گوجه فرنگی شکم پر با اسفناج | به علاوه 5+ تنوع


اگر تا به حال گوجه‌فرنگی پر شده نخورده‌اید، بسیار خوشایند هستید! دستور پخت گوجه‌فرنگی پر شده کتو من با اسفناج و پنیر پر شده است، اما در زیر نیز تغییرات زیادی وجود دارد.

گوجه فرنگی پر شده در بشقاب با سالاد

پرش به:

چرا باید این گوجه فرنگی های شکم پر کتو را امتحان کنم؟

  • خوشمزه – لذیذ. اول از همه، این ها لقمه های خوش طعمی هستند که می خواهید بارها و بارها درست کنید.
  • ساده. در واقع، ساختن اینها بسیار ساده است. یک گوجه فرنگی کاملا پخته را با تمام خوبی که می خواهید با آن پر کنید تصور کنید و آن هم یک گوجه شکم پر.
  • تغییرات. راه های زیادی برای پر کردن گوجه فرنگی شکم پر وجود دارد. من در حال حاضر با این دستور العمل گوجه فرنگی پر شده با اسفناج و پنیر وسواس دارم، اما گزینه های زیادی وجود دارد که در زیر برای الهام گرفتن به شما ارائه خواهم داد!

مواد مورد نیاز شما

موادی که نیاز دارید با توجه به تنوعی که می خواهید درست کنید تعیین می شود. برای نسخه اصلی من، این چیزی است که برای شروع به آن نیاز دارید:

طرز تهیه این گوجه فرنگی شکم پر را در فر چگونه درست می کنید؟

  • آماده کردن. قسمت بالای گوجه فرنگی ها را برش دهید. با استفاده از یک قاشق کوچک، پالپ را با دقت بردارید و دور بریزید. من دوست دارم دوباره مخلوطش کنم و استفاده کنم چون خوشمزه است، اما اگر گوشت گوجه فرنگی را دوست ندارید، می توانید آنها را بریزید.
  • فصل. داخل گوجه فرنگی ها را با ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه و ¼ قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید. گوجه ها را روی حوله کاغذی برگردانید و اجازه دهید تا گوجه فرنگی ها آبکشی کنند و در حین درست کردن فیلینگ.
  • پر كردن. در یک کاسه متوسط، اسفناج، پنیر بورسین، خامه ترش، نمک و فلفل و ¼ فنجان پارمزان رنده شده را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. مخلوط را بین گوجه فرنگی ها تقسیم کنید.
  • پنیر. گوجه فرنگی ها را با ¼ فنجان پارمزان رنده شده روی آن قرار دهید.
  • پختن. گوجه‌فرنگی‌ها را در یک تابه کوچک پخت قرار دهید. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که فیلینگ داغ شود قرار دهید.

آیا می توانید گوجه فرنگی شکم پر در سرخ کن هوا درست کنید؟

در واقع شما می توانید! من واقعاً آنها را در سرخ کن هوا بیشتر دوست دارم زیرا فکر می کنم خیلی سریعتر از فر پخته می شوند.

  • آماده کردن. قسمت بالای گوجه فرنگی ها را برش دهید. با استفاده از یک قاشق کوچک، پالپ را با دقت بردارید و دور بریزید.
  • فصل. داخل گوجه فرنگی ها را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را روی دستمال کاغذی برگردانید و در حین درست کردن فیلینگ اجازه دهید تا آبکش شود.
  • پر كردن. در یک کاسه متوسط، اسفناج، پنیر بورسین، خامه ترش، نمک و فلفل و پارمزان رنده شده را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به طور مساوی بین گوجه فرنگی ها تقسیم کنید.
  • پنیر. روی گوجه فرنگی ها را با هر پارمزان اضافه کنید.
  • پختن. گوجه‌فرنگی‌ها را در سبد سرخ‌کن قرار دهید. سرخ کن را روی 350 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که فیلینگ داغ شود قرار دهید.

چگونه بفهمم که گوجه فرنگی من کاملا پخته شده است؟

بهترین راه برای تشخیص و روشی که من استفاده می کنم، نگاه کردن به گوجه فرنگی است. پوست بیرونی باید چروک شود و گوجه فرنگی در صورت پخته شدن به سختی شکل خود را حفظ می کند.

تغییرات برای امتحان کردن

اگر از طرفداران گوجه‌فرنگی‌های پرشده سنتی نیستید یا به‌دنبال این هستید که برای وعده‌ی غذایی مورد علاقه‌ی بعدی‌تان خارج از جعبه فکر کنید، یکی از این تنوع‌های خوشمزه را برای تناسب با سبک‌های مختلف رژیم غذایی بررسی کنید:

سالاد گوجه فرنگی پر شده

ابتدا گوجه ها را بپزید و سپس سالادها را اضافه کنید.

  • سالاد تخم مرغ – دستور العمل آسان گوجه فرنگی شکم پر گیاهی. از این هک تخم مرغ برای تهیه سالاد تخم مرغ بسیار ساده استفاده کنید.
  • سالاد مرغ – دستور پخت من بسیار خامه ای و ساده است!
  • سالاد تن – یک ترکیب کلاسیک که عاشق آن خواهید شد!

مواد با گوشت پخته شده

گوجه فرنگی شکم پر

با تاپینگ تقویت کنید

  • پنیر پارمسان – یک دقیقه آب پز کنید تا پنیر خوب و حباب دار شود و لبه های آن ترد شود!
  • پودرهای سوخاری – خرده نان های طعم دار عالی هستند!
  • ریحان و/یا جعفری چرخ کرده
  • آجیل کاج برشته شده

گوجه فرنگی شکم پر

  • توپ های موزارلا – توپ های موزارلا را داخل گوجه فرنگی ها قرار دهید تا کاملا ذوب شوند.
  • پنیر فلفلی – کمی حرارت به ظرف اضافه کنید.
  • پنیر را اضافه کنید به اسفناج برای یک غذای گرد مانند من در این دستور پخت.

آیا گوجه فرنگی شکم پر کتو است؟

باور کنید یا نه، این دستور غذای کم کربوهیدرات است! اکثر اوقات دستور العمل های گوجه فرنگی شکم پر نیاز به آرد سوخاری دارند که باعث می شود کربوهیدرات بالایی در آنها وجود داشته باشد. دستور اسفناج و پنیر من نیازی به آرد سوخاری نداره و خوشمزه هم هست!

هر یک از تغییرات با گوشت و پنیر نیز گوجه فرنگی پر کربوهیدرات را تشکیل می دهد. بسیاری از آنها وعده های غذایی عالی هستند و ناهارهای کتو را به راحتی درست می کنند.

با هر یک از تغییرات اضافی من، در مورد تعداد کربوهیدرات احتیاط کنید، اما نسخه اسفناج و پنیر کاملاً کتوپسند است.

چه چیزی با آنها خدمت کنیم؟

بسته به تنوعی که انتخاب می کنید، گزینه ها تقریباً نامحدود هستند.

اگر یک گزینه گیاهخواری را انتخاب می کنید، اینها برخی از چیزهای مورد علاقه من برای سرو با آنها هستند:

برای گزینه های کتو، یکی از این دستور العمل ها را انتخاب کنید:

فقط یک غذای خوشمزه با مقداری گوجه فرنگی تازه از باغ خود می خواهید؟ هر یک از این غذاها به طرز فوق العاده ای با این گوجه فرنگی های پخته شده جفت می شود:

آن ها چقدر دوام می آورند؟

گرم کردن مجدد گوجه‌فرنگی‌ها پس از پر شدن می‌تواند لغزنده باشد (به معنای واقعی کلمه) زیرا هرچه گوجه‌فرنگی بیشتر پخته شود و موادی که برای پر کردن آن‌ها استفاده می‌شود بیشتر داخل آن بنشیند، گوجه‌فرنگی‌های پر آب‌تر می‌شوند.

برای بهترین نتیجه، سعی کنید یکی از این دستور العمل های گوجه فرنگی شکم پر را تازه درست کنید تا یک لقمه کاملا تازه و خوشمزه داشته باشید.

آیا می خواهید دستور العمل های گوجه فرنگی خوشمزه بیشتری داشته باشید؟

گوجه فرنگی شکم پر

فرقی نمی کند که کدام یک از اینها متفاوت است گوجه فرنگی شکم پر شما انتخاب می کنید، این دستور غذا را دوست خواهید داشت! آن را در سرخ کن هوا امتحان کنید، یا در صورت نیاز از فر خود استفاده کنید – فقط آنها را درست کنید. این را در Pinterest پین کنید یا برای ذخیره آن در فیس بوک به اشتراک بگذارید.

cropped-AF-2-Spinach-sfuffed-tomatoes-overhead-900x680-1.jpg

گوجه فرنگی پر شده با اسفناج و پنیر

اگر تا به حال گوجه‌فرنگی پر شده نخورده‌اید، بسیار خوشایند هستید! دستور العمل گوجه فرنگی شکم پر من با اسفناج و پنیر پر شده است، اما در زیر نیز تغییرات زیادی وجود دارد.

زمان آماده سازی: 20 دقایق

زمان پخت: 15 دقایق

زمان کل: 35 دقایق

دوره: مخلفات

غذا: آمریکایی، ایتالیایی

کلمه کلیدی: اسفناج و گوجه فرنگی پنیری، گوجه فرنگی شکم پر، گوجه فرنگی شکم پر

خدمات: 4

کالری: 267کیلو کالری

نویسنده: URVASHI PITRE

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

برای سرخ کن هوا

  • قسمت بالای گوجه فرنگی ها را برش دهید. با استفاده از یک قاشق کوچک، پالپ را با دقت بردارید و دور بریزید.

  • داخل گوجه فرنگی ها را با ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه و ¼ قاشق چای خوری نمک مزه دار کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را روی دستمال کاغذی برگردانید و در حین درست کردن فیلینگ اجازه دهید تا آبکش شود.

  • در یک کاسه متوسط، اسفناج، پنیر بورسین، خامه ترش، نمک و فلفل و ¼ فنجان پارمزان رنده شده را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. مخلوط را بین گوجه فرنگی ها تقسیم کنید.

  • گوجه فرنگی ها را با ¼ فنجان پارمزان رنده شده روی آن قرار دهید.

  • گوجه‌فرنگی‌ها را در سبد سرخ‌کن قرار دهید. سرخ کن هوا را روی 350 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که پر شدن داغ شود تنظیم کنید.

چگونه بفهمم که گوجه فرنگی من کاملا پخته شده است؟

بهترین راه برای تشخیص و روشی که من استفاده می کنم، نگاه کردن به گوجه فرنگی است. پوست بیرونی باید چروک شود و گوجه فرنگی در صورت پخته شدن به سختی شکل خود را حفظ می کند.

تغییرات برای امتحان کردن

سالاد گوجه فرنگی پر شده

ابتدا گوجه ها را بپزید و سپس سالادها را اضافه کنید.

مواد با گوشت پخته شده

گوجه فرنگی شکم پر

با تاپینگ تقویت کنید

  • پنیر پارمسان – یک دقیقه آب پز کنید تا پنیر خوب و حباب دار شود و لبه های آن ترد شود!
  • پودرهای سوخاری – خرده نان های طعم دار عالی هستند!
  • ریحان و/یا جعفری چرخ کرده
  • آجیل کاج برشته شده

گوجه فرنگی شکم پر

  • توپ های موزارلا – توپ های موزارلا را داخل گوجه فرنگی ها قرار دهید تا کاملا ذوب شوند.
  • پنیر فلفلی – کمی حرارت به ظرف اضافه کنید.
  • پنیر را اضافه کنید به اسفناج برای یک غذای گرد مانند من در این دستور پخت.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 267کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 10g | پروتئین: 11g | چربی: 21g | فیبر: 4g | قند: 5g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!