کلم بروکسل بو داده افرا با بیکن


پرش به دستور – چاپ

این کلم بروکسل بو داده افرا با بیکن به این سبزی خوشمزه احترامی که شایسته آن است می بخشد! پختن بیکن روی ورقه پخت در حالی که فر از قبل گرم می شود، باعث صرفه جویی در زمان و ظرف ها می شود و آن را به حالت ترد می پزد. سپس، کلم‌های بروکسل را با روغن بیکن باقی‌مانده روی ورقه پخت، همراه با شربت افرا، نمک و فلفل ریخته، سپس تفت داده تا کاملاً ترد و قهوه‌ای شوند.

عکس بالای سر از کلم بروکسل برشته شده افرا با بیکن خرد شده در یک کاسه سفید با قاشق.عکس بالای سر از کلم بروکسل برشته شده افرا با بیکن خرد شده در یک کاسه سفید با قاشق.

کلم بروکسل می تواند تا حدودی یک سبزی تفرقه انگیز باشد. بسیاری از ما با خوردن کلم های بروکسل خوش طعم، بخارپز و کم چاشنی بزرگ شدیم که تلخی طبیعی و طعم قوی خود را پنهان نمی کرد.

اما من کاملاً معتقدم که اگر با کلم بروکسل با احترامی که شایسته آن است رفتار کنید، آنها می توانند یکی از بهترین ها باشند. خوشمزه – لذیذ سبزیجات در این سیاره برای انجام این کار، ما بر ایجاد بافت و طعمی تمرکز می کنیم که بهترین این سبزیجات ساده را به نمایش می گذارد.

تفت دادن کلم بروکسل به ایجاد بافتی ترد و قهوه ای در خارج و با لطافت در داخل کمک می کند. و ترکیب شیرینی از شربت افرا و همچنین طعم شور دودی از بیکن، طعم جوانه ها را تکمیل می کند.

این دستور غذا از یک میانبر هوشمندانه استفاده می کند که در زمان و غذاهای شما صرفه جویی می کند. ما بیکن را در حالی که از قبل گرم می شود در فر می پزیم، آن را کاملا ترد می کنیم و اجازه می دهیم چربی ها جدا شوند. در این مدت می توانید کلم بروکسل را آماده کنید. سپس، جوانه ها را با چربی باقی مانده و سایر مواد مخلوط کرده، با هم ریخته و در فر از قبل گرم شده تفت داده می شود. تا-دا!

بیایید به آن برسیم!

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

  • کلم بروکسل – بسته به اندازه و همچنین هر برگ بیرونی بسیار سفت و سختی، باید نصف یا یک چهارم شود.
  • بیکن – من بیکن ضخیم را توصیه می کنم. شما هم از خود بیکن و هم از چربی باقی مانده از پختن آن استفاده خواهید کرد.
  • شربت افرا – اگر می خواهید از عسل در اینجا استفاده کنید، این نیز کار می کند.
  • نمک، فلفل و روغن زیتون.

طرز تهیه کلم بروکسل بو داده افرا با بیکن

دو تکه بیکن را روی یک ورقه پخت لبه دار قرار دهید و در فر قرار دهید. سپس فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. اجازه دهید تا بیکن بپزد و فر از قبل گرم شود. (مراقب آن باشید تا مطمئن شوید که بیش از حد انجام نشده است، به خصوص اگر از برش های نازک استفاده می کنید). هنگامی که فر از قبل گرم شد، بیکن باید ترد و آماده شود. اگر نه، چند دقیقه دیگر اجازه دهید تا در دمای از قبل گرم شده بپزد.

در حالی که بیکن پخته می شود و فر از قبل گرم می شود، زمان خوبی برای تهیه کلم بروکسل است. در صورت نیاز برگ های سفت بیرونی را بردارید، سپس بشویید تا بشویید. آنها را خوب خشک کنید. سپس بسته به اندازه، نصف یا چهار قسمت کنید.

ورقه پخت را از فر خارج کرده و بیکن پخته شده را روی یک بشقاب با حوله کاغذی قرار دهید و چربی بیکن را پشت سر بگذارید. کلم بروکسل آماده شده را به ورقه پخت اضافه کنید. شما حدود دو قاشق غذاخوری کل چربی می خواهید، بنابراین اگر چربی بیکن کمتر از این مقدار بود، می توانید تفاوت را با کمی روغن زیتون جبران کنید. (در اینجا زیاد نگران مقادیر دقیق نباشید!). سپس شربت افرا، نمک و فلفل را اضافه کنید، روی ورقه پخت پخش کنید تا جوانه ها به یکدیگر برخورد نکنند و تفت دهید. بیکن پخته شده را خرد کنید و وقتی جوانه ها پختند، با همه چیز مخلوط کنید و سرو کنید!

نکات و ترفندها

  • پس از شستن کلم بروکسل، حتما تا حد امکان آنها را خشک کنید. این به ترد تر پختن آنها کمک می کند. من از یک حوله آشپزخانه تمیز استفاده می کنم تا بعد از آبکشی در آبکش، آب اضافی آنها را پاک کنم.
  • من کلم بروکسل کوچکتر را به کلم بزرگتر ترجیح می دهم. من متوجه شدم آنها لطیف تر و طعم ملایم تر هستند.
  • من استفاده از بیکن ضخیم را توصیه می کنم. آن را به قطعات دلپذیرتر خرد می کند، و همچنین به طور بالقوه به طور یکنواخت تر پخته می شود و خطر سوختن کمتری در هنگام پخت وجود دارد.
  • به نظر من کمی تندی در اینجا عالی است – توصیه می‌کنم مقداری فلفل قرمز خرد شده یا فلفل تند دیگر را به مخلوط اضافه کنید، قبل یا بعد از پخت، اگر چیزهای تند دوست دارید!

آیا می توانم دستور غذا را دو برابر کنم؟

مطمئن! فقط مطمئن شوید که برای پخش کردن کلم های بروکسل روی ورقه پخت کمی زمان بیشتری صرف کنید، زیرا می خواهید آنها تا حد امکان با یکدیگر تماس نگیرند تا حداکثر ترد شوند.

نمای جانبی کلم بروکسل بو داده افرا با کلم بروکسل خام پراکنده در اطراف.نمای جانبی کلم بروکسل بو داده افرا با کلم بروکسل خام پراکنده در اطراف.

سایر دستور العمل های کلم بروکسل

آیا می دانستید نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست کرده‌اید، لطفاً روی ستاره‌های زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکس‌ها را در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious یا برچسب‌گذاری @bowlofdelicious به اشتراک بگذارید!

عکس مربعی از نمای بالای سر از کلم بروکسل بوداده با شربت افرا و بیکن.عکس مربعی از نمای بالای سر از کلم بروکسل بوداده با شربت افرا و بیکن.

کلم بروکسل بو داده افرا با بیکن

این کلم بروکسل برشته شده با شربت افرا و روغن بیکن ریخته می شود، به حالت ترد پخته می شود، سپس با بیکن پخته شده خرد شده روی آن می ریزند. در حالی که فر از قبل گرم می شود، بیکن در فر روی ورقه پخت ترد می شود و در زمان و ظرف صرفه جویی می شود! این روش شیرین، شور و دودی برای پختن کلم بروکسل را دوست خواهید داشت.


این دستور العمل را ذخیره کنید ذخیره!

چاپ
سنجاق
نرخ

دوره: سمت

غذا: آمریکایی

زمان آماده سازی: 5 دقایق

زمان پخت: 25 دقایق

زمان کل: 30 دقایق

خدمات: 4 سروینگ ها

کالری: 151کیلو کالری

نویسنده: الیزابت لیندمن

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

عناصر

  • 2 برش ها بیکن ورقه ای ضخیم
  • 1 پوند. کلم بروکسل بریده شده، برگ های سفت برداشته شده و بسته به اندازه، نصف یا یک چهارم می شوند
  • روغن زیتون در صورت نیاز، اختیاری یا روغن دلخواه دیگر
  • 2 قاشق غذاخوری شربت افرا خالص اگر چیزهای شیرین بیشتری دوست دارید می توانید 1 قاشق غذاخوری بیشتر اضافه کنید
  • ½ قاشق چایخوری نمک کوشر
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

دستورالعمل ها

  • قرار دادن 2 ورقه بیکن ضخیم برش شده روی یک ورقه پخت لبه دار در فر قرار دهید و سپس فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید تا زمانی که فر گرم می شود اجازه دهید بیکن بپزد. (اگر قبلاً این کار را نکرده اید، این زمان خوبی برای تهیه کلم بروکسل است).

  • بعد از اینکه فر به درجه حرارت رسید، بیکن را بررسی کنید – اگر هنوز ترد نشده و آماده نشده است، بگذارید 5 دقیقه دیگر یا بیشتر بماند. پس از ترد شدن و پر شدن چربی آن را از فر خارج کنید و بیکن را در ظرفی قرار دهید و روغن بیکن را در تابه بگذارید.

  • آماده شده را نصف یا ربع اضافه کنید 1 پوند کلم بروکسل به ورقه پخت شما می خواهید حدود 2 قاشق غذاخوری روغن بیکن وجود داشته باشد. اگر کمتر از آن بود، کمی نم نم باران کنید روغن زیتون روی جوانه ها برای جبران تفاوت (در اینجا زیاد نگران اندازه گیری های دقیق نباشید).

  • نم نم باران 2 قاشق غذاخوری شربت افرا خالص روی کلم های بروکسل و فصل آن ½ قاشق چایخوری نمک کوشر و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه. آن را به خوبی بپوشانید، سپس جوانه ها را روی ورقه پخت پخش کنید تا با هم تماس نداشته باشند. در دمای 375 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید، در این مدت 1 تا 2 بار هم بزنید تا زمانی که برگ های بیرونی قهوه ای و نازک تر شروع به ترد شدن کنند.

  • در حالی که کلم بروکسل کباب می شود، بیکن پخته شده را به قطعات کوچک خرد کنید. وقتی تفت دادن آنها تمام شد، بیکن خرد شده را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. خدمت.

یادداشت

  • می توانید این دستور را دو برابر کنید به آسانی. ورقه پخت ممکن است شلوغ تر باشد، بنابراین فقط کمی زمان بیشتری صرف کنید تا کلم های بروکسل را به طور مساوی روی تابه پخش کنید تا اطمینان حاصل کنید که تا حد امکان با هم تماس ندارند. (در غیر این صورت نتیجه ترد و قهوه ای نمی شود).
  • بعد از شستن کلم بروکسل، اطمینان حاصل کنید که آنها را تا حد ممکن خشک کنید، که به نتیجه ترد کمک می کند. من معمولا آنها را با دستمال آشپزخانه یا دستمال کاغذی خشک می کنم.

تغذیه

کالری: 151کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 17g | پروتئین: 6g | چربی: 7g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 3g | چربی ترانس: 0.03g | کلسترول: 12میلی گرم | سدیم: 439میلی گرم | پتاسیم: 501میلی گرم | فیبر: 4g | قند: 8g | ویتامین A: 862IU | ویتامین سی: 96میلی گرم | کلسیم: 60میلی گرم | اهن: 2میلی گرم

سلب مسئولیت اطلاعات تغذیه

اطلاعات تغذیه ای ارائه شده بهترین تخمین من است و شامل هیچ گونه سدیم اضافه شده از چاشنی تا مزه، هیچ ماده اختیاری نیست و برندها را در نظر نمی گیرد. من از یک API خودکار برای محاسبه این اطلاعات استفاده می کنم. با استفاده از یکی از این ابزارها، خودتان آن را محاسبه کنید:

ماشین حساب اطلاعات تغذیه بسیار مناسب

این پست در ابتدا در 10 نوامبر 2016 در Bowl of Delicious منتشر شد. با عکس‌های جدید، دستورالعمل‌های دستور پخت بهبودیافته و اطلاعات مرتبط‌تر بازنشر شده است.