طرز تهیه قهوه کورتادیتو | به سادگی کینوا


این کوتاه دستور غذا نوشیدنی عالی قهوه است. درست کردنش صاف، غنی، شیرین و فوق العاده آسان است.

یک کورتادیتو در لیوان، با یک قاشق در آن، با یک حوله آشپزخانه و یک کورتادیتو دیگر در پشت آن

کورتادیتوس یکی از نوشیدنی های کافئین دار مورد علاقه من است. چه به یک نوشیدنی دنج صبحگاهی نیاز داشته باشم یا یک انرژی بعد از ظهر، همیشه در حال و هوای کورتادیتو هستم. کورتادیتو یک نوشیدنی شیرین کوبایی است که به طور سنتی با اسپرسو و شیر تهیه می شود. این بسیار شبیه کورتادو است که نسخه اسپانیایی آن است.

این یک نوشیدنی فانتزی برای خوردن در کافی شاپ است، اما من یک راه عالی برای تهیه کورتادیتو در خانه پیدا کرده ام. با تهیه قهوه قوی در فرنچ پرس، می توانید بدون داشتن دستگاه اسپرسوساز یا بدون نیاز به پرداخت 5 یا 6 دلار در کافی شاپ، نتیجه ای بسیار مشابه به دست آورید. این نوشیدنی همچنین یک نوشیدنی بسیار آسان برای تهیه است، بنابراین می توانید تصور کنید که من به جای بیرون رفتن برای نوشیدنی های قهوه در خانه، چقدر پول پس انداز کرده ام.

اگر شما هم مثل من عاشق قهوه هستید، پس باید این دستور کورتادیتو را امتحان کنید. شیرین، قوی، غنی، خامه ای، فوق العاده صاف است و فقط 15 دقیقه طول می کشد تا درست شود.

نمای بالای مواد لازم برای کورتادیتو: یک کاسه تفاله قهوه، یک کاسه شکر، یک پارچ شیر تبخیر شده و یک پیرکس آب

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا موادی وجود دارد که برای تهیه کورتادیتو در خانه به آنها نیاز دارید. به کارت دستور غذا در پایین صفحه بروید تا مقادیر دقیق مورد نیاز برای مواد را ببینید.

  • اب – توصیه می کنم همیشه هنگام تهیه نوشیدنی قهوه از آب فیلتر شده استفاده کنید.
  • قهوه کوبایی – می توانید از انواع دیگر قهوه استفاده کنید، اما بهترین و معتبرترین نتایج را با قهوه کوبایی خواهید گرفت.
  • شکر دانه ریز – شکر نارگیل به عنوان یک جایگزین خوب عمل می کند.
  • شیر تبخیر شده – اگر گزینه سالم تری می خواهید، از شیر معمولی یا شیر جو دوسر استفاده کنید. اما طعم غنی شیر تبخیر شده واقعا این نوشیدنی را بهتر می کند.

چگونه یک کورتادیتو درست کنیم

در اینجا طرز تهیه این نوشیدنی خامه ای و شیرین قهوه را آموزش می دهیم. فقط 15 دقیقه طول می کشد!

  • آب را گرم کنید. آب رو بزار جوش بیاد.
  • تفاله قهوه را اضافه کنید. قهوه آسیاب شده کوبایی را در ته یک فرنچ پرس قرار دهید.
  • قهوه را شکوفا کنید. نیمی از آب را روی تفاله های قهوه بریزید و بگذارید 1 دقیقه بماند.
  • بقیه آب را اضافه کنید. بقیه آب را داخل فرنچ پرس بریزید و هم بزنید. پرس را پایین بیاورید تا درست بالای قهوه معلق باشد.
  • شیب تند. بگذارید قهوه به مدت 4 دقیقه دم بکشد، سپس فرنچ پرس را تا انتها فشار دهید.
کنار هم با عکسی از یک فرنچ پرس بدون درب، تقریباً یک چهارم پر از قهوه، و یک فرنچ پرس با درب در حال فشار دادن روی قهوه
  • شیر را گرم کنید. در حالی که قهوه شما دم می‌زند، شیر تبخیر شده را در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید و گهگاهی هم بزنید.
  • شکر را اضافه کنید. شکر گرانول را در دو لیوان بریزید.
  • شکر را آب کنید. کمی از قهوه را در هر لیوان بریزید و هم بزنید تا قهوه و شکر به صورت خمیر درآیند.
کنار هم با تصویر یک قاشق غذاخوری در حال ریختن قهوه روی شکر در لیوان و تصویر دستی که از قاشق برای هم زدن قهوه و شکر با هم استفاده می‌کند.
  • بقیه قهوه را اضافه کنید. بقیه قهوه دم کرده را داخل لیوان ها بریزید.
  • پایان شیر گرم شده را داخل دو لیوان بریزید و در حالی که داغ است سرو کنید.
در کنار هم عکسی از قهوه در حال ریختن در لیوان و عکسی از شیر تبخیر شده در حال ریختن در یک لیوان قهوه

نکات و تغییرات

در اینجا چند ترفند برای ساخت بهترین کورتادیتوها و همچنین چند تغییر وجود دارد که می توانید امتحان کنید.

  • تازه آسیاب شده هنگام تهیه قهوه، همیشه بهتر است از دانه های تازه آسیاب شده استفاده کنید. در صورت امکان، دانه های کامل قهوه کوبایی را بخرید و آنها را درست قبل از تهیه کورتادیتو آسیاب کنید. این منجر به نوشیدنی قهوه ای می شود که طعم غنی تر و کمتر تلخی دارد.
  • دارچین را اضافه کنید. بسیاری از نوشیدنی‌های قهوه کوبایی دارای دارچین هستند و در صورت تمایل می‌توانید آن را به کورتادیتو خود اضافه کنید. بهترین راه برای افزودن دارچین به این نوشیدنی این است که هنگام دم کردن قهوه، مقداری از آن را با تفاله آن بریزید. به این ترتیب طعم دارچین به قهوه نفوذ می کند.
  • از قهوه ساز استفاده کنید. استفاده از فرنچ پرس یک راه عالی برای تکرار طعم های شدید اما ملایمی است که در یک شات اسپرسو دریافت می کنید. اما اگر فرنچ پرس ندارید، اشکالی ندارد! هنوز هم می توانید کورتادیتو را با استفاده از قهوه ساز درست کنید. فقط کمی بیشتر از حد معمول از تفاله استفاده کنید و قهوه‌ساز خود را در صورت وجود، روی حالت «پررنگ» یا «قوی» قرار دهید.
  • آن را یخ کنید. اگر بیشتر از نوشیدنی های گرم طرفدار نوشیدنی های سرد هستید، همچنان می توانید این دستور را درست کنید. برای تهیه کورتادیتو سرد، همان دستورالعمل قهوه و شکر را دنبال کنید، اما شیر را گرم نکنید. سپس بعد از اضافه کردن شیر تبخیر شده سرد به نوشیدنی، تکه های یخ را اضافه کرده و سریع هم بزنید تا نوشیدنی خنک شود.
  • از مایکروویو استفاده کنید. اگر ترجیح می دهید شیر تبخیر شده خود را در مایکروویو گرم کنید، این کار نیز موثر خواهد بود. کافی است آن را با افزایش 15 ثانیه ای با قدرت 80 درصد حرارت دهید تا شیر داغ شود. بعد از هر 15 ثانیه در مایکروویو آن را هم بزنید تا مطمئن شوید که شیر پوستی ایجاد نمی کند.
نمای بالای یک کورتادیتو در یک لیوان، با یک قاشق در آن، در کنار حوله آشپزخانه

با چه چیزی آن را سرو کنیم

چه من یک کورتادیتو را در صبح بنوشم یا بعد از ظهر، دوست دارم آن را با یک شیرینی یا یک خوراکی شیرین دیگر میل کنم. در اینجا چند مورد از غذاهای مورد علاقه من برای خوردن در حین مصرف کورتادیتو آورده شده است.

نحوه نگهداری و گرم کردن باقیمانده کورتادیتوس

قهوه داغ خیلی خوب ذخیره نمی‌شود و دوباره گرم نمی‌شود، بنابراین صرفه‌جویی در باقی مانده کورتادیتوس بهترین نوشیدنی را به همراه نخواهد داشت. با این حال، تا 3 روز در یخچال ماندگاری دارد و می توانید آن را در مایکروویو با قدرت 80 درصد در 20 ثانیه گرم کنید.

آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟

من فریز کردن کورتادیتوس را توصیه نمی کنم. اما می توانید باقیمانده آن را در یک سینی یخ بریزید تا یخ طعم دار برای نوشیدنی قهوه سرد بعدی خود داشته باشید!

یک کورتادیتو در لیوان، در کنار کورتادیتوی دیگر، با دانه های قهوه پشت آن

نوشیدنی های آسان تر برای صبحانه

کورتادیتو نوشیدنی قهوه من است، اما گاهی اوقات دوست دارم صبح آن را با نوشیدنی دیگری مخلوط کنم. در اینجا تعدادی از موارد مورد علاقه دیگر من وجود دارد.

پختن: 15 دقایق

جمع: 15 دقایق

  • 1 فنجان آب تصفیه شده
  • 3 قاشق غذاخوری قهوه کوبایی آسیاب شده
  • 4 قاشق چای خوری شکر دانه ریز (می توانید به جای آن از شکر نارگیل استفاده کنید)
  • 6 اونس شیر تبخیر شده (برای یک گزینه سالم می توانید از شیر معمولی یا شیر جو دوسر استفاده کنید)
  • آب رو بزار جوش بیاد.

  • کف فرنچ پرس را با قهوه کوبایی آسیاب شده پر کنید.

  • نیمی از آب جوشیده را روی تفاله های قهوه بریزید و اجازه دهید حدود 1 دقیقه دم بکشد.

  • باقیمانده آب جوش را روی زمین بریزید و هم بزنید.

  • پرس را پایین بیاورید تا کمی روی مایع بماند و اجازه دهید قهوه به مدت 4 دقیقه دم بکشد.

  • در حالی که قهوه در حال دم آمدن است، شیر تبخیر شده را در یک قابلمه روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید. هر از گاهی هم بزنید.

  • در همین حین یک جفت لیوان بگیرید و به هر لیوان 2 قاشق چایخوری شکر اضافه کنید.

  • فرنچ پرس را به پایین فشار دهید.

  • 1 قاشق غذاخوری قهوه دم کرده را در هر لیوان بریزید و هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

  • باقی مانده اسپرسو را بین لیوان ها تقسیم کنید و با همزن بزنید تا کف کمی ظاهر شود.

  • شیر تبخیر شده را بین لیوان ها تقسیم کنید.

  • با شیرینی مورد علاقه خود سرو کنید.

  • اگر فرنچ پرس ندارید، می توانید قهوه را در قهوه ساز درست کنید. کمی بیشتر از حد معمول مایه‌ها اضافه کنید و از تنظیمات دم‌آوری «پررنگ» یا «قوی» استفاده کنید.
  • برای بهترین نتیجه، دانه های قهوه کوبایی خود را آسیاب کنید.
  • برای تهیه کورتادیتو سرد، شیر را گرم نکنید. بعد از اضافه کردن همه مواد، یخ را اضافه کرده و سریع هم بزنید.

خدمت: 1(7 اونس) قهوه | کالری: 146کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 17g | پروتئین: 6g | چربی: 6g | چربی های اشباع شده: 4g | چربی های چند غیر اشباع: 0.2g | چربی اشباع شده: 2g | کلسترول: 25میلی گرم | سدیم: 96میلی گرم | پتاسیم: 258میلی گرم | قند: 17g | ویتامین A: 203IU | ویتامین سی: 2میلی گرم | کلسیم: 226میلی گرم | اهن: 0.2میلی گرم