سالاد گل کلم بروکلی | مخلفات تابستانی عالی


اگر به دنبال یک سالاد منحصر به فرد و خوشمزه هستید، به سالاد گل کلم بروکلی نگاه نکنید. این غذای کم کربوهیدرات پر جنب و جوش و ترد سرشار از ویتامین، فیبر و آنتی اکسیدان است.

سالاد گل کلم بروکلی در یک کاسه روی یک تخته برش چوبی

پرش به:

چرا شما این را در تمام تابستان دوست خواهید داشت

  • سریع. بدون احتساب زمان خنک شدن، این غذای جانبی عالی تابستانی است که در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود.
  • آسان. فقط مقداری سبزیجات آماده کنید، یک سس خانگی فوق العاده ساده درست کنید، بریزید و خنک کنید. درست کردنش واقعا به همین راحتیه
  • کربوهیدرات کم آیا حوصله خوردن همان سبزیجات بی مزه و خسته کننده را با ناهار یا شام خود ندارید؟ این دستور تهیه سالاد سرد را امتحان کنید که تنها ۷ کربوهیدرات خالص در هر وعده دارد.
  • خوشمزه – لذیذ. ترد، خامه‌ای، طراوت‌بخش و راهی عالی برای جذب ویتامین‌ها و سبزیجات اضافی در زمانی که واقعاً هوس آنها را ندارید.

این سالاد نه تنها از نظر بصری جذاب است، بلکه سرشار از طعم و بافت است. ترکیبی از سبزیجات تازه، گردوهای ترد و سس خامه‌ای آن را به انتخابی ایده‌آل برای یک غذای جانبی با طراوت یا حتی یک وعده غذایی سبک به تنهایی تبدیل می‌کند.

چند کربوهیدرات در سالاد گل کلم بروکلی وجود دارد؟

تعداد کالری سالاد گل کلم بروکلی می تواند از دستور غذا به دستور دیگر متفاوت باشد، اما برای این یکی، سعی کردم کربوهیدرات ها را به حداقل برسانم.

بسیاری از دستور العمل ها به موادی در سس یا افزودن میوه نیاز دارند که کربوهیدرات بیشتری نسبت به رژیم غذایی سنتی کم کربوهیدرات اضافه کنند. این سالاد گل کلم بروکلی فقط کربوهیدرات خالص در هر وعده دارد.

مواد مورد نیاز شما

برای سالاد

  • گل کلم بروکلی
  • گل های گل کلم
  • تربچه
  • پیاز قرمز
  • بادام خلال شده
  • انگور بنفش (اختیاری)
  • جعفری

برای پانسمان

  • ماست یونانی
  • سس مایونز
  • سرکه سیب
  • نمک و فلفل

طرز تهیه سالاد گل کلم بروکلی

درست کردن یک غذای کم کربوهیدرات دوستدار و فوق العاده خوشمزه به معنای گذراندن ساعت ها در آشپزخانه نیست. فقط مراحل زیر را برای یک غذای جانبی که نیازی به پختن ندارد و در یک لحظه آماده است را دنبال کنید!

  1. سبزیجات را آماده کنید. در یک کاسه بزرگ، کلم بروکلی و گل کلم، پیاز قرمز خرد شده، انگور و بادام خلال شده را با هم مخلوط کنید. برای اطمینان از توزیع یکنواخت مواد را به آرامی بریزید.
  2. پانسمان را ایجاد کنید. در یک کاسه جداگانه، ماست یونانی، سس مایونز، سرکه سیب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. سس را بچشید و چاشنی آن را مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید.
  3. سالاد را بریزید. سس را روی مخلوط کلم بروکلی و گل کلم بریزید و مطمئن شوید که همه مواد به طور یکنواخت پوشیده شده اند. از یک کاردک یا قاشق بزرگ استفاده کنید تا سالاد را به آرامی بریزید و اجازه دهید سس هر گوشه و کناری را بپوشاند.
  4. بگذارید سالاد خنک شود. پس از ترکیب کامل، سالاد را حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند و سالاد خنک شود. این مرحله بسیار مهم است زیرا طعم و بافت سالاد را افزایش می دهد.
  5. تزئین و سرو کنید! درست قبل از سرو، جعفری تازه خرد شده را روی سالاد بپاشید تا رنگ و یک لایه طراوت بیشتری پیدا کند.
تصویر نزدیک از سالاد گل کلم بروکلی در یک کاسه

نکات و ترفندها

  • سبزیجات تازه را انتخاب کنید– کلم بروکلی تازه، ترد و گل کلم را برای سالاد خود انتخاب کنید. به دنبال رنگ های زنده و بافت های محکم باشید. از استفاده از گلچه هایی که پژمرده شده اند یا لکه های قهوه ای دارند خودداری کنید.
  • زمان تبرید– قبل از سرو، به سالاد فرصت دهید تا در یخچال خنک شود. این به ترکیب شدن طعم ها کمک می کند و اجازه می دهد سس به سبزیجات نفوذ کند و در نتیجه طعم منسجم تری ایجاد می کند. حداقل 30 دقیقه را هدف قرار دهید، اما اگر بتوانید آن را برای چند ساعت در یخچال بگذارید، طعم آن بیشتر خواهد شد.

تغییرات

نکته مهم در مورد سالادها، تطبیق پذیری آنهاست. به راحتی می توانید سالاد گل کلم بروکلی خود را با افزودن یا جایگزینی مواد بر اساس ترجیحات طعم و محدودیت های غذایی خود سفارشی کنید.

در اینجا برخی از راه های مورد علاقه من برای تغییر طعم و بافت آورده شده است. به خاطر داشته باشید که همه آنها گیاهخوار یا دوستدار کربوهیدرات کم نیستند:

  • بیکن و چدار– برای کسانی که از یک سالاد خوش طعم و مقوی لذت می برند، سعی کنید تکه های بیکن ترد و پنیر چدار خرد شده را به سالاد گل کلم بروکلی خود اضافه کنید. بیکن دودی و نمکی همراه با چدار غنی ترکیبی خوش طعم را ایجاد می کند.
  • دامداری خامه ای- سس مبتنی بر ماست یونانی را با یک سس خامه ای با طعمی کلاسیک جایگزین کنید. می‌توانید پانسمان مزرعه‌ای را خودتان درست کنید یا از نسخه‌ای که در فروشگاه خریداری شده است استفاده کنید. سس خامه ای و تند به خوبی با تردی کلم بروکلی و گل کلم جفت می شود.
  • تارت و شیرین– مقداری زغال اخته یا کشمش خشک شده بریزید. شیرینی تارت زغال اخته کمک می کند تا مقداری از طعم یکنواخت سس خامه ای در سالاد سرد شده از بین برود.
  • ضربه تند– اگر از مقداری گرما لذت می برید، عناصر تند را در سالاد خود بگنجانید. هالاپینیو یا تکه های فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید تا لگد آتشینی به آن بدهید. همچنین می‌توانید با سس‌های تند یا روغن‌های دم کرده فلفل قرمز برای یک ادویه اضافی آزمایش کنید.

چه چیزی برای خدمت با آن

وقتی نوبت به سرو سالاد گل کلم بروکلی می رسد، گزینه های متعدد کم کربوهیدرات طعم آن را تکمیل می کند و یک وعده غذایی کامل را ایجاد می کند. در اینجا چند پیشنهاد برای غذاهایی که به طرز استثنایی با این سالاد ترکیب می شوند وجود دارد:

  • سینه مرغ کبابی– سینه مرغ کبابی بدون چربی و خوش طعم، یک گزینه پروتئینی عالی برای سرو در کنار سالاد است. مرغ را با گیاهان و ادویه ها مزه دار کنید، سپس آن را به صورت کامل کباب کنید. آن را برش بزنید و روی سالاد قرار دهید تا یک وعده غذایی مقوی و رضایت بخش داشته باشید.
  • ماهی سالمون گریل شده– یک گزینه فوق العاده غذاهای دریایی ماهی سالمون کبابی است. طعم غنی و بافت مرطوب آن، طراوت سالاد را تکمیل می کند. ماهی قزل آلا را با سبزی های مورد علاقه خود مزه دار کنید و آن را تا حد کمال کبابی کنید. آن را روی سالاد بریزید تا ترکیبی سرشار از پروتئین و خوشمزه شود.
  • میگو کبابی– اگر عاشق غذاهای دریایی هستید، میگوی کبابی انتخابی عالی برای سرو در کنار سالاد است. میگوها را قبل از کباب کردن با کمی لیمو، سیر و سبزی مزه دار کنید. میگوی لطیف یک عنصر غذاهای دریایی لذت بخش را به غذا اضافه می کند.

چه مدت طول می کشد؟

سالاد گل کلم بروکلی بهتر است به صورت تازه سرو شود. اگر باقیمانده آن باقی مانده است، آنها را تا دو روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. به خاطر داشته باشید که سبزیجات ممکن است به مرور زمان کمی نرم شوند.

آیا می توانید آن را فریز کنید؟

در حالی که از نظر فنی امکان انجماد سالاد گل کلم بروکلی وجود دارد، به طور کلی توصیه نمی شود. فرآیند انجماد می تواند به طور قابل توجهی بر بافت و طعم سبزیجات و سایر مواد تأثیر بگذارد و در نتیجه در هنگام آب شدن سالاد کمتر مطلوب باشد.

اگر برای جمعیت کمتری آشپزی می کنید یا صرفاً غذاهای باقیمانده را دوست ندارید، به سادگی مقدار هر یک از مواد را نصف کنید و یک قسمت مناسب برای دو نفر تهیه کنید.

دستور العمل های بیشتر سالاد خوشمزه

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید سالاد گل کلم بروکلی دستور پخت به همان اندازه که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا بتوانید به زودی دوباره آن را درست کنید! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

سالاد گل کلم بروکلی در یک کاسه روی یک تخته برش چوبی

سالاد گل کلم بروکلی | مخلفات تابستانی عالی

زمان آماده سازی: 15 دقایق

زمان پخت: 0 دقایق

زمان کل: 15 دقایق

دوره: سالاد، مخلفات

غذا: آمریکایی

کلمه کلیدی: سالاد گل کلم بروکلی، طرز تهیه سالاد گل کلم بروکلی، سالاد گل کلم بروکلی کتو

خدمات: 6 وعده های غذایی

کالری: 130کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • سبزیجات را آماده کنید. در یک کاسه بزرگ، کلم بروکلی و گل کلم، پیاز قرمز خرد شده، انگور و بادام خلال شده را با هم مخلوط کنید. برای اطمینان از توزیع یکنواخت مواد را به آرامی بریزید.

  • پانسمان را ایجاد کنید. در یک کاسه جداگانه، ماست یونانی، سس مایونز، سرکه سیب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. سس را بچشید و چاشنی آن را مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید.

  • سالاد را بریزید. سس را روی مخلوط کلم بروکلی و گل کلم بریزید و مطمئن شوید که همه مواد به طور یکنواخت پوشیده شده اند. از یک کاردک یا قاشق بزرگ استفاده کنید تا سالاد را به آرامی بریزید و اجازه دهید سس هر گوشه و کناری را بپوشاند.

  • بگذارید سالاد خنک شود. پس از ترکیب کامل، سالاد را حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند و سالاد خنک شود. این مرحله بسیار مهم است زیرا طعم و بافت سالاد را افزایش می دهد.

  • تزئین و سرو کنید! درست قبل از سرو، جعفری تازه خرد شده را روی سالاد بپاشید تا رنگ و یک لایه طراوت بیشتری پیدا کند.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 130کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 9g | پروتئین: 4g | چربی: 10g | فیبر: 2g | قند: 4g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

فراموش نکنید که دیگر کتاب های آشپزی کتو من را بررسی کنید.

قابلمه فوری کتو، بمب چربی کتو، شیرینی و خوراکی، و کتو آسان در 30 دقیقه.