پاستا گردویی خامه ای | به سادگی کینوا


این پاستا خامه ای گردو با کدو تنبل بو داده درست می شود، اسفناج و لذیذترین سس خامه ای وگان… ساخته شده از گردو!

نمای بالای سر ماکارونی گردویی خامه ای در دو کاسه

هیچ چیز دلم را بیشتر از یک بشقاب پاستا برای شام شاد نمی کند، به خصوص وقتی که با سس خامه ای همراه باشد. مطمئناً غذای راحتی است، اما به نوعی از یک کاسه مک و پنیر کمی شیک تر به نظر می رسد. این پاستا خامه ای گردویی نمونه عالی است.

ترکیب ماکارونی و سس خامه‌ای کسل‌کننده، سیرکننده و به‌طور جدی خوشمزه است. اوه، و آیا اشاره کردم که با کدو حلوایی بو داده، اسفناج و مریم گلی تازه هم میل شده است؟ این واقعاً بهشت ​​در یک بشقاب است! اگرچه چند عنصر مختلف در این دستور غذا وجود دارد، اما همه آن به اندازه کافی سریع برای یک شب هفته شلوغ جمع می شود.

پاستا خامه ای وگان با گردو در کاسه با کاسه کوچک گردو در پس زمینهپاستا خامه ای وگان با گردو در کاسه با کاسه کوچک گردو در پس زمینه

چرا این دستور العمل پاستا با گردوی خامه ای را دوست خواهید داشت؟

  • سس خامه ای که سنگین نیست. سس های تهیه شده با خامه غلیظ می توانند احساس سنگینی داشته باشند. این سس گردو غنی و خامه ای است، اما بعد از خوردن احساس سنگینی در شما ایجاد نمی کند.
  • طعم ها ذهن شما را متحیر خواهند کرد. این سس دارای طعم سیر و اومی آلفردوی خوب با کمی آجیل است، کدو حلوایی شیرین، خاکی و کاراملی است، و یک فشار آب لیموی تازه همه چیز را روشن می کند.
  • بدون گلوتن و وگان است. این پاستا خامه ای گردویی به طور طبیعی گیاهی است و وقتی از ماکارونی بدون گلوتن استفاده می کنید، یک گزینه شام ​​بدون گلوتن نیز می باشد.
مواد لازم برای سس پاستا گردومواد لازم برای سس پاستا گردو

آنچه شما نیاز دارید

برای یافتن مقادیر مواد و دستورالعمل های دستور غذا، به کارت دستور غذا بروید.

  • کدو حلوایی – برای کاهش زمان آماده‌سازی، معمولاً می‌توانید کدو حلوایی مکعبی را در بخش محصولات در فروشگاه مواد غذایی پیدا کنید.
  • روغن زیتون
  • فلفل سیاه – من عاشق فلفل سیاه درشت آسیاب شده در پاستا هستم. بافت و جذابیت بصری را نیز اضافه می کند.
  • گردو – مانند بادام هندی (به دستور خامه بادام هندی من مراجعه کنید)، گردو وقتی در آب خیس می شود به یک سس خامه ای لوکس تبدیل می شود.
  • اب
  • خمیر میسو – من عاشق استفاده از میسو به جای نمک ساده هستم زیرا طعم بیشتری دارد. شور است، اما طعم اومامی را نیز به غذا اضافه می کند که بسیار خوب عمل می کند.
  • سیر
  • موسیر – من دوست دارم از موسیر به جای پیاز استفاده کنم، زیرا فکر می کنم شیرین تر و طعم کمتری دارد. آنها فقط نوعی ملایم هستند!
  • مخمر تغذیه ای – راز من برای دادن طعم “پنیر” به دستور غذا بدون افزودن پنیر!
  • لیمو
  • ماکارونی نخود – یا ماکارونی دلخواه شما.
  • اسفناج – اسفناج بچه به سرعت پژمرده می شود و بدون طولانی شدن زمان پخت، مقداری سبزی به شام ​​خود اضافه کنید.
  • مریم گلی تازه – مریم گلی با طعم های پاییزی این پاستا خامه ای گردویی به خوبی هماهنگ می شود.
سس خامه ای را در قابلمه پاستا، کدو حلوایی و اسفناج بریزیدسس خامه ای را در قابلمه پاستا، کدو حلوایی و اسفناج بریزید

طرز تهیه پاستا خامه ای گردو

  • آماده کردن. فر خود را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. کدو حلوایی را با روغن زیتون و فلفل مخلوط کنید.
  • کدو حلوایی را تفت دهید. کدوها را به سینی فر منتقل کنید و به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که کدوها نرم شوند تفت دهید.
  • گردو را خیس کنید. در همین حین، گردوها را در یک کاسه کوچک با آب داغ اضافه کنید. حداقل 20 دقیقه خیس کنید، سپس آبکش کنید و مغزها را به مخلوط کن منتقل کنید.
  • سس خامه ای گردو را درست کنید. مخمر مغذی، خمیر میسو، سیر، موسیر و آب را به مخلوط کن اضافه کنید و با حرارت زیاد هم بزنید تا کرم رنگ شود.
  • پاستا را بپزید. وقتی 10 دقیقه از زمان پخت کدو باقی مانده است، پاستا را طبق دستور بسته بپزید. در 30 ثانیه آخر پخت، 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب پاستا را رزرو کرده و اسفناج را هم بزنید.
  • پایان. ماکارونی و اسفناج را آبکش کنید و دوباره به قابلمه منتقل کنید. کدو حلوایی تفت داده شده، 2 قاشق غذاخوری آب ماکارونی و سس را به همراه آبلیمو و مریم گلی تازه مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند، سپس با مریم گلی و گردو اضافی تزئین کنید.
انبر پرتاب پاستا با سسانبر پرتاب پاستا با سس

نکاتی برای موفقیت

  • خیس کردن گردو را فراموش نکنید. این به نرم شدن آنها کمک می کند و سس را خامه ای می کند.
  • از مخلوط کن با قدرت بالا استفاده کنید. توصیه می کنم از مخلوط کن ویتامیکس یا مشابه آن استفاده کنید تا خامه ترین سس ممکن را دریافت کنید.
  • پاستا را کمی کم بپزید. من پیشنهاد می کنم حدود 1 دقیقه کمتر از آنچه که اکثر بسته ها توصیه می کنند، پخت و پز کنید. ماکارونی نخودی مخصوصاً وقتی با سس و سایر مواد افزودنی ترکیب می شود، مستعد شکسته شدن است، بنابراین به حفظ شکل آن کمک می کند.
  • مقداری مایع آشپزی را برای اضافه کردن به سس رزرو کنید. نشاسته موجود در مایع پخت و پز کمک می کند تا همه آن ها با هم جمع شوند و در نتیجه یک سس خامه ای عالی ایجاد شود.
دو بشقاب پاستا گردویی خامه ای با کدو حلواییدو بشقاب پاستا گردویی خامه ای با کدو حلوایی

پیشنهادات خدمت

این دستور پاستا خامه‌ای گردویی به خودی خود شگفت‌انگیز است، اما می‌توانید آن را با سبزیجات ریشه‌ای بو داده در فر یا سالاد سبز ساده سرو کنید. این سالاد پاییزی با کدوی بلوط برشته + انار عالی خواهد بود!

تغییرات

  • اگر می خواهید در این دستور غذای سبز قوی تری داشته باشید، اسفناج را با کلم پیچ عوض کنید.
  • با اضافه کردن نخود ترد یا توفوی پخته شده ترد به ظرف پاستا، پروتئین را تقویت کنید. اگر گیاهخوار نیستید، می توانید کمی مرغ پخته شده یا سوسیس اضافه کنید.
  • پاستا نخود را با نوع ماکارونی مورد علاقه خود جایگزین کنید – معمولی، گندم کامل یا بدون گلوتن.
  • کدو حلوایی را با سیب زمینی شیرین یا انواع دیگری از کدو حلوایی زمستانی جایگزین کنید.
بشقاب پاستا گردویی خامه ای با چنگالبشقاب پاستا گردویی خامه ای با چنگال

نحوه ذخیره سازی

این یکی دیگر از دستور العمل هایی است که برای آماده سازی غذا به خوبی کار می کند. تنها کاری که برای نگهداری این پاستا گردوی خامه ای باید انجام دهید این است که قسمت های اضافی خود را در ظرفی منتقل کنید (توصیه می کنم این شیشه ها) و قبل از بستن آن و گذاشتن آن در یخچال بگذارید کاملا خنک شود.

در مورد گرم کردن مجدد، توصیه می‌کنم آن را داخل تابه‌ای با مقداری آب بریزید، اما اگر آن را سر کار می‌آورید و به اجاق گاز دسترسی ندارید، مایکروویو نیز کاملاً کار می‌کند!

آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟

بله، این دستور غذا را می توان منجمد کرد، اگرچه قطعاً بهتر است بلافاصله از آن لذت ببرید. برای یخ زدن، پاستاهای گردویی خامه ای را به ظرف یا کیسه ای در فریزر منتقل کنید. می توان آن را تا 3 ماه منجمد کرد. پس از آماده شدن برای خوردن، یک شب در یخچال آب کنید و دوباره روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید.

پاستا کدو حلوایی و اسفناج با سس خامه ای گردو در بشقاب با چنگالپاستا کدو حلوایی و اسفناج با سس خامه ای گردو در بشقاب با چنگال

دستور العمل های بیشتر ماکارونی خامه ای وگان برای امتحان

آمادگی: 10 دقایق

پختن: 35 دقایق

جمع: 45 دقایق

  • 1 فنجان کدو حلوایی مکعبی
  • 2 قاشق چای خوری روغن زیتون
  • یک عدد فلفل سیاه
  • 1/4 فنجان گردو
  • 2/3 فنجان اب + بیشتر برای خیساندن
  • 2 قاشق چای خوری خمیر میسو
  • 1 حبه سیر
  • 1 موسیر کوچک
  • 1/3 فنجان مخمر تغذیه ای
  • آب 1 لیمو
  • 1 ماکارونی نخودچی بسته بندی شده (یا پاستا دلخواه)
  • 2 فنجان ها اسفناج
  • 1 قاشق سوپخوری مریم گلی تازه خرد شده
  • فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. کدو حلوایی را در ظرفی بریزید و روی آن روغن زیتون و فلفل بزنید. پرتاب به کت.

  • کدوها را روی یک ورقه پخت بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا کدوها نرم شوند.

  • در همین حین، گردوها را در یک کاسه کوچک بریزید. روی آن را با آب داغ بریزید و اجازه دهید حداقل 20 دقیقه خیس بخورد. پس از خیس شدن، آبکش کنید و به مخلوط کن اضافه کنید.

  • به همراه گردو، مخمر مغذی، خمیر میسو، سیر، موسیر و آب را نیز در مخلوط کن بریزید. آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ شود.

  • 10 دقیقه مانده به زمان پخت روی کدو، پاستا را شروع کنید. طبق دستور بسته بپزید و در 30 ثانیه آخر پخت، 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب پاستا را بردارید و اسفناج را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا اسفناج پژمرده شود.

  • پاستا و اسفناج را در آبکش بریزید و دوباره داخل قابلمه بریزید. کدو حلوایی تفت داده شده، 2 قاشق غذاخوری آب پاستا و سس را اضافه کنید. همچنین آب لیمو و مریم گلی تازه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

  • بلافاصله سرو کنید و با کمی مریم گلی، فلفل و گردوی خرد شده تزئین کنید.

کالری: 490کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 73g | پروتئین: 32g | چربی: 14g | چربی های اشباع شده: 1g | سدیم: 248میلی گرم | پتاسیم: 333میلی گرم | فیبر: 19g | قند: 12g | ویتامین A: 5157IU | ویتامین سی: 12میلی گرم | کلسیم: 127میلی گرم | اهن: 12میلی گرم