سوپ سم زدایی آسان | به سادگی کینوا


این سوپ سم زدایی سرشار از مواد مغذی و سرشار از سبزیجات است! غنی و خامه ای، این سوپ سبز خوش طعم نیز کم چرب، بدون گلوتن و وگان است.

نمای بالای 3 کاسه سوپ سم زدایی

من وسواس کمی نسبت به اسموتی های سبز دارم. من هر روز صبح یکی دارم اما من اینجا هستم تا بگویم، ممکن است یک ماشین سبز جدید در زندگی من وجود داشته باشد.

آخرین وسواس سبز من این سوپ سم زدایی سبز وگان پر از مواد مغذی است!

شما می توانید آن را به عنوان یک اسموتی سبز که می توانید برای ناهار یا شام از آن میل کنید، در نظر بگیرید – به جز این که برخلاف اسموتی صبحانه معمولی، خوش طعم و گرم است. برای من، این سوپ سم‌زدایی سبز فوق‌العاده نابغه است.

نه تنها رنگ آن هیجان انگیز است، بلکه هر قاشق آن مملو از ویتامین ها و مواد معدنی است. اما مهمتر از همه، این سوپ سم زدایی است بطور باور نکردنی خوشمزه – به قدری که حتی کسانی که از سبزیجات متنفرند هم آن را دوست خواهند داشت!

نمای بالای سوپ سم زدایی در قابلمه با قاشق چوبینمای بالای سوپ سم زدایی در قابلمه با قاشق چوبی

چرا این دستور سوپ سم زدایی را دوست خواهید داشت؟

در اینجا چیزی است که این سوپ سم زدایی را مورد علاقه قرار می دهد:

  • ساده ترین سوپ سم زدایی که تا به حال درست کرده اید. اسفناج و نخود فرنگی منجمد این سوپ را سریع، آسان و راحت آماده می کنند. یک دوجین سبزیجات تازه برای پوست کندن و برش وجود ندارد!
  • برای شب های شلوغ هفته عالی است. در حالی که برخی از دستور العمل های سوپ نیاز به دم کردن خوب و طولانی برای ایجاد طعم دارند، این یکی از یک میانبر ساده استفاده می کند – تفت دادن کلم بروکلی ابتدا لایه هایی از طعم را اضافه می کند بدون اینکه زمان طولانی روی اجاق گاز بجوشد.
  • پس از خوردن آن احساس شگفت انگیزی خواهید داشت. این سوپ سم زدایی سرشار از سبزیجات سبز رنگ مانند اسفناج، نخود و کلم بروکلی است و سرشار از مواد مغذی است و به شما احساس انرژی و طراوت می دهد. این یک تنظیم مجدد عالی است بعد از اینکه بیش از حد افراط کردید!
نمای بالای مواد تشکیل دهنده سوپ سم زدایینمای بالای مواد تشکیل دهنده سوپ سم زدایی

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا تمام موادی که هنگام تهیه این سوپ سم زدایی به آن نیاز خواهید داشت آورده شده است. حتماً کارت دستور غذا را در پایین صفحه بررسی کنید تا مقادیر دقیق هر ماده را ببینید.

  • تاج های بروکلی – سوپ کلم بروکلی خامه ای را دوست دارید؟ سپس طعمی را که بروکلی به این دستور سوپ سم زدایی اضافه می کند، دوست خواهید داشت!
  • روغن زیتون
  • اسفناج منجمد – اسفناج منجمد دارای مواد مغذی مشابه با تازه است، منهای کار آماده سازی.
  • نخود فرنگی منجمد – نخودفرنگی کمی شیرینی اضافه می کند و کمک می کند سوپ غنی و خامه ای شود.
  • موسیر – اگر موسیر پیدا نکردید، پیاز زرد بهترین جایگزین است.
  • سیر
  • آب مرغ یا سبزیجات – خانگی یا خریداری شده در فروشگاه – اما اگر از فروشگاه خریداری شده استفاده می کنید، مطمئن شوید که یک مارک با کیفیت بالا است که طعم خوبی دارد.
  • آب تصفیه شده
  • نمک و فلفل
  • دانههای فلفل قرمز – یک لمس نهایی عالی برای ادویه کردن چیزها.

آیا استاک و آبگوشت یکسان است؟

نه، آبگوشت و آبگوشت یکسان نیستند، اما شبیه هم هستند! ذخایر گوشتی به دلیل کلاژن استخوان‌ها طعم غنی‌تر و بافت ژلاتینی‌تری دارند، در حالی که آبگوشت‌ها معمولاً رقیق‌تر و طعم سبک‌تری دارند. علاوه بر این، آبگوشت ها چاشنی دارند، در حالی که انبارها به طور سنتی چاشنی نمی شوند. این بدان معناست که اگر در این سوپ سم زدایی از آب استفاده می کنید، ممکن است نیاز به اضافه کردن نمک بیشتری داشته باشید.

طرز تهیه سوپ سم زدایی

برای یک سوپ ساده و خوشمزه آماده اید؟ بیا شروع کنیم!

  • آماده کردن. فر را از قبل با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید و یک تابه ورق را با اسپری پخت نچسب بپوشانید.
  • کلم بروکلی را مزه دار کنید. بروکلی را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید، سپس نمک و فلفل بپاشید.
  • کباب. کلم بروکلی را به ورقه پخت اضافه کنید. به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که کلم بروکلی نرم و قهوه ای شود، تفت دهید و در نیمه زمان پخت بچرخانید.
  • آروماتیک ها را بپزید. در حالی که کلم بروکلی در حال تفت دادن است، روغن باقی مانده را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سیر و موسیر را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا معطر شود.
  • بجوشانید. اسفناج، نخود و مایعات را با هم مخلوط کنید. به جوش بیاورید و مدام هم بزنید تا اسفناج ذوب شود. نمک و فلفل را مزه دار کنید، سپس روی حرارت ملایم بگذارید و روی آن را بپوشانید.
  • کلم بروکلی را اضافه کنید. وقتی کلم بروکلی تمام شد، آن را به قابلمه اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید.
  • مخلوط کنید. سوپ سم زدا را از روی حرارت بردارید و به صورت دسته ای با سرعت بالا مخلوط کنید تا یکدست شود. در قابلمه را برگردانید، سپس مزه دار کنید و در صورت تمایل با کمی روغن زیتون و فلفل چیلی سرو کنید.

نکاتی برای موفقیت

این نکات اضافی را برای سوپ سم زدایی عالی دنبال کنید:

  • اگر از مخلوط کن غوطه ور دارید استفاده کنید. در حالی که این سوپ را دریافت نمی کند کاملا به عنوان صاف، معاوضه این است که مخلوط کردن سوپ را بسیار آسان تر می کند.
  • اگر از مخلوط کن معمولی استفاده می کنید مراقب باشید. ابتدا باید اجازه دهید سوپ قبل از پوره کردن کمی خنک شود. آن را به صورت دسته ای مخلوط کنید و درب مخلوط کن را یک شکاف کوچک باز کنید تا هوا خارج شود. برای اینکه سوپ آشفته نشود، یک حوله آشپزخانه را روی درب آن قرار دهید.
  • از تفت دادن کلم بروکلی غافل نشوید. در حالی که می‌توانید کلم بروکلی را داخل آن بیندازید و بگذارید تا زمانی که در سوپ نرم شود بپزد، تفت دادن آن واقعاً عمق زیادی به طعم می‌افزاید. این است بنابراین ارزش آن را دارد
سوپ سم زدایی را در قابلمه با قاشق چوبی هم بزنیدسوپ سم زدایی را در قابلمه با قاشق چوبی هم بزنید

تغییرات

درست مانند اسموتی های سبزی که از آنها الهام گرفته شده است، این سوپ سم زدایی فوق العاده همه کاره است. می توانید نخود را با ادامام، نخود یا لوبیا سفید با پروتئین اضافی جایگزین کنید. آن را با کینوآ پخته شده، نخود ترد یا چیپس کلم خرد شده تزیین کنید. همچنین می توانید کلم بروکلی را با هر سبزی سبز دیگری که در دست دارید، مانند کدو سبز یا کلم پیچ، تعویض کنید.

نحوه نگهداری مواد باقیمانده

باقیمانده سوپ سم زدا را در ظرف دربسته به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید. آن را روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا گرم شود یا آن را در مایکروویو گرم کنید.

آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟

این سوپ سم زدایی را می توان تا 3 ماه در ظرف در بسته یا کیسه فریزر منجمد کرد. در یخچال ذوب کنید و طبق دستور بالا گرم کنید.

نمای بالای سر از یک قاشق سوپ سم زدایی که روی کاسه نگه داشته شده استنمای بالای سر از یک قاشق سوپ سم زدایی که روی کاسه نگه داشته شده است

دستور العمل های بیشتر سوپ دلچسب برای امتحان کردن

آمادگی: 10 دقایق

پختن: 30 دقایق

جمع: 40 دقایق

  • فر را از قبل با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. یک تابه پخت را با اسپری پخت نچسب اسپری کنید و کنار بگذارید.

  • بروکلی را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید، نمک و فلفل بپاشید و به ورقه پخت اضافه کنید. 15 تا 20 دقیقه تفت دهید تا کلم بروکلی نرم و قهوه ای شود. نیمی از راه را بچرخانید.

  • در حالی که کلم بروکلی در حال تفت است، 1 قاشق غذاخوری روغن باقی مانده را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سیر و موسیر را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا معطر شود. اسفناج، نخود و مایع را اضافه کنید و بگذارید بجوشد و مدام هم بزنید تا اسفناج ذوب شود. ادویه زدن با نمک و فلفل. روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و بپوشانید.

  • وقتی کلم بروکلی تمام شد، به قابلمه اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر در آن را ببندید.

  • سوپ را از روی حرارت بردارید و به صورت دسته ای با حرارت زیاد هم بزنید تا یکدست شود. به قابلمه برگردید، نمک و فلفل اضافی را به مزه مزه دار کنید.

  • بلافاصله سرو کنید. با کمی روغن یا فلفل چیلی تزئین کنید.

کالری: 72کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 13g | پروتئین: 5g | سدیم: 256میلی گرم | پتاسیم: 536میلی گرم | فیبر: 4g | قند: 4g | ویتامین A: 5200IU | ویتامین سی: 73.4میلی گرم | کلسیم: 84میلی گرم | اهن: 2.4میلی گرم