پس از امتحان کردن این چیپس های کلم سرخ کن با هوا، دیگر هرگز نمی خواهید چیپس های کلم پیچ را به روش سنتی درست کنید. فقط در 5 دقیقه، می توانید یک میان وعده ترد و کاملا چاشنی شده را پیدا کنید!
همه ما می دانیم که کلم پیچ یک غذای فوق العاده مملو از ویتامین ها و مواد معدنی است، اما کلم پیچ خام برای همه مناسب نیست. من شخصاً کلم پیچ را در سالاد کلم سزار با کروتون نخودچی ترد و سالاد کلم آسیایی کینوا دوست دارم، اما مطلق من مورد علاقه راه برای لذت بردن از این سبزی برگ دار به شکل چیپس است. و چیپس های کلم پیچ در سرخ کن هوا ساده ترین، سریع ترین و همه جا بهترین هستند!
سرخکنها هوای گرم را برای پختن غذا به گردش در میآورند و بافت ترد مورد نظرتان را در پنیر کبابی با هوا سرخکن، مرغ پاپ کورن با هوا سرخکن و چیپس کلم پیچ، بدون روغن و چربی اضافهشده برای سرخ کردن عمیق و بدون زمان لازم برای پخت به شما میدهند. در یک فر معمولی
تنها کاری که باید انجام دهید این است که مقداری برگ کلم پیچ را خرد کنید، آنها را با گیاهان و ادویه های مورد علاقه خود مزه دار کنید – یا از ترکیب ادویه دودی و پنیری که در زیر به اشتراک می گذارم استفاده کنید – و آنها را به مدت 3 دقیقه در سرخ کن با هوا قرار دهید. خودشه!
چرا این دستور العمل چیپس کلم پیچ سرخ کن هوا را دوست خواهید داشت؟
در اینجا چیزی است که این دستور غذا را مورد علاقه قرار می دهد:
- سریع و آسان. سخت ترین قسمت شستن برگ های کلم پیچ است! گاهی اوقات تهیه میان وعدههای سالم میتواند دردسرساز باشد و به جای آن شما را مجبور میکند نزدیکترین گرانولا را که از فروشگاه خریداری کردهاید بگیرید، اما چیپسهای کلمپیچهای سرخکن با هوا آماده هستند.
- میان وعده احساس خوبی. بیایید واقعی باشیم: چیپس سیب زمینی طعم خوبی دارد، اما پس از لذت بردن از چند مشت (یا یک کیسه)، احساس خوبی ندارید. شما می توانید یک دسته کامل از چیپس های کلم سرخ کن با هوا را بدون احساس سنگینی بخورید.
- همه کاره. با چاشنی های مختلف آزمایش کنید تا ترکیب طعم مورد علاقه خود را پیدا کنید. این یک فرصت عالی برای حمله به کابینت ادویه های خود و یافتن مخلوط چاشنی هایی است که برای مدت طولانی در آنجا نشسته اند!
- بچه پسند. افرادی که گزنده می خورند ممکن است بعد از امتحان کردن این چیپس ها به دوستداران کلم پیچ تبدیل شوند. طعم و بافت کلم پیچ خام که بسیاری از افراد را خاموش می کند به طور کامل در سرخ کن هوا ناپدید می شود.
آنچه شما نیاز دارید
در اینجا همه موادی که هنگام تهیه این چیپس های کلم سرخ کن با هوا به آنها نیاز خواهید داشت آورده شده است. حتماً کارت دستور غذا را در پایین صفحه بررسی کنید تا مقادیر دقیق هر ماده را ببینید.
- کلم پیچ – در حالی که میتوانید از انواع دیگری استفاده کنید، من کلم پیچ را ترجیح میدهم زیرا بافت مناسبی برای چیپس دارد.
- روغن زیتون
- مخمر تغذیه ای – ماده مخفی که طعم پنیری به این چیپس های کلم پیچ می دهد، بدون پنیر!
- پودر سیر – برای طعم و مزه زیاد
- فلفل قرمز دودی – این به چیپس های کلم سرخ کن هوا طعمی عمیق دودی می دهد که تقریباً شبیه بیکن است.
- نمک
طرز تهیه چیپس کلم پیچ با هوا سرخ کن
درست کردن چیپس کلم پیچ در سرخ کن هوا به این راحتی است.
- آماده کردن. کلم پیچ را خشک کنید و برگ ها را از ساقه جدا کنید. برگ ها را به اندازه لقمه خرد کنید.
- فصل. کلم پیچ را در یک کاسه بزرگ در روغن بریزید. چاشنی ها را هم بزنید.
- کلم پیچ را در سرخ کن بادی قرار دهید. کلم پیچ را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن بادی بچینید.
- پختن. کلم پیچ را به مدت 3 تا 5 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت سرخ کنید تا چیپس های کلم ترد شوند.
نکاتی برای موفقیت
نکات زیر را برای چیپس های کلم سرخ کن عالی دنبال کنید:
- کلم پیچ را خوب بشویید. خاک و شن به خوبی در آن برگ های مجعد پنهان می شوند، بنابراین می خواهید آنها را یک به یک بشویید و هر برگ را به دقت بررسی کنید.
- مطمئن شوید که کلم پیچ فوق العاده خشک است. هر گونه رطوبت چسبیده به برگ ها از ترد شدن چیپس ها جلوگیری می کند.
- سبد سرخ کن هوا را بیش از حد شلوغ نکنید. کلم پیچ برای پختن و ترد شدن نیاز به فضا دارد، بنابراین از چیدن برگ ها روی هم خودداری کنید. در صورت نیاز، چیپس کلم پیچ را به صورت دسته ای درست کنید.
- مراقب آنها باشید. بسته به سرخ کن بادی شما، چیپس ها ممکن است سریعتر یا کندتر از بقیه پخته شوند. بعد از 3 دقیقه آنها را بررسی کنید تا ببینید وضعیت آنها چگونه است.
تغییرات
شما واقعاً می توانید از هر چاشنی که دوست دارید برای این چیپس های کلم استفاده کنید، پس با خیال راحت امتحان کنید. همه چاشنی های نان شیرینی و زعتر عالی هستند، و همچنین چاشنی های دامداری. مقداری فلفل کاین را برای حرارت اضافه کنید یا مخمر مغذی را با پارمزان عوض کنید.
پیشنهادات خدمت
چیپس های کلم سرخ کن با هوا برای میان وعده ساخته شده اند، اما من همچنین دوست دارم از آنها به عنوان رویه سوپ استفاده کنم، مانند جایگزینی با کربوهیدرات کمتر برای کروتون. آنها را با کرم وگان سوپ بروکلی یا سوپ فلفل قرمز بوداده با گوجه فرنگی و کینوا امتحان کنید. همچنین میتوانید این چیپس کلمپیچهای ترد را به سالاد یا به عنوان رویهای برای غذاهای پاستا مانند پاستا پستو گوجهفرنگی خشک شده بریزید.
نحوه ذخیره سازی
میتوانید باقیمانده چیپس کلم پیچ را در یک ظرف دربسته در دمای اتاق به مدت ۲ تا ۳ روز نگهداری کنید. اگر کمی نرم شدند، به سادگی آنها را به مدت یک یا دو دقیقه در سرخ کن بادی قرار دهید تا دوباره ترد شوند.
آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟
منجمد کردن چیپس کلم پیچ سرخ کن هوا را توصیه نمی کنم. در حالی که من آن را امتحان نکردهام، فکر نمیکنم با انجماد و ذوب شدن آنها خوب عمل کنند. درست کردن آنها بسیار آسان است، میتوانید هر زمان که مایل بودید آنها را درست کنید!
دستور العمل های بیشتر کلم پیچ
-
اطمینان حاصل کنید که کلم پیچ تا حد امکان خشک است، سپس برگ ها را از ساقه جدا کنید. به اندازه لقمه خرد کنید و به کاسه اضافه کنید. روی آن را روغن بریزید و آنقدر هم بزنید تا کلم پیچ کاملا پوشانده شود. چاشنی ها را هم بزنید.
-
کلم پیچ را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن بادی بچینید. سعی کنید در صورت امکان از تماس برگها جلوگیری کنید. بسته به تعداد “تراشه” شما ممکن است مجبور شوید این کار را به صورت دسته ای انجام دهید. به مدت 3 تا 5 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت سرخ کنید تا چیپس های کلم ترد شوند. آنها می توانند به سرعت بپزند، بنابراین بعد از 3 دقیقه شروع به بررسی کنید و وقتی ترد شدند آن ها را بردارید.
کالری: 96کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 4g | پروتئین: 4g | چربی: 8g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 5g | سدیم: 597میلی گرم | پتاسیم: 224میلی گرم | فیبر: 3g | قند: 0.3g | ویتامین A: 2970IU | ویتامین سی: 27میلی گرم | کلسیم: 74میلی گرم | اهن: 1میلی گرم