دیوان مرغ | کاسه دیوان مرغ با رشته فرنگی


کاسه دیوان مرغ یک غذای کلاسیک است که خانواده ها نسل ها از آن لذت می برند. این یک غذای آرامش بخش و خوش طعم است که برای شام های شبانه هفته، نوشیدنی ها یا مناسبت های خاص مناسب است.

دیوان مرغ در ظرفی سفید

پرش به:

چه چیزی باعث می‌شود این غذای خانوادگی مناسب باشد؟

  • سریع. از مرغ جوجه گردان و نودل های سریع پز برای تهیه یک کاسروی خوشمزه و پرکننده استفاده کنید که همه خانواده دوستش دارند.
  • آسان. مقداری رشته فرنگی بپزید، یک سس درست کنید، همه مواد را با هم ترکیب کنید، روی آن مقداری آرد سوخاری اضافه کنید و در پخت کامل بپزید.
  • همه کاره. از برخی از تغییرات ساده و خوشمزه زیر استفاده کنید تا این غذا را بدون از بین بردن طعم آن تغییر دهید.
  • بودجه پسند. از برخی لوازم آشپزخانه مقرون به صرفه برای ایجاد ظرفی استفاده کنید که کاملاً جدید و راحت باشد.

کاسه مرغ خوشمزه و آرامش بخش دیوان مرغ مطمئناً تبدیل به یک غذای مورد علاقه خانواده خواهد شد. این دستور غذا را می توان به راحتی مطابق با ترجیحات ذائقه شما تنظیم کرد، بنابراین در صورت تمایل می توانید موادی را که دوست دارید اضافه یا حذف کنید.

چرا به آن دیوان مرغ می گویند؟

Chicken Divan به خاطر رستوران Divan Parisienne در شهر نیویورک، جایی که اولین بار در اوایل دهه 1900 ایجاد شد، نامگذاری شده است.

این غذا توسط سرآشپز رستوران اختراع شد که نام آن را بر اساس نمایشنامه ای به نام «دختر غرب طلایی» که شخصیتی به نام لیدی دیوان را در آن نمایش می داد، نامگذاری کرد. این غذا به یک منوی محبوب در رستوران تبدیل شد و در نهایت به رستوران ها و خانه های دیگر در سراسر کشور گسترش یافت.

چگونه یک کاسرول مرغ ملایم را ادویه می کنید؟

برای جلوگیری از استفاده از آن سوپ کنسرو وحشتناک، من خامه سوپ مرغ را در این دستور غذا حذف کردم و پنیر خامه ای را برای کمک به تقلید کرمی بودن سوپ کنسرو شده اضافه کردم.

اگر متوجه شدید که این به اندازه کافی برای جایگزینی طعم دیوانه مرغ کلاسیک کار نمی کند، می توانید چند مورد از این جایگزین ها را امتحان کنید:

  • از سوپ قارچ کتو کرم خانگی من استفاده کنید. من یک دستور العمل کاملاً خوشمزه برای سوپ خامه ای قارچ دارم که فوق العاده خوشمزه و مغذی است. اگر از کمی کار اضافی نمی ترسید، می توانید مقداری هم بزنید و باقیمانده آن را به عنوان یک کاسه سوپ خوشمزه برای ناهار روز بعد میل کنید!
  • مقداری آبگوشت مرغ گرانول شده را هم بزنید. اگر چیزی که از دست می‌دهید طعم مرغوبی است که یک قوطی به شما می‌دهد، یک قاشق غذاخوری پودر مرغ پودر شده بریزید و قبل از اینکه کلم بروکلی، مرغ و رشته فرنگی را با آن بریزید، آن را با خامه ترش و مایونز مخلوط کنید.
  • از مواد کنسرو شده استفاده کنید. هیچ چیزی وجود ندارد که بگوید نمی توانید از خامه کنسرو سوپ مرغ استفاده کنید. فقط به این دلیل که چیزی ترجیح شخصی من نیست، به این معنی نیست که نمی تواند چیزی باشد که شما از آن لذت ببرید. بنابراین، اگر می خواهید از آن استفاده کنید، فقط پنیر خامه ای را حذف کنید و در قوطی اضافه کنید.

مواد مورد نیاز شما

  • مرغ بریان– این غذا را به یک دستور غذای سریع شبانه هفته تبدیل می کند، بدون نیاز به مراحل اضافی و زمان آماده سازی.
  • رشته فرنگی تخم مرغ– این رشته ها زودپز هستند و بافت نرمی دارند که به خوبی با بافت خامه ای دیگر مواد موجود در ظرف هماهنگ می شود.
  • پنیر خامه ای– به جای خامه سنتی کنسرو سوپ مرغ برای افزودن طعم و مزه و حالت خامه ای استفاده می شود.
  • گل کلم بروکلی– تغذیه، رنگ و بافت را به کاسرول اضافه می کند.
  • سس مایونز
  • خامه ترش
  • پنیر پارمسان– دارای طعم خاکی و نمکی است که با طعم لطیف سایر مواد موجود در این کاسروی مرغ آواز می دهد.
  • پودر سیر
  • پودر پیاز
  • آویشن
  • نمک و فلفل
  • پنیر چدار– یک لایه پنیری زیر پوسته ترد پانکو ایجاد می کند.
  • آرد سوخاری پانکو– یک بافت سرگرم کننده ایجاد کنید که افزودنی دوست داشتنی به بالای ظرف است.
  • کره– به ترد شدن خرده های نان در هنگام پخت کمک می کند.

طرز تهیه کاسه دیوان مرغ

  1. فر خود را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. یک قابلمه بزرگ آب را بجوشانید و نودل های تخم مرغ را تا زمانی که آل دنته شوند بپزید.
  3. در یک کاسه بزرگ، خامه سوپ مرغ، سس مایونز، خامه ترش، پنیر پارمزان رنده شده، پودر سیر، پودر پیاز، آویشن خشک، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
  4. مرغ رنده شده، رشته فرنگی پخته شده و گلچه های کلم بروکلی بلانچ شده را به کاسه همزن اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا کاملا به سس آغشته شوند.
  5. مخلوط را در یک ظرف پخت 9×13 اینچی بریزید.
  6. پنیر چدار رنده شده را به طور مساوی روی مخلوط مرغ و کلم بروکلی بپاشید.
  7. در یک کاسه جداگانه، آرد سوخاری پانکو و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا آرد سوخاری کاملا آغشته به کره شود.
  8. آرد سوخاری کره شده را به طور مساوی روی پنیر چدار بپاشید.
  9. ظرف پخت را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شده و آرد سوخاری ها طلایی رنگ شوند، بپزید.
  10. قابلمه را از فر خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه قبل از سرو خنک شود.
تصویر نمای نزدیک از دیوان مرغ در ظرفی سفید با قاشق چوبی در پس زمینه

تغییرات

  • آن را کم کربوهیدرات کنید. اگر سبک زندگی کم کربوهیدرات دارید، یک کاسه مرغ با رشته فرنگی سنتی و روی آن با آرد سوخاری گزینه مناسبی نیست. شما می توانید دستور پخت من برای گوشت مرغ بروکلی را امتحان کنید که شبیه به این غذای مرغ است، اما به صورت کم کربوهیدرات تغییر یافته است!
  • به جای نودل از برنج استفاده کنید. اگر لقمه برنج را به رشته فرنگی ترجیح می دهید، می توانید برنج را در قابلمه فوری خود بپزید و به جای رشته فرنگی استفاده کنید. به غیر از این یک جایگزین ساده، دستورالعمل پخت و پز یکسان باقی می ماند.
  • سبزیجات بیشتری اضافه کنید. کاسرول ها فرصتی عالی برای استفاده از سبزیجات بیشتر در وعده های غذایی خود هستند بدون اینکه حتی متوجه شوید که آنها را می خورید! در حالی که ممکن است این مشکل برای اکثر اعضای خانواده شما نباشد، برخی از غذاخوران انتخابی ممکن است به کمک بیشتری نیاز داشته باشند. گل کلم، نخودفرنگی، ذرت و حتی هویج خرد شده را می توان در مدت زمان کوتاهی طبخ کرد و افزودنی خوبی به غذا ایجاد کرد.

چه چیزی برای خدمت با آن

دیوان مرغ یک غذای کلاسیک است که هم خوشمزه است و هم سیر کننده. در اینجا ایده هایی وجود دارد که طرفین می توانند با آن سرو کنند تا به یک وعده غذایی کامل تبدیل شود:

  1. سبزیجات کباب شده– سبزیجات برشته مانند هویج، مارچوبه یا کلم بروکسل می توانند رنگ و مواد مغذی بیشتری به غذای شما ببخشند.
  2. سالاد– یک سالاد سبز ساده با یک سس سبک می تواند غنای کاسرول را متعادل کند و کنتراست با طراوت ایجاد کند.
  3. نان– یک تکه نان خرد شده یا یک رول می تواند همراهی عالی برای دیوان مرغ باشد. می تواند به خیس شدن سس کمک کند و مقداری بافت به غذا اضافه کند.
  4. پوره سیب زمینی– پوره سیب‌زمینی خامه‌ای می‌تواند مکمل غذای مرغ خامه‌ای باشد و آرامش بیشتری به غذا اضافه کند.

با خیال راحت چند مخلفات مختلف را آزمایش کنید و ببینید چه چیزی برای شما و مهمانان شام شما بهترین کار را دارد!

چه مدت طول می کشد؟

دیوان مرغ معمولاً در صورتی که به درستی در یخچال نگهداری شود حدود 3 تا 4 روز دوام می آورد.

برای به حداکثر رساندن ماندگاری آن، حتماً قوری را به یک ظرف دربسته منتقل کنید یا قبل از نگهداری آن را با پلاستیک یا فویل آلومینیومی محکم بپیچید.

آیا می توانید آن را فریز کنید؟

اگر غذای باقی مانده ای دارید که فکر نمی کنید ظرف 3 تا 4 روز نتوانید بخورید، به فکر فریز کردن ماهیتابه باشید. اجازه دهید ظرف تا دمای اتاق خنک شود، سپس آن را به ظرف مخصوص فریزر یا کیسه فریزر منتقل کنید.

تا 3 ماه به خوبی در فریزر نگهداری می شود.

برای گرم کردن مجدد ظرف، آن را یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملاً یخ زدایی شود. پس از یخ زدایی، آن را دوباره در فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملا گرم شود.

برای گرم کردن سریع‌تر و جلوگیری از خشک شدن آن، کاسرول را در قسمت‌های جداگانه منجمد کنید.

کاسه های قابل هوس بیشتر

اگر عاشق یک غذای سریع و آسان هستید، هیچ چیز بهتر از یک کاسرول عالی نیست. برای اینکه شام ​​را جدید و هیجان‌انگیز نگه دارید بدون اینکه کار اضافی اضافه کنید، برخی از این دستور العمل‌های پخت دیگر را که مطمئناً خانواده‌تان دوست دارند، بررسی کنید.

سنجاق دیوان مرغ با روکش متن

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید کاسه دیوان مرغ همانطور که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

دیوان مرغ در ظرفی سفید

دیوان مرغ | کاسه دیوان مرغ با رشته فرنگی

زمان آماده سازی: 5 دقایق

زمان پخت: 25 دقایق

زمان کل: 30 دقایق

دوره: دوره های اصلی

غذا: آمریکایی

کلمه کلیدی: کاسه کلم بروکلی مرغ، دیوان مرغ، کاسه نودل مرغ

خدمات: 6 وعده های غذایی

کالری: 625کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • فر خود را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • یک قابلمه بزرگ آب را بجوشانید و نودل های تخم مرغ را تا زمانی که آل دنته شوند بپزید.

  • در یک کاسه بزرگ، خامه سوپ مرغ، سس مایونز، خامه ترش، پنیر پارمزان رنده شده، پودر سیر، پودر پیاز، آویشن خشک، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.

  • مرغ رنده شده، رشته فرنگی پخته شده و گلچه های کلم بروکلی بلانچ شده را به کاسه همزن اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا کاملا به سس آغشته شوند.

  • مخلوط را در یک ظرف پخت 9×13 اینچی بریزید.

  • پنیر چدار رنده شده را به طور مساوی روی مخلوط مرغ و کلم بروکلی بپاشید.

  • در یک کاسه جداگانه، آرد سوخاری پانکو و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا آرد سوخاری کاملا آغشته به کره شود.

  • آرد سوخاری کره شده را به طور مساوی روی پنیر چدار بپاشید.

  • ظرف پخت را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شده و آرد سوخاری ها طلایی رنگ شوند، بپزید.

  • قابلمه را از فر خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه قبل از سرو خنک شود.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 625کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 36g | پروتئین: 34g | چربی: 39g | فیبر: 2g | قند: 3g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!