بله، شما هم می توانید یک دسر فرانسوی ساده و شیک در خانه، در قابلمه فوری خود درست کنید! این ساده اما بسیار خوشمزه گیلاس Clafoutis از گیلاس های یخ زده و یخ زده استفاده می کند تا بتوانید در هر زمانی از سال از آن لذت ببرید.
پرش به:
چرا این کیک قابلمه فوری را دوست خواهید داشت
- آسان. دستور پخت و ریختن ساده در قابلمه فوری شما.
- خوش طعم بسته بندی شده با تارت طبیعی و طعم شیرین گیلاس.
- همه کاره. این دستور clafoutis را می توان با انواع میوه ها از یخچال یا فریزر خود سفارشی کرد.
کلافوتیس چیست؟
اگر میپرسید، کلافوتیس چیست، سادهترین روشی که میتوانم آن را توصیف کنم، میوهای است که در کاستارد پخته شده یا میوهای است که در خمیر پخته شده است.
که ما را به ساخت Cherry Clafoutis در یک گلدان فوری می رساند. به طور سنتی، البته، این پخته می شود. اما من اغلب کیک های قابلمه فوری درست می کنم که قرار بود پخته شوند و در واقع بسیار خوشمزه هستند. اگر کیک هویج کتو قابلمه فوری من را امتحان نکرده اید.
بنابراین آیا قابلمه فوری واقعاً این کیک ها را می پزد؟
نه در حداقل. کیک های بخارپز هستند.
اما آنها اصلا طعم خیس بودن را ندارند. آنها فقط مرطوب و معمولاً نسبتاً سبک هستند. این یک راه عالی برای تهیه کیک بدون گرم کردن کل آشپزخانه با فر است.
مواد مورد نیاز شما
- گیلاس بدون هسته منجمد – اینها قبل از افزودن به کلافوتیس گیلاس ذوب و آبکش می شوند.
- تخم مرغ– به بستن کیک کمک کنید و به عنوان خمیر مایه کار کنید.
- پیدا کردن– اگر مراقب کربوهیدرات های خود نیستید، می توانید ترویا را با 1/2 فنجان شکر گرانول جایگزین کنید.
- آرد همه منظوره
- شیر کامل
- لیمو– اسیدیته موجود در لیمو به تعادل شیرینی در برخی از مواد دیگر کمک می کند.
- عصاره وانیل– برای نشان دادن شیرینی طبیعی موجود در گیلاس.
برای تهیه این دسر کلاسیک فرانسوی بسیار ساده، به هیچ مواد فانتزی نیاز ندارید. فقط گیلاس های یخ زده که ذوب شده اند، شکر، شیر، آرد، عصاره وانیل – و مقداری آب لیمو.
آب لیمو واقعا به افزایش طعم گیلاس کمک می کند، بنابراین از آن غافل نشوید. این دسر بسیار ساده است، حتی یک کودک می تواند آن را درست کند.
طرز تهیه کلافوتیس گیلاس
من جولیا چایلد نیستم (بدیهی است) اما من هم می توانم دسرهای فرانسوی درست کنم – اما فقط در صورتی که ساده و احمقانه باشند. این گیلاس Clafoutis واجد شرایط است.
در اصل، شما گیلاس های یخ زده و یخ زده را می گیرید. مقداری تخم مرغ، شیر، آرد و شیرین کننده را با هم مخلوط میکنید تا کاستارد درست شود و این دو را با هم میپزید. در اینجا دستورالعمل های گام به گام وجود دارد که حتی در ادامه پست بیشتر توضیح داده شده است:
- آلبالوها را در یک تابه فلزی 6×4 ایمن و کاملاً چرب شده قرار دهید.
- در مخلوط کن با سرعت کم، تخم مرغ ها، شیرین کننده، شیر آرد، پوست لیمو، آبلیمو و وانیل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را روی آلبالوها بریزید. روی تابه را با فویل بپوشانید که به خوبی از همه طرف بسته شود.
- دو فنجان آب را در آستر داخلی گلدان فوری خود قرار دهید. یک قفسه بخارپز را در آستر داخلی قرار دهید.
- کاسه ای که با فویل پوشانده شده است را روی قفسه قرار دهید.
- با فشار بالا به مدت 20 دقیقه بپزید. اجازه دهید تا گلدان به مدت 10 دقیقه بدون مزاحمت استراحت کند و سپس تمام فشار باقیمانده را رها کنید.
- در این مرحله، میتوانید روی آن را با کمی شکر اضافه کنید و کلافوتیس را آب پز کنید یا در هوا سرخ کنید، یا همانطور که هست سرو کنید.
تازه به آشپزی قابلمه در قابلمه؟
این دسر Pot-in-Pot یا PIP درست می شود. اگر می خواهید در مورد پخت و پز PIP اطلاعات بیشتری کسب کنید، حتما ویدیوی قابلمه در قابلمه من را ببینید. در آن، من سعی کردهام اصول پخت PIP در زودپز را پوشش دهم.
اگر سبک زندگی کم کربوهیدرات دارید، کاستارد توت مخلوط من را بررسی کنید! خیلی شبیه این کلافوتیس است اما کتو پسند است.
انواع کلافوتیس گیلاس
من این را با انواع توت ها درست کردم. بنابراین اگر به عنوان مثال هوس یک دسر تمشک دارید، این دسر را با تمشک درست کنید. واقعاً هر نوع توت کار خواهد کرد. اما میوه های هسته دار مختلف نیز چنین خواهند بود.
من فکر می کنم اگر می خواهید از آلو یا هلو استفاده کنید باید میوه بسیار رسیده باشد، زیرا زمان کافی برای پختن واقعی میوه وجود ندارد.
چه چیزی برای سرو با Clafoutis
کلافوتیس گیلاس تعادل کاملی بین تارت و شیرینی است، اما اگر میخواهید کیک Instant Pot خود را حتی بیشتر از قبل کاهش دهید، آن را با یکی از این موارد سرو کنید:
چه مدت طول می کشد؟
از آنجایی که این دستور غذای کلافوتیس حاوی میوه است، میزان رطوبت آن نسبتاً بالاست. به طور معمول دسرهایی که رطوبت بالایی دارند ماندگاری کوتاه تری دارند تا از رشد باکتری یا کپک جلوگیری کنند.
در حالی که دستور العمل Cherry Clafoutis از نظر فنی پایدار است، اما اگر در ظرف در بسته در یخچال نگهداری شود، ماندگاری بیشتری دارد. اگر آن را خنک نگه دارید، می توانید انتظار داشته باشید که 4-5 روز دوام داشته باشد. در دمای اتاق باقی بماند، باید آن را ظرف 3 روز پس از تهیه در ظرف فوری خود مصرف کنید.
دستور العمل های فوری قابلمه بیشتری می خواهید؟
سنجاق آن!
اگر عاشق این هستید گیلاس Clafoutis دستور پخت به همان اندازه که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.
خدمات: 4
کالری: 130کیلو کالری
روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم
دستورالعمل ها
-
آلبالوها را در یک تابه فلزی 6×4 ایمن و کاملاً چرب شده قرار دهید.
-
در مخلوط کن با سرعت کم تخم مرغ ها، شیرین کننده، شیر آرد، پوست لیمو و آبلیمو و وانیل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را روی آلبالوها بریزید. روی تابه را با فویل بپوشانید که به خوبی از همه طرف بسته شود.
-
دو فنجان آب را در آستر داخلی گلدان فوری خود قرار دهید. یک قفسه بخارپز را در آستر داخلی قرار دهید.
-
کاسه ای که با فویل پوشانده شده است را روی قفسه قرار دهید.
-
با فشار بالا به مدت 20 دقیقه بپزید. اجازه دهید تا گلدان به مدت 10 دقیقه بدون مزاحمت استراحت کند و سپس تمام فشار باقیمانده را رها کنید.
-
در این مرحله، میتوانید روی آن را با کمی شکر اضافه کنید و کلافوتیس را آب پز کنید یا در هوا سرخ کنید، یا همانطور که هست سرو کنید.
- می توانید با انواع توت ها مانند زغال اخته، توت فرنگی، تمشک و غیره کلافوتیس درست کنید.
پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!
تغذیه
کالری: 130کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 21g | پروتئین: 5g | چربی: 3g | قند: 12g
فراموش نکنید که دیگر پرفروشترین کتابهای آشپزی قابلمه فوری من را بررسی کنید!
قابلمه هندی فوری، قابلمه فوری کتو، قابلمه فوری سریع و آسان، قابلمه فوری سالم و گیاهی.