فقط 8 دقیقه شروع کنید تا این سرخ کن هوای خوشمزه کتو اسکمپی را به پایان برسانید. درست کردنش به قدری ساده و خوشمزه است که باور نمی کنید.
پرش به:
چه چیزی این اسکمپی میگوی کتو را بسیار عالی می کند
در مورد چه چیزی می توانم بگویم اسکمپی میگو قبلاً گفته نشده است؟ احتمالا هیچی. جز اینکه این دستور تهیه اسکامپی میگوی کتو شراب ندارد، کره، سیر و طعم زیادی دارد و من آن را در سرخ کن بادی درست کردم.
در این مرحله، احتمالاً از خود میپرسید، چگونه میگو اسکمپی را در سرخکن بادی درست کنم؟ در تابه، به این ترتیب.
البته، شما می توانید این را دقیقاً مشابه انجام دهید اسکمپی میگو کتو در فر یا روی اجاق گاز. شما تقریباً همان دستورالعمل های آشپزی را دنبال می کنید، اما من دوست داشتم این را درست کنم اسکمپی میگو در سرخ کن هوا به سه دلیل
- فوق العاده سریع بود مثل 8 دقیقه سریع. فقط ترتیب دقیقی را که فهرست می کنم دنبال کنید تا کارآمدترین گردش کار را داشته باشید زیرا بله، گردش کار در آشپزی یک چیز است.
- تمام آشپزخانه ام را گرم نکرد.
- روی پیشخوان آشپزخانه من هیچ پاشیدگی وجود نداشت.
بنابراین اگر در تعجب هستید که آیا جهان واقعاً به دیگری نیاز دارد یا خیر دستور تهیه اسکمپی میگوپاسخ من در این مورد کاملاً بله است اسکمپی میگو کتو.
طرز تهیه این سرخ کن هوا کتو اسکمپی میگو
- سرخ کن هوا را روی 330 درجه فارنهایت قرار دهید. یک تابه فلزی 6*3 را در آن قرار دهید و اجازه دهید تا زمانی که موادتان را جمع می کنید شروع به گرم شدن کند. کره، سیر و تکه های فلفل قرمز را در تابه داغ 6 اینچی بریزید.
- اجازه دهید 2 دقیقه بپزد و یک بار هم بزنید تا کره ذوب شود. این مرحله را نادیده نگیرید. این همان چیزی است که سیر را به کره تزریق می کند و همین باعث می شود همه طعم آن بسیار خوب باشد. سرخ کن بادی را باز کنید، همه مواد را به ترتیب ذکر شده به تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
- اجازه دهید میگو به مدت 5 دقیقه بپزد و یک بار هم بزنید. در این مرحله، کره باید به خوبی ذوب شده و مایع شود و میگو را با طعم تند حمام کنید.
- خیلی خوب مخلوط کنید، تابه 6 اینچی را با استفاده از دستکش های سیلیکونی بردارید و بگذارید 1 دقیقه روی پیشخوان بماند. شما این کار را به این دلیل انجام می دهید که به میگو اجازه دهید در حرارت باقیمانده بپزد، نه اینکه اجازه دهید به طور تصادفی بیش از حد بپزد و لاستیکی شود. در پایان دقیقه هم بزنید. در این مرحله میگو باید خوب پخته شود.
نکات و ترفندهایی برای تهیه اسکامپی میگوی کتو
- من می دانم که خوردن اسکمپی میگو بدون پاستا ممکن است کمی متفاوت باشد، اما به همین دلیل است که ما در این دنیا زودل و گل کلم له شده داریم.
- اگر کربوهیدرات ها مشکلی ندارند، البته می توانید پاستا نیز انجام دهید.
- اگر از میگو منجمد استفاده می کنید، باید مدت زمان بیشتری بپزید. من آن را با میگو یخ زده امتحان نکردم، بنابراین متأسفانه نمی توانم به شما بگویم که چقدر بیشتر است. اگر زمان دقیق پخت را فهمیدید، حتماً در نظرات به من بگویید!
- اگر به میگو حساسیت دارید، میتوانید تکههای مرغ لقمهای را امتحان کنید و در پایان دوره پخت بررسی کنید که آیا به زمان بیشتری نیاز دارد یا خیر.
- برای درست کردن این گیاهخواری، میتوانید همان سس را درست کنید و آن را با نخود آبکش شده و کنسرو شده مخلوط کنید. همچنین می توانید گل کلم یا کلم بروکلی کمی بخار پز شده را در این سس امتحان کنید.
- به هر حال، اگر می خواهید در دیگ فوری یا زودپز خود یک اسکمپی میگوی کتو درست کنید، دستور العمل اسکامپی میگوی خامه ای قابلمه فوری من را اینجا ببینید.
آیا می توانید میگوی منجمد را در سرخ کن هوا بپزید؟
شما کاملاً می توانید میگوی منجمد را در سرخ کن هوا بپزید. اگر از میگو منجمد استفاده می کنید، باید مدت زمان بیشتری بپزید. من آن را با میگو یخ زده امتحان نکردم، بنابراین متأسفانه نمی توانم به شما بگویم که چقدر بیشتر است.
یکی از مواردی که من پیشنهاد می کنم این است که آنها را چند دقیقه قبل از پختن زیر آب گرم یخ زدایی کنید تا دقیقاً دستور العمل را دنبال کنید.
آیا میگو برای کتو مناسب است؟
میگو در واقع برای داشتن یک سبک زندگی کتو فوق العاده است! برای یک وعده 9 میگو، تنها 3 گرم کربوهیدرات وجود دارد.
آنها آنقدر کربوهیدرات کم دارند که یکی از پروتئین های مورد علاقه من است که هنگام تلاش برای حفظ در ماکروهایم از آن لذت می برم.
چه چیزی با اسکمپی میگو خوب است؟
- یک سالاد ساده از اسفناج، کلم پیچ و آرگولا.
- نان سیر یک گزینه محبوب است. اگر میخواهید کربوهیدرات پایینی داشته باشید، باید چوب نان گل کلم من را امتحان کنید!
- Shrimp Scampi اغلب بر روی بستر لینگوین سرو می شود. حالا اگر مثل من سبک زندگی کتو دارید، می توانید به جای آن از نودل کاربانادا استفاده کنید. آنها یک جایگزین فوقالعاده کم کربوهیدرات هستند که من اغلب برای پایین نگه داشتن تعداد کربوهیدرات خود استفاده میکنم.
تغییرات برای این اسکمپی میگو
- اسکمپی میگوی دودی– قبل از پختن پاپریکا دودی را اضافه کنید.
- اسکمپی میگو فلفل لیمویی– مقداری فلفل لیمو و کمی لیموی تازه بپاشید.
- اسکمپی میگو تند– یک چلپ چلوپ (یا سه) سس تند و پاشیدن فلفل قرمز یا فلفل قرمز این را به رویای عاشقان ادویه تبدیل می کند.
- لینگوین میگو– اگر کربوهیدرات ها را در نظر نمی گیرید، یک تخت از ماکارونی مورد علاقه خود را با این سس میگو و کره خوشمزه پر کنید.
به دنبال دستور العمل های بیشتر میگوی کتو هستید؟ اینها را بررسی کنید!
چه مدت طول می کشد؟
متأسفانه، میگوها نسبت به نحوه پخت آنها بسیار خوش مزاج هستند و وقتی کاملاً پخته شوند، گرم کردن آنها بدون اینکه لاستیکی شوند دشوار است. بنابراین، از آنجایی که این غذا بسیار سریع و آسان درست میشود، ترجیح میدهم فقط کل وعدههایی را که قصد تغذیه خانوادهام را دارم در یک دسته درست کنم.
با یک غذا به این سرعت، آسان، خوشمزه، و کربوهیدرات کم، مطمئناً من را دوست خواهید داشت اسکمپی میگو کتو! حتما این دستور غذا را با دوستان خود در پینترست و فیس بوک به اشتراک بگذارید تا آنها نیز از آن لذت ببرند!
خدمات: 4
کالری: 221کیلو کالری
روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنمدستورالعمل ها
- سرخ کن هوا را روی 330 درجه فارنهایت قرار دهید. یک تابه فلزی 6*3 را در آن قرار دهید و اجازه دهید تا زمانی که موادتان را جمع می کنید شروع به گرم شدن کند.
- کره، سیر و تکه های فلفل قرمز را در تابه داغ 6 اینچی بریزید.
اجازه دهید 2 دقیقه بپزد و یک بار هم بزنید تا کره ذوب شود. این مرحله را نادیده نگیرید. این همان چیزی است که سیر را به کره تزریق می کند و همین باعث می شود همه طعم آن بسیار خوب باشد.
- سرخ کن را باز کنید، کره، آب لیمو، سیر ریز شده، فلفل قرمز، پیازچه، ریحان، آب مرغ و میگو را به ترتیب ذکر شده در ماهیتابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
اجازه دهید میگو به مدت 5 دقیقه بپزد و یک بار هم بزنید. در این مرحله، کره باید به خوبی ذوب شده و مایع شود و میگو را با طعم تند حمام کنید.
- خیلی خوب مخلوط کنید، تابه 6 اینچی را با استفاده از دستکش های سیلیکونی بردارید و بگذارید 1 دقیقه روی پیشخوان بماند. شما این کار را به این دلیل انجام می دهید که به میگو اجازه دهید در حرارت باقیمانده بپزد، نه اینکه اجازه دهید به طور تصادفی بیش از حد بپزد و لاستیکی شود.
در پایان دقیقه هم بزنید. در این مرحله میگو باید خوب پخته شود.
برگ های ریحان تازه را روی آن بپاشید و لذت ببرید.
نکات و ترفندهایی برای تهیه اسکامپی میگوی کتو
- من می دانم که خوردن اسکمپی میگو بدون پاستا ممکن است کمی متفاوت باشد، اما به همین دلیل است که ما در این دنیا زودل و گل کلم له شده داریم.
- اگر کربوهیدرات ها مشکلی ندارند، البته می توانید پاستا نیز انجام دهید.
- اگر از میگو منجمد استفاده می کنید، باید مدت زمان بیشتری بپزید. من آن را با میگو یخ زده امتحان نکردم، بنابراین متأسفانه نمی توانم به شما بگویم که چقدر بیشتر است. اگر زمان دقیق پخت را فهمیدید، حتماً در نظرات به من بگویید!
- اگر به میگو حساسیت دارید، میتوانید تکههای مرغ لقمهای را امتحان کنید و در پایان دوره پخت بررسی کنید که آیا به زمان بیشتری نیاز دارد یا خیر.
- برای درست کردن این گیاهخواری، میتوانید همان سس را درست کنید و آن را با نخود آبکش شده و کنسرو شده مخلوط کنید. همچنین می توانید گل کلم یا کلم بروکلی کمی بخار پز شده را در این سس امتحان کنید.
- به هر حال، اگر می خواهید در دیگ فوری یا زودپز خود یک اسکمپی میگوی کتو درست کنید، دستور العمل اسکامپی میگوی خامه ای قابلمه فوری من را اینجا ببینید.
پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!
تغذیه
کالری: 221کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 1g | پروتئین: 23g | چربی: 13g
این پست در ابتدا در تاریخ 30 نوامبر 2017 ساعت 15:39 منتشر شده است