شیرینی خرمایی زنجبیل تازه – کاسه خوشمزه


پرش به دستور – چاپ

کوکی‌های خرما زنجبیل تازه کوکی‌های مناسب برای کریسمس یا هر زمان هستند! این کلوچه ها که با زنجبیل تازه تهیه می شوند، طعمی تند به آن اضافه می کنند، همراه با پودر زنجبیل، مقدار زیادی ملاس تیره، و خرمای جویدنی خرد شده، طعم های بسیار جالبی دارند. آنها با شکر توربینادو پوشانده شده اند که یک پوشش زیبا و شیرین و درخشان و یک بافت ترد لذت بخش می دهد.

نمای نزدیک از سه کوکی که یکی از آنها لقمه‌ای دارد.

اگر به دنبال یک دستور العمل بی‌نظیر و آسان کوکی برای افزودن به مجموعه خود هستید، به دنبال این شیرینی‌های تازه زنجبیل و خرما نباشید. تعجب خواهید کرد که چقدر می توان طعم و مزه را در یک کلوچه کوچک بی گناه بسته بندی کرد! با زنجبیل تازه و تند، خرمای جویدنی و شیرین، و ملاس گرم و دودی، این کلوچه ها چیزی جز معمولی هستند.

من دوست دارم اینها را در تمام طول سال درست کنم، اما آنها به ویژه در تعطیلات جشن هستند. من در حال حاضر یک دسته در فریزر خود دارم فقط منتظرم تا چند هفته دیگر در یک مهمانی کریسمس ظاهر شوم… و تمام کنترل خودم را می‌گیرد تا داخل فریزر نروم و یکی را نگیرم. (یا چهار) خیلی در حال حاضر!

این شیرینی‌ها سالم‌تر از بسیاری از کوکی‌های دیگر هستند، زیرا نصف مقدار شکر نسبت به شیرینی‌های معمولی شما مصرف می‌کنند. با این حال، آنها هنوز هم به دلیل قندهای طبیعی موجود در خرما، زنجبیل تازه و ملاس بسیار شیرین هستند. (بدون اینکه خیلی شیرین باشه). ناگفته نماند که زنجبیل واقعا برای شما مفید است.

می دانم که شما هم مثل من عاشق این شیرینی های تازه زنجبیل و خرمایی خواهید شد. و حتما ویدیو را در کارت دستور غذا در زیر مشاهده کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

  • زنجبیل تازه – هیچ جایگزینی در اینجا وجود ندارد! ضروریه.
  • پودر زنجبیل – در صورت تمایل می توانید آن را با کمی زنجبیل تازه جایگزین کنید.
  • تاریخ – من از خرماهای کامل استفاده می‌کنم و خودم آن‌ها را خرد می‌کنم – آنها از خرمای از قبل خرد شده لطیف‌تر و لطیف‌تر هستند. (اما با خیال راحت از آنها برای صرفه جویی در زمان آماده سازی استفاده کنید). برای سایر گزینه های میوه خشک به زیر مراجعه کنید.
  • شکر توربوشارژ – این اختیاری است، اما به شدت توصیه می شود. این برای چرخاندن شیرینی ها قبل از پخت است. می توان به جای آن از شکر معمولی استفاده کرد یا در صورت تمایل می توان آن را حذف کرد.
  • آرد همه منظوره – من همچنین از گندم کامل و آرد اسپلد برای اینها استفاده کرده ام که نتایج بسیار خوبی برای یک نتیجه سالم تر داشته است. برای اطلاعات بیشتر در این مورد به زیر مراجعه کنید.
  • کره – من از نمک استفاده می کنم، اما می توانید بدون نمک با کمی نمک بیشتر استفاده کنید.
  • ملاس – من ملاس اصل مادربزرگ را دوست دارم. از Blackstrap استفاده نکنید، زیرا کمی تلخ است.
  • قند
  • تخم مرغ
  • نمک
  • جوش شیرین

طرز تهیه شیرینی تازه زنجبیل و خرما

در یک کاسه بزرگ، ملاس، کره نرم شده و شکر را با هم مخلوط کنید. یک تخم مرغ اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. مقداری زنجبیل تازه و پودر شده، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید. در آخر آرد را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود. برای اندازه گیری خمیر از یک قاشق بیسکویت استفاده کنید و در شکر توربینادو بغلتانید و روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی قرار دهید. پخت، خنک، و شما تمام شد!

لطفاً برای دستور پخت کامل از جمله مقدار مواد و دستورالعمل های دقیق به انتهای پست بروید.

کلاژ فرآیندی که نحوه درست کردن شیرینی‌های زنجبیل و خرمایی را با زنجبیل تازه نشان می‌دهد.

من از یک اسکوپ کوکی متوسط ​​OXO برای این دسته که در تصویر می بینید استفاده کردم (حدود 2 قاشق غذاخوری). من همچنین دوست دارم کوکی های ریز را با یک اسکوپ کوکی کوچک OXO درست کنم (حدود 2 قاشق چایخوری). هر اندازه ای که تصمیم به درست کردن آن دارید خوب است، فقط زمان پخت را در صورت نیاز تنظیم کنید.

اگر در بازار هستید، توصیه می کنم یک بسته 3 تایی از اسکوپ های با اندازه های مختلف بخرید که برای انواع چیزها عالی هستند. (مثل کوفته!).

آیا می توانم به جای آرد همه منظوره از گندم کامل یا آرد املا استفاده کنم؟

برای اینکه این کوکی‌ها کمی سالم‌تر شوند، می‌توانید گندم کامل یا آرد اسپل شده را جایگزین همه منظوره کنید. این آردها متراکم تر هستند و مایع بیشتری را جذب می کنند. بنابراین از حدود 2 قاشق غذاخوری کمتر برای این دستور کوکی استفاده کنید. بافت و طعم متفاوت خواهد بود، اما این آردها با چنین شیرینی خوش طعمی خوب کار می کنند!

آیا می توانم آنها را فریز کنم؟

آره! من دوست دارم حدود 30 دقیقه روی یک صفحه کوکی فریز کنم، سپس به یک کیسه زیپ دار منتقل کنم.

آیا می توانم غیر از خرما از میوه های خشک دیگری استفاده کنم؟

اگر خرما را پیدا نکردید، من قبلا اینها را با میوه های خشک دیگر درست کرده ام (زردآلو، انجیر و ترکیبی از هر دو). در صورت تمایل می توانید از میوه خشک دیگری استفاده کنید (من شرط می بندم کشمش طلایی خوشمزه خواهد بود!)، یا می توانید آنها را حذف کنید. یا، می توانید تکه های شکلات اضافه کنید! این کوکی‌ها انعطاف‌پذیر هستند… تا زمانی که خمیر پایه را دارید، سعی کنید مواد جالب دیگری را مخلوط کنید. شما نمی توانید اشتباه کنید.

از نزدیک از کوکی ها روی یک قفسه خنک کننده سیمی.

دیگر دستور العمل های زنجبیل تازه

آیا می دانستید نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست کرده‌اید، لطفاً روی ستاره‌های زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکس‌ها را در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious یا برچسب‌گذاری @bowlofdelicious به اشتراک بگذارید!

عکس مربعی از یک دسته شیرینی تازه زنجبیل و خرما.

شیرینی خرمایی زنجبیل تازه

شیرینی‌های تازه زنجبیل و خرما با ملاس، یک شیرینی جویدنی و طعم‌دار را ایجاد می‌کنند. با نصف شکر اضافه شده نسبت به شیرینی معمولی شما، خرماهای شیرین، شکر ترد توربینادو، ملاس و زنجبیل تازه رنده شده، همگی طعمی باورنکردنی به این غذای فوق العاده شیرین می بخشند که برای کریسمس یا هر زمان مناسب است!


این دستور العمل را ذخیره کنید ذخیره!

چاپ
سنجاق
نرخ

دوره: بیسکویت ها

غذا: آمریکایی

زمان آماده سازی: 15 دقایق

زمان پخت: 20 دقایق

زمان سرد شدن: 30 دقایق

زمان کل: 35 دقایق

خدمات: 24 بیسکویت ها

کالری: 145کیلو کالری

نویسنده: الیزابت لیندمن

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

عناصر

  • ½ فنجان کره شور (یک چوب یا بدون نمک، به یادداشت ها مراجعه کنید)
  • ½ فنجان ملاس
  • ½ فنجان قند
  • 1 تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده پوست کنده، رنده شده بر روی یک میکروپلان زستر (از یک قطعه 2 اینچی)
  • 1 قاشق سوپخوری زنجبیل زمینی
  • ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ¼ قاشق چایخوری نمک (در صورت استفاده از کره بدون نمک به یادداشت ها مراجعه کنید)
  • 2 فنجان ها آرد همه منظوره (به یادداشت های مربوط به آرد غلات کامل مراجعه کنید)
  • 1 فنجان خرمای خشک بدون هسته و خرد شده
  • ½ فنجان شکر توربوشارژ برای نورد، در صورت نیاز بیشتر

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک یا دو ورقه فر لبه دار را با کاغذ روغنی بپوشانید. (اگر خمیر را در یخچال قرار دهید، صبر کنید تا درست قبل از پخت این کار را انجام دهید.

  • در یک کاسه بزرگ، چوب کره را اضافه کنید (در صورت لزوم در مایکروویو نرم کنید) ملاس (½ فنجان) و شکر (½ فنجان). با همزن دستی هم بزنید تا خوب یکدست و پف کند، حدود 1 دقیقه با سرعت بالا.

  • تخم مرغ را اضافه کنید، دوباره یک دقیقه دیگر یا بیشتر مخلوط کنید.

  • زنجبیل رنده شده را اضافه کنید (2 قاشق غذاخوری – در صورت تمایل می توانید آن را مستقیماً در کاسه رنده کنید، مقدار دقیق آن در اینجا خیلی مهم نیست) زنجبیل زمینی (1 قاشق غذاخوری)، جوش شیرین (½ قاشق چایخوری)، و نمک (¼ قاشق چایخوری). با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

  • آرد همه منظوره را اضافه کنید (2 فنجان) و با هم مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. خرماهای خرد شده را داخل آن بریزید. برای بهترین نتیجه و چرخاندن راحت تر، خمیر را حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید (اگر وقتتان کم است، می توانید از این کار صرف نظر کنید).

  • شکر توربینادو را قرار دهید (½ فنجان) در یک کاسه کم عمق کوچک با استفاده از یک قاشق کوکی متوسط (به اندازه حدود 2 قاشق غذاخوری)خمیر را داخل شکر بریزید و سپس آن را بپوشانید. گلوله های خمیر کوکی رول شده را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید (برای مشاهده نحوه انجام این کار به ویدیو مراجعه کنید).

  • کوکی ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که اطراف لبه ها قهوه ای طلایی شوند بپزید (زمان را برای کوکی ها با اندازه های مختلف تنظیم کنید). در حالی که دسته اول در حال پخت است، در صورت تمایل می توانید دسته بعدی را روی ورقه پخت دوم قرار دهید. کوکی ها را به یک توری خنک کننده سیمی منتقل کنید. لذت ببرید!

یادداشت

  • یک قاشق کوکی متوسط ​​(حدود 2 قاشق غذاخوری) تقریباً 24 کوکی به دست می دهد. می توانید به راحتی با یک قاشق کوکی کوکی های بیشتر و کوچکتر درست کنید، فقط مطمئن شوید که برای مدت زمان کوتاه تری طبخ کنید.
  • برای کره بدون نمک، 1/4 قاشق چایخوری نمک بیشتری به دستور غذا اضافه کنید.
  • می توانید از میوه های خشک دیگر استفاده کنید به جای خرما یا در کنار آن، مانند انجیر، زردآلو یا کشمش طلایی.
  • در صورت استفاده از آرد کامل گندم، 2 قاشق غذاخوری کمتر استفاده کنید.
  • نحوه یخ زدن: کوکی های از قبل پخته شده را بعد از سرد شدن دوباره روی سینی فر پوشیده شده با روغن قرار دهید و به مدت 30 دقیقه – 1 ساعت در فریزر قرار دهید. سپس به کیسه زیپ دار منتقل کنید تا تا 3 ماه در فریزر نگهداری شود.

تغذیه

خدمت: 1کوکی | کالری: 145کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 26g | پروتئین: 1g | چربی: 4g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 0.2g | چربی اشباع شده: 1g | چربی ترانس: 0.2g | کلسترول: 14میلی گرم | سدیم: 82میلی گرم | پتاسیم: 163میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 17g | ویتامین A: 124IU | ویتامین سی: 0.1میلی گرم | کلسیم: 21میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

سلب مسئولیت اطلاعات تغذیه

اطلاعات تغذیه ای ارائه شده بهترین تخمین من است و شامل هیچ گونه سدیم اضافه شده از چاشنی تا مزه، هیچ ماده اختیاری نیست و برندها را در نظر نمی گیرد. من از یک API خودکار برای محاسبه این اطلاعات استفاده می کنم. با استفاده از یکی از این ابزارها، خودتان آن را محاسبه کنید:

ماشین حساب اطلاعات تغذیه بسیار مناسب

این پست در ابتدا در Bowl of Delicious در 22 دسامبر 2014 منتشر شد. با عکس‌های جدید، دستورالعمل‌های دستور پخت بهبودیافته و اطلاعات مرتبط‌تر بازنشر شده است.