از دیگ فوری یا زودپز خود برای تهیه این مرغ جامائیکایی شگفت انگیز استفاده کنید. این مرغ کاری جامائیکایی تند، اصیل است و تنها در 20 دقیقه تمام می شود!
مرغ کاری جامائیکا چیست؟
کاری مرغ جامائیکا یک غذای مورد علاقه در غذاهای جامائیکایی است. این یک غذای مرغ است که کم پخته می شود و به آرامی پخته می شود تا تمام طعم های شگفت انگیز در مرغ و سبزیجات تزریق شود. با استفاده از قابلمه فوری خود می توانید در کمتر از 30 دقیقه به همان طعم و طعم غنی دست پیدا کنید. اگر هوس غذاهای دریایی کارائیب را دارید، این مرغ کاری جامائیکایی یک شام ایده آل است.
مواد لازم
جامائیکایی ها می گویند مرغ کاری یا کاری مرغ؟
در حالی که به دلیل عادت به سفارش دادن آن در رستوران مورد علاقهتان، گفتن چیکن کاری راحتتر از زبان خارج میشود، بهطور سنتی در جامائیکا از این غذای خوشمزه به عنوان مرغ کاری یاد میکنید.
چرا کاری در جامائیکا محبوب است؟
مرغ کاری جامائیکا به دلیل ادویه های سنتی مورد استفاده و مقرون به صرفه بودن یک غذا بسیار محبوب است.
نه تنها خوشمزه و مقرون به صرفه است، بلکه سیر کننده است، تهیه آن آسان است و غذای راحتی نهایی است.
طرز تهیه مرغ کاری جامائیکایی
- تفت داده شده را انتخاب کنید و بعد از داغ شدن روغن را اضافه کنید. پس از داغ شدن روغن، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا ادویه ها برشته شوند.
- پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شود.
- پودر کاری جامائیکایی فلفل اسکاچ، آویشن، نمک و فلفل دلمه ای را اضافه کنید.
- از 1/4-1/3 فنجان آب برای لعاب زدایی استفاده کنید و سپس اجازه دهید آب تبخیر شود.
- مرغ، سیب زمینی و آب را اضافه کنید. با فشار زیاد بپزید.
- اجازه دهید گلدان به مدت 10 دقیقه به طور طبیعی آزاد شود و برای تمام فشار باقیمانده از یک رهاسازی سریع استفاده کنید.
تفاوت بین کاری جامائیکا و کاری هندی چیست؟
یکی از قابل توجه ترین تفاوت های کاری هندی و کاری جامائیکا این است که کاری جامائیکا از فلفل اسکاچ بونت و پودر کاری آماده استفاده می کند. همانطور که می دانید، من هرگز از پودر کاری در آشپزی هندی استفاده نمی کنم، اما از آن در این کاری مرغ جامائیکایی استفاده می کنم. من همچنین بدون فکر کردن از آن در بو خو ویتنامی و در خمیر کاری ژاپنی در این کاری ژاپنی استفاده می کنم!
اما من از آن در آشپزی هندی استفاده نمی کنم. من اینجوری عجیبم
پودر کاری جامائیکایی دستور العمل ها متفاوت است اما از ترکیبی از دانه های گشنیز، زیره، دانه های خردل، دانه های بادیان، دانه های شنبلیله و انواع توت های فلفل دلمه ای و غیره استفاده می کنند. این مرغ کاری جامائیکایی شاید یک روز خودم را بسازم.
از چه نوع فلفلی استفاده می کنید
اگر با فلفل اسکاچ بونت آشنا نیستید، اصل آن جامائیکا است! بنابراین، آنها در غذاهای کارائیب بسیار رایج هستند. میوه دار و تند هستند! فلفل اسکاچ بونت پسر عموی هابانرو هستند و در واقع تندتر هستند. فلفل هابانرو را ممکن است بیشتر در خواربارفروشی پیدا کنید، اما من در خواربارفروشی معمولی خود در تگزاس، Scotch Bonnets را پیدا کردم.
نکات و ترفندهایی برای تهیه این مرغ کاری جامائیکا
- می توانید این کم کربوهیدرات را با کنار گذاشتن سیب زمینی از دستور تهیه کنید. حذف سیب زمینی باعث کاهش 6 گرم کربوهیدرات در هر وعده می شود.
- برای کاهش ادویه می توانید آن را با برنج سرو کنید.
- تمام حرارت در این دستور غذا از فلفل اسکاتلندی به دست می آید، بنابراین اگر به آن کمتر تند نیاز دارید، آن را کاهش دهید.
چه مدت طول می کشد؟
برای بهترین نتیجه، از جدول زمانی که مرغ شما روی برچسب دارد استفاده کنید. اگر تاریخ آن کوتاه است یا مرغ خود را در روز انقضا منجمد کرده اید، سعی کنید این مرغ کاری را در همان روزی که آن را درست کردید مصرف کنید.
اگر مرغ شما چند روز قبل از انقضا زمان دارد، از آن به عنوان یک دستورالعمل برای مدت زمان نگهداری باقیمانده غذا استفاده کنید.
این ظرف هنگام نشستن در کاری از نظر کیفیت افت نمی کند. در هر صورت، طعم آن همچنان به دست خواهد آمد.
چه چیزی را می توانم با این کاری مرغ جامائیکا قابلمه سرو کنم؟
- خب حالا مقداری نخود و برنج جامائیکایی چطور؟ من فکر می کنم این دو با هم فقط یک وعده غذایی عالی را تشکیل می دهند.
- یک غذای برنجی راهی عالی برای کاهش حرارت فلفل ها خواهد بود، می توانید این دستور غذای برنج قهوه ای عالی را نیز امتحان کنید.
- پیازهای مروارید برشته تند، شیرین و تند، یک غذای فوری است که میتوانید در سرخکن هوایتان برای یک غذای جانبی آسان و وگان درست کنید.
اکنون شما تمام امکانات را برای یک شام خوشمزه با مرغ جامائیکایی دارید! حتما این دستور غذا را با دوستان خود در پینترست و فیس بوک به اشتراک بگذارید تا آنها نیز از آن لذت ببرند!
خدمات: 4
کالری: 364کیلو کالری
روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنمدستورالعمل ها
- قابلمه فوری را روی تفت حرارت دهید و وقتی داغ شد روغن را اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد زنجبیل و سیر را اضافه کنید و 20 ثانیه هم بزنید.
پیاز خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید (حدود 1-2 دقیقه).
پودر کاری جامائیکایی، فلفل اسکاچ ورقه شده، آویشن، نمک و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در این مرحله، اگر قهوه ای یا چسبندگی داشتید، از 1/4-1/3 فنجان آب برای لعاب زدایی استفاده کنید، خوب خراش دهید و اجازه دهید آب تبخیر شود.
- مرغ، سیب زمینی و 1 فنجان آب را اضافه کنید و ظرف فوری خود را به مدت 6 دقیقه روی فشار بالا قرار دهید تا بپزد. اگر از سیب زمینی استفاده نمی کنید، آب را به 1/2 فنجان کاهش دهید.
اجازه دهید قابلمه به مدت 10 دقیقه بدون مزاحمت بماند و سپس تمام فشار باقیمانده را رها کنید. هم بزنید و سرو کنید.
نکات و ترفندهایی برای تهیه این مرغ کاری جامائیکا
- می توانید این کم کربوهیدرات را با کنار گذاشتن سیب زمینی از دستور تهیه کنید. حذف سیب زمینی باعث کاهش 6 گرم کربوهیدرات در هر وعده می شود.
- برای کاهش ادویه می توانید آن را با برنج سرو کنید.
- تمام حرارت در این دستور غذا از فلفل اسکاتلندی به دست می آید، بنابراین اگر به آن کمتر تند نیاز دارید، آن را کاهش دهید.
پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!
تغذیه
کالری: 364کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 12g | پروتئین: 20g | چربی: 26g | فیبر: 2g | قند: 2g
در ابتدا در 9 فوریه 2018 منتشر شد
فراموش نکنید که دیگر پرفروشترین کتابهای آشپزی قابلمه فوری من را بررسی کنید!
قابلمه هندی فوری، قابلمه فوری کتو، قابلمه فوری سریع و آسان، قابلمه فوری سالم و گیاهی.