغ لیمویی تکیلا

آیا می توانم این مرغ آهکی تکیلا را بدون تکیلا درست کنم؟

بله کاملا! فقط کافی است تکیلا را کنار بگذارید و بقیه چیزها را یکسان بگذارید. طعم آن دقیقاً یکسان نخواهد بود ، اما همچنان خوشمزه خواهد بود.

از چه نوع تکیلا استفاده کنم؟

من به طور منظم از یک تکیلا 100٪ آگاو آبی ، مانند این تکیلا نقره ای 1800 برای این دستور غذا و همچنین برای نوشیدن استفاده می کنم. من این را ترجیح می دهم چون طعم خوبی دارد و بانک را خراب نمی کند!

اگر این سیخ های مرغ لیمویی تکیلا را درست می کنید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. با خیال راحت مرا در اینستاگرام دنبال کنید و / یا در زیر نظر ، رتبه یا نظر خود را بنویسید.

این پست حاوی پیوندهای وابسته است ، به این معنی که من می توانم بدون هیچ هزینه اضافی کمیسیون کمی دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

نیزه مرغ لیمویی تکیلا

این سیخ های سبک و خوش طعم مرغ لیمویی تکیلا 5 دقیقه طول می کشد و فقط 15 دقیقه در کباب پز طول می کشد و برای تابستان مناسب است. علاوه بر این ، آنها همچنین پر از طعم هستند!

دستورالعمل ها

  1. ران مرغ خود را به قطعات کوچک بریزید تا مناسب سیخ های شما باشد.

  2. سپس یک کاسه بزرگ ، ورق پخت یا کیسه زیپلوک برای ماریناد بردارید. شما می خواهید این مرغ را حداقل به مدت چهار ساعت ترشی کنید ، اگر وقت داشته باشید یک شبه حتی بهتر است.

  3. روغن ، تکیلا ، ادویه جات ترشی جات ، نمک ، عسل و پوست لیمو را بریزید و مخلوط کنید.

  4. مرغ را اضافه کرده و دور تا دور هم بزنید تا خوب پوشیده شود. اجازه دهید این غذا حداقل چهار ساعت یا یک شب در یخچال بماند.

  5. گریل خود را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. اگر برای اولین بار از چوب بامبو / چوب استفاده می کنید نیزه های خود را نرم کنید. سپس در صورت استفاده ، سیخ های مرغ را با پیاز قرمز خرد شده بکشید.

  6. وقتی کباب پز خوب و گرم شد ، با کمی روغن آووکادو اسپری کنید تا مرغ نچسبد. سیخ های مرغ را روی گریل بگذارید و حدود 12 تا 15 دقیقه بپزید ، تا زمانی که سوخته و خوب آماده شوند و هر چند دقیقه یکبار بچرخانید.

  7. از گریل بردارید و قبل از سرو چند دقیقه بگذارید استراحت کند. با آهک اضافی و نمک پوسته شده سرو کنید. لذت بردن!



No Responses

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها
    https://2cindiet.ir/

     

    https://adiet.ir/

     

    https://atkinsshop.ir/

     

    https://arydiet.ir/

    https://badiet.ir/

     

    https://behsadiet.ir/

     

    https://cdiet.ir/

     

    https://chetorr.ir/

     

    https://cliksalamat.ir/

     

    https://clobfit.ir/

     

    https://dfdiet.ir/

     

    https://dietcolob.ir/

     

    https://dietdarmani.ir/

     

    https://dietforlife.ir/

     

    https://dietgroups.ir/

     

    https://dietiic.ir/

     

    https://dietition.ir/

     

    https://dietrejim.ir/

     

    https://dietsalamat.ir/

     

    https://dietsnews.ir/

     

    https://dranbaraa.ir/

     

    https://drbizh.ir/

     

    https://drrezbiz.ir/

     

    https://drshadibizhani.ir/

     

    https://drvitamind.ir/

     

    https://elmetaghzie.ir/

     

    https://exirsalamati.ir/

     

    https://fdiet.ir/

     

    https://fitanfood.ir/

     

    https://fitnesdiet.ir/

     

    https://fitaamin.ir/

     

    https://ganut.ir/

     

    https://foodketo.ir/

     

    https://ghafaridiete.ir/

     

    https://gi-si.ir/

     

    https://gvrt.ir/

     

    https://h-new.ir/

     

    https://happydiet.ir/

     

    https://healthdiets.ir/

     

    https://healthsnews.ir/

     

    https://hodafit.ir/

    https://kermanycom.ir/

     

    https://holodiet.ir/

     

    https://kermanyy.ir/

     

    https://ketogenicdiets.ir/

     

    https://ketodietshop.ir/

     

    https://nuteladiet.ir/

     

    https://nutgeram.ir/

     

    https://nutri-diet.ir/

     

    https://nutricell.ir/

     

    https://nutritionistsnews.ir/

     

    https://mdiet.ir/

     

    https://ketoshope.ir/

     

    https://oplasdiet.ir/

     

    https://parsiandiet.ir/

     

    https://ketozists.ir/

     

    https://laghariii.ir/

     

    https://limome.ir/

     

    https://lemondiet.ir/

     

    https://lagharifit.ir/

     

    https://maangdiet.ir/

     

    https://mi-xi.ir/

     

    https://na-hi.ir/

     

    https://na-se.ir/

     

    https://namnakk.ir/

     

    https://newsab.ir/

     

    https://newshealth.ir/

    https://nildiet.ir/

     

    https://novinn.ir/

     

    https://pcosdiet.ir/

     

    https://pezeshknew.ir/

     

    https://realnutrition.ir/

     

    https://reghim.ir/

     

    https://regimekhob.ir/

     

    https://rejimeketo.ir/

     

    https://rejimkermany.ir/

     

    https://rezhimdarmani.ir/

     

    https://rezhimeghazayi.ir/

     

    https://sabosdiet.ir/

     

    https://rezhimesalem.ir/

     

    https://salamatnew.ir/

     

    https://rezhimlaghar.ir/

     

     

    https://sebnews.ir/

     

    https://zolangdiet.ir/

     

    https://zdiet.ir/

     

    https://xdiet.ir/

     

    https://truediet.ir/

     

    https://taqhzie.ir/

     

    https://wellfitdiet.ir/

     

    https://taghziehnew.ir/

     

    https://sibe-salamati.ir/

     

    https://sha-min.ir/

     

    https://gamewake.ir/

     

    https://giahpezeshkan.ir/

     

    https://ispmr.ir/

     

    https://megig.ir/

     

    https://storg.ir/