هالیبوت پخته (دستور پخت 15 دقیقه!) | به سادگی کینوا


به همین راحتی هالیبوت پخته شده باعث می شود احساس شادی، سیری و رضایت داشته باشید! خردل دانه‌دار، رزماری تازه، لیمو و زیتون طعم‌های بزرگ و پررنگی را به آن اضافه می‌کنند، در حالی که یک سالاد سبک با شیتاک این وعده غذایی 15 دقیقه‌ای را تکمیل می‌کند.

نمای بالای سر ماهی هالیبات پخته شده با رزماری و خردل با لیمو و زیتون

برخی از دستور العمل ها با داستان های طولانی همراه هستند. این دستور پخت حلزون پخته شده با یک دستور ساده ارائه می شود – من رزماری را در یخچالم و هالیبوت را در فریزر خود داشتم و می دانستم که می توانم این دو را با هم ترکیب کنم تا یک شام افسانه ای درست کنم!

اگر قبلاً هالیبوت خورده‌اید، می‌دانید که طعم ملایمی دارد، به این معنی که برای ترکیب با مواد قوی‌تر ایده‌آل است. رزماری مانند خردل، لیموی تازه و زیتون مناسب است. نتیجه، حلزون پخته شده است که زیپ و لذیذ، با کمی طعم مدیترانه ای است.

این نوعی از وعده غذایی است که برای زمانی که بعد از یک تعطیلات آخر هفته (یا یک هفته یا کل فصل تعطیلات) با زیاده روی در آن به حالت اولیه باز می‌گردید، عالی است. سبزیجات، پروتئین بدون چربی؛ بدون غلات، بدون کربوهیدرات سنگین، بدون نشاسته. فقط مواد ساده و سالم با طعم زیاد!

(برای گزینه‌های سبک‌تر شام، زمانی که نیاز به تنظیم مجدد دارید، کیچاری، Easy Vegan Red Lentil Dal، یا Green Detox Soup را امتحان کنید!)

سوراخ کردن چنگال به هالیبات پخته شده در سالادسوراخ کردن چنگال به هالیبات پخته شده در سالاد

چرا این دستور پخت هالیبوت پخته شده را دوست خواهید داشت

در اینجا چیزی است که این ماهی حلزونی پخته شده را متمایز می کند:

  • راضی کننده اما سنگین نیست. پروتئین و سبزیجات یک وعده غذایی رضایت بخش هستند، بدون اینکه بیش از حد سنگین باشند. این شامی نیست که باعث شود احساس سنگینی کنید!
  • ترکیب طعم عالی. رزماری، خردل، لیمو و زیتون ترکیبی غیرمنتظره از طعم‌ها هستند که این ماهی حلزونی پخته شده را زنده می‌کند.
  • سریع و آسان. این غذا تنها در 15 دقیقه آماده می شود و آن را به یک وعده غذایی عالی در شب تبدیل می کند!
نمای بالای مواد تشکیل دهنده ماهی حلزون پخته شدهنمای بالای مواد تشکیل دهنده ماهی حلزون پخته شده

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا تمام موادی که هنگام تهیه این هالیبات پخته شده به آنها نیاز خواهید داشت آورده شده است. حتماً کارت دستور غذا را در پایین صفحه بررسی کنید تا مقادیر دقیق هر ماده را ببینید.

برای ماهی:

  • فیله هالیبوت – پوست را جدا می کنم.
  • خردل دانه درشت – AKA نوعی با دانه های خردل کامل در آن.
  • رزماری – از رزماری تازه استفاده کنید نه خشک. تازه بسیار معطر تر است.
  • لیمو
  • زیتون سیاه خرد شده – هر جوری که دوست داری!
  • نمک و فلفل

برای سالاد:

  • پیاز سبز
  • قارچهای شیتاکه – ساقه های سفت را بیرون بیاورید، سپس کلاهک ها را برش دهید.
  • سبزی تازه مخلوط – مخلوط فنری یا هر گونه دیگر.
  • روغن زیتون

آیا می توانم از ماهی دیگری غیر از هالیبوت استفاده کنم؟

این دستور غذا همه کاره است و می توان آن را با هر نوع ماهی سفید مانند ماهی کاد، تیلاپیا، کف پا یا فلوند درست کرد. فقط دقت کنید که زمان پخت را با توجه به ضخامت فیله های ماهی تنظیم کنید.

طرز تهیه هالیبوت پخته

شما 15 دقیقه با یک شام تازه و خوش طعم فاصله دارید! در اینجا کاری است که شما باید انجام دهید.

  • آماده کردن. فر خود را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. ماهی را خشک کنید و در ظرف مخصوص فر قرار دهید.
  • فصل. روی ماهی را با خردل بپوشانید. برش های لیمو را روی آن بچینید و آب اضافی آن را روی فیله ها بمالید. زیتون ها را روی ماهی بریزید و رزماری را روی آن قرار دهید. نمک و فلفل بپاشید.
  • پخت. ظرف پخت را در فر قرار دهید و ماهی هالیبات را به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که ماهی به راحتی پوسته پوسته شود، بپزید.
  • قارچ ها را بپزید. در حالی که ماهی در حال پختن است، شیتاکس ها را در روغن تفت دهید.
  • سالاد را جمع کنید. سبزی ها را همراه با پیازچه و قارچ در ظرف سرو قرار دهید.
  • پایان. وقتی ماهی پخت، اجازه دهید چند دقیقه خنک شود، سپس آن را روی سالاد قرار دهید. قبل از سرو با سرکه بالزامیک و کمی روغن زیتون بپاشید.
هالیبات پخته شده با لیمو، زیتون و رزماری با بستر سبزیهالیبات پخته شده با لیمو، زیتون و رزماری با بستر سبزی

نکاتی برای موفقیت

این نکات اضافی را برای حلزون کامل پخته شده دنبال کنید:

  • آماده بودن را بررسی کنید. فکر نکنید که ماهی تمام شده است زیرا 12 دقیقه گذشته است! وقتی ماهی به راحتی با چنگال پوسته پوسته می شود درست می شود.
  • زمان پخت را بر اساس ضخامت تنظیم کنید. فرها متفاوت هستند و ضخامت فیله نیز می تواند بر زمان پخت تاثیر بگذارد. یک فیله نازک‌تر به زمان کمتری نیاز دارد، در حالی که ضخیم‌تر پختن آن بیشتر طول می‌کشد.
  • ماهی را زیاد نپزید. هالیبوت در صورت پختن بیش از حد خشک و سفت می شود، پس حتما مراقب آن باشید.

تغییرات

برای یک شام دلچسب تر، می توانید هالیبات پخته شده را روی کینوآ قارچ سبزی سیر یا سالاد کینوا سبزیجات بو داده سرو کنید. همچنین می‌توانید رزماری را با گیاه دیگری مانند آویشن یا پونه کوهی جایگزین کنید، که هر دو با طعم‌های مدیترانه‌ای در این دستور غذا به خوبی کار می‌کنند.

نمای بالای سر ماهی هالیبوت پخته شده با لیمو، زیتون و رزماری روی بستر سبزینمای بالای سر ماهی هالیبوت پخته شده با لیمو، زیتون و رزماری روی بستر سبزی

نحوه نگهداری مواد باقیمانده

باقیمانده هالیبات پخته شده را می توان در ظرف در بسته در یخچال به مدت 3 تا 4 روز نگهداری کرد. هالیبوت را دوباره در مایکروویو بدون سالاد گرم کنید.

آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟

هالیبات پخته شده را می توانید تا 3 ماه فریز کنید، اما سالاد را نه. برای گرم کردن مجدد، یک شب در یخچال ذوب کنید و سپس در مایکروویو حرارت دهید تا گرم شود.

دستور العمل های بیشتر غذاهای دریایی

چنگال نگه داشتن لقمه ماهی حلزون پخته شدهچنگال نگه داشتن لقمه ماهی حلزون پخته شده

آمادگی: 5 دقایق

پختن: 10 دقایق

جمع: 15 دقایق

برای ماهی:

  • 2 فیله هالیبوت (یا آب سرد دیگر، ماهی سفید)
  • 1 قاشق غذاخوری خردل دانه درشت
  • 1 شاخه رزماری
  • 1 لیمو ، برشهای نازک
  • 1/4 فنجان زیتون سیاه ورقه شده
  • نمک و فلفل به مزه

برای سالاد ما:

  • 4 پیاز سبز ، برشهای نازک
  • 5-6 قارچ شیتاکه بزرگ
  • 2 فنجان ها سبزی مخلوط تازه
  • روغن زیتون برای تفت دادن
  • فر خود را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • ماهی خود را با خشک کردن آن با دستمال کاغذی آماده کنید و آن را در یک ظرف پخت قرار دهید. روی ماهی را با خردل بپوشانید، برش های لیمو را روی آن قرار دهید (من از سه عدد برای هر فیله استفاده کردم) و آب اضافی را روی فیله ها فشار دهید. زیتون ها را روی ماهی ها بمالید و رزماری را روی آن قرار دهید. نمک و فلفل بپاشید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا ماهی به راحتی پوسته پوسته شود.

  • در حالی که ماهی در حال پختن است، به سادگی قارچ های خود را تفت دهید و آنها را به همراه پیازچه روی بستری از سبزیجات مخلوط کنید.

  • وقتی ماهی پخت، اجازه دهید چند دقیقه خنک شود، سپس آن را روی سالاد خود قرار دهید. با سرکه بالزامیک و کمی روغن زیتون بریزید و لذت ببرید!

کالری: 225کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 11g | پروتئین: 35g | چربی: 6g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 3g | کلسترول: 83میلی گرم | سدیم: 479میلی گرم | پتاسیم: 1127میلی گرم | فیبر: 4g | قند: 3g | ویتامین A: 893IU | ویتامین سی: 44میلی گرم | کلسیم: 64میلی گرم | اهن: 2میلی گرم