هر خانواده دستور گودا ماسالا مخصوص به خود را دارد. این دستور غذا در اکثر غذاها روزانه استفاده می شود. این گودا ماسالا (ماسالای شیرین) یا کالا ماسالا (ماسالای سیاه) که گاهی اوقات به آن اشاره می شود، چه عدس (آمتی)، جوانه، سالاد (ussal) یا ماساله بات باشد، در قاشق و قاشق اضافه می شود.
پرش به:
گودا ماسالا ماهاراشتریان | ترکیب ادویه هندی
خوب، بیایید صادق باشیم. من فقط ماساله بات را می خواستم و شما نمی توانید بدون این مخلوط ادویه درست کنید. بنابراین تصمیم گرفتم یا درست کنم یا از ناله کردن در مورد برنج دست بردارم.
بنابراین من آن را درست کردم و خوب شد. دستور العمل زیر برای یک دسته ماساله بات کافی است و می توان آن را دو برابر کرد، اما از آنجایی که در روغن پخته شده است، می خواهید ظرف یک ماه یا بیشتر از آن استفاده کنید.
برای درست کردن گودا ماسالا به چه چیزی نیاز دارید؟
طرز تهیه گودا ماسالا
- همه موادت رو جمع کن
- یک تابه کوچک را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و وقتی داغ شد روغن را اضافه کنید
- ادویه ها را تفت دهید و وقتی برشته شد روی دستمال کاغذی بگذارید تا خنک شوند
- با آسیاب قهوه آسیاب کنید
تصویر زیر نشان می دهد که چقدر می خواهید نارگیل و سایر ادویه های خود را قهوه ای کنید. اگر شک دارید کم بپزید – اما نسوزند.
به دنبال یک مکان خوب برای استفاده از این مخلوط ادویه جات هستید؟ دستور العمل BHAT MASALÉ MHAARASHTRIAN MASALÉ BHAT را امتحان کنید!
آیا می خواهید ادویه های خانگی بیشتری بسازید؟
اگر عاشق این راه هستید دستور پخت گودا ماسالا معلوم شد، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و پینترست به اشتراک می گذارید تا آنها نیز بتوانند آن را بسازند.
خدمات: 2 قاشق سوپخوری
کالری: 84کیلو کالری
روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم
دستورالعمل ها
-
روغن را در تابه داغ کنید و وقتی داغ شد، همه ادویه ها را به آن اضافه کنید. دانه های مزاحم خشخاش می خواهند از ماهیتابه شما بیرون بیایند، بنابراین سریع کار کنید تا مخلوط را هم بزنید.
-
هم بزنید تا همه ادویه ها معطر و خوب قهوه ای شوند. مراقب باش نسوزی. اگر شک دارید، زودتر بردارید زیرا برشته نشده بهتر از سوخته و تلخ است.
-
به سرعت از ماهیتابه خارج کنید، روی یک بشقاب یا حوله کاغذی پهن کنید و بگذارید همه چیز خنک شود. آسیاب کردن وقتی داغ است باعث خمیر می شود.
-
پس از خنک شدن، از آسیاب قهوه برای آسیاب کردن به یک مخلوط همگن استفاده کنید.
پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!
تغذیه
کالری: 84کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 6g | پروتئین: 2g | چربی: 7g | فیبر: 2g | قند: 2g
فراموش نکنید که دیگر پرفروشترین کتابهای آشپزی قابلمه فوری من را بررسی کنید!
قابلمه هندی فوری، قابلمه فوری کتو، قابلمه فوری سریع و آسان، قابلمه فوری سالم و گیاهی.