دستور پخت سوپ فلفل قرمز سرخ شده


14 مارس 2023

توسط آلیسا

این سوپ فلفل قرمز بوداده به همان اندازه که سالم است، سریع و آسان درست می شود. این پر از فلفل، گوجه فرنگی و کینوآ است و فقط حدود یک ساعت شروع به کار می کند.

یک کاسه سوپ فلفل قرمز تفت داده شده با فلفل چیلی، جعفری و خامه ترش، با گوجه فرنگی و جعفری در پس زمینه

این دقیقاً یک راز نیست که من از طرفداران پر و پا قرص سوپ هستم. چه بیرون هوا سرد باشد، چه من فقط یک روز طولانی و طاقت فرسا داشته باشم، هیچ چیز به اندازه یک کاسه بخارپز سوپ دلچسب آرامش بخش نیست. این سوپ فلفل قرمز بوداده یکی از موارد مورد علاقه من است، زیرا تمام جعبه هایی را که در یک سوپ به دنبال آن می گردم بررسی می کند. این آرامش بخش، غنی، سیر کننده، سالم و فوق العاده آسان برای تهیه است. به علاوه، وگان و بدون گلوتن است!

سوپ اغلب به عنوان کنار سرو می شود، اما این سوپ فلفل قرمز تفت داده شده به تنهایی یک وعده غذایی است. راز؟ در آن کینوا وجود دارد! افزودن یک غذای فوق العاده مانند کینوا به یک سوپ پر از سبزیجات مانند فلفل و گوجه فرنگی، یک وعده غذایی فوق العاده سالم و کامل را به همراه دارد. به این واقعیت اضافه کنید که فقط یک ساعت طول می کشد تا این سوپ درست شود، و فهمیدن اینکه چرا این یکی از دستور العمل های مورد علاقه من است، سخت نیست.

نزدیک یک کاسه سوپ فلفل قرمز تفت داده شده با جعفری، خامه ترش و تکه های چیلی تزیین شده و یک قاشق داخل آن است.

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا همه چیزهایی که برای تهیه این سوپ دلپذیر فلفل قرمز و گوجه نیاز دارید آورده شده است. برای مشاهده مقادیر دقیق برای هر ماده، به کارت دستور غذا در پایین مقاله بروید.

  • فلفل قرمز – شما می خواهید فلفل ها را بخرید.
  • گوجه فرنگیها
  • سس گوجه فرنگی
  • پیاز سفید – می توانید از پیاز زرد یا قرمز هم استفاده کنید اما پیاز سفید ترجیح داده می شود.
  • سیر
  • روغن زیتون
  • نمک
  • فلفل – حتما از فلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده کنید.
  • آویشن خشک
  • پونه کوهی خشک شده
  • تکه های فلفل قرمز
  • آب سبزیجات
  • کوینولای پخته شده
  • سس تند – این یک ماده اختیاری است.

طرز تهیه سوپ فلفل قرمز سرخ شده

در اینجا طرز تهیه این سوپ فلفل قرمز گیاهی و کینوآ آورده شده است.

  • فلفل ها را آماده کنید. فلفل‌های قرمز را روی یک ورقه پخت قرار دهید، سمت پوست به سمت بالا. آنها را فشار دهید تا صاف شوند و جوجه گوشتی خود را روشن کنید.
  • فلفل ها را تفت دهید. فلفل ها را در فر زیر مرغ گوشتی قرار دهید و تفت دهید تا پوست آن سیاه شود. این باید 10-15 دقیقه طول بکشد.
نیمی از فلفل دلمه ای قرمز که سیاه و زغال شده است و سه فلفل دیگر آن را احاطه کرده اند
  • فلفل ها را پوست بگیرید. فلفل ها را از فر خارج کرده و در یک کیسه مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. اجازه دهید 15 دقیقه بماند سپس از کیسه خارج کرده و پوست آن را جدا کنید. فلفل ها را خلال کنید و کنار بگذارید.
  • آروماتیک ها را گرم کنید. روغن را در یک قابلمه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. پیاز و سیر را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها شفاف شوند.
  • باقی مواد را اضافه کنید. گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی، فلفل قرمز، آب سبزیجات، کینوآ پخته شده، سبزی و ادویه جات را به قابلمه اضافه کنید.
  • پختن. سوپ را بجوشانید، سپس حرارت را کم کنید تا بجوشد. درب قابلمه را بگذارید و به مدت 20-25 دقیقه بپزید.
سوپ فلفل قرمز و گوجه فرنگی مخلوط نشده در حال جوشیدن با تکه های گوجه فرنگی
  • مخلوط کنید. از مخلوط کن غوطه ور استفاده کنید تا سوپ را به یک قوام یکدست تبدیل کنید. اگر مخلوط کن غوطه وری ندارید، سوپ را به مخلوط کن ایستاده منتقل کنید و مخلوط کنید.
  • خدمت. اگر از سس تند استفاده می کنید، آن را در سوپ صاف بریزید، سپس در حالی که داغ است سرو کنید.

نکاتی برای موفقیت

در اینجا چند ترفند و نکته برای درست کردن این سوپ مقوی و دلچسب آورده شده است.

  • از آبگوشت خانگی استفاده کنید. یکی از راه‌های افزایش کیفیت سوپ، استفاده از آبگوشت خانگی است. طعمی که از استوک خانگی می گیرید بسیار بهتر از هر چیزی است که در فروشگاه می خرید. این دستور غذا با هر نوع آبگوشت سبزیجات عالی است، اما با آبگوشت خانگی به سطح جدیدی می رسد. من دوست دارم از آبگوشت استخوان گیاهی قارچ گیاهی Instant Pot استفاده کنم.
  • زمان پخت اضافی را اضافه کنید. یکی از موارد مورد علاقه من در مورد این دستور پخت سریع و آسان است. اما اگر زمان اضافی دارید، تقریباً هر سوپی می‌تواند از دم کشیدن کمی طولانی‌تر سود ببرد. هر چه مدت طولانی تری این سوپ را بپزید، طعم آن تندتر می شود. اگر وقت دارید، یک یا دو ساعت آن را بپزید. با این حال، مراقب قوام آن باشید، زیرا اگر مدت طولانی تری آن را بپزید، ممکن است لازم باشد کمی بیشتر آب سبزیجات اضافه کنید.
  • نمک در پایان. هنگام اضافه کردن مواد به سوپ، نمک را کمرنگ کنید. سپس قبل از سرو سوپ را بچشید و به میزان لازم نمک اضافه کنید. آبگوشت های مختلف سبزیجات و سس های تند سطوح مختلف سدیم دارند و مدت زمانی که سوپ را می پزید بر میزان شور بودن آن تأثیر می گذارد. تا آخر صبر کنید تا بقیه نمک را اضافه کنید تا مطمئن شوید که سوپ را زیاد نمک نزنید.
نمای بالای یک کاسه سوپ فلفل قرمز تفت داده شده با جعفری، تکه های چیلی و خامه ترش، احاطه شده با جعفری

چه چیزی را با سوپ فلفل قرمز سرخ شده سرو کنید

در اینجا برخی از غذاهای مورد علاقه من برای سرو با این سوپ دنج آورده شده است.

نحوه نگهداری و گرم کردن باقیمانده غذا

این سوپ در صورتی که در ظرف در بسته نگهداری شود تا 3 روز در یخچال نگهداری می شود. روی اجاق گاز را دوباره روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا کاملاً گرم شود، حدود 5 دقیقه. همچنین می‌توانید سوپ را با قدرت 80 درصد در 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید.

آیا این دستور غذا را می توان منجمد کرد؟

این سوپ فلفل قرمز تفت داده شده یک دستور عالی برای فریز کردن است. آن را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید و تا 4 ماه ماندگاری دارد. یک شب در یخچال ذوب کنید، یا قبل از گرم کردن مجدد، یخ‌زدایی کنید.

یک قاشق در حال هم زدن یک کاسه سوپ فلفل قرمز تفت داده شده با خامه ترش، فلفل چیلی و جعفری

سوپ های دنج بیشتری برای درست کردن

اگر شما هم مثل من عاشق سوپ هستید، چند دستور پخت دیگر مورد علاقه من را بررسی کنید.

سوپ فلفل قرمز سرخ شده با گوجه فرنگی و کینوا

این سوپ فلفل قرمز برشته شده آسان و مغذی با سبزیجات تازه و کینوا بسته بندی شده است. درست کردنش فقط یک ساعت طول میکشه و دنج، دلچسب و فوق العاده خوش طعمه.

  • جوجه‌های گوشتی را روشن کنید و فلفل‌های دانه‌شده را به سمت بالا، روی یک ورقه بیسکویت صاف کنید.

  • حدود 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا پوست سیاه شود. فلفل ها را از فر خارج کرده و فوراً فلفل ها را در کیسه ای قرار دهید. بعد از 15 دقیقه فلفل ها را جدا کرده و پوست را بمالید. به قطعات 1 اینچی برش دهید و کنار بگذارید.

  • روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها شفاف شوند. گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی، فلفل قرمز، آب سبزیجات، کینوا، سبزیجات و ادویه جات را اضافه کنید. سوپ را بجوشانید و حرارت را کم کنید تا بجوشد. روی آن را بپوشانید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.

  • سوپ را از روی حرارت بردارید و با یک مخلوط کن غوطه ور یا در یک مخلوط کن با سرعت بالا (در دو دسته) مخلوط کنید تا یکدست شود. در صورت تمایل سس تند را هم بزنید.

  • بلافاصله سرو کنید و لذت ببرید!

در ظرف در بسته به مدت 3 روز در یخچال یا 4 ماه در فریزر نگهداری شود. روی حرارت متوسط ​​به مدت 5 دقیقه یا در مایکروویو با قدرت 80 درصد و با افزایش 30 ثانیه گرم کنید.

کالری: 157کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 19g | پروتئین: 4g | چربی: 8g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 5g | سدیم: 622میلی گرم | پتاسیم: 399میلی گرم | فیبر: 4g | قند: 6g | ویتامین A: 2474IU | ویتامین سی: 88میلی گرم | کلسیم: 42میلی گرم | اهن: 2میلی گرم

آنچه می سازید را به اشتراک بگذارید

#simplyquinoa را با خلاقیت های خود در اینستاگرام تگ کنید! ما دوست داریم آنچه را که می سازید با جامعه به اشتراک بگذاریم. ما نمی توانیم صبر کنیم تا ببینیم!

درباره آلیسا

سلام، من آلیسا ریمر هستم، یک متخصص تغذیه کل نگر، عاشق یوگا، مادر سگ و بنیانگذار Simply Quinoa. از آشنایی با شما خوشحالم! من SQ را به‌عنوان راهی برای ارائه راه‌حل‌هایی برای زنانی درست مثل خودم ایجاد کردم که در تلاش برای یافتن اطلاعات مفید در مورد چگونگی زندگی سالم و رضایت‌بخش بودند. امیدوارم در اینجا در SQ الهام بگیرید – در داستان من، در دستور العمل های من، در صدها مقاله سلامتی، و در جامعه شگفت انگیز ما. خوش آمدی!