دستور پخت برگر بولگوگی | برگر بولگوگی سرخ کن ایزی


من عاشق قرار دادن یک چرخش تازه در دستور العمل های سنتی هستم، و بسیار خوشحالم که این برگرهای سرخ کن بولگوگی را درست کردم. آنها کاملا شگفت انگیز و جایگزین عالی برای فست فود کتو هستند. انجام آنها در سرخ کن هوا به این معنی بود که من مجبور نبودم از آنها مراقبت کنم، و با این حال آنها مرطوب، خوش طعم و خوشمزه شدند.

برگر بولگوگی

پرش به:

چرا برگر Bulgogi درست کنیم؟

دلایل زیادی وجود دارد که چرا این یک ایده خوب است. منظور من این است که. بولگوگی و برگر. آیا واقعاً به دلیل دیگری نیاز دارید که چرا این ایده خوب است؟

اینها برگر بولگوگی از بهترین غذاهایی هستند که تا به حال خورده ام حالا من می گویم، شما قطعا می خواهید سس مایونز عالی گوچوجانگ را برای همراهی آنها درست کنید. برای کم کربوهیدرات/کتو، باید آن را با برگ های کاهو بپیچید و از آن لذت ببرید. اگر کربوهیدرات کم نمی‌خورید، آن‌ها را روی یک نان نرم بخورید و لذت ببرید.

Bulgogi چیست؟

Bulgogi معمولاً کباب کره ای است که از گوشت خوک تهیه می شود. این غذا معمولا برای مدت طولانی پخته می شود و طعم های غنی از گوچوجانگ (رب فلفل قرمز کره ای) دارد و یک غذای سنتی است که بسیاری از مردم با آن آشنا هستند.

طرز تهیه برگر Bulgogi

اگرچه این دستور پخت پیچیده به نظر می رسد، اما این همبرگرهای سرخ کن هوا بسیار ساده هستند. در اینجا چند مرحله ساده وجود دارد تا آنها را در کمترین زمان روی میز خود قرار دهید.

  1. در یک کاسه بزرگ، همه مواد را مخلوط کرده و اجازه دهید مخلوط به مدت 30 دقیقه یا حداکثر 24 ساعت در یخچال بماند.
  2. گوشت را به چهار قسمت تقسیم کرده و به صورت گرد درآورید.
  3. پتی ها را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن هوا قرار دهید. به مدت 10 دقیقه در هوا سرخ کنید.
  4. سس مایونز گوچوجانگ را درست کنید
  5. با استفاده از دماسنج گوشت، اطمینان حاصل کنید که گوشت به دمای داخلی 160 درجه فارنهایت رسیده است.
  6. پتی ها را با نان های همبرگر یا یک برگ کاهو و سس مایونز گوچوجان سرو کنید.

نکات و ترفندهایی برای این دستور برگر سرخ کن با هوا

  • اگر کم کربوهیدرات می خورید، پتی ها را در یک برگ کاهو بپیچید تا کربوهیدرات پایینی داشته باشند.
  • در حالی که گوشتتان در حال استراحت است، گوچوجان مایو خود را آماده کنید.
  • همیشه از دماسنج گوشت برای تست دمای داخلی برای ایمنی استفاده کنید.
  • آنها را با سبزیجات کتو پسند برای یک وعده غذایی کامل پر کنید.
برگر بولگوگی

آیا می خواهید دستور العمل های ساده تری برای سرخ کن هوا داشته باشید؟

اگر عاشق این سرخ کن بادی هستید دستور تهیه برگر بولگوگی همانطور که من انجام می دهم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و پینترست به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند.

برگر بیف بولگوگی با هوا سرخ کن

من عاشق قرار دادن یک چرخش تازه در دستور العمل های سنتی هستم، و بسیار خوشحالم که این سرخ کن هوای Bulgogi Burgers را درست کردم. آنها کاملا شگفت انگیز هستند. انجام آنها در سرخ کن هوا به این معنی بود که من مجبور نبودم از آنها مراقبت کنم، و با این حال آنها مرطوب، خوش طعم و خوشمزه شدند.

زمان آماده سازی: 15 دقایق

زمان پخت: 10 دقایق

زمان کل: 25 دقایق

دوره: دوره های اصلی

غذا: آمریکایی، فیوژن، کره ای

کلمه کلیدی: ایر فریر بیف بولگوگی برگر، بیف بولگوگی برگر، برگر بولگوگی

خدمات: 4

کالری: 392کیلو کالری

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

عناصر

برای سس مایونز گوچوجانگ

دستورالعمل ها

  • در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، گوچوجان، سس سویا، سیر، زنجبیل، شکر، روغن کنجد، پیاز خرد شده و نمک را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت 30 دقیقه یا حداکثر 24 ساعت در یخچال بماند.

  • گوشت را به چهار قسمت تقسیم کرده و به شکل قیمه های گرد در وسط قرار دهید تا از پف کردن همبرگرها به شکل گنبدی در حین پخت جلوگیری شود.

  • سرخ کن بادی خود را به مدت 10 دقیقه روی 360 درجه فارنهایت قرار دهید و پتی ها را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن هوا قرار دهید.

  • سس مایونز گوچوجان را درست کنید: در حین پختن پته ها، سس مایونز، گوچوجان، روغن کنجد، دانه های کنجد و پیازچه را با هم مخلوط کنید.

  • با استفاده از دماسنج گوشت، اطمینان حاصل کنید که گوشت به دمای داخلی 160 درجه فارنهایت رسیده است و در سینی سرو قرار دهید.

  • پتی ها را با نان های همبرگر و سس مایونز گوچوجان سرو کنید.

  • اطلاعات تغذیه شامل نان نمی شود
  • من گمان می کنم دستور نهایی چربی کمتری داشته باشد زیرا سرخ کن هوا چربی را به سبد می رساند. در هر صورت، اینها کتو/کم کربوهیدرات هستند، پس لذت ببرید!

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 392کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 7g | پروتئین: 24g | چربی: 29g | قند: 3g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!